![]() ![]() |
2010.04. 23. - 19:18:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na megtudtam mi lett a reggeli rosszullétes bácsival.Meghalt szegény. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Unokatesóm a mentőknél dolgozik mint sofőr és rákérdezett a kollégáinál. Lola akkor hajrá azzal az írással. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elmentem pusszantás és jó éjt mindenkinek. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 23. - 19:23:06 |
|
|
|
2010.04. 23. - 19:23:04
Létrehozva:
|
|
|
Na megtudtam mi lett a reggeli rosszullétes bácsival.Meghalt szegény. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Unokatesóm a mentőknél dolgozik mint sofőr és rákérdezett a kollégáinál. juj (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 19:24:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 23. - 19:24:58
Létrehozva:
|
|
|
Pá Vica
|
|
|
|
2010.04. 23. - 19:34:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt a menőknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az rossz érzés, ha nincs meg amit beterveztél, olyankor én is mérges vagyok magamra. Nekem kedvenceim az igaz történetek és a zenés filmek, ha meg ráadásul zenés és igaz is, akkor meg mindent visz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már írtam itt, nem tudom olvastad-e, nekem nagy kedvencem ilyen film A Nyughatatlan. Ha véletlen nem láttad, nézd meg majd. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 19:34:56
Létrehozva:
|
|
|
Csoda történt!!!!!!!!!!!!
Jó kedvem van XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 19:50:56
Létrehozva:
|
|
|
naaa akkor most megyek XD
pápásztok XD |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:01:21
Létrehozva:
|
|
|
nekem megvan a nyughatatlan már vagy egy éve és még nem néztem meg. de annyira ellentétes véleményeket hallok róla... valaki azt mondja, szuper, van, aki szerint ferrtelmes... nu, most mi is van? meg kell néznem hogy eldönthessem.
|
|
|
|
2010.04. 23. - 20:18:25
Létrehozva:
|
|
|
kész a beszámolóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://eszterangelus.freeblog.hu/archives/...1__Szombathely/ Na megtudtam mi lett a reggeli rosszullétes bácsival.Meghalt szegény. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Unokatesóm a mentőknél dolgozik mint sofőr és rákérdezett a kollégáinál. Lola akkor hajrá azzal az írással. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elmentem pusszantás és jó éjt mindenkinek. Jesszuom (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 23. - 20:28:30 |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:23:47
Létrehozva:
|
|
|
nekem megvan a nyughatatlan már vagy egy éve és még nem néztem meg. de annyira ellentétes véleményeket hallok róla... valaki azt mondja, szuper, van, aki szerint ferrtelmes... nu, most mi is van? meg kell néznem hogy eldönthessem. Hát az attól függ, hogy aki azt mondja rossz, az miért mondja, hogy rossz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem egyrészt tetszik a zene, szerettem Johnny-t szóval nekem eleve jó lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez olyan, mint mikor van dm a tévében bármilyen módon szinte mindig örülsz neki, a lényeg, hogy valami dm legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, ezt jólmegaszontam. A másik, hogy eredeti saját hangjukon énekelnek, és ez nagyszerű! Nagyon jó hangjuk van! Olvastam erről, sokat...most nincs kedvem leírni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg tulajdonképpen ez egy igaz történet, szóval ha förtelmes, akkor förtelmes volt az ember élete? Hát szerintem nem, hehehe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem nagyon bejött, ennyi. De én elfogult vagyok. |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:31:14
Létrehozva:
|
|
|
Angie, kommenteltem:)
Niki, a barátnőm, aki szidja, mindig a színészeket emlegeti, hogy szerinte nem jól játszanak. de őneki amúgy is fura az ízlése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezzeg azt a rettenetes andalúziai kutyát imádta (22 perces az a film, de én még így nem szenvedtem XD ) szóval nem nyilvánítok véleményt, míg nem néztem meg a cuccot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah a bulihoz Angiem, hátha tudsz segíteni. nagyon sokat dumáltam a szombathelyi buli egy sráccal, a győri csapattal szált fel, és bazira nem tudom a nevét. ilyen kis hosszú hajú, körszakállas srác, és nagyon kellemeset dumáltunk, meg leválasztotta rólam az egyik parasztgyereket aki fogdosott szóval hálás voltam neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plusz szakmabeli is, mert reklámos, plusz benne van a győri bizzarre klub szervezésében és meghívott hogy menjek le, csak épp nem tudom, kit kell keresnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tippek? |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:38:10
Létrehozva:
|
|
|
Angie, kommenteltem:) Niki, a barátnőm, aki szidja, mindig a színészeket emlegeti, hogy szerinte nem jól játszanak. de őneki amúgy is fura az ízlése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezzeg azt a rettenetes andalúziai kutyát imádta (22 perces az a film, de én még így nem szenvedtem XD ) szóval nem nyilvánítok véleményt, míg nem néztem meg a cuccot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah a bulihoz Angiem, hátha tudsz segíteni. nagyon sokat dumáltam a szombathelyi buli egy sráccal, a győri csapattal szált fel, és bazira nem tudom a nevét. ilyen kis hosszú hajú, körszakállas srác, és nagyon kellemeset dumáltunk, meg leválasztotta rólam az egyik parasztgyereket aki fogdosott szóval hálás voltam neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plusz szakmabeli is, mert reklámos, plusz benne van a győri bizzarre klub szervezésében és meghívott hogy menjek le, csak épp nem tudom, kit kell keresnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tippek? Olvastam és válaszoltam Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos lövésem se sincsen ki lehetett az a srác, de kérd el Edótól a tatabányai főszervező telefonszámát és hívd fel. Ő biztos képben lesz, hogy ki a körszakállas srác (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:41:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie, kommenteltem:) Niki, a barátnőm, aki szidja, mindig a színészeket emlegeti, hogy szerinte nem jól játszanak. de őneki amúgy is fura az ízlése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezzeg azt a rettenetes andalúziai kutyát imádta (22 perces az a film, de én még így nem szenvedtem XD ) szóval nem nyilvánítok véleményt, míg nem néztem meg a cuccot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jah a bulihoz Angiem, hátha tudsz segíteni. nagyon sokat dumáltam a szombathelyi buli egy sráccal, a győri csapattal szált fel, és bazira nem tudom a nevét. ilyen kis hosszú hajú, körszakállas srác, és nagyon kellemeset dumáltunk, meg leválasztotta rólam az egyik parasztgyereket aki fogdosott szóval hálás voltam neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plusz szakmabeli is, mert reklámos, plusz benne van a győri bizzarre klub szervezésében és meghívott hogy menjek le, csak épp nem tudom, kit kell keresnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tippek? Hehe! Lola! Tényleg? Jézusom, pedig épp hogy nem!! Komolyan! Reese megkapta az Oscart, Joaquin nem, pedig ha már, akkor inkább ő illette volna meg. És ez plusz pont, hogy saját hangjuk. Apukám, hát ő ugye a fénykorában volt, mikor Johnny játszott, és mondta, hogy eszméletlen jól játszotta, ugyanúgy mozgott a gitárral, meg a fejét mindig hátraszegte, ugyanúgy. Neki elhittem, mert hát imádta őt, és rajongója volt, ha úgy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:45:16
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Bekukkantok. Huh, Vicus, szörnyű lehetett. Niki Teeeeeeeeeeeeee, már megint elgurult? Az Edós hsz-odra gondolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jobb is hogy otthagytál msn-en, mert addig átneveztem és kíírtam egy évadot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Nyugahatatlant én is meg akarom nézni, de még nem töltöttem le. Csak jót hallottam róla. |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:47:14
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkienk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó látom gyűjtögető életmódot folytat (mkitől mindent begyűjt) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma meglett az egyik vizsgám elővizsga 3as. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: szolira visszatérve nekem is az egyik barátnőm mikor a nappalis egyetemista koromba megismertem azóta fekete mindig és a kék szeme rendesen világat.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy tényleg szép csaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=YfsmoYSbNFs...eos=uLLYJrMip5U < --mostanában ezek a kedvenc sorozataim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) másfélmillió lépés, ..és még másfél.., kerekek és lépések (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:48:22
Létrehozva:
|
|
|
Szia Jantar és jó éjt mindenkinek.
Elteszem magam holnapra, reggel 7:00 betonozás anyukáméknál. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:48:41
Létrehozva:
|
|
|
vén kujon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 23. - 20:53:57
Létrehozva:
|
|
|
ááá, Angie, annyira azért nem fontos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak üdítő volt egy értelmes móder fiúval találkozni, sajna, azt kell mondjam, kevés van belőlük, vagy ha nem, hát azok nem járnak bulikba :S. majd az őszi bulin úgyis találkozom a sráccal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúú, de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki, mondom én hogy dilis a csaj ami a filmeket illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, én is szívesen msn-eznék veled néha (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak nincs meg a címed. felveszel? akosamezon@freemail.hu ez a szoli téma még mindig él (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ami azt illeti, most voltam. hepaj volt, kipróbáltam azt az állószolit, amiben előtte 2perces infraszaunát is kap az ember szépülő leánya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:57:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixx majd gondolok rád, én meg dolgozok héttől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó pihit addig. |
|
|
|
2010.04. 23. - 20:59:12
Létrehozva:
|
|
|
csövi
|