![]() ![]() |
2010.04. 26. - 12:54:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
|
|
|
|
2010.04. 26. - 13:08:48
Létrehozva:
|
|
|
Angie lyuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nos ami a gyerekkori sztorikat illeti hát nekem is van. Évikéről azt kell tudni,hogy meglehetősen cserfes kislány voltam.A mamáméknál lakott egy idősebb néni albérletben akit csak öreglányként emlegettek előttem.Ez hibának bizonyult.Mert én egyszer a néni elé álltam és ráköszöntem "csókolom öreglány". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a mamám majdnem elsüllyedt szégyenében amikor ezt hallotta. Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam az Alan-el közös képedet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na megérkezett az Alanes beszámoló!!! http://www.freestate.hu/site/article/art-g...an-in-budapest/ vica: értem! köszi a parfümös felvilágosítást! hehe, jah, megverném az autót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs mit. szabcsi milyen aranyos kislány voltál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 13:11:15 |
|
|
|
2010.04. 26. - 13:11:34
Létrehozva:
|
|
|
Angie lyuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nos ami a gyerekkori sztorikat illeti hát nekem is van. Évikéről azt kell tudni,hogy meglehetősen cserfes kislány voltam.A mamáméknál lakott egy idősebb néni albérletben akit csak öreglányként emlegettek előttem.Ezu hibának bizonyult.Mert én egyszer a néni elé álltam és ráköszöntem "csókolom öreglány". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a mamám majdnem elsüllyedt szégyenében amikor ezt hallotta. Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Láttam az Alan-el közös képedet. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sziaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj annyira édes ott mellettem ahogy mosolyog (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Látod Lola, mondtam hogy ott volt a táskám jó helyen az a táska most nemzeti kincs!!!!!! XD Az életben nem veszem föl többet sehova, nehogy ki kelljen mosni xD Mindjárt megyek meg is szaglászom xD "csókolom öreglány" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt elhiszem, hogy anyukád emiatt szégyenkezett, de te még pici voltál nem? |
|
|
|
2010.04. 26. - 13:16:36
Létrehozva:
|
|
|
Na a Hamburgon az egyetlen szám amit nem bírok a Shout.Kevés dal van amit nem szeretek a DM-től de ez pont abba a kategóriába tartozik.Attól a bődület pikulázástól falra mászok ami abban van. na persze Mode te sem a dal figyeled hanem Wili csípőrázását. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én imádom azt a számot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk ez igaz, szeretem a számot is, de Wili csípőrázása az visz mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 13:19:22
Létrehozva:
|
|
|
szabcsi, aranyos a kép (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj igen, lyuk mánia tört rám és minden aknatetőnél meg csatornafedőnél megálltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicces lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 13:32:34
Létrehozva:
|
|
|
áááá nem bírok betellni a fényképpel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.04. 26. - 13:47:36
Létrehozva:
|
|
|
Édik ezek a gyereksztorik!:) Én arra emlékszem,h már kiskoromban is káromkodtam,de sztem már mikor ovis vagy alsós(?) voltam,elég gáz volt! Ja,meg néztem az X-aktákat,meg Batmant,meg volt egy Drakula filmünk is,azt is,pedig ezek nem kicsiknek való filmek:D Ja,és az rémlik,h szellemeket,csontvázakat,meg temetőt rajzoltam. Volt egy kis dark beütésem akkor úgy látszik:D
Angie,ez a lyukas sztori tök jó!:D Elvileg tesóm kiskorában,mikor fagyizni vitték,puncs fagyit szeretett volna,de helyette punci-t mondott,úgy rémlik a sztori,ha igaz:D sziasztok csajok!olvasom itt ,hogy milyen jo gyerekek voltatok...en nem sajna (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) magamraboritottam a konyabutort,mindenhova felmasztam,hogy megkeressem a csokit,jol tudtam,hogy nincs mikulas mar 5 evesen(lecsekkoltam egy veszekedest anyu meg apu kozott,hogy apu kinek,mit tegyen s hogyan a cipobe..szoval lebuktak),falra firkaltam,de ez erdekes, mindenkinek meg volt engedve,mert voltak egesz szep rajzok is,az egyezseg az volt,hogy cserebe segitunk a meszeles,festesnel.Mi 4-en vagyunk tesok es en vagyok a legnagyobb,de a kissebb tesoimnak mar mindnek van 1-2 gyereke...majdnem.egyszer kaptam egy biciklit,de mivel egyfoltaban elkertek tolem az utcan,ezt megunva kenytelen voltam az udvaron korozni a lugas alatt...ott meg egyedul voltam,unatkoztam,ugy dontottem,hogy veget vetek a biciklinek:beledobtam a kutba a lancot.aztan meg apukam karikagyurujet is,mikor levette...meg mindent kezdtem beledobalni a kutba.ma sem jovok ra,hogy miert.Gondolhatjatok ,hogy muszaly volt megcsappintsanak ezekert parszor...Na,nem farasztok senkit tovabb(amugy legtobben szerettek akkor is,most is),de valahogy ezeket a rosszgyerek storykat nem ertem,es vannak,amikre termeszetesen nem is emlekszem..pl,arra,hogy,mikor az ocsem megszuletett es hazahoztak,meg akartam etetni kaposzta levessel,amit en nagyon szerettem(,apukam fozte mig anyu szult a korhazban)nem ertettem,miert nem engedtek a szuleim,hogy megetessem Sanyi ocsemet,ezert ugy megsertodtem,hogy elbujtam a kisagy ala es nem akartam onnan hosszu ideig kijonni.na,huuu mennyit irtam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De édi ez a kép rólad! Tök jó,h a cicának is pont nyitva a szája,nagyon édik vagytok!!:) |
|
|
|
2010.04. 26. - 13:52:58
Létrehozva:
|
|
|
VEEEEEHEHEHEHEHE
"Akinek színpadi sármja annak idején Dave Gahan női rajongók feletti egyeduralmát veszélyeztette?" xDDDD |
|
|
|
2010.04. 26. - 14:03:15
Létrehozva:
|
|
|
Édik ezek a gyereksztorik!:) Én arra emlékszem,h már kiskoromban is káromkodtam,de sztem már mikor ovis vagy alsós(?) voltam,elég gáz volt! Ja,meg néztem az X-aktákat,meg Batmant,meg volt egy Drakula filmünk is,azt is,pedig ezek nem kicsiknek való filmek:D Ja,és az rémlik,h szellemeket,csontvázakat,meg temetőt rajzoltam. Volt egy kis dark beütésem akkor úgy látszik:D Angie,ez a lyukas sztori tök jó!:D Elvileg tesóm kiskorában,mikor fagyizni vitték,puncs fagyit szeretett volna,de helyette punci-t mondott,úgy rémlik a sztori,ha igaz:D De édi ez a kép rólad! Tök jó,h a cicának is pont nyitva a szája,nagyon édik vagytok!!:) X-aktákat én is néztem, Gumiember rulez!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 14:29:14
Létrehozva:
|
|
|
VEEEEEHEHEHEHEHE "Akinek színpadi sármja annak idején Dave Gahan női rajongók feletti egyeduralmát veszélyeztette?" xDDDD Na Mode,Wili felhőkben úszol?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 14:49:05
Létrehozva:
|
|
|
Na Mode,Wili felhőkben úszol?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj nagyoooon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök ennek a képnek is mint az atom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jó lett, nekem tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:07:38
Létrehozva:
|
|
|
Macsus, köszi a blogkommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
klassz voltál szombathelyen (is)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó veled bulizni, mindig pörögsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:15:18
Létrehozva:
|
|
|
Írt Faith, nem talált semmi gyanúsat a fórumon (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Macsus, köszi a blogkommentet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) klassz voltál szombathelyen (is)! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó veled bulizni, mindig pörögsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2 perc alatt letöltöttem a Populart itt a melóban, hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És most hallgatom és tök jól esik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX LOLA!!!! |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:17:20
Létrehozva:
|
|
|
Írt Faith, nem talált semmi gyanúsat a fórumon (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) 2 perc alatt letöltöttem a Populart itt a melóban, hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És most hallgatom és tök jól esik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX LOLA!!!! Nekem sem tűnt fel semmi |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:23:19
Létrehozva:
|
|
|
Na itt vagyok mégis még.
Lola: áh köszi,én nem tudom felmérni,h mennyire jó velem bulizni,mert mindig elmerülök:D De veled is jó,olyan arin mosolygós elszállós fejed van:) Mind1ikőtökkel jó bulizni,szupik vagytok! Én eddig sajna kimaradtam a beszélgetős buli előtti talikból,vagyis csak egynél voltam,szóval majd várom azt is,ha lesz,dumálni egy pofa sör vagy más mellett:D Hát a piáról annyit kül,h úgy tűnik,amikor tudatosan nem szándékozol berúgni,akkor berúgsz,ha meg be akarsz,akkor meg nem sikerül:D Vagy már a berúgás se megy úgy mint máskor:D Mode:Sztem is jók lettek a képek,néztem face-en is!:) |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:29:35
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Macsus, jó, hogy mondod, oda is fel kell tölteni az újakat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mamám kérdezi: "A valóságban is a válláig érsz?" Nem vazze ott a derekáig, itt csak megnyújtottak XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:34:11
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jajj nagyoooon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök ennek a képnek is mint az atom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jó lett, nekem tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gatulalok Mode! es a tobbiekneknek is!Rajta vagy a fooldalon a szerelmed atolel orszaag-vilag elott!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Milyen klasszul erezhetted ,erzed magad mi?!Gratula megegyszer a fotokhoz,a cimlaphoz!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:38:38
Létrehozva:
|
|
|
gatulalok Mode! es a tobbiekneknek is!Rajta vagy a fooldalon a szerelmed atolel orszaag-vilag elott!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Milyen klasszul erezhetted ,erzed magad mi?!Gratula megegyszer a fotokhoz,a cimlaphoz!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszönjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "ország-világ előtt" jajjjjjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nagyon jól érzem magam, boldog vagyok, húúú nem is tudom hogy fejezzem ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont azt sajnálom, hogy nem öleltem át rendesen, mert a bal kezemmel is meg akartam fogni a pocakját, de nem mertem aztán a táskámat fogdostam, azért van ott a kezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 15:49:16
Létrehozva:
|
|
|
Angie: egészségedre a Populärt. bár ha kicsit rosszabb a kedved, ne hallgasd, elég depis...
Macsus, csúcs vagy, csúcsok vagyunk! május 8 a kövi buli, gyereee!!! csináljunk dumcsis részt is, meg ilyenek, az mindig legalább olyan jó, mint a buli maga. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 16:05:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode: nagyon édesek vagytok Alannel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szabcsi: hehe, aranyosak a rossz gyerekes sztorijaid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért én sem voltam mindig kisangyal (ha túl nagy volt a csend és anyum kérdezte hogy mit csinálok és úgy válaszoltam, hogy "Semmit!", akkor tuti vmin ügyködtem XD) Angie: nekem se jelzett semmit a gépem, de jobb félni mint megijedni, vagy hogy megy XD |
|
|
|
![]() ![]() |