![]() ![]() |
2010.04. 25. - 16:22:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi csajok,aranyosak vagytok!:) Nekem is voltak cicáim,csak mindig szerencsétlenül jártunk velük,anyukám azért nem akar. De most még meglátjuk,h mi lesz!
|
|
|
|
2010.04. 25. - 16:28:38
Létrehozva:
|
|
|
szia Macsus bébi! Huh de örülök, hogy sikerült ideiglenes helyet találni a cicáknak!!!! nagy mázli volt!!! (de mekkora bunka paraszt dolog, hogy zacskóba bedobják a kis szerencsétleneket a vízbe!!!! hát milyen "ember" az ilyen?!?!?! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) na hallod, ha már mostanában ilyen sokszor szóba kerül a Live in Hamburg, a végén még én is előkaparom valamelyik nap XD huh basszus, azt a képet pont a minap láttam színesben, de nem tudom hogy hol van!!!!! fákkk!!! (de helyette csatolok egy másik fincsit XD) [attachment=1792:Martinun...sandbelt.jpg] né má hun van Dave keze!!! XD (IMG:http://i889.photobucket.com/albums/ac91/lostindustrial/dm%20general/buttpat.jpg) Ohh milyen képek!!:D Tetszik ám!!:D azt a csőbe kapaszkodós képet már én is láttam vhol,de én hülye akkor nem mentettem le,és azóta nem találom! ja,az említett toppocskás Dave táncos just can't,bár már mindenki látta gondolom:D kb 3:15 után kezdődik a vetkezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=UMa7lbpUJdI |
|
|
|
2010.04. 25. - 16:40:03
Létrehozva:
|
|
|
Hú,de jók lettek a képek csajok! Best Of Tatabánya!!:)
Sajnálom,h nem jött össze a múzeum látogatás! Jobbulást Lola,Dave simogassa a hasikádat!:) Angie,tényleg milyen nagy a hasa Ritának,és milyen nehéz lehet! Elhiszem,h nem akar kibújni a baba.Ha tudtam volna,h mik várnak itt kint,lehet,én is bent maradtam volna!:D Na,jó ez most negatív duma volt. Niki,sajnálom,h a bulin nem taliztunk! Na,ezért nem volt jó a 2 órás pusztaparty...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 16:50:29
Létrehozva:
|
|
|
Hú,de jók lettek a képek csajok! Best Of Tatabánya!!:) Sajnálom,h nem jött össze a múzeum látogatás! Jobbulást Lola,Dave simogassa a hasikádat!:) Angie,tényleg milyen nagy a hasa Ritának,és milyen nehéz lehet! Elhiszem,h nem akar kibújni a baba.Ha tudtam volna,h mik várnak itt kint,lehet,én is bent maradtam volna!:D Na,jó ez most negatív duma volt. Niki,sajnálom,h a bulin nem taliztunk! Na,ezért nem volt jó a 2 órás pusztaparty...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Főleg hogy még meg is találtam a képeket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tényleg jók lettek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Rita nagyon készen van, elkezdi nekem, hogy szeretnek benne lenni a pasik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Olyan hülye! Amúgy egy nagyon kedves és jó humorú csajszi, bírom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, szerintem - és sok könyv szerint is - a pocakban a világon a legjobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El tudom hinni, hogy nem siet kifelé a kislegény onnan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 16:59:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Macsus! Küldöm majd neked a fickeket ám, amiket ígértem, csak még nem kerítettem elő a floppy-t ahova rárakam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 17:32:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Macsus! Küldöm majd neked a fickeket ám, amiket ígértem, csak még nem kerítettem elő a floppy-t ahova rárakam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode! Oké,várom!:D Kül,bocsi,h nem tudtam elköszönni tőled még a bulin! |
|
|
|
2010.04. 25. - 17:36:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode! Oké,várom!:D Kül,bocsi,h nem tudtam elköszönni tőled még a bulin! Semmi gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te még ott táncoltál, én meg már olyan fáradt voltam, hogy csak elindultam aztán mentem is... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 25. - 17:37:22 |
|
|
|
2010.04. 25. - 17:45:15
Létrehozva:
|
|
|
Semmi gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te még ott táncoltál, én meg már olyan fáradt voltam, hogy csak elindultam aztán mentem is... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én még az uccsók között hagytam el a helyet!:D De tök jó volt a színpadon táncolni,meg kiabálni!:D Megkellett volna számolni,h hányszor lett kimondva az Alan név azon az éjszakán,sztem rekordot is lehetne dönteni!:D |
|
|
|
2010.04. 25. - 17:53:56
Létrehozva:
|
|
|
Én még az uccsók között hagytam el a helyet!:D De tök jó volt a színpadon táncolni,meg kiabálni!:D Megkellett volna számolni,h hányszor lett kimondva az Alan név azon az éjszakán,sztem rekordot is lehetne dönteni!:D háháhá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valiccsal nagyon egymásra találtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két Alan őrült (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 18:33:39
Létrehozva:
|
|
|
háháhá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valiccsal nagyon egymásra találtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két Alan őrült (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen,azt láttam,hallottam!:D Te a Live in Hamburgot láttad,igaz? Már mindenkinek ezzel jövök:D |
|
|
|
2010.04. 25. - 18:35:30
Létrehozva:
|
|
|
Tyű....én nem tudom, mi van velem, de a múlt hétvége óta úgymond megtáltosodtam. Vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki. Új msn címet csináltam, amin csak azok vannak fönn, akikkel beszélgetni szoktam, a régin csak rejtve fellépek, hogy mi a helyzet, iwiw mániás is lettem, meg olyan furcsa vagyok. nem szoktam ilyen lenni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Igen,azt láttam,hallottam!:D Te a Live in Hamburgot láttad,igaz? Már mindenkinek ezzel jövök:D (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és folyt. köv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még ma is ordítoztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, hogy láttam, sokat is nézem mert a Wili a végén kicsit szexuálkodik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 18:50:02
Létrehozva:
|
|
|
Neo, köszi a tippet, én le is kaptam gyorsan ezt a web security guardot, aztán feltoltam a gépemre. nagyon vigyázok a kicsikére, szépen le van védve mindentől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vagyis, mostmár (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval tényleg köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nincs mit, szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, ha ráérsz, akkor írhatnál Faith-nek, megkérnélek rá. A hsz-emet be is másolhatod neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 18:51:38
Létrehozva:
|
|
|
Tyű....én nem tudom, mi van velem, de a múlt hétvége óta úgymond megtáltosodtam. Vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki. Új msn címet csináltam, amin csak azok vannak fönn, akikkel beszélgetni szoktam, a régin csak rejtve fellépek, hogy mi a helyzet, iwiw mániás is lettem, meg olyan furcsa vagyok. nem szoktam ilyen lenni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és folyt. köv. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én még ma is ordítoztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, hogy láttam, sokat is nézem mert a Wili a végén kicsit szexuálkodik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na,nekem meg nem is vagy fent msn-en! Hát és Dave a toppocskában?? Azt hittem behalok tőle |
|
|
|
2010.04. 25. - 18:54:19
Létrehozva:
|
|
|
hát heló heló heló
lehetne hogy visszamenjünk az időben, múlt szombatra??? olyan jó volt!!! tegnap, hogy kicsit hangulatba legyek, jól felvettem a múlt szombati felsőmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hülye picsa vagyok, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ((most jövök szoliból, nanáhogy picsulok)) Macsus, jó voltál szhelyen, köszi hogy kiharcoltad nekem a Nodiscot! mostmár neki kell esnem a live in hamburgnak, annyira mondjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd, ha lemennek e hülye egyetemi dolgaim szia, szuhaisüni, le tudtad szedni a populärt a toldacuccotról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, megváltoztál A Nagy Találkozás hatására? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghiszem azt. már épp akartam is kérdezni, hogy nem vettél-e észre valami változást magadon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 18:55:31
Létrehozva:
|
|
|
Na,nekem meg nem is vagy fent msn-en! Hát és Dave a toppocskában?? Azt hittem behalok tőle Tényleg!!! Na sürgősen add meg címedet aztán felveszlek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj Dave annyira szép volt ott (is) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Kis gizda gyerek, de hogyan rázza a seggét.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:00:32
Létrehozva:
|
|
|
hát heló heló heló lehetne hogy visszamenjünk az időben, múlt szombatra??? olyan jó volt!!! tegnap, hogy kicsit hangulatba legyek, jól felvettem a múlt szombati felsőmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hülye picsa vagyok, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ((most jövök szoliból, nanáhogy picsulok)) Macsus, jó voltál szhelyen, köszi hogy kiharcoltad nekem a Nodiscot! mostmár neki kell esnem a live in hamburgnak, annyira mondjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd, ha lemennek e hülye egyetemi dolgaim szia, szuhaisüni, le tudtad szedni a populärt a toldacuccotról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, megváltoztál A Nagy Találkozás hatására? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghiszem azt. már épp akartam is kérdezni, hogy nem vettél-e észre valami változást magadon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj én is én is én is akarok múlt szombatot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg pénteket is, olyan szépen sorrendben, ahogy történt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak változtatnék a Meet & Greet dolgon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na, lehet, hogy ma én is Hamburgozok. Meg ám. Totálisan más vagyok. Ha nem is annyira.. ugyanúgy hülyéskedek, csak épp nem az iskolában mondjuk. Ott elvagyok egész nap, szünetekben csak ülök a helyemen és hallgatom a zenét. Ha éppen nem állni kell valamelyik terem előtt. Meg ez az msn dolog is.. csak azokkal vagyok hajlandó beszélni, akik Mode-osok. Más szóba sem jöhet egy b.nőmet kivéve, akit hosszú évek óta ismerek. Meg nem is tudom..valahogy más vagyok. |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:06:55
Létrehozva:
|
|
|
mit változtatnál a meet&greeten?
hallod, cicu, azért ne zárj ki az életedből a Mode-on kívül minden mást. tök jó emberek vannak ám, akik nem móderek, tök jó dolgok vannak, amik nem a Mode. persze megértelek, mert hatalmas élmény után vagy, de ne zárkózz be. pont hogy nyitnod kellene, most, hogy a legszebb álmod valóra vált. ez olyan sok nagy erőt ad, ebből sokáig tudsz most meríteni és belefektetni ezeket az energiákat jó dolgokba, magadba. legyél boldog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (na, köszönök a süninek, erre elmegy. irgumburgum) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:10:11
Létrehozva:
|
|
|
Lola, a popular linket nekem is el tudnád küldeni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 25. - 19:10:38
Létrehozva:
|
|
|
Ohh milyen képek!!:D Tetszik ám!!:D azt a csőbe kapaszkodós képet már én is láttam vhol,de én hülye akkor nem mentettem le,és azóta nem találom! ja,az említett toppocskás Dave táncos just can't,bár már mindenki látta gondolom:D kb 3:15 után kezdődik a vetkezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=UMa7lbpUJdI jaaj Macsus nagyon birom a Hamburgot,szoktam is vele szórakoztatni magam.Azt én is figyeltem már,hogy Dave hogy be van öltözve zakó,ing, és még alatta egy réteg mint aki Szibériába készül aztán csak szinte a végére vetkőzik le a toppocskájáig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a fenékriszálása az csúcs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:10:56
Létrehozva:
|
|
|
Nincs mit, szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie, ha ráérsz, akkor írhatnál Faith-nek, megkérnélek rá. A hsz-emet be is másolhatod neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ok, írok neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |