2400 Oldal V  « < 1574 1575 1576 1577 1578 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 18:11:52
Létrehozva: #31501

devotee

bocsika, rosszul emlékeztem akkor a rendezőre - valszeg azért mert nekem valahogy a Richie-Tarantino-Fincher mozik összefolynak XD nem tom, valahogy nagyon hasonló nekem a 3 fószer stílusa XD
de ettől függetlenül akkor is szeretem a Richie-filmeket! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 18:12:00
Létrehozva: #31502

devotee

Niki: Legbelső félelem
Richard Gere a másik főszereplő

Vica: Wilinél hagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 26. - 18:12:21
Létrehozva: #31503

devotee

mondjuk én a strippedet is imádom, meg pl hivatkozni nagyon jól lehet rá, mert pontos. engem a technikai részek nem zavartak, sőt, ami viszont nekem nem tetszett az az, hogy vince-t végigkövette a fiúkkal. oké hogy alapító volt és fontos, és a dalai és minden, és említse is meg, de ne ilyen részletességgel. a yazoo és barátai ilyen mélységeiben egyáltalán nem érdekes sztem a depeche mode szempontjából.

de a sofad-korszak, jajj... [sóhajt] imádom, és gyűlölöm egyszerre.

úú úú úú, Edward Norton überszexi! és szuperjó színész. akárkit kérdezek, senki nem látta, az utolsó éjjelt hát az valami fantasztikusan óriási film. Angie, te biztos láttad, te vagy a guru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) többiek? szuper!
és nekem pl azért nagy kedvencem a 4 hannibal film közül a vörös sárkány, mert abban egyrészt a legkedvencebb színészem, ralph fiennes, és edward norton (aki szintén toplistás) is benne van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 18:13:14
Létrehozva: #31504

devotee

Mode: hehe, "picsa webalbum" XD ez jó!!! XD
tényleg, és mamád mit szólt, hogy anyud mégis elengedett Alanhez? (hehehe XD)

vica: jah, hát amit mi láttunk ebből a korszakból, az nem épp a kellemes oldala...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 26. - 18:14:53
Létrehozva: #31505

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 26. - 19:12:00) *
Niki: Legbelső félelem
Richard Gere a másik főszereplő

Vica: Wilinél hagytam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sejtettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

avatár csere.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 26. - 19:13:14) *
Mode: hehe, "picsa webalbum" XD ez jó!!! XD
tényleg, és mamád mit szólt, hogy anyud mégis elengedett Alanhez? (hehehe XD)

vica: jah, hát amit mi láttunk ebből a korszakból, az nem épp a kellemes oldala...

hát nem az tuti...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 18:16:30
Létrehozva: #31506

devotee

Usi: Nem tudom, biztos nem tetszett neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak amikor még előtte voltunk ennek 1 vagy másfél hónappal, akkor anyám megmondta neki a magáét, hogy ne szóljon bele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica : hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor Wili hozzám ért, akkor nem csak az eszét hagytam nála azt hiszem, hanem a szívemből egy darabot is.. egy jó nagy darabot (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 18:18:46
Létrehozva: #31507

devotee

Lola: na igen, én is fogok nem egyszer hivatkozni a Stripped-re XD (csak nekem az a cinkes, hogy angolul kéne, de magyarul van meg XD - úgyhogy majd ha hivatkozok rá, akkor át kell fogalmaznom amit akarok angolul - nem vállalkoznék mondjuk egy szakdogában hogy én fordítsak át egy részletet magyarról angolra, ha már egyszer létezik a könyv angolul is - csak nekem nincs meg)

Jah hát a Hannibal filmek... JAJJJ Ralph-on az a tetkó!!! JAJAJAJAJAJJJ! XD hú de rég láttam XD meg hát amúgy is szeretem azt a sorozatot! könyvben is megvan mind. sőt, még a Hannibal ébredésében a fiatal srác is szerintem nagyon jól játszotta Lechter dokit!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
az Utolsó éjjel miről szól?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 18:20:12
Létrehozva: #31508

devotee

Hannibál ébredése!!!! Imádom!!!!!!!
Misaaaaaaaaaaaaaa XDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 18:30:39
Létrehozva: #31509

devotee

az egyik Meet Your Masteres csaj és Wili:

(IMG:http://img707.imageshack.us/img707/4566/recoil066a.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 26. - 18:32:45
Létrehozva: #31510

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 26. - 19:16:30) *
Usi: Nem tudom, biztos nem tetszett neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak amikor még előtte voltunk ennek 1 vagy másfél hónappal, akkor anyám megmondta neki a magáét, hogy ne szóljon bele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica : hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor Wili hozzám ért, akkor nem csak az eszét hagytam nála azt hiszem, hanem a szívemből egy darabot is.. egy jó nagy darabot (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Mode drágám te tényleg nagyon nem vagy itt...figyeled mit írtál?
"az eszét hagytam nála"...talán az eszedet hagytad nála (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi még annyit az összefoglalóhoz,hogy azt írtad Teresa elbűvölt Dave-et...mi a fenét talált elbűvölőnek azon a nőn? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 18:33:06
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 18:35:05
Létrehozva: #31511

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.04. 26. - 19:32:45) *
Mode drágám te tényleg nagyon nem vagy itt...figyeled mit írtál?
"az eszét hagytam nála"...talán az eszedet hagytad nála (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi még annyit az összefoglalóhoz,hogy azt írtad Teresa elbűvölt Dave-et...mi a fenét talált elbűvölőnek azon a nőn? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most akkorát röhögtem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igen...szóval az eszemet XD

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 26. - 19:30:39) *
az egyik Meet Your Masteres csaj és Wili:

(IMG:http://img707.imageshack.us/img707/4566/recoil066a.jpg)

Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Hejjjj hát velem is így kellett volna aztán akkor lesmároltam volna XD (persze..XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 18:35:37
Létrehozva: #31512

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 26. - 19:12:21) *
mondjuk én a strippedet is imádom, meg pl hivatkozni nagyon jól lehet rá, mert pontos. engem a technikai részek nem zavartak, sőt, ami viszont nekem nem tetszett az az, hogy vince-t végigkövette a fiúkkal. oké hogy alapító volt és fontos, és a dalai és minden, és említse is meg, de ne ilyen részletességgel. a yazoo és barátai ilyen mélységeiben egyáltalán nem érdekes sztem a depeche mode szempontjából.

de a sofad-korszak, jajj... [sóhajt] imádom, és gyűlölöm egyszerre.

úú úú úú, Edward Norton überszexi! és szuperjó színész. akárkit kérdezek, senki nem látta, az utolsó éjjelt hát az valami fantasztikusan óriási film. Angie, te biztos láttad, te vagy a guru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) többiek? szuper!
és nekem pl azért nagy kedvencem a 4 hannibal film közül a vörös sárkány, mert abban egyrészt a legkedvencebb színészem, ralph fiennes, és edward norton (aki szintén toplistás) is benne van.

Láttam!!!!!
Épp akartam ajánlani, hogy az milyen jó!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 26. - 18:37:59
Létrehozva: #31513

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 26. - 19:12:21) *

az Utolsó éjjel nagy kedvencem tőle - meg is van dvdn-, csak kár, hogy Alföldi Robi volt a szinkronhangja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De az amerikai história x is alapmű!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 18:39:45
Létrehozva: #31514

devotee

Monty Brogan (Edward Norton) számára vészesen fogy az idő - 24 órán belül börtönbe vonul, hogy letöltse hétéves büntetését. Manhattan egykori királyaként Montynak most búcsút kell vennie attól a világtól, amely megnyitotta előtte az utat New York legmenőbb klubjaiba, de amely megfosztotta legközelebbi barátaitól. Utolsó szabadon töltött napján Monty újra felkeresi apját (Brian Cox), aki soha nem hagyta cserben, és találkozik két régi jóbarátjával, Jacobbal (Philip Seymour Hoffman) és Slaughteryvel (Barry Pepper). Vele van barátnője, Naturelle is (Rosario Dawson) - talán éppen ő volt az, aki feladta a rendőrségnek...

Az elismert rendező, Spike Lee (Szemet szemért, "Malcolm X") ezúttal egy olyan, nehézéletű emberről beszél, akit rengeteg kétely gyötör azzal kapcsolatban, hogyan is juthatott idáig, miközben az utolsó utáni pillanatban is küzd, hogy visszanyerje egykori énjét...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 26. - 18:40:35
Létrehozva: #31515

devotee

Angie holnap postád érkezik tőlem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 26. - 18:40:38
Létrehozva: #31516

devotee

Saját kritikám:

Edward Norton eddig már rengeteg filmben csillogtatta meg egyedülálló színészi képességeit, és sokoldalúságát bizonyítja az is, hogy Spike Lee filmjében elvállalta Monty szerepét, aki alig 24 órán belül bevonul a börtönbe.

A film az azonos című regényből készült. David Benioff író vérbeli New Yorki lévén majdnem elsőnek szőtte bele regényébe 9/11 témáját, feszegetve azokat a társadalmi feszültségeket és előítéleteket, melyek a tragédia mélyének gyökerénél rejtőznek.

Monty történetét egyetlen nap 24 órájába sűrítve mutatja be a film, közben apró morzsákból felépül a múlt is. A 27 éves fiatalember utolsó napját késérhetjük figyelemmel mielőtt 7 évre bevonulna a börtönbe. Megismerjük legjobb barátait, a barátnőjét, a főnökét - Uncle Blue drogbárót - és nem utolsó sorban Doyle-t a kutyát, akit Monty mentett meg jó pár évvel ezelőtt. Mindenki egy kérdésre keresi a választ: Ki dobta fel a jó öreg dealert? Köpött a zsaruknak? Brogannek ez már teljesen mindegy, csak egy dolog a biztos: ha kijön a börtönből már sosem lesz olyan, mint régen és szeretne még egyszer utoljára egy kellemes estét eltölteni barátaival, hogy ez a kép maradjon meg mindenkiben róla. Apja azt szeretné, ha fia megszökne és elmenne amilyen messzire csak tud és sose nézzen vissza...

Már megszokhattuk, hogy Spike Lee sokoldalú rendező és ehhez az adaptációhoz is nagy érzékkel nyúlt hozzá. A forgatókönyv és a karakterek nagyon természetesek, együtt érzel a főhőssel, aki vállalja sorsát, együtt érzel a barátaival, akik megtesznek mindent, hogy Monty ne omoljon össze, együtt érzel a barátnőjével Naturallal... még a maffiafőnök szavai is megnyugtatónak hatnak. Egyszóval minden adott egy igazi drámához. Körítésképpen a zene, melyet Terence Blanchard komponált méginkább hozzátesz a film drámai hangulatához: mintha egy requiemet hallgatnál többrészes felvonásban.

Érdemes megnézni, nálam a 2003. év legjobb filmje.

A DVD korrektül összerakott, nekem kicsit furcsa Alföldi Róbert Norton hangjaként, de hozzá lehet szokni. A kép és hang problémamentes az extrák érdekesek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 18:41:37
Létrehozva: #31517

devotee

Nagyon érdekes volt és rémisztő az a pillanat, mikor mutatják a WTC helyeit, mikor néz le az ablakból...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 26. - 18:42:14
Létrehozva: #31518

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 26. - 19:35:05) *
TE JÓ ÉG!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most akkorát röhögtem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Igen...szóval az eszemet XD

Wili (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Hejjjj hát velem is így kellett volna aztán akkor lesmároltam volna XD (persze..XD)

Mode több figyelmet....mondom ezt én aki többször előfordult már,hogy rosszul figyeltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 26. - 18:42:44
Létrehozva: #31519

devotee

Mode olyan ismerős ez a filmcímed, de nem ugrik be valahogy...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 18:43:26
Létrehozva: #31520

devotee

Angie: hehe, azért szoktam nem szinkronosan nézni filmeket XD
(én akkor voltam kiakadva Robi hangján, mikor Lestatot szinkronizálta a Kárhozottak Királynőjében - de aztán megszerettem, aztán már nem csak VHS-en volt meg, hanem DVD-n is, ott meg eredeti hanggal néztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Jah, Amerikai história X durván jó film! nagyon bőgtem a végén!

vica: nem tudom, talán Teresa sem volt olyan rossz, mint ahogy beállították - persze, ő is drogozott, de azért elviselni Dave hangulatváltozásait sem lehetett sétagalopp neki se. meg hát ki tudja, hogy mi ment ott a háttérben, ami nem került nyilvánosságra?
és ha már elbűvölés - amikor szerelmes vagy, akkor a másik esetleges hibái felett elsiklasz - főleg az elején, szóval nem hiszem, hogy nehéz volt Teresanak elbűvölni a kis érzelgős Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 18:44:17
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1574 1575 1576 1577 1578 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
122 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (122 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: