![]() ![]() |
2010.04. 26. - 09:40:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vica: hehe, jah, én rendes kislány voltam XD
na örülök, hogy eszembe jutottál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem tegnap voltál, mikor Kecskeméten állt a vonatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 09:48:09
Létrehozva:
|
|
|
Na csajok, a tényállás, friss msn-ezésem Andival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mond el itt lécci, mert szóba úgy tűnik lehetetlenség beszélni mindenki most grasszál itt úgy tudnak időzíteni andrea üzenete: *nagyon jó barátnak tart, akivel megtalálta az összhangot és nagyon jó veled beszélgetni. de semmi több, és nem is szeretne elveszíteni mint barát. de ő mást szeret, akit mondtam és ez változatlan. *az sms-t a képet és a beszélgetéseket és a hétvégi hívásokat pedig nem szándékosan vette olyan hangnemre, amivel téged szédíteni akarna és erről szó sem volt. nem gondolta hogy ezzel neked fájdalmat okozna *egyszerűen Ő ilyen pasi. nem szándékos, csak baromi kedves és figyelmes. de ezt mondtam neked és tudod, hogy ritka mint a fehér holló *sajnos nem akar tőled semmit, csak mély barátságot, ha lehet. nem akart megbántani sem bátorítani Angie üzenete: *valahol erre számoltam a hétvégén... *(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) *nincs baj, meg semmi gáz... jól vagyok andrea üzenete: *nem mertem belekezdeni, mert féltem összetörlek Angie üzenete: *csajokkal is ezt beszéltem és ők is mondták, hogy ez is lehet benne *Lacitól pedig egy nagyon édes levelet kaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) *ami nagyon feldobott este andrea üzenete: *ennek örülök!!!! Angie üzenete: *nem vagyok hímestojás, nem török könnyen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) *csak ha odavernek valamihez andrea üzenete: *de lelkileg azért nem mindent bír ki az ember, főleg ha érez... Angie üzenete: *de én ezt hétvégén lerendeztem magamban *próbálta márként megközelíteni *próbáltam andrea üzenete: *és nem szégyen, ha összetörsz, csak nem mindegy hogyan Angie üzenete: *másként *óóó, ilyennel nem török össze, szuper barát ő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és elfogadom *és no Bacardi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) andrea üzenete: *remélem sikerült kicsit átértékelned tényleg, mert ő nem akart megbántani, csak hülyén csinálta kicsit. ezt el is mondatm neki és rájött, hogy igazam van. de ezért szeretjük őt. Angie üzenete: *meglepődött mikor rákérdeztél? vagy hogy kérdezted meg? ez érdekel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert gondolom akkor nagyon meglepődött mikor erre terelődött a szó *nagyon kétértelmű volt *Persze, egy Angyal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) andrea üzenete: *igen , konkrétan mikor a hogyvanra rátértünk - azonnal a közepébe. és eszterrel hogy állsz?? mit akarsz tőle?? Angie üzenete: *óóóóóóóóóóóóóóó anyám................. *szegény andrea üzenete: *el is állt a szava *beszélni akart, de én nem hagytam, azt mondtam hagyd elmondani, és akkor megérted miért kérdezem.. *rájött *és alig jutott szóhoz és szidta magát Angie üzenete: *basszus.... hát elhiszem, leizzadt tutira, mi nők is olyan hülyék vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyan *gondolom, akkor ma nem is hív, úgy elrettent andrea üzenete: *nem, nem rettent el, annál ő komolyabb és érzelmesebb. kicsit talán tépelődik majd, de mint mondtam ,nem akar elveszíteni Angie üzenete: *ez jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) *köszi szépen! |
|
|
|
2010.04. 26. - 09:53:12
Létrehozva:
|
|
|
vica: hehe, jah, én rendes kislány voltam XD na örülök, hogy eszembe jutottál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem tegnap voltál, mikor Kecskeméten állt a vonatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát akkor kölcsönösen egymás eszébe jutottunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül ebből a parfümből három féle is van az egyik valami újdonság.A sima Pur Blanca volt neked? Nos én nem voltam rendes kislány...nappal aludtam,éjjel meg ordítottam.Volt amikor anyu 12-szer kelt fel hozzám.....szegényke. Na csajok, a tényállás, friss msn-ezésem Andival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mond el itt lécci, mert szóba úgy tűnik lehetetlenség beszélni mindenki most grasszál itt úgy tudnak időzíteni andrea üzenete: *nagyon jó barátnak tart, akivel megtalálta az összhangot és nagyon jó veled beszélgetni. de semmi több, és nem is szeretne elveszíteni mint barát. de ő mást szeret, akit mondtam és ez változatlan. *az sms-t a képet és a beszélgetéseket és a hétvégi hívásokat pedig nem szándékosan vette olyan hangnemre, amivel téged szédíteni akarna és erről szó sem volt. nem gondolta hogy ezzel neked fájdalmat okozna *egyszerűen Ő ilyen pasi. nem szándékos, csak baromi kedves és figyelmes. de ezt mondtam neked és tudod, hogy ritka mint a fehér holló *sajnos nem akar tőled semmit, csak mély barátságot, ha lehet. nem akart megbántani sem bátorítani Angie üzenete: *valahol erre számoltam a hétvégén... *(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) *nincs baj, meg semmi gáz... jól vagyok andrea üzenete: *nem mertem belekezdeni, mert féltem összetörlek Angie üzenete: *csajokkal is ezt beszéltem és ők is mondták, hogy ez is lehet benne *Lacitól pedig egy nagyon édes levelet kaptam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) *ami nagyon feldobott este andrea üzenete: *ennek örülök!!!! Angie üzenete: *nem vagyok hímestojás, nem török könnyen (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) *csak ha odavernek valamihez andrea üzenete: *de lelkileg azért nem mindent bír ki az ember, főleg ha érez... Angie üzenete: *de én ezt hétvégén lerendeztem magamban *próbálta márként megközelíteni *próbáltam andrea üzenete: *és nem szégyen, ha összetörsz, csak nem mindegy hogyan Angie üzenete: *másként *óóó, ilyennel nem török össze, szuper barát ő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és elfogadom *és no Bacardi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) andrea üzenete: *remélem sikerült kicsit átértékelned tényleg, mert ő nem akart megbántani, csak hülyén csinálta kicsit. ezt el is mondatm neki és rájött, hogy igazam van. de ezért szeretjük őt. Angie üzenete: *meglepődött mikor rákérdeztél? vagy hogy kérdezted meg? ez érdekel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert gondolom akkor nagyon meglepődött mikor erre terelődött a szó *nagyon kétértelmű volt *Persze, egy Angyal (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) andrea üzenete: *igen , konkrétan mikor a hogyvanra rátértünk - azonnal a közepébe. és eszterrel hogy állsz?? mit akarsz tőle?? Angie üzenete: *óóóóóóóóóóóóóóó anyám................. *szegény andrea üzenete: *el is állt a szava *beszélni akart, de én nem hagytam, azt mondtam hagyd elmondani, és akkor megérted miért kérdezem.. *rájött *és alig jutott szóhoz és szidta magát Angie üzenete: *basszus.... hát elhiszem, leizzadt tutira, mi nők is olyan hülyék vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de komolyan *gondolom, akkor ma nem is hív, úgy elrettent andrea üzenete: *nem, nem rettent el, annál ő komolyabb és érzelmesebb. kicsit talán tépelődik majd, de mint mondtam ,nem akar elveszíteni Angie üzenete: *ez jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) *köszi szépen! ó hát akkor nem úgy alakult,hogy neked kedvező legyen...sajnálom Szia Trixx. Mizu? |
|
|
|
2010.04. 26. - 09:57:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Most ment a Viasaton a Smallville? És mi volt a háttérzene? I want it alllllllllll áááááááááá de megörültem neki. Mizu? Lement a betonozás.... Olyan izomlázam van áááááááá, sódert lapátoltam:
F__nyk__pek_0126.jpg ( 24.42K )
Letöltések száma: 13Ma meg bemelíoztam a hajam, befestettem a szempillám, készülök a barátnőmmel ebédelni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:05:39
Létrehozva:
|
|
|
Angie- ment a mail a beszélgetéssel kapcsolatban.
vica: nekem a sima van, nem tom a többi milyen. Trixx: stramm csajszi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyet én is csináltam apummal meg papámmal, és valszeg fogok is a nyáron ha nekiugrunk az új fürdő/gardrób/spejz/konyha kombónak XD nah, jelentem, én meg befejeztem az egyik házim. a többihez most kezdek hozzá, mert nagyon le vagyok maradva - emiatt ma be se tudok menni arra az órámra, amire le kéne adnom 3 elmaradt házimat.... :S szóval melós nap lesz! |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:10:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie- ment a mail a beszélgetéssel kapcsolatban. vica: nekem a sima van, nem tom a többi milyen. Trixx: stramm csajszi vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyet én is csináltam apummal meg papámmal, és valszeg fogok is a nyáron ha nekiugrunk az új fürdő/gardrób/spejz/konyha kombónak XD nah, jelentem, én meg befejeztem az egyik házim. a többihez most kezdek hozzá, mert nagyon le vagyok maradva - emiatt ma be se tudok menni arra az órámra, amire le kéne adnom 3 elmaradt házimat.... :S szóval melós nap lesz! Stramm he-he. Usi, akkor nem fogsz unatkozni. Anyáék szinte újjá építik a házat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:12:00
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, egészen jól vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hétvégén agyaltam már ezen sokat, jót tett, hogy beteg lettem, volt időm egyedül lenni és gondolkodni és átértékelni az egészet magamban. Úgy tűnik, hogy sikerrel jártam, mert nem zuhantam meg.
|
|
|
|
2010.04. 26. - 10:13:57
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, egészen jól vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hétvégén agyaltam már ezen sokat, jót tett, hogy beteg lettem, volt időm egyedül lenni és gondolkodni és átértékelni az egészet magamban. Úgy tűnik, hogy sikerrel jártam, mert nem zuhantam meg. Ó valami történt. Le vagyok maradva, vissza kell olvasnom. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ange ne legyél szomorú, küldök neked egy hatalmas ölelést. Most dolgozol? |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:16:35
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Most ment a Viasaton a Smallville? És mi volt a háttérzene? I want it alllllllllll áááááááááá de megörültem neki. Mizu? Lement a betonozás.... Olyan izomlázam van áááááááá, sódert lapátoltam:
F__nyk__pek_0126.jpg ( 24.42K )
Letöltések száma: 13Ma meg bemelíoztam a hajam, befestettem a szempillám, készülök a barátnőmmel ebédelni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nőies munka volt így hétvégére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:16:37
Létrehozva:
|
|
|
Angie: helyes, helyes! így kell ezt csinálni!
Tirxx: jah, hát nem fogok unatkozni, az fix. már dolgoztam a hátsó házrészen korábban is, mikor kiköltözött a hátsó szomszéd, mi meg megvettük a lepukkant részt és apummal kalapácsokkal levertük a vakolatot benn XD Tiszta ipari Mode feeling volt! XD (ide nekem azt az autót a Strippedből, hadd kalapáljam ki! XD) |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:18:39
Létrehozva:
|
|
|
Trixx jól áll a kezedben a lapát. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Usi van olyan,hogy Pur Blanca blush (ribizli,rózsa,szárított gyümölcsök illatú) és az új meg blossom alnevű (virágos-citrusos-pézsma illatkategória,mandarin,vízililiom,pézsma illatú) Angie az jó ha nem zuhantál meg de azért én akkor sajnálom és cupp neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: helyes, helyes! így kell ezt csinálni! Tirxx: jah, hát nem fogok unatkozni, az fix. már dolgoztam a hátsó házrészen korábban is, mikor kiköltözött a hátsó szomszéd, mi meg megvettük a lepukkant részt és apummal kalapácsokkal levertük a vakolatot benn XD Tiszta ipari Mode feeling volt! XD (ide nekem azt az autót a Strippedből, hadd kalapáljam ki! XD) hihi Usi megvernéd az autót?Ahogy a gyerekem szokta fogalmazni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Megveri az autót a Martin" |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:21:52
Létrehozva:
|
|
|
na megérkezett az Alanes beszámoló!!!
http://www.freestate.hu/site/article/art-g...an-in-budapest/ vica: értem! köszi a parfümös felvilágosítást! hehe, jah, megverném az autót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:25:35
Létrehozva:
|
|
|
Igen, Usi, ide az autóval, majd együtt szétverjük! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Most pusszancs, megszáradt a körömlakkom - már nem vagyok sérülékeny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - így öltözöm. Sziasztok, mindenkinek szép napsütéses délelőttöt. JONG! |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:44:48
Létrehozva:
|
|
|
Ó valami történt. Le vagyok maradva, vissza kell olvasnom. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ange ne legyél szomorú, küldök neked egy hatalmas ölelést. Most dolgozol? Nem vagyok szomi, épp előbb beszéltem Valiccsal meg Marcsival (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan drágák voltak! |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:47:20
Létrehozva:
|
|
|
nah igen, Angie, így kell ezt csinálni. sajnos ez bőven benne volt a pakliban, ahogy beszéltük is. nincsen semmi gond, hamar túll leszel rajta, ügyes csaj vagy te, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppantás.
én is nagyon jó kisbaba voltam, mert amikor születtem, anyumnak akkor volt még baja és feküdnie kellett, vakbélműtéte is volt meg minden, és amíg benn voltunk a kórházban, addig ugye a kórházi rend szerint etettek, altattak, és én azt tanultam meg. így később is órát lehetett hozzám igazítani, három óránként felkeltem, kajáltam, aludtam tovább, éjszaka is, meg minden. az evésem amúgy is aranyos volt, mert annyira zabagép voltam, hogy úgy kellett etetni, hogy kaparni kellett az arcomba a tápot, mert ha nem volt tele a szám, akkor ordítottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, ügyes építőmunkás vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a festős melókat szoktam csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, most órán vagyok, írom a beadandómat tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 10:51:01
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hehe, azóta is csak akkor hallgatsz el, ha tele a szád, nem? XDDDD
jah, én is szoktam festős munkákat vállalni a ház körül - imádom!!!! Trixx: oké, beállunk a srácok mellé kocsit zúzni! XD |
|
|
|
2010.04. 26. - 11:19:09
Létrehozva:
|
|
|
Angie: helyes, helyes! így kell ezt csinálni! Tirxx: jah, hát nem fogok unatkozni, az fix. már dolgoztam a hátsó házrészen korábban is, mikor kiköltözött a hátsó szomszéd, mi meg megvettük a lepukkant részt és apummal kalapácsokkal levertük a vakolatot benn XD Tiszta ipari Mode feeling volt! XD (ide nekem azt az autót a Strippedből, hadd kalapáljam ki! XD) Roppant mód büszke vagyok magamra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nah igen, Angie, így kell ezt csinálni. sajnos ez bőven benne volt a pakliban, ahogy beszéltük is. nincsen semmi gond, hamar túll leszel rajta, ügyes csaj vagy te, na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cuppantás. én is nagyon jó kisbaba voltam, mert amikor születtem, anyumnak akkor volt még baja és feküdnie kellett, vakbélműtéte is volt meg minden, és amíg benn voltunk a kórházban, addig ugye a kórházi rend szerint etettek, altattak, és én azt tanultam meg. így később is órát lehetett hozzám igazítani, három óránként felkeltem, kajáltam, aludtam tovább, éjszaka is, meg minden. az evésem amúgy is aranyos volt, mert annyira zabagép voltam, hogy úgy kellett etetni, hogy kaparni kellett az arcomba a tápot, mert ha nem volt tele a szám, akkor ordítottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, ügyes építőmunkás vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én a festős melókat szoktam csinálni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na, most órán vagyok, írom a beadandómat tovább (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Lola, te is drága vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, én is jó baba voltam, nem hisztiztem meg semmi... tök csendes és visszahúzódó voltam és ez meg is maradt nálam úgy látszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd egyszer kikérdezem anyám, hogy mennyire ordítottam, vagy nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De amikor még pici voltam tudom hogy simán el lehetett velem menni bárhová, mert nem hisztiztem meg semmi nem volt velem. Később jött rám egy hülyeség, hogy minden lyuknál megálltam az utcán és elmondtam van tucatszor, hogy lyuk-lyuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie az jó ha nem zuhantál meg de azért én akkor sajnálom és cupp neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp neked is, Édes vagy!!! Úgy imádlak benneteket, keblemre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 11:29:48
Létrehozva:
|
|
|
na de Usi... mire célozgatsz???? XDDD
Angie... lyuklyuklyuk :DDD nekem vannak édes gyerekkori szorijaim, pl két évesen megtanultam a mesét, amit anyuka olvasott nekem, és azt is megtanultam, ahogy az ujjával mutatta a sorokat, és kétévesen előadtam a népnek hogy olvasok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg ilyenek. alkottam dolgokat, de jó gyerek voltam. nyomtam a show-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 11:49:22
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Angie, ez a lyukas sztori aranyos! XD
egyébként anyuék szerint én is nagyon jó kislány voltam. csendes, rendes és elfoglaltam magam, nem hisztiztem és szót is fogadtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval főnyeremény voltam! XD |
|
|
|
2010.04. 26. - 12:32:25
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe, Angie, ez a lyukas sztori aranyos! XD egyébként anyuék szerint én is nagyon jó kislány voltam. csendes, rendes és elfoglaltam magam, nem hisztiztem és szót is fogadtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval főnyeremény voltam! XD sziasztok csajok!olvasom itt ,hogy milyen jo gyerekek voltatok...en nem sajna (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) magamraboritottam a konyabutort,mindenhova felmasztam,hogy megkeressem a csokit,jol tudtam,hogy nincs mikulas mar 5 evesen(lecsekkoltam egy veszekedest anyu meg apu kozott,hogy apu kinek,mit tegyen s hogyan a cipobe..szoval lebuktak),falra firkaltam,de ez erdekes, mindenkinek meg volt engedve,mert voltak egesz szep rajzok is,az egyezseg az volt,hogy cserebe segitunk a meszeles,festesnel.Mi 4-en vagyunk tesok es en vagyok a legnagyobb,de a kissebb tesoimnak mar mindnek van 1-2 gyereke...majdnem.egyszer kaptam egy biciklit,de mivel egyfoltaban elkertek tolem az utcan,ezt megunva kenytelen voltam az udvaron korozni a lugas alatt...ott meg egyedul voltam,unatkoztam,ugy dontottem,hogy veget vetek a biciklinek:beledobtam a kutba a lancot.aztan meg apukam karikagyurujet is,mikor levette...meg mindent kezdtem beledobalni a kutba.ma sem jovok ra,hogy miert.Gondolhatjatok ,hogy muszaly volt megcsappintsanak ezekert parszor...Na,nem farasztok senkit tovabb(amugy legtobben szerettek akkor is,most is),de valahogy ezeket a rosszgyerek storykat nem ertem,es vannak,amikre termeszetesen nem is emlekszem..pl,arra,hogy,mikor az ocsem megszuletett es hazahoztak,meg akartam etetni kaposzta levessel,amit en nagyon szerettem(,apukam fozte mig anyu szult a korhazban)nem ertettem,miert nem engedtek a szuleim,hogy megetessem Sanyi ocsemet,ezert ugy megsertodtem,hogy elbujtam a kisagy ala es nem akartam onnan hosszu ideig kijonni.na,huuu mennyit irtam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |