2400 Oldal V  « < 1573 1574 1575 1576 1577 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.04. 26. - 16:10:21
Létrehozva: #31481

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 26. - 14:11:34) *
Sziaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj annyira édes ott mellettem ahogy mosolyog (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Látod Lola, mondtam hogy ott volt a táskám jó helyen az a táska most nemzeti kincs!!!!!! XD Az életben nem veszem föl többet sehova, nehogy ki kelljen mosni xD Mindjárt megyek meg is szaglászom xD

"csókolom öreglány" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt elhiszem, hogy anyukád emiatt szégyenkezett, de te még pici voltál nem?

Igen pici voltam 3 év körül.De nem anyám szégyenkezett hanem a nagymamám mert ő volt ott amikor ez történt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bizony nagyon jó kép lett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cukik vagytok rajta.

Idézet (Macsus @ 2010.04. 26. - 14:47:36) *
Édik ezek a gyereksztorik!:) Én arra emlékszem,h már kiskoromban is káromkodtam,de sztem már mikor ovis vagy alsós(?) voltam,elég gáz volt! Ja,meg néztem az X-aktákat,meg Batmant,meg volt egy Drakula filmünk is,azt is,pedig ezek nem kicsiknek való filmek:D Ja,és az rémlik,h szellemeket,csontvázakat,meg temetőt rajzoltam. Volt egy kis dark beütésem akkor úgy látszik:D

Angie,ez a lyukas sztori tök jó!:D

Elvileg tesóm kiskorában,mikor fagyizni vitték,puncs fagyit szeretett volna,de helyette punci-t mondott,úgy rémlik a sztori,ha igaz:D

De édi ez a kép rólad! Tök jó,h a cicának is pont nyitva a szája,nagyon édik vagytok!!:)

hehe Macsus a tesód puncs helyett puncit mondott hasonló ehhez amit a lányom mond csak ő a kapucni helyett kanpuncit mondott egy időben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 16:11:42
Létrehozva: #31482

devotee

Köszi Usi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Annyira szép az az ember, én nem is értem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.04. 26. - 17:10:21) *
Igen pici voltam 3 év körül.De nem anyám szégyenkezett hanem a nagymamám mert ő volt ott amikor ez történt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bizony nagyon jó kép lett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Cukik vagytok rajta.

hehe Macsus a tesód puncs helyett puncit mondott hasonló ehhez amit a lányom mond csak ő a kapucni helyett kanpuncit mondott egy időben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és azt is írtad, hogy a nagymamád? Na ...ennyire volt itt az agyam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 26. - 16:42:06
Létrehozva: #31483

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 26. - 16:49:16) *
Angie: egészségedre a Populärt. bár ha kicsit rosszabb a kedved, ne hallgasd, elég depis...

Nincsen nekem rossz kedven drága Lola, jót is tett, hogy ma nem hívott Ő... bár azért a mobilom most kilőttem, ma nem menne a beszélgetés semmilyen formában sem, meg amúgy is suliban vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este meg mikor hazaérek majd egyben meghallgatom az egész lemezt, mert csak három számig jutottam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 16:53:05
Létrehozva: #31484

devotee

Írtam kinn babáim!

http://www.freestate.hu/site/comments/art-...an-in-budapest/

Angie, sajnálom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 16:58:46
Létrehozva: #31485

devotee

szóval az összefoglaló amit ígértem!

13-15. fejezetek:

13. fejezet:
Dave már nem elégedett az otthoni életével - LA elbűvölte (Teresaval együtt) - végül ott hagyja Angliát, Jo-t és Jacket, de Joval megbeszélik hogy fontos hogy tartsák a kapcsolatot Jack miatt. Amcsiban kitör a grunge-láz, Dave először szabadul ki a DM buborékából és van jelen szemlélőként/rajongóként a zene világában - a Jane's Addictionös és a Primal Screames arcokkal lóg és egyre mélyebbre csúszik a dorogk világában - a banda mit sem sejt. Dave szó szerint "meg akarja élni milyen egy rock sztárnak" - kitetováltatja magát (a hátát még nem) és megnöveszti a haját, illetve Las Vegasban összeházasodik Teresaval - és másnap teteti be a "guiche"-t, azaz a piercinget a gátjába. (erről egész részletesen van írva - jókat vigyorogtam azért XD)

14. fejezet:
A banda úgy indult neki az új albumnak, hogy vissza kéne hozni a közelséget, ami a csapaton belül volt korábban, de mikor először (egy év után) megjelenik Dave vékonyan, teletetoválva, hosszú hajjal, azt hajtogatva hogy rockosabbra kéne venni az albumot, már tudják, hogy ez nem fog menni - ezt mélyíti mikor Madridba költöznek mindannyian az új albumon dolgozni. Dave napokra eltűnik, csak az ötleteit dobja be, de a megvalósításnál már nincs ott, a feszültség a tagok között nő - Alan elvállalja hogy elkezd tanulni dobolni a turnéra. Az album nagyon nehezen születik meg - időközben Alan megtalálja Dave szobájában a drogos cuccait és innen jönnek rá, hogy heroint tol - jól leugatják a fejét és Dave megígéri, hogy leszokik. De persze nem. Martin alkoholizmusa addig durvul, hogy néha rohamokat kap az alkoholmérgezéstől, a teste tiltakozik a pia ellen - hiába. Flood próbálja összetartani a bandát és az anyagot, amit felvettek addig (majd később is). A feszültséget és elszigeteltséget megelégelve megegyeznek, hogy visszamennek Németországba, Hamburgba. Ott már kicsit javul a helyzet, bár Alanék kimelózzák a belüket (és neki pl. a turné előtt alig marad ideje pihizni, mert a live verziós számokat is össze kell raknia). A banda figyelmezteti megint Dave-et hogy álljon le a drogokkal, mert nem fogja bírni a turnét - Dave közben készülni kezd, napi 3 órákat edz + harcművészeti gyakorlatokat meg mindenféle gyakorlatot csinál, hogy bírja majd. Az I feel you sokkolt és tarolt mikor kijött a klippel együtt.

15. fejezet:
A SOFAD tarolt - először használtak élő hangszereket (vonósok a One caressben), és az egész album sokkal "live-osabb" (az énekeket is csak párszor vették fel). Közben Dave a turné előtt megcsináltatja a hátára a tetkót (2x10 óra a tű alatt, utána 2 hétig alig bír mozogni míg gyógyul a seb - halljátok, nem irigylem!!! nekem is tök szar volt a háttetkóm után, pedig az pici! gondoljatok bele akkora felületen hogy fájhatott!!! - jó persze, piált meg drogozott közben, de akkor is!). Ekkorra már annyira népszerűek, hogy a világ minden pontján ismerik őket és nagy a nyomás, hogy elmenjenek mindenhová, ahol látni akarják őket - ezért is lett 14 hónapos a turné. Leforgatják közben a "Condemnation"-t is Magyarországon ( (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ). A turnén mindegyikük kezd szétesni - Andyt hazaküldik ideg-összeroppanás miatt, Martin vedel, Alan szintén pusztítja önmagát, Dave meg hát... tudjuk. Enyhe szívrohamot is kap, de egy napnyi pihenő után nyomja tovább - a hangján szinte sose hallatszik hogy mennyire szarul van, mindig maximumot akar adni. Elkezd beugrálni a közönség közé, ahol szétkarmolják és tépik a ruháját a koncert hevében. Aztán egyszer rosszul ugrik a végén és eltörik két bordája, ami csak két nap múlva derül ki. Daniel Miller mikor elmegy megnézni őket, undorodik tőlük - főleg mikor bemutatják neki a hivatalos drogdílert, aki kíséri a turnét. Kiakad, hogy az a sok munka, amit beléjük feccölt, így megöli őket. Andy elborzad, mikor a turné végéhez hozzácsapnak még egy adagot (Exotic tour), de ő már otthon marad. Egyszer Hampton felé repülve a repcsijük belerepült egy hurrikánba, és épp hogy csak megúszták élve!!!
Elkészül az In your room klipje - Anton látva az állapotukat direkt csinált ilyen összegző videót, mert azt hitte, utoljára dolgozik nekik. Valahol ez be is jött, mert Alan ott szerepel utoljára DM videóban. Dave egyre rosszabb bőrben van. A turné végén mindenki szétszéled, Martin elveszi Suzanne-t - Dave az esküvő vége felé állít be a Primal Scream-es haverjaival - úgy viselkedik, mint akinek még nem ért véget a turné.

na nagy vonalakban ennyi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
az igazat megvallva szenvedtem ezzel a 3 fejezettel a vonaton - 5-10 perceket tudtam csak egy huzamban végigolvasni, olyan nehéz lett a szívem.

nah de így néz ki az én verziómban a könyvecske (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/116/1/3/DM_collection_54_by_Useless_girl.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 26. - 17:10:02
Létrehozva: #31486

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 26. - 17:53:05) *

Semmi baj Niki, van ez így! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 17:18:30
Létrehozva: #31487

devotee

háháháháhá XD Ajánlanám Valics és a többi jedi-kardos figyelmébe:

(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/user_14118885_1259081893116.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 26. - 17:19:52
Létrehozva: #31488

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 26. - 18:18:30) *
háháháháhá XD Ajánlanám Valics és a többi jedi-kardos figyelmébe:

(IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/user_14118885_1259081893116.jpg)

Mekkora már ez a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 17:34:36
Létrehozva: #31489

devotee

nem gyenge, jah! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 26. - 17:37:47
Létrehozva: #31490

devotee

jahj, Usi, a könyv...
nem tudom mikor lesz időm olvasni, de nagyon ki fogok akadni rajta ahogy látom... istenem, a kis drága idiótácskáink! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hogy tehették ezt, így? majdnem rámentek. nem bírok még rágondolni se. kincseim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 17:48:48
Létrehozva: #31491

devotee

Usi köszi mindig az írást, én is olvasom ám! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kis drágáim, ejnye...

Csajok!!!!! Hahaha!!!!!!
Megy a tévé, híradó és úgy felröhögtem!
Azt mondják: holland turisták ünnepelték az mszp vezetőit, ahogy szálltak ki a székház előtt, fotózták őket, interjú kamerák stb., mert azt hitték, hogy filmsztárok.

Hehehe!!!!!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tegnap láttam először a Harcosok klubját, valahogy ez a film nekem mindig kimaradt, pedig imádom mind Pittet, mind Nortont.
Nagyon állati jó!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja és H. Bonham Cartert is imádom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 17:50:54
Létrehozva: #31492

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 26. - 18:48:48) *
Csajok!!!!! Hahaha!!!!!!
Megy a tévé, híradó és úgy felröhögtem!
Azt mondják: holland turisták ünnepelték az mszp vezetőit, ahogy szálltak ki a székház előtt, fotózták őket, interjú kamerák stb., mert azt hitték, hogy filmsztárok.

Hehehe!!!!!!!!!

Tegnap láttam először a Harcosok klubját, valahogy ez a film nekem mindig kimaradt, pedig imádom mind Pittet, mind Nortont.
Nagyon állati jó!!!

Ja és H. Bonham Cartert is imádom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

VEHHHEHEHEEE filmsztárok ez jóóó XDDDDD

Norton...Edward Norton??? Aaaaz micsoda kis pasi volt fiatalon XD (persze messze nem olyan, mint Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 17:52:34
Létrehozva: #31493

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 26. - 18:50:54) *
VEHHHEHEHEEE filmsztárok ez jóóó XDDDDD

Norton...Edward Norton??? Aaaaz micsoda kis pasi volt fiatalon XD (persze messze nem olyan, mint Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Tudom Mode, Wili a legjobb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, Ed Norton. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó ám, bejön!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 17:53:53
Létrehozva: #31494

devotee

Lola: szerintem nem tér el sokban ennek az időszaknak a leírása a Stripped-étől (jó, persze, kevesebb a technikai leírás) - már ott is nehezen vergődtem túl a SOFAD korszakon. Mondjuk itt mivel az egész könyv hangulata sokkal olvasóbarátibb, humánusabb, közelebb is érzem magamhoz a srácokat, aztán lehet ezért.

Niki: szívesen akkor neked is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) legalább tutira tudom, hogy nem feleslegesen írom le az összefoglalókat, hála a visszajelzéseiteknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó, ez a hollandos akció vetekszik a Judy haját kamerázó angolokkal! XDDDD

Harcosok klubja jóóó (szeretem a Guy Richie filmeket!)!!! és Helena-t meg én is nagyon-nagyon csípem! igazi átváltozó-művész, mint Gary Oldman és Johnny Depp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 17:58:38
Létrehozva: #31495

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 26. - 18:52:34) *

Jó ám, bejön!

Hát igen, Ő messze felülmúl minden pasit XD na jó..Dave-et nem, mert Dave a legjobb pasi a világon, de Wilike a közelében jár nagyon XD

Van egy filmem, amibe szerepel, ott tetszett meg xD Mármint Edward Norton xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 17:59:04
Létrehozva: #31496

devotee

A Stripped tényleg nagy falat Usi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 26. - 18:02:19
Létrehozva: #31497

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 26. - 18:52:34) *

Jó ám, bejön!

Ed Norton király, de nálam most mélyrepülésben van mióta elvállalta a Hulk2-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 26. - 18:53:53) *
Harcosok klubja jóóó (szeretem a Guy Richie filmeket!)!!! és Helena-t meg én is nagyon-nagyon csípem! igazi átváltozó-művész, mint Gary Oldman és Johnny Depp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem Guy Richie rendezte... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

David Fincher mozija nem aratott osztatlan sikert amerikában, sőt talán sehol a világon, mára mégis az egyik legmeghatározóbb moziremekké nőtte ki magát. Mi a titka? Fogalmam sincsen, mindenesetre Fincher tud valami, amit más rendezők nem, több eltérő témájú filmje mind meghatározó vegyük pl. a Hetediket. Szürke tucat thrillernek indult, nem is volt nagy reklámja és mégis sikeres lett.

Fincher bá szeret játszadozni az emberi elme rejtett, sötét, olyakor veszélyes és kiszámíthatatlan részeivel. Teljesen egyedien ábrázolja mindazt, ami egy bomlott elmében lejátszódhat legyen az egy egyszerű álmatlanságban szenvedő ember akit történetesen Jacknek hívnak. Tök átlagos manus, mai XXI. századi kényelemben tengeti napjait, valami mégis hiányzik az életéből, vagy inkább valaki? Egyik üzleti útján különös útitársa akad Tyler személyében, aki merőben másképpen látja a dolgokat, mint Jack. Innentől kezdve a két férfi története egyé válik. Jack fokozatosan formálódik olyanná, mint Tyler. A klub ötlete egyértelműen Tyleré, ő kéri Jacket, hogy üsse meg, amennyire csak tudja. Lassacskán az egész világ egy nagy klubbá formálódik, melynek egy célja van: a KÁOSZ! Életünk szinte már annyira rendezett és kiszámítható, szinte vágyunk a kiszámíthatatlanra, arra, hogy érezzünk már valamit. Több milliárd ember van a földön mégis eltávolodunk egymástól, viszont a klub összeköt és egységbe kovácsol. Van aki megmondja mit tegyünk és hogyan, egyszóval irányít hiszen irányítás alatt könnyebb az élet ha nem vagy erős jellem és nincsenek barátaid. Célt ad az életednek a csoport cél, és elveszted egyéniséged, névtelenül feloldódsz a csoportban, egyszóval konform módon elfogadod a csoportnormát és azonosulsz vele. (Meg is történik gondoljuk csak Bobra micsoda változásokon megy keresztül.) A történet a végére teljesen szürreális irányt vesz és expresszvonat sebességével robog előre. Egyre több kérdés merül fel: Ki Tyler és honnan jött? Hová lett? Mit akar tulajdonképpen? Jack akárhová megy mindig le van maradva mígnem rájön, hogy nem keresett ő senkit sem. Ki kerekedik felül? Tyler? Jack? Maradjon titok! Nézd meg a filmet és fogadd meg a következő tanácsot: "Ha olvasod e sorokat, akkor ez a figyelmeztetés neked szól. Minden egyes szóval, amit ebből az értelmetlen szövegből olvasol, egy-egy újabb pillanatot vesztegetsz el az életedből. Talán nincs jobb dolgod? Tényleg annyira üres az életed, hogy nem tudod jobb dolgokra szánni ezt a pár másodpercet? Vagy annyira a tekintély rabja vagy, hogy tisztelettel adózol mindenkinek, aki arra igényt tart? Mindent elolvasol, amit eléd tesznek? Azt gondolod, amit a szádba rágnak? Megveszed, amire felébresztik benned a vágyat? Hagyd ott a lakásodat! Találkozz egy ellentétes nemű személlyel! Hagyd abba a fékevesztett vásárlást, és önkielégítést! Mondj fel a munkahelyeden! Üss meg valakit! Bizonyítsd be, hogy élsz! Ha nem szerzed vissza az emberségedet, statisztikai adattá válsz! Ne mond, hogy nem figyelmeztettelek... Tyler."

Referencia film egy referencia értékű kiadványon! A kép végig tű éles, a sötét képeknél sem tomul el, és a gyors mozgásoknál is megtartja élességet. A színek szintén hűen tükrözik a film hangulatát, és midehhez társul egy szuper 5.1-es angol hangsáv, ami olyan jól szól, hogy kiugrassz a fotelből, ha megszólal a Dust Brothers főcímdala! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A menü tetszetős, egy nagy szappannal a háttérben, alatta zene szól. Felhívnám a figyelmet arra, mikor a lemezt elindítod. A Fox logó után megjelenik egy WARNING fejléces szöveg, piros betűkkel. Ha tudsz angolul olvasd el, mert érdemes: Tyler üzenete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az extrák is fantasztikusak. Magyar felirat ugyan nincs rejta, de az előzetesekhez, reklámokhoz nem is kell. Az extrák nagy része magyar felirat nélkül is élvezhető azok számára is, akik nem tudnak angolul.

Összegezve minden ideők egyik legjobb kiadványa!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 18:02:36
Létrehozva: #31498

devotee

jajj!!!! Mit akartam nektek mesélni!!!

Tegnap mutogattam mamámnak Alanes képeket Picasa-ról. Írnám be a keresőbe, de véletlenül kihagytam az egyik 'a' betűt.. és mi lett belőle?:
"picsa weblbum"

XDDD mamám meg néz rám ilyen izésen, meg anyám is én meg elkezdtem hogy "Most mi van?" Abszolút föl sem tűnt amit odaírtam, erre mutatják, hogy mi van én meg "jaaaaa" XDDDD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 18:06:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 18:04:51
Létrehozva: #31499

devotee

Angie! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja, meg is néztem, itt van előttem az újságban, és nem Guy, azért is lepődtem meg, amikor Usi írta. Mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode melyik az a film.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 26. - 18:09:53
Létrehozva: #31500

devotee

Usi köszönet az három fejezet összefoglalásáért.Jesszus emiatt a korszak miatt nem szeretem annyira a SOFAD-ot.
Nagyon sajnálom a fiúkat megjárták a poklot mindannyian nem csak Dave.

ja Usi és egyáltalán nem feleslegesen írod az összefoglalókat mert én még el is mentem őket.

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 26. - 19:02:36) *
jajj!!!! Mit akartam nektek mesélni!!!

Tegnap mutogattam mamámnak Alanes képeket Picasa-ról. Írnám be a keresőbe, de véletlenül kihagytam az egyik 'a' betűt.. és mi lett belőle?:
"picsa weblbum"

XDDD mamám meg néz rám ilyen izésen, meg anyám is én meg elkezdtem hogy "Most mi van?" Abszolút föl sem tűnt amit odaírtam, erre mutatják, hogy mi van én meg "jaaaaa" XDDDD

Ho jár az eszed?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1573 1574 1575 1576 1577 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
99 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (99 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: