![]() ![]() |
2010.04. 22. - 20:15:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:15:54
Létrehozva:
|
|
|
Közben megy a Home.
Milyen más volt Martin hangja. Viszont a vokalista csajok nem jönnek be. Én csak Mart hangját akarom. Meg Dave-ét. Tényleg Dave-nek kellett volna vokáloznia. He-he. |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:20:46
Létrehozva:
|
|
|
igen tök más volt mart hangja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a mostai jobb ill a szólója alatt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2003ban imádom a szólócuccát
lola van mikor engem is lekap holnap nem tudok menni majd csak szombaton (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:21:42
Létrehozva:
|
|
|
Jantarr, a színem?? izé... hát leégtem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) sok volt az a 14 perc. úgyhogy most 2-3 nap szoliszünet, aztán visszaveszek 7 percre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kezd színem lenni amúgy, csak a hasam vékony bőre leégett picit. úristen, Trixx, émelyítően szépségesen romantikus napod volt, úgy irigyellek, mindjárt lecsurgok innen a székről (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) elolvadok a férjedtől, én is akarok ilyet! úristen, hajvágás, együtt fürdés - jajj, anyám, a kedvenc fétisem megmosni a szerelmem haját!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nekem ma nothing special napom volt, egyetemen voltam, a csoporttársaimmal ebédeltem, aztán egy barátnőmmel futottunk össze picikét. azután meg délutáni alvást tartottam, mert picikét meg vagyok fázva és húzott az ágyikó. most meg azon matekolok, menjek-e edzeni, vagy maradjak a sex and the city epizódjai mellett... Dave-et akarom. vagy nem is őt. egy igazi, hús-vér férfit, akit érdekel, ki vagyok, felfogja, ki vagyok, értékeli, szereti aki vagyok. van ilyen? Én is mindig így jártam régen a szoliba. Jó lesz a két zseton, aztán meg szépen odaégtem. Bár nekem a mellkasom ég meg mindig és a hasam a legbarnább. Igen, tényleg jó délutánom volt. Rám is fért már, mert kicsit stresszes vagyok a munkahelyem miatt, nagyon sok a meló. Szexi csajokat nézel? Hát bármennyire is szeretek tornázni én biza a DVD-t választanám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát persze hogy van ilyen. Nem terem minden bokorban, de biztos megtalálod. Igaz Niki? Mert a te Zolid is egy cukorpofa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:22:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:23:40
Létrehozva:
|
|
|
Na Niki most eltüntél?
Jantar ezek de szupi képek. Még nem is láttam ilyet. Te csináltad? Jól láttam BS playerrel? Le is mentettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:24:38
Létrehozva:
|
|
|
a cindy crawford cdje a legjobb tornának nekem bejött a b c edzésterve is van
Na Niki most eltüntél? Jantar ezek de szupi képek. Még nem is láttam ilyet. Te csináltad? Jól láttam BS playerrel? Le is mentettem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is most találtam meg ezt a funkciót rajta |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:29:10
Létrehozva:
|
|
|
a cindy crawford cdje a legjobb tornának nekem bejött a b c edzésterve is van én is most találtam meg ezt a funkciót rajta Cindy-t még nem próbáltam. A Calenetics nagyon jó. Igazi alakformáló. Bíró Ica nekem túl kemény volt, nem bírtam. Kb az első 10 perc után kidőltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Réka nem rossz de nem bírom a nyávogó hangját elviselni, így passzoltam. Maradt a jóga. Nekem nagyon bejött. Egyszerre nyújt és izmosít. Szép formát ad az izomnak. |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:31:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:32:26
Létrehozva:
|
|
|
hááát, én is imádom az edzést, de most olyan jó punnyadni. kell ilyen is.
amúgy annyira azért nem tetszik ez a sorozat, mint a régebbi nagy kedvenceim, de időtöltésnek tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah Angiem megkaptam ám az üzidet, csak még nem matekoltam ki hogy jó-e a szombat |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:32:49
Létrehozva:
|
|
|
az ülős wrong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:33:06
Létrehozva:
|
|
|
Jó8 nektek csajok... még megnézem Shade koncertjét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 22. - 20:33:26 |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:33:22
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon állat!!!!!!! Le is mentem. Köcce. Nekem nincs is BS playerem. Anno mikor megkaptam a gépem még nem volt kompatibilis a Vistával.... Jut eszembe Ange. Hogy szuperál a win7? |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:34:00
Létrehozva:
|
|
|
dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:35:05
Létrehozva:
|
|
|
hááát, én is imádom az edzést, de most olyan jó punnyadni. kell ilyen is. amúgy annyira azért nem tetszik ez a sorozat, mint a régebbi nagy kedvenceim, de időtöltésnek tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah Angiem megkaptam ám az üzidet, csak még nem matekoltam ki hogy jó-e a szombat Már azt hittem nem is vetted észre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem mind1, hogy szombat vagy vasárnap... a könyvvásárra is ki szeretnék nézni a Millenárisra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jut eszembe Ange. Hogy szuperál a win7? Trixxem, a win7 űberkirályságos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:35:08
Létrehozva:
|
|
|
hááát, én is imádom az edzést, de most olyan jó punnyadni. kell ilyen is. amúgy annyira azért nem tetszik ez a sorozat, mint a régebbi nagy kedvenceim, de időtöltésnek tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah Angiem megkaptam ám az üzidet, csak még nem matekoltam ki hogy jó-e a szombat Így van, punnyadni jó. Én is bevackoltam magam a takaró alá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, tényleg egyeszer már írtad. Én nagyon szeretem. A mozi is jó volt. Mi az a régebbi nagy kedvenced? |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:35:47
Létrehozva:
|
|
|
m
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:36:46
Létrehozva:
|
|
|
Már azt hittem nem is vetted észre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem mind1, hogy szombat vagy vasárnap... a könyvvásárra is ki szeretnék nézni a Millenárisra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixxem, a win7 űberkirályságos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Biztos voltam benne hogy szeretni fogod. Olyan kis okos op. Hallom beszélgettetek egy rövidet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök hogy felröpített! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:36:53
Létrehozva:
|
|
|
jah hát nekem ezek az alakformáló edzések még nagyon nem időszerűek. majd vaqgy egy év múlva, amikor leégettem magamról a zsírt. addig cardio ezerrel, és sima erősítés. főleg hasra és felsőtestre, mert ugye a lábam a sífutástól eleve fogy.
jajj, amúgy annyira jó élmény. nagyon lassan ugyan, de látom magamon, ahogy olvadoznak le a párnácskák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vettem egy olyan cicikidobós felsőt, amilyenem még sosem volt, és ma felvettem, és wow. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még magamnak is tetszettem benne, ahogy egyre kisebb a még így is kolosszális méretű belem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajna szobatársam hazavitette a mérlegét, úgyhogy kilókról nem tudok semmit. de hétvégén Lacimmal elmegyünk ikeába mérlegre állni XD |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:37:04
Létrehozva:
|
|
|
mart & dave közös hátas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |