2400 Oldal V  « < 1564 1565 1566 1567 1568 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.04. 23. - 21:18:03
Létrehozva: #31301

devotee

Jó éjt!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 23. - 21:25:50
Létrehozva: #31302

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 23. - 21:53:57) *
ááá, Angie, annyira azért nem fontos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak üdítő volt egy értelmes móder fiúval találkozni, sajna, azt kell mondjam, kevés van belőlük, vagy ha nem, hát azok nem járnak bulikba :S. majd az őszi bulin úgyis találkozom a sráccal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúú, de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én mondtam neked, hogy léteznek értelmes móder fiúk... én is ismerek, nem kell bemutatnom, már láttál róla képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pluszban még ott a Kesik! Remélem a sráccal majd tudtok beszélgetni ősszel. Mondta, hogy tutira jön akkor is? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó, hogy ilyen kellemes meglepik is érik az ember egy-egy Mode buliban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg, megyünk múzejumba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy készüljek? Könyvvásár a Millenárison? Oda is szívesen kinéznék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó éjt nektek!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 23. - 21:26:51
Létrehozva: #31303

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 23. - 22:22:09) *
Én mondtam neked, hogy léteznek értelmes móder fiúk... én is ismerek, nem kell bemutatnom, már láttál róla képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pluszban még ott a Kesik! Remélem a sráccal majd tudtok beszélgetni ősszel. Mondta, hogy tutira jön akkor is? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó, hogy ilyen kellemes meglepik is érik az ember egy-egy Mode buliban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tényleg, megyünk múzejumba? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy készüljek? Könyvvásár a Millenárison? Oda is szívesen kinéznék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mivel a srác a győri mode klub egyik szervezője, így aha, tuti jön. nekem ő annyiban volt nagy szám hogy nem csak Mode-ról tudtunk dumálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örültem neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

múzeum... hát nemtom. tegyük át vasárnapra, ha nem gond, a holnap délutánom már foglalt, előtte meg ezt az irományt gyúrnám véglegesre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a millenárisra tuti nem tudok viszont veled tartani, mert muszáj haladnom a beadandóimmal és az eléggé kiesik útvonalból. legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de egy vasárnapi múzeumolás jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.04. 23. - 21:27:53
Létrehozva: #31304

devotee

Sziasztok!!

Mtv-n world stage Depeche Mode ma 23:40-kor
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 23. - 21:33:09
Létrehozva: #31305

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 23. - 22:26:51) *
mivel a srác a győri mode klub egyik szervezője, így aha, tuti jön. nekem ő annyiban volt nagy szám hogy nem csak Mode-ról tudtunk dumálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örültem neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

múzeum... hát nemtom. tegyük át vasárnapra, ha nem gond, a holnap délutánom már foglalt, előtte meg ezt az irományt gyúrnám véglegesre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a millenárisra tuti nem tudok viszont veled tartani, mert muszáj haladnom a beadandóimmal és az eléggé kiesik útvonalból. legközelebb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de egy vasárnapi múzeumolás jöhet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, klubvezető... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Így könnyű! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oké, akkor vasárnap Múzeum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd még időpont miatt hívlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mobilszámlámnak már megint minden mindegy... tegnap háromnegyed óra, ma 22 perc... eh... na jó, de ebből csak 2 az enyém, a többit ő állja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kivi leszek a Sajtófotóra, hogy most mi lesz a fő téma.

Idézet (Macsus @ 2010.04. 23. - 22:27:53) *
Sziasztok!!

Mtv-n world stage Depeche Mode ma 23:40-kor

Szia Macsus!

THX, de kinn azt írták, hogy a Live in Milan dvd-ről össze vágott anyag lesz csupán (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 23. - 22:27:56
Létrehozva: #31306

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 23. - 21:31:14) *
Angie, kommenteltem:)

Niki, a barátnőm, aki szidja, mindig a színészeket emlegeti, hogy szerinte nem jól játszanak. de őneki amúgy is fura az ízlése (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bezzeg azt a rettenetes andalúziai kutyát imádta (22 perces az a film, de én még így nem szenvedtem XD ) szóval nem nyilvánítok véleményt, míg nem néztem meg a cuccot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah
a bulihoz

Angiem, hátha tudsz segíteni.
nagyon sokat dumáltam a szombathelyi buli egy sráccal, a győri csapattal szált fel, és bazira nem tudom a nevét. ilyen kis hosszú hajú, körszakállas srác, és nagyon kellemeset dumáltunk, meg leválasztotta rólam az egyik parasztgyereket aki fogdosott szóval hálás voltam neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) plusz szakmabeli is, mert reklámos, plusz benne van a győri bizzarre klub szervezésében és meghívott hogy menjek le, csak épp nem tudom, kit kell keresnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tippek?

Lola--- a srác neve Péter (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb 5x mutatkozott be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szeretnéd a vezeték nevét is életem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 23. - 23:51:55
Létrehozva: #31307

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 23. - 23:27:56) *
Lola--- a srác neve Péter (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kb 5x mutatkozott be (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, te mekkora király vagy!!! ötször mutatkozott be??? hol? kinek??? XDXDXD hát én innen fel ne álljak, ha emlékszem hogy egyszer is akár elmondta volna a nevét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D atyaég, hova lettek az agysejtejim??? XDXDXD sosem iszom többé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennyire nem lehetek cikis... pff... szégyellem magam (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

jajj, babukáim, én végre megnéztem a Judy videóját, és én örömömben tövig elpityeredtem magam... jajj... ahogy nótázunk a buszon! ahogy toljuk a susnyásban! Kesik!!! jajj!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) annyira jó volt gyerekek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 24. - 06:40:41
Létrehozva: #31308

devotee

Mucika... ezzel nem arra gondoltam, h te voltál teljesen elázva, hanem arra, h ő elvolt.. de rendesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ez a buszon történt végig mondta a nevét, ezért gondoltam, h te is hallottad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ráadásul Melics kb 2x meg is kérdezte, h hogy híjják, mert mindig elfelejtette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Innen tudom, h Ő bizony Péter volt.-- Lehet ám, h te nem is hallottad, mert mellettem állt a buszon, meg ült.. totálisan bolond volt a srác (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 24. - 06:53:05
Létrehozva: #31309

devotee

Egyébként mindenkinek szép reggelt, és napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 24. - 07:10:13
Létrehozva: #31310

devotee

Jó reggelt.

Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd délután viosszaolvasok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 24. - 08:38:32
Létrehozva: #31311

devotee

Usi! Mit sunnyogsz itt a susnyásban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látlak ááááááááááám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ja aki a susnyásban sunnyog az én vagyok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 24. - 08:46:09
Létrehozva: #31312

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 23. - 18:56:02) *
Összeszartad magad?

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe, bocs de ezt muszáj volt.

Hehehehehe! Én mindenesetre behaltam ezen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 24. - 08:46:33
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 24. - 08:56:04
Létrehozva: #31313

devotee

Jó reggelt!

Tiszta takony vagyok csajok (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) és borzasztóan szarul érzem magam... lemegyek, veszek gyümölcsöt, meg a patikában C vitamint, főzök teát és kúrálom magam. Pedig olyan szép idő van, ki szerettem volna menni a könyvvásárra a Millenárisra, de ebből ma nem lesz semmi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Baxa meg, jön a jó idő végre, én meg idebenn dekkolok. Gratulálok magamnak...

Pluszban csütörtökön a vadi új cipőm véresre törte fel a bal sarkamat és nagyon fáj... mindegy, hogy milyen cipőt veszek fel most, mert mind hozzá ér. Aloe sprayel ápolgatom, hátha rendbe tudom tenni, borzasztóan ronda és sebes... Nem az én hétvégém ez, az már fix!

Idézet (Alisha @ 2010.04. 23. - 23:27:56) *

Hááá, hogy emlékszel rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Király(lány) vagy!

Mondjuk az én név memóriám nagyon gáz... mire titeket is megtanultalak... ajjajj (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) De most már tudom!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 24. - 09:07:40
Létrehozva: #31314

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 23. - 09:00:55) *
.Ennyi lenne az élet?Az egyik percben még élünk aztán a következőben már nem.Hihetetlen.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jézus!!!! szegénykém! sajnálom, hogy ezt végig kellett nézned! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
a bunkó bámészkodókról meg annyit, hogy ez gusztustalan! ez beleesik a katasztrófa turizmus kategóriába, ahogy Angie is mondta... :S Na igen, az elsősegélynyújtást nem lenne hülyeség megtanítani normálisan - és legalább a buszsofőröknek meg ilyeneknek kéne tudni. És igen, sajnos ennyi az élet vica - ezt én már megtanultam, mikor az egyik középsulis osztálytársam síbalesetben meghalt. Előtte levő héten még vigyorogva búcsúztunk és jó utat kívántunk, aztán többet nem jött vissza.

na az tuti, hogy tövig rágtam volna a körmömet ha januárban történik a vulkános eset!!!

Lola: én szerintem emlékszem a srácra, de én nem beszéltem vele és nem tudom a nevét se (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsit Devo-Dave-es volt, nem? és a buszon ő volt a egyik aki üvegkorsóból itta a sört XD
JA TÉÉÉÉÉÉÉÉÉNYLEG Péter volt! most már rémlik!

Edó: kicsit vissza kellett olvasnom, azért susogtam a susnyásban! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: jobbulást!!!! beszámolót később olvasom.

vki be tudná linkelni Judy full videóját?

na rohanok zuhi+hajmos aztán turiba ruhavadászatra. cupp!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 24. - 09:20:08
Létrehozva: #31315

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 24. - 09:46:09) *

Ez a Niki ez egy állat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kis köcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen Usi.. az a sörös korsós srác volt.. az egyik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és Storm helyére ült le mindig. Egyem meg, nem volt már szomjas!

Imádunk turizniiiiiiii!!

Angie! Én most lábalok ki belőle... és készülj fel, mert az egész hétvégéd ilyen lesz. Én most már hurutosan köhögök, nem bokából ugatok, de valami rettenet volt. Rinathiol orrspray, aspirin c, és rengeteg tea. És alvás. nekem ez segített. Csüt délután ki sem másztam a kanapéból, teljesen bele voltam épülve. Szerdán kezdődött, csüt tetőzött, és mondom fel sem tudtam kelni. De péntekre egész jól voltam. Köhögésre mg ACC 600-at iszom, még mindig, mert tele van cuccal a tüdőm. Jobbulást néked lelkem. A sarkad meg ragaszd le, a cipőd meg kalapáld ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 24. - 09:20:59
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 24. - 09:34:12
Létrehozva: #31316

devotee

Köszi Zsó, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igyekszem jobbulni, nem nagyon akarok beteg lenni, főleg nem a jövő héten, amikorra már legalább jó időt mondanak a meteorológus jósok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, na jah, nekem semmim sincsen itthon, csak Neocitran meg ACC 200... de majd holnap hoz apám gyógyszereket otthonról. Na ez a hátránya, ha az ember lánya nincs bejelentve ideiglenes lakcímmel... nincs dokim itt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor ezek szerint te már virgonckodsz! De jó, hát majd meglátjuk én mennyire leszek az ágyba gyógyulva, mert holnap du. múzeumozást terveztünk Lolával.. ma én meg könyvvásárt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jaja, sarkam leragasztom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elvánszorgok a zöldségeshez és a patikába...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 24. - 09:52:53
Létrehozva: #31317

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 24. - 10:34:12) *
Köszi Zsó, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igyekszem jobbulni, nem nagyon akarok beteg lenni, főleg nem a jövő héten, amikorra már legalább jó időt mondanak a meteorológus jósok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edó, na jah, nekem semmim sincsen itthon, csak Neocitran meg ACC 200... de majd holnap hoz apám gyógyszereket otthonról. Na ez a hátránya, ha az ember lánya nincs bejelentve ideiglenes lakcímmel... nincs dokim itt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor ezek szerint te már virgonckodsz! De jó, hát majd meglátjuk én mennyire leszek az ágyba gyógyulva, mert holnap du. múzeumozást terveztünk Lolával.. ma én meg könyvvásárt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jaja, sarkam leragasztom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elvánszorgok a zöldségeshez és a patikába...

Bébi vegyél 600-ast... engem sajna dokim sosem lát.. mivel úgy rendel, ahogy én dolgozom, ezért lemenni nem tudok hozzá, mert mindig tele vagyok vendéggel. De ezek hidd el jók lesznek rá. Ha nem gyógyulsz egy hét alatt, akkor viszont menj orvoshoz! De a múzeumot felejtsd el, majd elmentek máskor.. és a könyvtárat is. Jaaa. és igyál neocitran-t, ha neked az jött be. Nekem csak az aspirin c a megfelelő... és fekvés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) alvás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hol vannak már a hivatalos M&G képek Alanről? hát már egy hete volt a nagy találkozás!nagoyn megnézném azokat is...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 24. - 09:54:02
Létrehozva: #31318

devotee

jajj, Angie-m, jobbulást. ha nem vagy jól, inkább maradj otthon, majd múzeumolunk máskor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mindenki lerohadt? én is megfáztam, de szavam nincsen, mert én csak picikét, és semmi bajom csak fogyasztom a zsepiket.

na, a kérdéses srác: Mellékelt állomány:  __j_k__p.JPG ( 42.05K ) Letöltések száma: 9

csakmert devo-dave-től távol áll, de nagy jó arc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de hogy én részegebb voltam mint amire emlékszem, az tutifix, mert erre a buszon söröskorsós akcióra sem emlékszem, és arra sem, hogy ott állt volna mellettetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúú, sose iszom többé. (ennyit)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 24. - 09:56:49
Létrehozva: #31319

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 24. - 10:54:02) *
jajj, Angie-m, jobbulást. ha nem vagy jól, inkább maradj otthon, majd múzeumolunk máskor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mindenki lerohadt? én is megfáztam, de szavam nincsen, mert én csak picikét, és semmi bajom csak fogyasztom a zsepiket.

na, a kérdéses srác: Mellékelt állomány:  __j_k__p.JPG ( 42.05K ) Letöltések száma: 9

csakmert devo-dave-től távol áll, de nagy jó arc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de hogy én részegebb voltam mint amire emlékszem, az tutifix, mert erre a buszon söröskorsós akcióra sem emlékszem, és arra sem, hogy ott állt volna mellettetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúú, sose iszom többé. (ennyit)

Hehehhe... pedig így volt Lola.... szívta a vérünk.. folyamatosan beszólogatott, bejött neki, h visszapofázunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet te azért nem hallottad, mert kettővel előttem ültél, de Usi tuti hallotta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ő az.. úgyhogy helyben vagyunk. Drága.. mit néztél.. csehkettőt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 24. - 10:04:08
Létrehozva: #31320

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.04. 24. - 10:56:49) *
Hehehhe... pedig így volt Lola.... szívta a vérünk.. folyamatosan beszólogatott, bejött neki, h visszapofázunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lehet te azért nem hallottad, mert kettővel előttem ültél, de Usi tuti hallotta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na ő az.. úgyhogy helyben vagyunk. Drága.. mit néztél.. csehkettőt? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mit néztem??? há bé vótam nyomva e! de ennyire? wow. hallani amúgy biztosan hallottam, csak sztem elittam azt az agysejtem, amivel erre emlékeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg sztem épp ekkor dumáltunk nagyba Usival.

jajj de jó volt, menjünk ma is!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1564 1565 1566 1567 1568 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
162 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (162 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: