2400 Oldal V  « < 1569 1570 1571 1572 1573 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Macsus
post 2010.04. 25. - 19:11:16
Létrehozva: #31401

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 25. - 19:54:19) *
hát heló heló heló

lehetne hogy visszamenjünk az időben, múlt szombatra??? olyan jó volt!!! tegnap, hogy kicsit hangulatba legyek, jól felvettem a múlt szombati felsőmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hülye picsa vagyok, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ((most jövök szoliból, nanáhogy picsulok))

Macsus, jó voltál szhelyen, köszi hogy kiharcoltad nekem a Nodiscot!
mostmár neki kell esnem a live in hamburgnak, annyira mondjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd, ha lemennek e hülye egyetemi dolgaim

szia, szuhaisüni, le tudtad szedni a populärt a toldacuccotról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, megváltoztál A Nagy Találkozás hatására? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghiszem azt. már épp akartam is kérdezni, hogy nem vettél-e észre valami változást magadon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj igen!! Olyan jó volt,várom már a kövi talit,bulit!:D És a szexuális fehérneműt is felvetted alá?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az tök jól néz ki,kéne nekem is egy olyasmi.

Hát nagyon szívesen Lola,én is szeretem azt a számot! Majd legközelebb is!:D

a Hamburg,hát én már pár éjjel megnéztem!:D Írtam is róla még asszem ma a hosszú hozzászólásomban,h mit váltott ki belőlem!:D

Lola,ezt lesd meg,én behaltam rajta, 3:15-től kb van a riszamisza rész álá Dave

http://www.youtube.com/watch?v=UMa7lbpUJdI
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 25. - 19:11:44
Létrehozva: #31402

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 25. - 20:06:55) *
mit változtatnál a meet&greeten?

hallod, cicu, azért ne zárj ki az életedből a Mode-on kívül minden mást. tök jó emberek vannak ám, akik nem móderek, tök jó dolgok vannak, amik nem a Mode. persze megértelek, mert hatalmas élmény után vagy, de ne zárkózz be. pont hogy nyitnod kellene, most, hogy a legszebb álmod valóra vált. ez olyan sok nagy erőt ad, ebből sokáig tudsz most meríteni és belefektetni ezeket az energiákat jó dolgokba, magadba. legyél boldog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(na, köszönök a süninek, erre elmegy. irgumburgum)

Huh, hát pl. nem haboznék egy percig sem, és a nyakába ugranék. Nem mertem megölelni amikor mellé álltam aztán a táskám bigyuszát fogdoztam. Azt a táskát egyébként most kiraktam és azt mondtam, hogy ez nemzeti kincs, mert Alan Wilder segge tájához hozzáért (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg pl. a kék szemeit megnéztem volna úgy teljesen közelről, csak hát ugye Ő mást nézett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dehogy zárok ki , az azért mégsem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak még nem rázódtam vissza a való életbe, nehéz egy ilyen után. De egyébként az alap természetem amúgy is ilyen, visszahúzódó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 25. - 19:13:23
Létrehozva: #31403

devotee

amúgy sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elfelejtettem az előbb köszönni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 25. - 19:14:32
Létrehozva: #31404

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 25. - 20:13:23) *
amúgy sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elfelejtettem az előbb köszönni.

Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 25. - 19:15:50
Létrehozva: #31405

devotee

Helló Angyalka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 25. - 19:16:48
Létrehozva: #31406

devotee

Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.04. 25. - 19:17:46
Létrehozva: #31407

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 25. - 20:10:11) *
Lola, a popular linket nekem is el tudnád küldeni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem is?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 25. - 19:20:46
Létrehozva: #31408

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 25. - 20:15:50) *

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angyalka? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Holnap akciózik Andi, és kiderül, aminek ki kell derülnie. Vagy nagyon boldog leszek, vagy majd kiderül!

Puszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.04. 25. - 19:22:00
Létrehozva: #31409

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 25. - 20:10:38) *
jaaj Macsus nagyon birom a Hamburgot,szoktam is vele szórakoztatni magam.Azt én is figyeltem már,hogy Dave hogy be van öltözve zakó,ing, és még alatta egy réteg mint aki Szibériába készül aztán csak szinte a végére vetkőzik le a toppocskájáig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát a fenékriszálása az csúcs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Vica!

Hát én behaltam attól! Az egésztől igazából,de az volt a csúcs! Nem hittem a szememnek,jajjj!!!!Lehet,h ma is megnézem!:D Ma már valszeg nem merne felvenni egy olyan felsőt!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 25. - 19:26:02
Létrehozva: #31410

devotee

Angie hát angyalka vagy mondtuk már párszor neked.
Boldog leszel mert megérdemled.Cupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lánykák nekem menni kell mert holnap korábban van kelés ugyanis busszal viszem a Petrát a bölcsibe.Remélem nem lesz semmi szomorú incidens mint pénteken.
A kiscsajt is be kell vezényelnem az ágyba mert itt bohóckodik mellettem.

Páááá drágák és jó éjszakát.

Macsus dumcsiztam ám neked csak nem vettél észre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaj bocsi látom már reagáltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 25. - 19:26:37
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 25. - 19:26:15
Létrehozva: #31411

devotee

na, várjatok, babuk, megnéztem, megvan-e még az a popular link, mert 4 napig őrzik csak, de nincs, úgyhogy mindjárt feltolom még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nektek bármit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán most szóljon ha kell még másvalakinek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode... a táskádon de röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan segge tájához ért XD amúgy gondoltam, hogy a saját megszeppentségeden változtatnál, de hát ez természetes, nehéz természetesnek maradni, amikor OTT ÁLL ELŐTTED!!! ááááá, de jó élmény lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mindjárt kész a hülye beadandóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 25. - 19:27:44
Létrehozva: #31412

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 25. - 20:26:02) *
Angie hát angyalka vagy mondtuk már párszor neked.
Boldog leszel mert megérdemled.Cupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lánykák nekem menni kell mert holnap korábban van kelés ugyanis busszal viszem a Petrát a bölcsibe.Remélem nem lesz semmi szomorú incidens mint pénteken.
A kiscsajt is be kell vezényelnem az ágyba mert itt bohóckodik mellettem.

Páááá drágák és jó éjszakát.

Macsus dumcsiztam ám neked csak nem vettél észre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaj bocsi látom már reagáltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy legyen Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó 8 neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angyali puszika!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 25. - 19:28:20
Létrehozva: #31413

devotee

Idézet (Macsus @ 2010.04. 25. - 20:22:00) *
Szia Vica!

Hát én behaltam attól! Az egésztől igazából,de az volt a csúcs! Nem hittem a szememnek,jajjj!!!!Lehet,h ma is megnézem!:D Ma már valszeg nem merne felvenni egy olyan felsőt!:D

Nekem is tetszik az egész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja de a risza-misza a csúcs.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 25. - 19:28:40
Létrehozva: #31414

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 25. - 20:26:15) *
na, várjatok, babuk, megnéztem, megvan-e még az a popular link, mert 4 napig őrzik csak, de nincs, úgyhogy mindjárt feltolom még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nektek bármit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán most szóljon ha kell még másvalakinek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode... a táskádon de röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan segge tájához ért XD amúgy gondoltam, hogy a saját megszeppentségeden változtatnál, de hát ez természetes, nehéz természetesnek maradni, amikor OTT ÁLL ELŐTTED!!! ááááá, de jó élmény lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mindjárt kész a hülye beadandóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessz!

THX Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! millió puszi és üldöz majd a hálám... vagy az inkább ne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
YESS! Hülye beadandónak vége... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 25. - 19:34:32
Létrehozva: #31415

devotee

nu, Macsus, Angie, elment az ímélcímetekre a link (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

berakjam ide is, kell valaki másnak Populär?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.04. 25. - 19:36:55
Létrehozva: #31416

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 25. - 20:28:20) *
Nekem is tetszik az egész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja de a risza-misza a csúcs.

Jajj nagyon!!! Gondolkodtam is,h kivágom,és felteszem az mp3amra vagyis 4re,mert videjós,és felteszem azt a részt:D Áh,de persze a Milan-os World in my eyes-t is terveztem,csak óvatosan kell bánni ezekkel,nem lehet akárhol nézni,mert cseppfolyóssá válik az ember!:D

Idézet (lolacska @ 2010.04. 25. - 20:34:32) *
nu, Macsus, Angie, elment az ímélcímetekre a link (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nagyon köszi Lola!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 25. - 19:37:29
Létrehozva: #31417

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 25. - 20:26:15) *

Macsus felvettelek!!
Wili wife (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola:
heheheh XDD Hát odaért, meg is ölelgettem a táskát, meg szagolgattam össze-vissza XD
igeeeen, és fogni a ...derekát (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hatalmas élmény, és ilyen fiatalon...öcsém...na sebaj, mire legközelebb jön, talán már nagykorú leszek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 25. - 19:41:35
Létrehozva: #31418

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 25. - 20:34:32) *

Nem kaptam meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2010.04. 25. - 19:46:00
Létrehozva: #31419

devotee

nekem átjött
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 25. - 19:48:22
Létrehozva: #31420

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 25. - 20:41:35) *
Nem kaptam meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

pedig a yahoos címedre ment. kaptam visszaigazolást is. nu, de ha mégse, akkor itten van ni:
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=ace...%C3%BCleten.rar
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1569 1570 1571 1572 1573 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
150 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (150 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: