![]() ![]() |
2010.04. 22. - 20:38:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
az ülős wrong (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I-MÁ-DOM!!!! |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:38:53
Létrehozva:
|
|
|
mart & dave közös hátas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fej nélküli mart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:39:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó8 nektek csajok... még megnézem Shade koncertjét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt! A szolnoki rádió játsza Sade új számát! Há, fejlődnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:39:50
Létrehozva:
|
|
|
a nagy kedvenc sorozat a House, a Criminal Minds, A Született feleségek meg még anno a Gilmore girlst is szerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudom, ciki. pedig az egy nagyon is jó sorozat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:42:06
Létrehozva:
|
|
|
andy és a nagy banánja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na csövike holanp korán kellene kelnem még (edó láttom te is itt <--pussz) csövike mkinek |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:45:06
Létrehozva:
|
|
|
jah hát nekem ezek az alakformáló edzések még nagyon nem időszerűek. majd vaqgy egy év múlva, amikor leégettem magamról a zsírt. addig cardio ezerrel, és sima erősítés. főleg hasra és felsőtestre, mert ugye a lábam a sífutástól eleve fogy. jajj, amúgy annyira jó élmény. nagyon lassan ugyan, de látom magamon, ahogy olvadoznak le a párnácskák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vettem egy olyan cicikidobós felsőt, amilyenem még sosem volt, és ma felvettem, és wow. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még magamnak is tetszettem benne, ahogy egyre kisebb a még így is kolosszális méretű belem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajna szobatársam hazavitette a mérlegét, úgyhogy kilókról nem tudok semmit. de hétvégén Lacimmal elmegyünk ikeába mérlegre állni XD Ügyi vagy, csak így tovább. Persze, neked a cardio passzol. Én azt nem nagyon birom, mert amikor nayon felmegy a pulzusom, rosszul leszek. Tornán is ha nagyon felpörök, le kell állnom. Ügyi vagy Lola. Csak így tovább. Nincs is annál jobb mikor látod magadon az eredényt. Én is folyton nézegetem a tükörben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg a mérlegen. Ikeába mérlegre állni? Ott nem vásárolni szokás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt Jantar! Köszi a sok képet és vidit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:45:37
Létrehozva:
|
|
|
a nagy kedvenc sorozat a House, a Criminal Minds, A Született feleségek meg még anno a Gilmore girlst is szerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudom, ciki. pedig az egy nagyon is jó sorozat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gilmore Girls (aka Szívek szállodája) rulez!!!! Én is nagyon bírom - meg is van mindegyik évad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk nekem az angol szempontjából volt gigajó! mert hogy én angolul néztem és ott azért már teljesítmény ha megérted mikor Lorelai pl. elkezd baromi gyorsan beszélni vagy veszekedni! XD kellett is jó pár rész mire hozzászoktam XD |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:48:35
Létrehozva:
|
|
|
Ügyi vagy, csak így tovább. Persze, neked a cardio passzol. Én azt nem nagyon birom, mert amikor nayon felmegy a pulzusom, rosszul leszek. Tornán is ha nagyon felpörök, le kell állnom. Ügyi vagy Lola. Csak így tovább. Nincs is annál jobb mikor látod magadon az eredényt. Én is folyton nézegetem a tükörben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg a mérlegen. Ikeába mérlegre állni? Ott nem vásárolni szokás? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) háát, vásárolni nincs miből, de ki van rakva a kiállítóba a mérleg, és Lacám azt mondta ő ott szokott méredzkedni XD de azt tudod-e, hogy ám a cardiot nem is szabad magas pulzuson, mert akkor ám nem zsírt égetsz, hanem cukrot. a maximális pulzusszámod 60-80%án kell edzeni, ami amúgy elég lassú, akkor még simán tudsz beszélgetni edzés közben, mert nem lihegsz és nem is izzadsz nagyon. amúgy ilyen lassan végigedzeni az időt elég unalmas, úgyhogy lassú bemelegítés és középtempójú zsírégetés után meg szoktam engedni magamnak egy kis gyorsítást, amikor felpörög a pulzusom, 16 km/h-val futok és cukrot égetek = nem fogyok, hanem állóképességet növelek. ezt is kell, mert erősíti a szívem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egész fitness expert kezdek lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:49:05
Létrehozva:
|
|
|
a nagy kedvenc sorozat a House, a Criminal Minds, A Született feleségek meg még anno a Gilmore girlst is szerettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudom, ciki. pedig az egy nagyon is jó sorozat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam a GG nem ciki. Imádom. Nekem az a leges leges legkedvencebb. Szép lassan meg is veszem őket. Szülinapomra is azt kérek anyukáméktól. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A DH is nagyon jó. Melóban tölti le hétfőnként az új részeket a kolléganőm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kedden reggel megbeszélük mi volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) House-t régebben én is néztem, meg most is ha nem alszok el. CM-t még nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:50:19
Létrehozva:
|
|
|
úúúúúúúú Gilmore angolul??? wuhhúúú, de jó lehetett! egyszer majd elkérem tőled. nekem csak magyarul volt meg, ami amúgy poén, de jobb szeretem angolul nézni ezeket én is.
|
|
|
|
2010.04. 22. - 20:51:03
Létrehozva:
|
|
|
Gilmore Girls (aka Szívek szállodája) rulez!!!! Én is nagyon bírom - meg is van mindegyik évad! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk nekem az angol szempontjából volt gigajó! mert hogy én angolul néztem és ott azért már teljesítmény ha megérted mikor Lorelai pl. elkezd baromi gyorsan beszélni vagy veszekedni! XD kellett is jó pár rész mire hozzászoktam XD Hét a GG angolul tényleg teljesítmény. Én a Született feleségeket simán értem angolul, úgy is nézem, de a GG-be azért beretörik a bicskám (fülem). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 20:52:43
Létrehozva:
|
|
|
fúúú, Criminal minds nagy király! (Gyilkos elmék címen megy az AXN-en, biztos láttad bemutatóját már) azt a sorozatot nekem írták! pszichológiás - tömeggyilkosos - bűnüldözős??? imádom. olyan esszméletlen izgi hogy néha lerágtam a körmöm rajta komolyan. és van benne egy zsenigyerek, akiért megveszek! imádom a karakterét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.04. 22. - 21:02:16
Létrehozva:
|
|
|
háát, vásárolni nincs miből, de ki van rakva a kiállítóba a mérleg, és Lacám azt mondta ő ott szokott méredzkedni XD de azt tudod-e, hogy ám a cardiot nem is szabad magas pulzuson, mert akkor ám nem zsírt égetsz, hanem cukrot. a maximális pulzusszámod 60-80%án kell edzeni, ami amúgy elég lassú, akkor még simán tudsz beszélgetni edzés közben, mert nem lihegsz és nem is izzadsz nagyon. amúgy ilyen lassan végigedzeni az időt elég unalmas, úgyhogy lassú bemelegítés és középtempójú zsírégetés után meg szoktam engedni magamnak egy kis gyorsítást, amikor felpörög a pulzusom, 16 km/h-val futok és cukrot égetek = nem fogyok, hanem állóképességet növelek. ezt is kell, mert erősíti a szívem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egész fitness expert kezdek lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, már én is kiképeztem magam ilyesmiből, már 4 éve járok... Az eddzőm pedig szakedző, TE-t végzett, nem pedig egy hónapos tanfolyamot. Szóval nagyon jól átadta ezeket a dolgokat. Én már a max pulzus 80%-át sem bírom, eztért írtam hogy néha le kell állnom. De persze én teljesen másképp eddzek mint te. Nálunk 30 perc bemelegítés van, lassú majd közepes tempóval, madj 30 perc kőkemény alakformálás. De egy a lényeg, ügyesek vagyunk mert kitartóan csináljuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fúúú, Criminal minds nagy király! (Gyilkos elmék címen megy az AXN-en, biztos láttad bemutatóját már) azt a sorozatot nekem írták! pszichológiás - tömeggyilkosos - bűnüldözős??? imádom. olyan esszméletlen izgi hogy néha lerágtam a körmöm rajta komolyan. és van benne egy zsenigyerek, akiért megveszek! imádom a karakterét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na majd belenézek... úúúúúúúú Gilmore angolul??? wuhhúúú, de jó lehetett! egyszer majd elkérem tőled. nekem csak magyarul volt meg, ami amúgy poén, de jobb szeretem angolul nézni ezeket én is. Lelöltetted? Mert akkor lehet hogy dual audio-s. Próbáld ki a nyelvválasztást a Mediap.-en vagy a dvd-n. Nekem bejött, nem is tudtam hogy duálos, rápóbáltam aztán az volt. Hátha. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 21:09:19
Létrehozva:
|
|
|
Elöszönök, eddig bírtam ébren. Jó éjt!
|
|
|
|
2010.04. 22. - 21:09:36
Létrehozva:
|
|
|
Na.. szevasztok!
Egész du aludtam... de komolyan egész délután... annyira ki vagyok nyiffanva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így jár aki annyira bebaszik, hogy egy órát ül kint a hidegben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tán már holnapra jobban leszek Csajok... a szoli ártalmas... feljtsétek már el! Én holnap festetem magam.. majd mondom is, h milyen.! Nekem van saját szolim, szept-ig még az üzeltben is volt, de én már vagy másfél éve be sem feküdtem, annyira féltem a bőröm... Most veszek egy ilyen pig-et... mindjárt megmutatom nektek, hogy milyet is... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.organictan.hu/ |
|
|
|
2010.04. 22. - 21:13:46
Létrehozva:
|
|
|
Igen, már én is kiképeztem magam ilyesmiből, már 4 éve járok... Az eddzőm pedig szakedző, TE-t végzett, nem pedig egy hónapos tanfolyamot. Szóval nagyon jól átadta ezeket a dolgokat. Én már a max pulzus 80%-át sem bírom, eztért írtam hogy néha le kell állnom. De persze én teljesen másképp eddzek mint te. Nálunk 30 perc bemelegítés van, lassú majd közepes tempóval, madj 30 perc kőkemény alakformálás. De egy a lényeg, ügyesek vagyunk mert kitartóan csináljuk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lelöltetted? Mert akkor lehet hogy dual audio-s. Próbáld ki a nyelvválasztást a Mediap.-en vagy a dvd-n. Nekem bejött, nem is tudtam hogy duálos, rápóbáltam aztán az volt. Hátha. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így így, pirospontot nekünk, hogy lelkünk és szellemünk mellett még a testünkkel is eleget foglalkozunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szeretem ezt a tudatot, egyensúúúly!!! nos, óvatosan a Criminal mindssal, elég brutális itt-ott, sőt... maguk az esetek iszonyúak. de én épp azt szeretem benne hogy pszichopatológiás esetekről beszél, elég szakszerűen - bár, megjegyzem, nyilvánvalóan az amerikában oly nagy hagyományoknak örvendő behaviorista iskola elveit alkalmazzák inkább. analízist alig, hipnózist igen ritkán alkalmaznak benne. sajna hiába letöltöttem a GG-t, csak magyar :S pedig minden másom dualos, még a jóbarátok is. na azt utálom is magyarul. föjj, amúgy criminal minds is undorítóan fos magyarul. off, de muszáj megemlítenem: olyan jól néz ki most ákos az új klipjében, hogy hmmm, fini. elérem még az én szerelmetes attilámnál hogy bemutasson neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, Edóm, tudom hogy ártalmas, de ezt a fújatósat nem bírom megfizetni. napozni meg egyrészt utálom, másrészt meg sztem már rég ártalmasabb mint a szoli sugárzása :S |
|
|
|
2010.04. 22. - 21:21:06
Létrehozva:
|
|
|
Mennyit is fizetsz a szoliért Lolika?
szerintem ez pont ugyan annyiba kerül, csak ezt egyszerre fizeted ki... és 3 hétig van színed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tévedés, hogy a szoli nem annyira káros.. Sajna most már az is káros, ez már bebizonyított tény.. de te tudod.. én csak elmondtam amit már előttem oly sokan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 22. - 21:32:12
Létrehozva:
|
|
|
Helló Trixike, nem láttam, hogy írtál utána. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A szoliról, hát engem már jó ideje nem érdekel a színem. Volt egy mániákus időszakom, mikor azt hittem, csak akkor lehetek csini, ha állandóan szép színem van, de rájöttem, hogy ez ökörség. Jó vagyok én fehéren is, sőt időközben meg a fehér bőrt szerettem meg. Illetve, ilyen a színem, elfogadom. Bár le tudok jól barnulni, de nem érdekel na. Van pár dolog, amihez annyira ragaszkodnak az emberek, hogy az már beteges, szerintem. Ilyen a barnaság is. Jövök haza nyaralásból és a legfontosabb másoknak, hogy na barna vagy? Ez tök beteg! Miért nem azt kérdezik, hogy jól érezted magad? Vagy stb. Nem nekik az a lényeg, hogy barnán jöjjenek haza, mert akkor mit fognak szólni mások. És ehhez a barnasághoz, már egyfajta, hogy is mondjam, szóval ez a mánia fűződik. Na persze, ha kiöltözök, stb., akkor én is teszek fel magamra színt, de amúgy nem érdekel. Az önbarnító sem jó szerintem, és a bőrgyógyászom szerint sem. Az is egy anyag, azzal is dolgozik a bőr, van dolga vele, hiszen mitől barnul be? Szóval nekem egyik sem kell. A napozás meg olyan szinten, hogy elkerülni nem tudom, és kell a d vitaminhoz valamennyi, védővel, bár azok is műanyag dolgok. No meg azt vettem észre a fehér bőr védelmében, hogy aki fehér, az fiatalabbnak tűnik. Mármint nem sápadt! Hanem fehér, egészséges színű ember fiatalabbnak néz ki, mint egy bebarnult. No meg nem leszek annyira ráncos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt olvastam, hogy a bőr kilencven százalékban a sugárzástól ráncosodik. De az biztos, hogy erre sosem költenék ma már, se szoli se önbarnító, tiszta pénzkidobás. De hát mindenkinek a maga dolga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Magyar vagyok, miért érjen több fény, több szín, mint amennyit kapok a helyemen? Én így gondolom... |
|
|
|
2010.04. 22. - 21:33:44
Létrehozva:
|
|
|
nemtom, Edó, amikor mondtad ezt a fújatós cuccot, akkor utánaolvastam, és azt írtam minden honlap, hogy 6-10 napig van színed és 3-5000 Ft. plusz akkor ne használjak testradírt meg vegyek speckó krémet hozzá... sajna nem egyetemista pénztárcához szabták. ha majd lesz sok pénzem, dehogy szolizok én majd. de addig ez van :S
Niki, az a baj, hogy nekem nem valami szép a bőröm. ha szép porcelánbőröm lenne, xarnék én a színére, de a barnaság szépen elfedi a bőröm kisebb hibáit, mert pl az én bőröm olyan fehér néhol, ahol sosem éri nap, hogy szinte a szőrtüsző átlátszik és ilen kis pöttyös. utálom. ezért akarok lebarnulni. |
|
|
|
2010.04. 22. - 21:39:08
Létrehozva:
|
|
|
nemtom, Edó, amikor mondtad ezt a fújatós cuccot, akkor utánaolvastam, és azt írtam minden honlap, hogy 6-10 napig van színed és 3-5000 Ft. plusz akkor ne használjak testradírt meg vegyek speckó krémet hozzá... sajna nem egyetemista pénztárcához szabták. ha majd lesz sok pénzem, dehogy szolizok én majd. de addig ez van :S Niki, az a baj, hogy nekem nem valami szép a bőröm. ha szép porcelánbőröm lenne, xarnék én a színére, de a barnaság szépen elfedi a bőröm kisebb hibáit, mert pl az én bőröm olyan fehér néhol, ahol sosem éri nap, hogy szinte a szőrtüsző átlátszik és ilen kis pöttyös. utálom. ezért akarok lebarnulni. Hát értem Lola... Mondjuk nekem nagyon sok anyajegyem is van, és több lesz a napozástól... ez is közrejátszik, hogy már jobban vigyázok, bár a bőröm nem felejt. Na amúgy jó téma, múlt héten Recoil előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mentem kozmetikushoz, és egy tanuló csaj, basszus komolyan nem viccelek, megijedtem, mikor megláttam, így felugrottak a szemeim. A csaj olyan fekete volt a szolitól, hogy világított a szeme, á nagyon durva volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) le sem lehet írni, megijedtem tőle tényleg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom, hogy ti azért nem így néztek ki, nem azért mondom ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |