![]() ![]() |
2010.04. 25. - 19:54:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pedig a yahoos címedre ment. kaptam visszaigazolást is. nu, de ha mégse, akkor itten van ni: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=ace...%C3%BCleten.rar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez érdekes... folyamatosan frissítem és nem jött semmi, csak iwiw értesítések.. THX! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:54:41
Létrehozva:
|
|
|
pedig a yahoos címedre ment. kaptam visszaigazolást is. nu, de ha mégse, akkor itten van ni: http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=ace...%C3%BCleten.rar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na meghallgatom én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 19:57:52
Létrehozva:
|
|
|
Na meghallgatom én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúú, populär nagy király. teljesen dark, nagyon depressziós, de eléggé Mode-os. ha úgy tetszik, kicsit koppintás, de szerintem nem, mert teljesen mások. fejre azért érdekes banda voltak XD az a haj a frontembernél... XD de a Kapcsolat, vagy a Törött pohár című dalaik pl állatkirályok! jajj, meg a Víz alá merülni. biztos hallottad már Mode buliban, szokták adni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 20:02:40
Létrehozva:
|
|
|
fúú, populär nagy király. teljesen dark, nagyon depressziós, de eléggé Mode-os. ha úgy tetszik, kicsit koppintás, de szerintem nem, mert teljesen mások. fejre azért érdekes banda voltak XD az a haj a frontembernél... XD de a Kapcsolat, vagy a Törött pohár című dalaik pl állatkirályok! jajj, meg a Víz alá merülni. biztos hallottad már Mode buliban, szokták adni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aha látom a haját a csávónak, még néztem is, hogy mi ez meg hogyan van XD Aha, szokták nálunk is adni, mert ismerős egyik-másik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) váááh, úgy rám hoztátok ezt a Hamburg mániát, vagy ma, vagy holnap néznem kell. Főleg a Shout-ot.. ott aztán Wili mozgatja a csípőjét ahogy kell (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) húúúúhhh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 20:05:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 25. - 20:09:38
Létrehozva:
|
|
|
úúúúúúú xD XD XD na mennem kell lányok. Igyekszem Hamburgot nézni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek jók, és aludjatok jól!! pápá |
|
|
|
2010.04. 25. - 20:09:42
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ baszkikám! ez nem gyenge! XDDD egy az egybe lekoppintotta Dave-et... még olyan gizda is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rettentős XD |
|
|
|
2010.04. 25. - 20:18:08
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ baszkikám! ez nem gyenge! XDDD egy az egybe lekoppintotta Dave-et... még olyan gizda is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rettentős XD Hát én is behaltam ezen,mikor megtaláltam!:D Mennem kell,sziasztok! Jó éjt! köszi még1szer a cuccost Lola! |
|
|
|
2010.04. 25. - 21:26:45
Létrehozva:
|
|
|
csövike
, , ozzy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike jó éjt nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 25. - 21:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Usi, 2 kilós voltál, nagyjából én is, meg én hamarabb jöttem egy hónappal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na jó, asszem nem 2 kiló hanem 2,90 XD majdnem benn tartottak kórházban mint újszülöttet - én is egy hónappal előbb jöttem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) október 11-re voltam pont kiírva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és aznap akarta apu lefényképezni anyu hasát, mert sikerült gépet szerezni valahonnan, erre nem kijöttem hamarabb? XD vica: szívesen a beszámolót, majd holnap összefoglalom amit vonaton olvastam. Niki: hehe, jah, Dave pont eltakarja a kezével a "D" betűt, aka leszállópálya, azon a képen XDDD (válaszoltam a Spinneresnél XD) Angie: meghallgattam az Allelujah mixet!!! ANYÁM DE JÓ!!! nekem ez kelleni fog!!! Valakinek nincs már meg a Selected album?!?! tudtommal múlt héten már megjelent. kivi lennék rá nagyon! A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 25. - 21:53:38 |
|
|
|
2010.04. 26. - 05:25:27
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Na, reggelre megkaptam a Popular linket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De tegnap feladtam a letöltést, mert 3 kb/s-al akarta csak tölteni és vagy 4 óra lett volna... majd ma a melóban remélem le tudom szedni! THX Lola. Usi, a Selected már megjelent, de ez egy válogatás album, és nem mixek vannak rajta. Fogalmam sincsen honnan lehetne megszerezni ennek a bulinak a hanganyagát, de nekem annyira bejött, wow!!! És igen az Allelujah mix az valami csodásan hátborzongató... hallgatnám egész nap, de persze nem lehet, mert Andit kicsinálnám vele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon nem bírja az ilyen zenéket, meg ugye ez nem is lehet úgy hallgatni, hogy közben mellék zajok vannak. |
|
|
|
2010.04. 26. - 06:37:23
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Usi, én is írtam odakinn megint. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angie, nem jelentkeztél azóta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 07:46:27
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Oké Usi majd jöhet az összefoglaló. Gondolom most olvastad a kemény részeket meg amikor az a némber Teresa volt a felesége. Usi,Angie ti előbb születtetek én meg 12 nappal később mint a kiírt nap.Úgy volt,hogy '78 december 31.-én kéne megszületnem de nekem rohadtul nem volt sürgős.Még mondták is anyunak,hogy ha jól időzít akkor január elsejei baba leszek.De nem így lett sőt még a január 8.-ai szülésindításra sem reagáltam és a doki tök mérges volt rám és azt mondta anyunak,hogy ő még nem tévedett ennyi nap eltérést és gyerek még nem cseszett ki vele ennyire mint én.hihi...úgyhogy kénytelen volt megvárni amíg magamtól kifáradtam a pocakból. Persze éjszaka indult be a dolog és akkor meg azt volt a doki problémája,hogy neki még éjszaka is dolgozia kell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) váááh, úgy rám hoztátok ezt a Hamburg mániát, vagy ma, vagy holnap néznem kell. Főleg a Shout-ot.. ott aztán Wili mozgatja a csípőjét ahogy kell (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) húúúúhhh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na a Hamburgon az egyetlen szám amit nem bírok a Shout.Kevés dal van amit nem szeretek a DM-től de ez pont abba a kategóriába tartozik.Attól a bődület pikulázástól falra mászok ami abban van. na persze Mode te sem a dal figyeled hanem Wili csípőrázását. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 08:13:58
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok, pipik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
háhá, Vica, egy cipőben járunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit. én úgy születtem, hogy megindult a szülés meg minden, aztán hopp, lolika meggondolta magát, és inkább maradt még egy picit odabenn. a mérleg, háhá, XD már akkor is nehezen tudtam dönteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . úgyhogy anyum ott elvolt még, pedig már ki is tágult asszem meg minden, én meg nem jöttem. fasza kiscsaj voltam már újszülöttnek is, azért se akkor jöttem amikor illett volna. XD |
|
|
|
2010.04. 26. - 08:29:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie: de hát a Selecteden a mixes verziói vannak a számoknak, nem? Erről volt szó korábban, nem? vagy rosszul emlékeznék?
Hát én amúgy attól függetlenül, hogy 1 hónappal hamarabb jöttem, jó baba voltam, este negyed 9-kor gondoltam azt, hogy akkor most kijövök és kb. 2 és fél óra alatt már kint is voltam, nem kínoztam anyukámat, aki ennek nagyon örült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk mikor még benn voltam, mindig mondogatta, hogy ha kijövök, akkor elveri a kis talpacskáimat a rugdosások miatt, de abból annyi lett, hogy összepuszilgatta a lábaimat XDDD szóval már akkor is elbűvölő voltam XDDDD |
|
|
|
2010.04. 26. - 08:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda sztorik, csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, nem, a Selected az egy Best of Recoil cd... semmi remixek nincsenek rajta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Angie, nem jelentkeztél azóta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nem, mert még nem volt semmi |
|
|
|
2010.04. 26. - 08:36:50
Létrehozva:
|
|
|
Plíz majd a kérdésemre válaszolj Angie!
jah és majd hétvégén esetleg át tudod tolni nekem ezt az egy órás mixet, amihez a vidit csináltad? apumnak nagyon tetszett és szeretné XD |
|
|
|
2010.04. 26. - 08:39:51
Létrehozva:
|
|
|
Plíz majd a kérdésemre válaszolj Angie! jah és majd hétvégén esetleg át tudod tolni nekem ezt az egy órás mixet, amihez a vidit csináltad? apumnak nagyon tetszett és szeretné XD Már válaszoltam, csak olvasd el (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 09:21:17
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor min vannak a remixek? nekem az rémlik, hogy olyat ígértek... :S
|
|
|
|
2010.04. 26. - 09:36:57
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok, pipik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) háhá, Vica, egy cipőben járunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit. én úgy születtem, hogy megindult a szülés meg minden, aztán hopp, lolika meggondolta magát, és inkább maradt még egy picit odabenn. a mérleg, háhá, XD már akkor is nehezen tudtam dönteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . úgyhogy anyum ott elvolt még, pedig már ki is tágult asszem meg minden, én meg nem jöttem. fasza kiscsaj voltam már újszülöttnek is, azért se akkor jöttem amikor illett volna. XD Lola akkor nyilván az volt a probléma,hogy anyukádnak legyöngültek a fájásai és ezért nem jöttek a tolófájások ,hogy kigyere...kis huncut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: de hát a Selecteden a mixes verziói vannak a számoknak, nem? Erről volt szó korábban, nem? vagy rosszul emlékeznék? Hát én amúgy attól függetlenül, hogy 1 hónappal hamarabb jöttem, jó baba voltam, este negyed 9-kor gondoltam azt, hogy akkor most kijövök és kb. 2 és fél óra alatt már kint is voltam, nem kínoztam anyukámat, aki ennek nagyon örült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk mikor még benn voltam, mindig mondogatta, hogy ha kijövök, akkor elveri a kis talpacskáimat a rugdosások miatt, de abból annyi lett, hogy összepuszilgatta a lábaimat XDDD szóval már akkor is elbűvölő voltam XDDDD Akkor Usi kora szülött voltál.Nagyon vágytál megismerni a világot...ráadásul pikk-pakk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja neked már akartam mondani,hogy voltál az eszembe mert kaptam Avon katalógust abban láttam a parfümödet a Pur Blancat.Most éppen akciós is az ára. |
|
|
|
![]() ![]() |