![]() ![]() |
2010.04. 25. - 19:11:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát heló heló heló lehetne hogy visszamenjünk az időben, múlt szombatra??? olyan jó volt!!! tegnap, hogy kicsit hangulatba legyek, jól felvettem a múlt szombati felsőmet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hülye picsa vagyok, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ((most jövök szoliból, nanáhogy picsulok)) Macsus, jó voltál szhelyen, köszi hogy kiharcoltad nekem a Nodiscot! mostmár neki kell esnem a live in hamburgnak, annyira mondjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd, ha lemennek e hülye egyetemi dolgaim szia, szuhaisüni, le tudtad szedni a populärt a toldacuccotról? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, megváltoztál A Nagy Találkozás hatására? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghiszem azt. már épp akartam is kérdezni, hogy nem vettél-e észre valami változást magadon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj igen!! Olyan jó volt,várom már a kövi talit,bulit!:D És a szexuális fehérneműt is felvetted alá?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az tök jól néz ki,kéne nekem is egy olyasmi. Hát nagyon szívesen Lola,én is szeretem azt a számot! Majd legközelebb is!:D a Hamburg,hát én már pár éjjel megnéztem!:D Írtam is róla még asszem ma a hosszú hozzászólásomban,h mit váltott ki belőlem!:D Lola,ezt lesd meg,én behaltam rajta, 3:15-től kb van a riszamisza rész álá Dave http://www.youtube.com/watch?v=UMa7lbpUJdI |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:11:44
Létrehozva:
|
|
|
mit változtatnál a meet&greeten? hallod, cicu, azért ne zárj ki az életedből a Mode-on kívül minden mást. tök jó emberek vannak ám, akik nem móderek, tök jó dolgok vannak, amik nem a Mode. persze megértelek, mert hatalmas élmény után vagy, de ne zárkózz be. pont hogy nyitnod kellene, most, hogy a legszebb álmod valóra vált. ez olyan sok nagy erőt ad, ebből sokáig tudsz most meríteni és belefektetni ezeket az energiákat jó dolgokba, magadba. legyél boldog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (na, köszönök a süninek, erre elmegy. irgumburgum) Huh, hát pl. nem haboznék egy percig sem, és a nyakába ugranék. Nem mertem megölelni amikor mellé álltam aztán a táskám bigyuszát fogdoztam. Azt a táskát egyébként most kiraktam és azt mondtam, hogy ez nemzeti kincs, mert Alan Wilder segge tájához hozzáért (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg pl. a kék szemeit megnéztem volna úgy teljesen közelről, csak hát ugye Ő mást nézett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dehogy zárok ki , az azért mégsem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak még nem rázódtam vissza a való életbe, nehéz egy ilyen után. De egyébként az alap természetem amúgy is ilyen, visszahúzódó. |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:13:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 25. - 19:14:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 25. - 19:15:50
Létrehozva:
|
|
|
Helló Angyalka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:16:48
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 25. - 19:17:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola, a popular linket nekem is el tudnád küldeni? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:20:46
Létrehozva:
|
|
|
Helló Angyalka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angyalka? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Holnap akciózik Andi, és kiderül, aminek ki kell derülnie. Vagy nagyon boldog leszek, vagy majd kiderül! Puszi! |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:22:00
Létrehozva:
|
|
|
jaaj Macsus nagyon birom a Hamburgot,szoktam is vele szórakoztatni magam.Azt én is figyeltem már,hogy Dave hogy be van öltözve zakó,ing, és még alatta egy réteg mint aki Szibériába készül aztán csak szinte a végére vetkőzik le a toppocskájáig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a fenékriszálása az csúcs. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! Hát én behaltam attól! Az egésztől igazából,de az volt a csúcs! Nem hittem a szememnek,jajjj!!!!Lehet,h ma is megnézem!:D Ma már valszeg nem merne felvenni egy olyan felsőt!:D |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:26:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie hát angyalka vagy mondtuk már párszor neked.
Boldog leszel mert megérdemled.Cupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lánykák nekem menni kell mert holnap korábban van kelés ugyanis busszal viszem a Petrát a bölcsibe.Remélem nem lesz semmi szomorú incidens mint pénteken. A kiscsajt is be kell vezényelnem az ágyba mert itt bohóckodik mellettem. Páááá drágák és jó éjszakát. Macsus dumcsiztam ám neked csak nem vettél észre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj bocsi látom már reagáltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 25. - 19:26:37 |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:26:15
Létrehozva:
|
|
|
na, várjatok, babuk, megnéztem, megvan-e még az a popular link, mert 4 napig őrzik csak, de nincs, úgyhogy mindjárt feltolom még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nektek bármit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán most szóljon ha kell még másvalakinek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode... a táskádon de röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan segge tájához ért XD amúgy gondoltam, hogy a saját megszeppentségeden változtatnál, de hát ez természetes, nehéz természetesnek maradni, amikor OTT ÁLL ELŐTTED!!! ááááá, de jó élmény lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt kész a hülye beadandóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessz! |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:27:44
Létrehozva:
|
|
|
Angie hát angyalka vagy mondtuk már párszor neked. Boldog leszel mert megérdemled.Cupp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lánykák nekem menni kell mert holnap korábban van kelés ugyanis busszal viszem a Petrát a bölcsibe.Remélem nem lesz semmi szomorú incidens mint pénteken. A kiscsajt is be kell vezényelnem az ágyba mert itt bohóckodik mellettem. Páááá drágák és jó éjszakát. Macsus dumcsiztam ám neked csak nem vettél észre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaj bocsi látom már reagáltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy legyen Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó 8 neked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angyali puszika!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:28:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Hát én behaltam attól! Az egésztől igazából,de az volt a csúcs! Nem hittem a szememnek,jajjj!!!!Lehet,h ma is megnézem!:D Ma már valszeg nem merne felvenni egy olyan felsőt!:D Nekem is tetszik az egész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja de a risza-misza a csúcs. |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:28:40
Létrehozva:
|
|
|
na, várjatok, babuk, megnéztem, megvan-e még az a popular link, mert 4 napig őrzik csak, de nincs, úgyhogy mindjárt feltolom még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nektek bármit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán most szóljon ha kell még másvalakinek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode... a táskádon de röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan segge tájához ért XD amúgy gondoltam, hogy a saját megszeppentségeden változtatnál, de hát ez természetes, nehéz természetesnek maradni, amikor OTT ÁLL ELŐTTED!!! ááááá, de jó élmény lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt kész a hülye beadandóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessz! THX Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! millió puszi és üldöz majd a hálám... vagy az inkább ne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) YESS! Hülye beadandónak vége... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:34:32
Létrehozva:
|
|
|
nu, Macsus, Angie, elment az ímélcímetekre a link (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
berakjam ide is, kell valaki másnak Populär? |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:36:55
Létrehozva:
|
|
|
Nekem is tetszik az egész. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja de a risza-misza a csúcs. Jajj nagyon!!! Gondolkodtam is,h kivágom,és felteszem az mp3amra vagyis 4re,mert videjós,és felteszem azt a részt:D Áh,de persze a Milan-os World in my eyes-t is terveztem,csak óvatosan kell bánni ezekkel,nem lehet akárhol nézni,mert cseppfolyóssá válik az ember!:D nu, Macsus, Angie, elment az ímélcímetekre a link (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) berakjam ide is, kell valaki másnak Populär? Nagyon köszi Lola!!!! |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:37:29
Létrehozva:
|
|
|
na, várjatok, babuk, megnéztem, megvan-e még az a popular link, mert 4 napig őrzik csak, de nincs, úgyhogy mindjárt feltolom még egyszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nektek bármit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán most szóljon ha kell még másvalakinek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode... a táskádon de röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan segge tájához ért XD amúgy gondoltam, hogy a saját megszeppentségeden változtatnál, de hát ez természetes, nehéz természetesnek maradni, amikor OTT ÁLL ELŐTTED!!! ááááá, de jó élmény lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindjárt kész a hülye beadandóm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jessz! Macsus felvettelek!! Wili wife (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: heheheh XDD Hát odaért, meg is ölelgettem a táskát, meg szagolgattam össze-vissza XD igeeeen, és fogni a ...derekát (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hatalmas élmény, és ilyen fiatalon...öcsém...na sebaj, mire legközelebb jön, talán már nagykorú leszek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:41:35
Létrehozva:
|
|
|
nu, Macsus, Angie, elment az ímélcímetekre a link (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) berakjam ide is, kell valaki másnak Populär? Nem kaptam meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:46:00
Létrehozva:
|
|
|
nekem átjött
|
|
|
|
2010.04. 25. - 19:48:22
Létrehozva:
|
|
|
Nem kaptam meg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig a yahoos címedre ment. kaptam visszaigazolást is. nu, de ha mégse, akkor itten van ni: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=ace...%C3%BCleten.rar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |