![]() ![]() |
2010.04. 23. - 15:40:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesszumpepi, Vica!!! sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Niki, az a film az szuper!!! már én is láttam, és én is bőgtem rajta nu, én már nagyon produktív voltam, vettem kaját, főztem, mostmár neki kell állni dolgozatot írni, mert szerda-csütörtöktől meg dolgozni is kezdek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 15:51:06
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs452.ash1/24911_1216585989344_1669704026_425566_7196387_n.jpg)
hátha jobb kedvet csinál mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 16:04:09
Létrehozva:
|
|
|
Mode kiscsillag nyűgös vagy látom. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Aha, kicsit az voltam délelőtt, most már jobb, mert itthon vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha belegondolok, hogy egy héttel ezelőtt ilyenkor már Pesten kóvályogtunk.... |
|
|
|
2010.04. 23. - 16:14:16
Létrehozva:
|
|
|
Szegény Vica! Egy ilyen még engem is kiborít és le kell higgadnom munka után, nemhogy téged. Amúgy ebből is látni, senki nem tudott addig segíteni? Ez olyan szomorú. Tényleg kötelezővé kellene tenni, az elsősegélynyújtást. Bár az is rossz, hogy hiába tudja valaki, nem biztos, hogy megmeri csinálni... Szegény bácsit fel akarták ültetni először? Mikor eszméletlen? Jaj! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tilos. Amúgy az jut eszembe erről, hogy ugyanez a szitu volt, és a kolléganőm ment a buszon, és ő tudott ugye segíteni, és mire kiértek a mentők, ő újraélesztette a bácsit. Emlékszem, hogy egy helyi, kisebb újságba be is tetette egyik orvos ezt az esetet, annak kapcsán, hogy milyen fontos lenne, ha az utcán tudnának segíteni addig az emberek, míg nem jön a szakember. Bár itt volt helyben, a kolléganőm szerencsére. Aztán őt is kérdezték csak pár mondatban rövidke interjú. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondta is a doki, még szép, hogy beletetetjük az újságba, amikor a sok hülyeség benne van, ami meg fontos és dicséretes az meg hiányzik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nyugi Vica! Ha valaki ráér, ajánlok egy filmet neki fél háromkor rtl klub. Szép film, bár bőgős, mikor először láttam nagyon bőgtem rajta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mrs. Beatles... Niki igazad van tényleg oktatni kéne az embereknek az elsősegély nyújtást beleértve engem is.Hirtelen én sem tudtam,hogy mit is csináljak. Sajnos nem láttam a filmet. Vendégem volt vagy inkább látogatóm. (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs452.ash1/24911_1216585989344_1669704026_425566_7196387_n.jpg) hátha jobb kedvet csinál mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola köszönöm ez a kép tényleg feldobott kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aha, kicsit az voltam délelőtt, most már jobb, mert itthon vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha belegondolok, hogy egy héttel ezelőtt ilyenkor már Pesten kóvályogtunk.... örülök,hogy jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 23. - 16:12:44 |
|
|
|
2010.04. 23. - 17:29:10
Létrehozva:
|
|
|
Lola, jó kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen, most is sírtam a filmen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jaj, eszméletlen szomorú és megható, de miért kínzom magam? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Éjjel lesz dm a tévében! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 17:38:36
Létrehozva:
|
|
|
Ez a film ez miről szól hogy ilyen bőgős? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Melyik MTV-n lesz? nekünk van egy de most nem tudom XD |
|
|
|
2010.04. 23. - 17:48:24
Létrehozva:
|
|
|
Ez a film ez miről szól hogy ilyen bőgős? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Melyik MTV-n lesz? nekünk van egy de most nem tudom XD Azon lesz Mode, tuti. Nekünk is egy van, és azon lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy nálad is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) port.hu Keresd ki. Paul McCartney felesége Linda, aki meghalt mellrákban. Paul elmondása alapján, az ő történetük. Egy boldog, példás család és egy igaz szerelem... |
|
|
|
2010.04. 23. - 17:53:10
Létrehozva:
|
|
|
Azon lesz Mode, tuti. Nekünk is egy van, és azon lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy nálad is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) port.hu Keresd ki. Paul McCartney felesége Linda, aki meghalt mellrákban. Paul elmondása alapján, az ő történetük. Egy boldog, példás család és egy igaz szerelem... Juhééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nézem hátha lesz benne Wili XD jaa értem |
|
|
|
2010.04. 23. - 17:53:20
Létrehozva:
|
|
|
Olyan barna vagyok, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 23. - 17:56:02
Létrehozva:
|
|
|
Hát most eszembe is jutott egyből a Yesterday, mert DM mellett Beatles is volt az esküvőnkön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És olyan jó, ahogy hallgatom, (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mert beugrik a szeretet az illatok, a meleg, a napfény, és a közeg a szertartáson. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Yesterdaaayyy Olyan barna vagyok, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Összeszartad magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe, bocs de ezt muszáj volt. |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:00:52
Létrehozva:
|
|
|
Azon lesz Mode, tuti. Nekünk is egy van, és azon lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy nálad is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) port.hu Keresd ki. Paul McCartney felesége Linda, aki meghalt mellrákban. Paul elmondása alapján, az ő történetük. Egy boldog, példás család és egy igaz szerelem... Tényleg a magyar MTV-n lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) LOL!!!! 23:40 Olyan barna vagyok, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csoki Edó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:01:13
Létrehozva:
|
|
|
Igen Angie!!!
