![]() ![]() |
2010.04. 24. - 17:06:45
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szegény babám!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nézz vmi jó kis filmet és pihizz akkor! rád fér a sok melós nap után, nem, bébi?
|
|
|
|
2010.04. 24. - 17:10:01
Létrehozva:
|
|
|
Jahhh... az lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) máshogy terveztem, de így is megteszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem vissza dugom az mp4-et a fülembe, és szunyálok egy akkorát.. hatalmasat ! NEked lecsillapodott a pocakod? én is nem rég ebédeltem.. kcisit megcsúsztam mindennel. Későn ettem egy halas szendvicset, aztán 4-kor jöttem haza a csavargásból, és akkor álltam neki halat rántani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még mindig jól vagyok lakva, lehet már nem is eszek ma! ez azért kicsit elhamarkodott volt.. ahogy magam ismerem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 24. - 17:13:02
Létrehozva:
|
|
|
én most jól megnézem Angie 1 órás videóját amit a mixhez csinált! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és közben sütizek kicsit XD (ergo igen, épp eléggé megemésztette az ebédet a poci, hogy beférjen még oda egy kis banános-csokis piskótatekercs (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
|
2010.04. 24. - 17:18:30
Létrehozva:
|
|
|
naaaaaaaaaaaa!!! az asztali lejátszó nem olvassa be (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) akkor meg kell várnom a nagy gépet míg felszabadul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
addig nézek Hourglass EPK-t! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 17:30:10
Létrehozva:
|
|
|
hjaaaaaaaaaaaaajjjj szerelmeteshusibogyócskám de ééééééédesvagy!!!! énekeld csak azt a Saw Something studió sessionös verziót jajjjdeimádlak!!!!!!!!!!!!!!!! JAJJJJJ de rég láttam ezt!!! JAJJJJJ MEGHALOK!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
JAJAJAJJJJJ mindjárt bőgök a Miracles studio sessionös verzióján!!!! JAJJJJ!!!! (emlékszem mikor először néztem az EPK-t, be is könnyeztem!!!) |
|
|
|
2010.04. 24. - 17:37:29
Létrehozva:
|
|
|
jézus!!!! szegénykém! sajnálom, hogy ezt végig kellett nézned! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) a bunkó bámészkodókról meg annyit, hogy ez gusztustalan! ez beleesik a katasztrófa turizmus kategóriába, ahogy Angie is mondta... :S Na igen, az elsősegélynyújtást nem lenne hülyeség megtanítani normálisan - és legalább a buszsofőröknek meg ilyeneknek kéne tudni. És igen, sajnos ennyi az élet vica - ezt én már megtanultam, mikor az egyik középsulis osztálytársam síbalesetben meghalt. Előtte levő héten még vigyorogva búcsúztunk és jó utat kívántunk, aztán többet nem jött vissza. Sziasztok. Usi sajnos így hozta az élet,hogy ezt a szitut végig néztem.Remélem nem lesz ilyen mostanában. Te jó az osztálytársad,nagyon sajnálom. Angie neked jobbulást kívánok. |
|
|
|
2010.04. 24. - 17:56:05
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát már rég volt - még középsuli 2. osztályában, de hát elég nagy érvágás volt nekünk. sokat komolyodtunk tőle, az fix.
Naaaa Angie, elkezdtem nézni a videót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A World in my eyes alatt annyira rázott a hideg, hogy össze kellett húznom a felsőmet! XDDDD most vagyok a Policynél, ahol felkiáltottam, hogy NIKIIIIIIIIIIIII! XDDDDDDDDDDDDDD (mint a buszon Szombathely felé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Eddig naaaaagyon tetszik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogadjunk, hogy a Violatorös részeket imádtad a legjobban csinálni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 17:58:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Benn voltam városban, megint alakítottam...valami biciklis hülyeség volt, és amikor mindenki elkezdett ordítani, én is felordítottam: ALAN WILDEEEEER!!!!!!!!! xD |
|
|
|
2010.04. 24. - 18:18:58
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát már rég volt - még középsuli 2. osztályában, de hát elég nagy érvágás volt nekünk. sokat komolyodtunk tőle, az fix. Naaaa Angie, elkezdtem nézni a videót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A World in my eyes alatt annyira rázott a hideg, hogy össze kellett húznom a felsőmet! XDDDD most vagyok a Policynél, ahol felkiáltottam, hogy NIKIIIIIIIIIIIII! XDDDDDDDDDDDDDD (mint a buszon Szombathely felé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Eddig naaaaagyon tetszik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogadjunk, hogy a Violatorös részeket imádtad a legjobban csinálni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááá, igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök, hogy tetszik!!! Sziasztok! Benn voltam városban, megint alakítottam...valami biciklis hülyeség volt, és amikor mindenki elkezdett ordítani, én is felordítottam: ALAN WILDEEEEER!!!!!!!!! xD Szerintem ez a Critical mass volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok. Usi sajnos így hozta az élet,hogy ezt a szitut végig néztem.Remélem nem lesz ilyen mostanában. Te jó az osztálytársad,nagyon sajnálom. Angie neked jobbulást kívánok. Köszi vica, mindjárt bedobom a Neocitrant... |
|
|
|
2010.04. 24. - 18:20:06
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem ez a Critical mass volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fogalmam sincs, azt láttam a híradóba, hogy máshol is csináltak ilyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg dM pólóba voltam heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 19:05:21
Létrehozva:
|
|
|
vica: hát már rég volt - még középsuli 2. osztályában, de hát elég nagy érvágás volt nekünk. sokat komolyodtunk tőle, az fix. Naaaa Angie, elkezdtem nézni a videót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A World in my eyes alatt annyira rázott a hideg, hogy össze kellett húznom a felsőmet! XDDDD most vagyok a Policynél, ahol felkiáltottam, hogy NIKIIIIIIIIIIIII! XDDDDDDDDDDDDDD (mint a buszon Szombathely felé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Eddig naaaaagyon tetszik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fogadjunk, hogy a Violatorös részeket imádtad a legjobban csinálni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi azt elhiszem. Szeva Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 19:15:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 24. - 19:16:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na végig néztem, csak közbe beugrott fél órára Anitám.
nah! szóval nagyon ügyes vaaagy! tetszettek az elején az effektek, amik ritmusra váltották a képeket, meg ügyesen összehoztad a videóbevágásokat. 1-2 hibát véltem csak felfedezni, de nem voltak zavaróak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Leave in silence videóbevágásain nagyon röhögtem (hangosan XD) mert rég láttam és még mindig NAGYON vicces! XD a Sun and the rainfall alatt meg azon vigyorogtam, hogy becsempészted azt a szivárványos meg az angyalos képet! (hehe, mintha csak a védjegyed lenne te kis Angelus! XD) és Trixxre is gondoltam mikor az ONIP-os IDM2 kivetítés ment a háttérben!!! huh és a kedvencem a Sea of sin alatti szörfös-tengeres bevágás volt! nagyon tetszett, hogy először a (csodaszép) szörfös felvételek mentek, aztán ahogy a szám előre haladt, egy szinttel lejjebb (a tengerszint alá) mentél a halrajokkal, "as we sink deeper and deeper"... Nagyon átjött nekem meg illett a számhoz a tenger mélysége és kéksége. Szóval WOW és grat és kár, hogy lemaradtunk róla a buliban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és még csak annyi, hogy azt egy icurit sajnáltam, hogy ismétlődött pár kép - de ez csak az én heppem, hogy ezt kevésbé kedvelem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) szóval gratula még egyszer, drága! szupi lett! Kesikéknek is tetszett, gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 19:22:49
Létrehozva:
|
|
|
nyihahahaha! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a kis cukik!!! XD
(IMG:http://img132.imageshack.us/img132/5889/19850317bostonafterpart.jpg) (IMG:http://farm5.static.flickr.com/4017/4396582234_fe9f62e138.jpg) (IMG:http://i25.photobucket.com/albums/c60/aeldridge/mode/tumblr_l0q8raHVLe1qbzsdzo1_500.jpg) oh jézus.... Mart karja és Dave háta................ (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2611/3901777321_dd45fb9682_o.jpg) (IMG:http://farm4.static.flickr.com/3536/3902557100_2a88f3b82b_o.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2735/4411267233_712f2ce685_o.jpg) |
|
|
|
2010.04. 24. - 20:07:11
Létrehozva:
|
|
|
Na most az a helyzet, hogy tökéletes vírusirtó nincs! Ezért nem árt többet is alkalmazni! Nekem a WEB SECURITI GUARD egy kiegészítés a böngészőhöz, ami átnézi a megnyitott oldalt és leellenőrzi. Ma frissítette magát és azóta egy csomó oldalon jelez! Főleg a reklámcsíkokban vannak adathalász szoftverek beépítve! Ezzel a kiegészítő progival egy kattintás és le van tiltva az adott reklám. Kellene írni Faith-nek ez ügyben, csak éppen az oldalon levő reklámok nekik nem kis bevétel, és ha neki nincs meg a megfelelő progi ami felismeri ezt a veszélyt lehet hogy csak legyint egyet. Olyannak kellene írni aki jobban ismeri.
|
|
|
|
2010.04. 24. - 20:09:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na végig néztem, csak közbe beugrott fél órára Anitám. nah! szóval nagyon ügyes vaaagy! tetszettek az elején az effektek, amik ritmusra váltották a képeket, meg ügyesen összehoztad a videóbevágásokat. 1-2 hibát véltem csak felfedezni, de nem voltak zavaróak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a Leave in silence videóbevágásain nagyon röhögtem (hangosan XD) mert rég láttam és még mindig NAGYON vicces! XD a Sun and the rainfall alatt meg azon vigyorogtam, hogy becsempészted azt a szivárványos meg az angyalos képet! (hehe, mintha csak a védjegyed lenne te kis Angelus! XD) és Trixxre is gondoltam mikor az ONIP-os IDM2 kivetítés ment a háttérben!!! huh és a kedvencem a Sea of sin alatti szörfös-tengeres bevágás volt! nagyon tetszett, hogy először a (csodaszép) szörfös felvételek mentek, aztán ahogy a szám előre haladt, egy szinttel lejjebb (a tengerszint alá) mentél a halrajokkal, "as we sink deeper and deeper"... Nagyon átjött nekem meg illett a számhoz a tenger mélysége és kéksége. Szóval WOW és grat és kár, hogy lemaradtunk róla a buliban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és még csak annyi, hogy azt egy icurit sajnáltam, hogy ismétlődött pár kép - de ez csak az én heppem, hogy ezt kevésbé kedvelem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) szóval gratula még egyszer, drága! szupi lett! Kesikéknek is tetszett, gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, örülök, hogy tetszett a vidi, igyekeztem úgy megcsinálni, hogy a dalok hangulatához passzoljanak a videok meg a képek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A sea of sin esetében a youtube-ról szedtem le pár vidit, sajnos ez itt-ott látszik is, mert nagyon pixeles lesz, de ezzel nem tudtam mit kezdeni... A nagy hullámos részek az egy BBC természetfilm előzetes és nagyon véletlenül találtam és annyira illett oda... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Elloptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát igen, angyalnak mindenütt kell lennie... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és ahogy már kitárgyaltuk léteznek is... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A képek, nos igen, nem volt időm már többet leszedni, így néhány ismétlődik. Sőt, a végén elfelejtettem magamat ráfeliratozni a vidire (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jó éjt csajok, csehül vagyok, megittam a neocitrant, és kezd hatni... közben szól a Recoil... Control freak.... és az 1+2... hogy ez mennyire zseniális... ezzel fogok aludni!!! páááááááá |
|
|
|
2010.04. 24. - 20:21:04
Létrehozva:
|
|
|
Na visszajött a netem... még ez is elment a fakiba, kb egy órája ezzel baszakszom .!.
ANgie, örülök, h jobban vagy, aludj egy nagyot, és majd holnap meglátod, milyen állapotban leszel! Neo.. lehet neked kéne írnod, én pl semmit nem értek abból, amit te mondassz... de lehet a lányok vágják, csak én vagyok ilyen analfabéta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindenki aluszikázik ma este? én is megyek fel anyuékhoz Vödörért, és bevackolunk.. illetve én az ágyba.. gáz pizsamában felindulni érte? márpedig én már nem veszem vissza a melegítő gatyám! |
|
|
|
2010.04. 24. - 21:28:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie: igen, azt észrevettem, hogy sehol nem vagy rajta mint vidi-készítő XD
Edó: de legalább ügyesen visszahoztad a netet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo: hát én sem vagyok annyira technikai zseni, meg nem ismerem annyira Faith-et, szóval simán szólhatsz neki te is, vagy szépen megkérjük Angie-t, ő úgyis szokott neki írni ha probléma van a fórummal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 24. - 23:02:24
Létrehozva:
|
|
|
Neo, köszi a tippet, én le is kaptam gyorsan ezt a web security guardot, aztán feltoltam a gépemre. nagyon vigyázok a kicsikére, szépen le van védve mindentől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagyis, mostmár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval tényleg köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 25. - 07:09:04
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt sereg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |