![]() ![]() |
2010.04. 24. - 11:11:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na én is rá gondoltam!!! hát kicsit Devo-Dave-es csak husibb kiadásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cuki pasi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
igen, emlékszem hogy nagyon dumáltatok mögöttünk meg vihogtatok, csak igen, mi Lolával akkor lelkiztünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nincs is jobb mint a részegen lelkizés és bulizás XD hjajjj és megjöttem a ruha-vadászatról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagggyon örülök!!!! sikerált 3 csini sztreccses farmert (kék, fekete, olajzöld) és három szupi csini nőies felsőt (szürke-fekete csíkos "ál-inges", sötétbarna mell alatt behúzott hosszú ujjú, és olajzöldes hosszú ujjú, aminek a csuklójánál ilyen húzott a varrás és leér majdnem az ujjaimig) cuccokat vennem! IMÁDOM őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval sikeres volt a questem a városban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most örülök, mert amúgy utálok ruhákat próbálni. csak azt sajnáltam hogy a szuper szövetnacik közül, amiket kiválogattam, egyik se volt jó. pedig nagyon mentek volna az új felsőimhez is. no mindegy. éééés mindjárt megyünk fel papám szülinapját ünnepelni nyami ebéddel egybekötve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh, ma se leszek éhes (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 11:17:53
Létrehozva:
|
|
|
ügyes vagy, Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
én meg épp tanulás helyett blogot írok a múlt szombati buliról. aztán közben wikipédiát szerkesztettem, mert a 101 szócikk alatt némi tárgyi hibát találtam XD na mi vagyok, ha nem Devotee??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vérszemet tudnék kapni, és írni a 101-ről még 101 kilométernyit a szerkesztőfelületbe, de nem szabad. visszafogtam magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 11:25:30
Létrehozva:
|
|
|
Usi..- helyes... nőiesedj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a nőcis cuccokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAgyon ügyesen shoppingoltál !!!!!
ügyes vagy, Usi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én meg épp tanulás helyett blogot írok a múlt szombati buliról. aztán közben wikipédiát szerkesztettem, mert a 101 szócikk alatt némi tárgyi hibát találtam XD na mi vagyok, ha nem Devotee??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vérszemet tudnék kapni, és írni a 101-ről még 101 kilométernyit a szerkesztőfelületbe, de nem szabad. visszafogtam magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Blogot tessék mutatni drága! |
|
|
|
2010.04. 24. - 11:28:28
Létrehozva:
|
|
|
Usi..- helyes... nőiesedj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom a nőcis cuccokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NAgyon ügyesen shoppingoltál !!!!! Blogot tessék mutatni drága! amint kész lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már a lerobbanásnál tartok. (jó hosszú lesz, tele van magyarázó megjegyzésekkel, hogy a nem Móderek is értsék mit makogok) |
|
|
|
2010.04. 24. - 11:29:50
Létrehozva:
|
|
|
Hehehehe... ok bébi! Én most elmegyek csavarogni, mert megjött a pesti barátném! Utána olvasom! pusza
|
|
|
|
2010.04. 24. - 12:07:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 24. - 12:24:07
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
Vettem narancsot meg c-vitamint, de kiwit nem kaptam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Be kell érnem ezekkel, meg a fincsi 100%-os narancslékkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen, van neocitranom, úgyhogy este kurválom majd magam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, grat az új cuccaidhoz, nekem megint hiba volt elmennem az Eurocenterbe, mert hát ott van Orsay és az a nagy helyzet, hogy vettem két nyári, lenge, picit áttetsző felsőt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egyik zöld/sárga színekben pompázik, a másik meg kék/barna, ez inkább farmernacihoz passzol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy örülök én is nekik!!!! szuperszexik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lolám, holnapra összeszedem magam, ígérem!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajtófotózni szeretnék mindenképpen, mert jövő héten hévégén hazamegyek. Mindjárt olvasom a beszámolód! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 12:54:22
Létrehozva:
|
|
|
hello! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olvastam a beszámolóitokat, röhögtem annyit hogy csak na. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az enyém még készül, valóságos regényt írok péntekről, de ezt le KELL írnom így, mert szeretném visszaolvasni évek múlva is, ha megérem xD Néztétek tegnap a Mode-ot az MTV-n??? Enjoy The Silence mekkora volt már júúúújjj meg a Home.... fantasztikusak. Én megnéztem, meg is lett az eredménye, egy szép álmokkal teli álom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a lényege, hogy dM koncerten voltunk, de nem volt olyan sok ember, mert valami kisebb Diesel Club nagyságú helyen léptek fel. Aztán én első sorba kerültem, és végig integettem Dave-nek, meg mosolyogtam, stb. Ő észre is vett, és mindig visszamosolygott, meg megfogta a kezemet is ..a drága (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Aztán kihozott a színpad oldaláról valami 2 literes narancslevet, ami félig volt. Ivott belőle egy kicsit, aztán az én kezembe adta, én meg elkezdtem ölelgetni az üveget xD Elvoltunk Dave-vel ott ketten xD Valahol ti is ott álltatok, de nem emlékszem, hogy mit csináltatok. Énekeltetek szerintem meg ilyenek. Na aztán utána mentem fotózkodni velük. Dave-et úgy öleltem át, ahogy Alant szerettem volna múlt héten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . A jobb kezemet a derekára tettem, bal kezemmel meg a hasánál öleltem át és ráfektettem a fejem a vállára. Nem ellenkezett Dave, annyira aranyos volt, mosolygott rám is meg a kamerába is, meg kellett volna ennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán jött Martin, Ő is ilyen kedves volt. Andy-t meg úgy kellett odaráncigálnom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem volt nála a műbanán, de annyit röhögött látnotok kellett volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na aztán amikor végeztünk, aláírt nekem Dave néhány dolgot, utána meg elmentek kosarazni XD A kosarazást nem értem, de mindegy xD Aztán felébredtem, mert a kutyus felébresztett. És sikerült visszaaludnom, utána meg Alannel álmodtam egy rövid szexuális élményekkel teli történetet XDDD |
|
|
|
2010.04. 24. - 13:31:58
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Tiszta takony vagyok csajok (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) és borzasztóan szarul érzem magam... lemegyek, veszek gyümölcsöt, meg a patikában C vitamint, főzök teát és kúrálom magam. Pedig olyan szép idő van, ki szerettem volna menni a könyvvásárra a Millenárisra, de ebből ma nem lesz semmi... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Baxa meg, jön a jó idő végre, én meg idebenn dekkolok. Gratulálok magamnak... Pluszban csütörtökön a vadi új cipőm véresre törte fel a bal sarkamat és nagyon fáj... mindegy, hogy milyen cipőt veszek fel most, mert mind hozzá ér. Aloe sprayel ápolgatom, hátha rendbe tudom tenni, borzasztóan ronda és sebes... Nem az én hétvégém ez, az már fix! Hááá, hogy emlékszel rá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Király(lány) vagy! Mondjuk az én név memóriám nagyon gáz... mire titeket is megtanultalak... ajjajj (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) De most már tudom!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jobbulást Angie! Gyógyulj meg mihamarabb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) Csak szólok, hogy a fórumunkat megszállta egy adathalász! Most jelzett a "websecurity guard", vigyázzatok hogy a gépeteken ne legyen semmi személyes, vagy olyan amiben kárt tud tenni! (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 14:55:13
Létrehozva:
|
|
|
viccelsz NEo? Csak személyes van a gépemen... ez elég érdekes lenne. És mi ez az adathalász? én teljesen hülye vagyok ezekhez.. felvilágosítanál? És Faith-ék nem tudnak ellene tenni semmit?
|
|
|
|
2010.04. 24. - 15:20:24
Létrehozva:
|
|
|
Jobbulást Angie! Gyógyulj meg mihamarabb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) Csak szólok, hogy a fórumunkat megszállta egy adathalász! Most jelzett a "websecurity guard", vigyázzatok hogy a gépeteken ne legyen semmi személyes, vagy olyan amiben kárt tud tenni! (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Köcce Neo! Érdekes, nekem az avast nem jelzett semmit... felettébb fura, mert eddig mindig kiabált, ha támadást észlelt. Mondjuk a kártyás vásárlásokat felfüggesztem ezen a gépen, nem szeretném ha az elektronikus aláírásom kikerülne innen. Mindjárt lefuttatok néhány programot... viccelsz NEo? Csak személyes van a gépemen... ez elég érdekes lenne. És mi ez az adathalász? én teljesen hülye vagyok ezekhez.. felvilágosítanál? És Faith-ék nem tudnak ellene tenni semmit? ezek olyan programok, amik észrevétlenül feltelepülnek a gépedre és megjegyeznek felhasználóneveket, jelszavakat, ne adj isten bankkártya azonosítókat és X időnként elküldik ezeket az adatokat a megbízójuknak. |
|
|
|
2010.04. 24. - 15:38:14
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok!
és a halászok ellen mit lehet csinálni? mert nekem se riasztott semmi eddig. nah, elolvastam Angie beszámolóját és kommenteltem is! XD aztán most néztem végig a 12 perces videót ala Judy és naaaaaaaaagyon röhögtem!!!! XD állat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, ezt meg lehet szerezni tőle mailben esetleg? jah és köszi a dvd-t amit küldtél, megkaptam ám én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apum mondjuk kinyitotta a levelet, mert hivatalos bélyegző volt rajta ugye, és a hivatalos leveleimet ki szokta bontani, de a lényeg, hogy egyben megjött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma megpróbálom megnézni este a nagy tv-n!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lola beszámolóját meg mindjárt olvasom - ahogy néztem Angie és az enyém is felkerült Judy oldalára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mindjárt belejavítok az enyémbe a kuplungos elírásnál XD egyébként a családi ebéd fini volt, alig bírok moccanni XD ja és Angie: köszi az Allelujah mp3-at! most szedi le. ezt is meghallgatom hamarosan! |
|
|
|
2010.04. 24. - 15:48:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia!
az jó, ha tele a poci, én nem érzek ízeket, azt sem hogy éhes vagyok, de azért kajáltam! Fincsi kínai golyókat nyomtam magamba rizzsel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos nem sok mindent lehet csinálni, max annyit, hogy sűrűn csinálsz rendszer scant... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Háá, na kivi leszek a video hogy fog tetszeni, remélem bejön majd neked is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kesiknek nagyon tetszett, bár a végén nem minden video minőség lett jó, de hát ez van, ha nem tudtam jobban megszerezni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd írj mindenképpen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Allelujah istenkirály!!! Nálam körbe-körbe forog... |
|
|
|
2010.04. 24. - 15:51:01
Létrehozva:
|
|
|
na írtam Judynak a vidivel kapcsolatban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na gyógyulgass drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahogy írtam már fentebb, a Judys vidi nagyon bejött - ha arra gondoltál - ha a Recoilosra, azt még nem hallgattam meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most olvasom Lola beszámolóját! nem rossz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kedvenc mondatom: "az esemény a Party a Pusztában, avagy a Susnyás-beli Depeche Woodstock néven vonul be a zenetörténetbe" - itt hangosan felnyerítettem!!!! XDDDD |
|
|
|
2010.04. 24. - 15:57:47
Létrehozva:
|
|
|
hali
futtatom a víruskeresőt, amin van spyware, azaz ilyen kémprogik elleni védelem, ez elvileg elég kellene legyen nem? csak én nem tudok Judy oldalán tájékozódni? pl a beszámolóitokat se találom, de amúgy se... pedig elszörfölgetnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy: KONCENTRÁCIÓT VENNÉK!!! vihogni szabad, sőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azér' van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 16:24:53
Létrehozva:
|
|
|
Lola: pedig egyszerű - ha a képgalériában vagy, fent nézd hogy merre tudsz menni, de a vidi alatt is ott van hogy "a beszámolókra": http://dm-party.hu/szhely_blog.html
|
|
|
|
2010.04. 24. - 16:37:29
Létrehozva:
|
|
|
te milyen ügyes vagyol, Usi... még jó hogy vizuálisan érzékeny vagyok... pff XD
nu, megyek készülni, baráti hajfestéses-vacsis-lógásra vagyok hivatalos. |
|
|
|
2010.04. 24. - 16:39:19
Létrehozva:
|
|
|
hát néha használni is lehet a két szép szemed XD
uh hát én lemondtam az esti volt osztálytársas összeröffenést, pedig hívtak - de 1. semmi kedvem, 2. fáradt vagyok, 3. tele vagyok még mindig kajálva, 4. leckéznem kéne, 5. de írni fogok XD |
|
|
|
2010.04. 24. - 16:41:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 24. - 16:50:38
Létrehozva:
|
|
|
Én meg jól megszvívtam.. Valics, meg Marcsi elmentek lovas színházba.. engem meg elfelejtettek tájékoztatni.. illetve azt tudtam, h Valics megy, de én úgy tudtam, h Marcsival megyek együtt Melicshez, és majd Valics csatlakozik. De nem.. mert MArcsika is elment, így én egyedül maradtam itthon, és valszeg így a MEliék esküvőjére sem megyek le, mivel MEli nagyon dolgozik ilyenkor, én meg 10-ig nem fogok oitthon ülni és várni a lányokat, h hazaérjenek. Úgyhogy ennyit a szombat estéről--- is!!!
|
|
|
|
![]() ![]() |