![]() ![]() |
2010.04. 22. - 21:41:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie.. életem... most látom, kaptam tőled dvd-ket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönöm szépen!!!
Küldök vissza neked kettőt! Nem is tudtam, mi ez a cég.. mert hogy nem kozmetikai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán mikor kibontottam, még mindig a papírokat néztem,hogy milyen számlák ezek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán megláttam a lemezeket! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm szépen! |
|
|
|
2010.04. 22. - 21:44:58
Létrehozva:
|
|
|
Na császtok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt! |
|
|
|
2010.04. 22. - 22:11:04
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát Niki!
|
|
|
|
2010.04. 22. - 23:54:05
Létrehozva:
|
|
|
GG: hát igen, kénytelen voltam angolul nézni (felirat nélkül!!!!), mert csak úgy tudtam leszedni. csak az első másfél évadhoz volt magyar vagy néhol angol felirat, úgyhogy hegyeztem a fülem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (egészen kis denevéres/tündés lett a végére XD). jó volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jóbarátok: azt végig magyarul láttam (úgy is van meg) - szerintem nagyon jól eltalálták annál a sorozatnál a magyar hangokat - bevallom nekem az a fő okom, hogy nem angolul néztem, mert egyszerűen a falra mászok Jennifer Aniston eredeti hangjától. barnaság: hát én kiskoromban sokat voltam barna - de az sem napozástól, hanem mert ha nyaralni mentünk, ki se lehetett rángatni a medencéből és ott elég rendesen megfogott a nap. szerencsére jó bőröm van, könnyen barnulok még az árnyékban, fél-árnyékban is, de a napot nem szeretem egyáltalán. anyum állandóan napozott, de már ő sem bírja és ráncos lett tőle eléggé a bőre. meg hát én próbálok vigyázni a piros anyajegyeimre is, mert azok elég érzékenyek, mindegy mennyi naptejet rakok rá. szóval én se szoli, se napozás. nekem mindig tetszett a fehér bőr. jó, nekem sincs totál fehér bőröm, hanem olyan kellemes színű. néha engedek kis napfényt magamra a D vitamin miatt, de amúgy kösz nem - nyáron engem nem látni strandon az is fix. szolira meg amúgy se lennék hajlandó pénzt kiadni, de mindenki maga tudja, nem bántásból mondom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erről ennyit. jóccakát - ma megyek hazaaaa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 05:18:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Fáj a torkom, a fülem meg a szemeim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Boááááá, beteg leszek.... érzem, mert fosul vagyok... és ma reggel a Foglalkozás egészségügynél kezdek, mert tegnap Andi nem jutott el odáig. Baxa meg, és még be is van borulva, legalább süthetne ez a hülye nap... Hisztis vagyok, és még csak negyed 7. Szoli nekem alapban nem jó, mert tele vagyok anyajegyekkel, a napot nem bírom mióta volt egy napszúrásom csak max. 5 perc a tűző napon, utána simán elájulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deszka effektus... evvan, maradok mentő autó színű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, nagyon szívesen, a többiek is megkapták, legalábbis Vica tutira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A borítékot használt papírokkal tömtem ki, hogy ne lehessen úgy kitapizni mi van benne... |
|
|
|
2010.04. 23. - 06:58:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó Regglet!
Szegény Angim, megint beteg leszel? Vigyázz magadra! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó munkát mára! A szolival kapcsoltaban Nikol minden sorával egyetértek. Egyébként megértelek Lola, velem hypo-t lehetne reklámozni, és a szőrtüszőim is hasonlóan néznek ki. Az én bőrömnek is jót tesz a szoli, de már 3 éve nem járok. Fehér vagyok, nagyon fehér, kiékültem vele, és így szeretem magam. Féltem a bőröm. Persze egy kicsit szoktam nyáron napozni, mondjuk 20-30 perc még 11 óra előtt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval én azt mondom, hogy inkább csökknetsd a szolit mondjuk heti egy 7 perces alkalomra, vigyázz a börődre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 07:40:23
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
barátnőm is heti 1x jár 7 percre, az elég is neki, pedig ő is fehér bőrű. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no mindegy. Angie: jobbulást! fuck! 7-kor fel akartam kelni, de már megint elaludtam! most kapkodhatok! úgyhogy pápá, sziasztok, majd estefelé leszek. |
|
|
|
2010.04. 23. - 08:00:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Még mindig sokkban vagyok kissé. Képzeljétek busszal jöttem haza mert az emberem ment dolgozni,és nem tudott már haza hozni miután elvittük a Petrát a bölcsibe.Az egyik megállónál felszállt egy idősebb bácsi de láttam,hogy le se ült sőt megnyomta a leszállás jelzőt,hogy a kövi megállónál leszáll.Kicsit csodáloztam de gondoltam nem volt kedve még azt a rövig utat sem gyalogolni a bácsinak. Aztán én is felálltam mert ugyanott akartam leszállni ahol a bácsi,megáll a busz fékez és a fél pillanatra rá érzem,hogy valaki meglök aztán ahogy odanéztem láttam,hogy a bácsi elvágódik és beesik a az ülések közé.Na gondoltam a hülye sofőr akkorát fékezett,hogy a bácsika elesett.Automatikusan nyúltam felé,hogy felsegítsem meg egy másik ürge is azt akarta de akkor láttuk,hogy a bácsi elveszítette az eszméletét.Gyorsan valaki szólt a sofőrnek,hogy mi a helyzet és ő is próbálta volna felültetni az eszméletlen bácsit de nem sok sikerrel járt úgyhogy jobbnak látták lefektetni vissza padlóra és egy másik pasi meg a buszmegállóba azonnal telefonált a mentőknek.Szerencsére tök gyorsan kijöttek a mentők és rögtön vitték az újraélesztő masinát.Legalább is a hangokból ítélve az volt meg a mentős feje búbját láttam és abból következtettem ki,hogy pumpálja a bácsi szívét.Szóval próbálták újraéleszteni de már vagy negyedórán keresztül csinálták és semmi.Nem tudom végül is mi lett az öreg úrral de az a gyanúm,hogy hívhatták neki a hulla szállítót. Azt hiszem a szemem láttára halt meg valaki.Borzasztó érzés,pedig nem is ismerem a bácsit de nagyon sajnálom.Ennyi lenne az élet?Az egyik percben még élünk aztán a következőben már nem.Hihetetlen.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na most pedig visszaolvasok. |
|
|
|
2010.04. 23. - 08:10:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie jobbulást.Lehet nem vígasztal de nekem is fáj a torkom és le vagyok taknyosodva.
Usi jó utat haza. |
|
|
|
2010.04. 23. - 08:22:19
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Vica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez nagyon brutális, én még csak autóbalesetet láttam élesben, de az is elég szörnyű volt... főleg a hangok, a csattanás, törés. Borzasztó volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.04. 23. - 08:46:25
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus Vica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ez nagyon brutális, én még csak autóbalesetet láttam élesben, de az is elég szörnyű volt... főleg a hangok, a csattanás, törés. Borzasztó volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie elhiszem,hogy borzasztó volt.Autóbaleset vagy egy szimpla haláleset mint ez is engem kiborít...nem lennék mentős.Egyszerűen nem tudnám elfogadni a halál tényét,sőt az a baj,hogy nem tudom elfogadni. |
|
|
|
2010.04. 23. - 08:56:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Még mindig sokkban vagyok kissé. Képzeljétek busszal jöttem haza mert az emberem ment dolgozni,és nem tudott már haza hozni miután elvittük a Petrát a bölcsibe.Az egyik megállónál felszállt egy idősebb bácsi de láttam,hogy le se ült sőt megnyomta a leszállás jelzőt,hogy a kövi megállónál leszáll.Kicsit csodáloztam de gondoltam nem volt kedve még azt a rövig utat sem gyalogolni a bácsinak. Aztán én is felálltam mert ugyanott akartam leszállni ahol a bácsi,megáll a busz fékez és a fél pillanatra rá érzem,hogy valaki meglök aztán ahogy odanéztem láttam,hogy a bácsi elvágódik és beesik a az ülések közé.Na gondoltam a hülye sofőr akkorát fékezett,hogy a bácsika elesett.Automatikusan nyúltam felé,hogy felsegítsem meg egy másik ürge is azt akarta de akkor láttuk,hogy a bácsi elveszítette az eszméletét.Gyorsan valaki szólt a sofőrnek,hogy mi a helyzet és ő is próbálta volna felültetni az eszméletlen bácsit de nem sok sikerrel járt úgyhogy jobbnak látták lefektetni vissza padlóra és egy másik pasi meg a buszmegállóba azonnal telefonált a mentőknek.Szerencsére tök gyorsan kijöttek a mentők és rögtön vitték az újraélesztő masinát.Legalább is a hangokból ítélve az volt meg a mentős feje búbját láttam és abból következtettem ki,hogy pumpálja a bácsi szívét.Szóval próbálták újraéleszteni de már vagy negyedórán keresztül csinálták és semmi.Nem tudom végül is mi lett az öreg úrral de az a gyanúm,hogy hívhatták neki a hulla szállítót. Azt hiszem a szemem láttára halt meg valaki.Borzasztó érzés,pedig nem is ismerem a bácsit de nagyon sajnálom.Ennyi lenne az élet?Az egyik percben még élünk aztán a következőben már nem.Hihetetlen.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na most pedig visszaolvasok. Te jó ég (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Alan (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ott volt a kezem a derekáán (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 09:33:26
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.
Még annyit hozzátennék ehhez a sztorihoz,hogy némelyik ember mekkora tapló tud lenni.Eh.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szóval ugyebár az első ajtó kivételével az összeset becsukta a buszsofőr,hogy nem bámuljanak már annyira be az emberek miközben a mentősök küzdenek a bácsi életéért.Volt olyan kíváncsi nyanya aki képes volt odaállni közvetlen a becsukott ajtó elé és bámulni az üvegen keresztül befelé,hogy mit csinálnak a mentősök. A mentős ki is kiabált,hogy menjenek onnan ne nézzenek mint borjú az új kapura(nem így mondta szó szerint) ha már segíteni nem tudnak. Én azért jóval odébb álltam és vártam mi lesz szegény öreg úrral és eszembe se jutott,hogy közvetlenül odaálljak premier plánba leskelődni befelé. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 23. - 09:34:22 |
|
|
|
2010.04. 23. - 09:52:10
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode. Még annyit hozzátennék ehhez a sztorihoz,hogy némelyik ember mekkora tapló tud lenni.Eh.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szóval ugyebár az első ajtó kivételével az összeset becsukta a buszsofőr,hogy nem bámuljanak már annyira be az emberek miközben a mentősök küzdenek a bácsi életéért.Volt olyan kíváncsi nyanya aki képes volt odaállni közvetlen a becsukott ajtó elé és bámulni az üvegen keresztül befelé,hogy mit csinálnak a mentősök. A mentős ki is kiabált,hogy menjenek onnan ne nézzenek mint borjú az új kapura(nem így mondta szó szerint) ha már segíteni nem tudnak. Én azért jóval odébb álltam és vártam mi lesz szegény öreg úrral és eszembe se jutott,hogy közvetlenül odaálljak premier plánba leskelődni befelé. Rohadt nyugdíjas öregasszonyok mindenbe beleütik az orrukat.... |
|
|
|
2010.04. 23. - 10:19:14
Létrehozva:
|
|
|
Jajj istenem..kellene informatikán csinálni ilyen táblázatot, de nekem most abszolút semmi energiám erre. Ráadásul amit számolni kellene, az sem jön ki annyira amennyire kellene...annyira nincs nekem energiám tanulni, meg semmihez. Ki sem aludtam még a múlt hétvégét, minden reggel plusz 15 percet visszaaludtam mire kimásztam az ágyból.. Ebben a hülye székben is úgy megfájdult a hátam..
Menjünk már haza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 23. - 10:20:37 |
|
|
|
2010.04. 23. - 10:26:28
Létrehozva:
|
|
|
Ja meg akartam kérdezni, hogy ki emlékszik arra a Route 66 változatra ami volt szombaton itt Szombathelyen??? Milyen mix volt az?? Keresem, de nem nagyon találom..... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.04. 23. - 10:39:09
Létrehozva:
|
|
|
HEhehe.. én szombathelyről nem sokra emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sorry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vicus.. ez szörnyű... rettenet.. nagyon sajnálom, h ilyet látnod kellett.. én egyszer találkoztam így ilyen kzelről a halállal... engem is megrázott. Azt hittem, csak elájul a pasi, aztán kijött a mentő, és megállapította a halált. Megremegett a lábam! |
|
|
|
2010.04. 23. - 11:05:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode. Még annyit hozzátennék ehhez a sztorihoz,hogy némelyik ember mekkora tapló tud lenni.Eh.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Szóval ugyebár az első ajtó kivételével az összeset becsukta a buszsofőr,hogy nem bámuljanak már annyira be az emberek miközben a mentősök küzdenek a bácsi életéért.Volt olyan kíváncsi nyanya aki képes volt odaállni közvetlen a becsukott ajtó elé és bámulni az üvegen keresztül befelé,hogy mit csinálnak a mentősök. A mentős ki is kiabált,hogy menjenek onnan ne nézzenek mint borjú az új kapura(nem így mondta szó szerint) ha már segíteni nem tudnak. Én azért jóval odébb álltam és vártam mi lesz szegény öreg úrral és eszembe se jutott,hogy közvetlenül odaálljak premier plánba leskelődni befelé. Katasztrófa turizmus.... az a megdöbbentő, hogy az idősek mennyire ki vannak éhezve az ilyenekre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Borzalmas... |
|
|
|
2010.04. 23. - 11:11:06
Létrehozva:
|
|
|
Jajj istenem..kellene informatikán csinálni ilyen táblázatot, de nekem most abszolút semmi energiám erre. Ráadásul amit számolni kellene, az sem jön ki annyira amennyire kellene...annyira nincs nekem energiám tanulni, meg semmihez. Ki sem aludtam még a múlt hétvégét, minden reggel plusz 15 percet visszaaludtam mire kimásztam az ágyból.. Ebben a hülye székben is úgy megfájdult a hátam.. Menjünk már haza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mode kiscsillag nyűgös vagy látom. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) HEhehe.. én szombathelyről nem sokra emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sorry (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus.. ez szörnyű... rettenet.. nagyon sajnálom, h ilyet látnod kellett.. én egyszer találkoztam így ilyen kzelről a halállal... engem is megrázott. Azt hittem, csak elájul a pasi, aztán kijött a mentő, és megállapította a halált. Megremegett a lábam! Edóka köszi az együtt érzést. Nekem is remegett kezem-lábam amikor battyogtam haza és még most is ha becsukom a szemem látom a bácsit kiterülve feküdni a busz padlóján. Katasztrófa turizmus.... az a megdöbbentő, hogy az idősek mennyire ki vannak éhezve az ilyenekre (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Borzalmas... Remélem öreg koromra én nem leszek ilyen. |
|
|
|
2010.04. 23. - 12:12:38
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Vica!
Egy ilyen még engem is kiborít és le kell higgadnom munka után, nemhogy téged. Amúgy ebből is látni, senki nem tudott addig segíteni? Ez olyan szomorú. Tényleg kötelezővé kellene tenni, az elsősegélynyújtást. Bár az is rossz, hogy hiába tudja valaki, nem biztos, hogy megmeri csinálni... Szegény bácsit fel akarták ültetni először? Mikor eszméletlen? Jaj! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tilos. Amúgy az jut eszembe erről, hogy ugyanez a szitu volt, és a kolléganőm ment a buszon, és ő tudott ugye segíteni, és mire kiértek a mentők, ő újraélesztette a bácsit. Emlékszem, hogy egy helyi, kisebb újságba be is tetette egyik orvos ezt az esetet, annak kapcsán, hogy milyen fontos lenne, ha az utcán tudnának segíteni addig az emberek, míg nem jön a szakember. Bár itt volt helyben, a kolléganőm szerencsére. Aztán őt is kérdezték csak pár mondatban rövidke interjú. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondta is a doki, még szép, hogy beletetetjük az újságba, amikor a sok hülyeség benne van, ami meg fontos és dicséretes az meg hiányzik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nyugi Vica! Ha valaki ráér, ajánlok egy filmet neki fél háromkor rtl klub. Szép film, bár bőgős, mikor először láttam nagyon bőgtem rajta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mrs. Beatles... |
|
|
|
![]() ![]() |