Amúgy volt egy hír az rtl klubon, hogy nem tudom ki, mert lemaradtam, de a lényeg, hogy elmarad xy-nak a koncertje, a vulkán miatt. Olaszból nem jön el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom ki az, de nem egy Alan, az biztos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:05:24
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehee de bééna bezzeg az én Wili szerelmem beszállt az autóba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezer csók Neki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor jeee ma este DM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:14:33
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehee de bééna bezzeg az én Wili szerelmem beszállt az autóba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezer csók Neki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Akkor jeee ma este DM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, csók Wilinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:17:39
Létrehozva:
|
|
|
Ja, csók Wilinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Ehh annyi csókot küldök neki, hogy ennyit még Britt sem adott soha XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 23. - 18:18:39 |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Helló.
Na mit hallok az előbb a Vacsoracsatába aláfestő zeneként?.....just can't get enough (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Angie!!! Amúgy volt egy hír az rtl klubon, hogy nem tudom ki, mert lemaradtam, de a lényeg, hogy elmarad xy-nak a koncertje, a vulkán miatt. Olaszból nem jön el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom ki az, de nem egy Alan, az biztos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Valami olasz énekesnek marad el a koncertje. Most képzeljétek el ezt a vulkános szitut januárban.Szívrohamot kaptunk volna az idegtől ha felmerült volna,hogy nem tudnak jönni a fiúk. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 23. - 18:42:13 |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:41:00
Létrehozva:
|
|
|
jajj, az a mrs beatles annyira jó film. meg amíg nem lesz szomorú a végére, addig még ráadásul tök érdekes is, ahogy bepillantást enged abba a korba, meg abba a világba. nagyon szerettem. pár éve láttam.
fúúú, jó volt egy hete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, én ma már tényleg mindennel elbafftam az időt, csak írni nem kezdtem el, basszuskulcs. grrr, mérges vagyok magamra, mostmár neki is kezdek. |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:44:01
Létrehozva:
|
|
|
jajj, az a mrs beatles annyira jó film. meg amíg nem lesz szomorú a végére, addig még ráadásul tök érdekes is, ahogy bepillantást enged abba a korba, meg abba a világba. nagyon szerettem. pár éve láttam. fúúú, jó volt egy hete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, én ma már tényleg mindennel elbafftam az időt, csak írni nem kezdtem el, basszuskulcs. grrr, mérges vagyok magamra, mostmár neki is kezdek. mit írsz Lola? Elbatytad az időt?Velem is előfordul időnként. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 18:52:03
Létrehozva:
|
|
|
mit írsz Lola? Elbatytad az időt?Velem is előfordul időnként. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hülye médiaháborús dolgozatot. keddre kell beadni. arról a sztoriról írok, amikor 96ban egy kis mismásolás után és elég vitatható körülmények között az íriszt tv helyett az rtl klub kapta meg a frekvenciát. nem sokminden az egész csak elbarátoztam - főzőcskéztem - gyantáztam az időt |
|
|
|
2010.04. 23. - 19:13:21
Létrehozva:
|
|
|
Helló. Na mit hallok az előbb a Vacsoracsatába aláfestő zeneként?.....just can't get enough (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami olasz énekesnek marad el a koncertje. Most képzeljétek el ezt a vulkános szitut januárban.Szívrohamot kaptunk volna az idegtől ha felmerült volna,hogy nem tudnak jönni a fiúk. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Jajj én is hallottaaaaam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |