![]() ![]() |
2010.04. 26. - 18:45:51
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica: persze, könnyű mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmes vagyok na nem tehetek róla (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Niki: Edward Nortonnak 2 énje van, meggyilkol egy papot vagy micsodát. Aztán bevonul a bortönbe, és Richard Gere lesz az ügyvédje, aki a legjobb. Aztán hosszú izék után kideríti, hogy Edward-nak 2 énje van, 2 külön névvel, de a végén Edward meg azt mondja, hogy nincs is 2 énje, csak kitalálta, hogy megússza a börtönt. Ekkor már megkapta az ítéletet, valami gyógyóba zárják. na ezt most aztán leírtam.. xD |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:46:45
Létrehozva:
|
|
|
Én is utálom szinkronnal nézni.
Sokkal jobb a felirat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezerszer!!!!! Főleg meg ilyen filmeknél. Gagyibb vígjátékoknál jöhet a szinkron, általában jót is tesz, a poénok miatt. |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Na
A tárgyalótermi légkörben játszódó filmek holtbiztos ismertetőjegye a mesterien adagolt feszültség és a kikezdhetetlen logika. Az alapanyagokból e történetben sincs hiány. Martin sikeres, arrogáns és jóképű ügyvéd, aki bármikor vállalja a harcot, ha annak elég hangos médiavisszhangot lehet teremteni. Elvállalja egy vad utcagyerek képviseletét, akit Chicago egyik legbefolyásosabb emberének meggyilkolásával gyanúsítanak. Nem humanitárius szempontok vezérlik, nem is az igazság keresése: ő saját verzióját szeretné előadni az igazságról. Volt főnökén is bosszút szeretne állni, ráadásul a vád képviselője sem közömbös számára érzelmileg: Janet és Martin korábban szenvedélyes szeretők voltak. A sokfelé aprózott feszült figyelem megtéveszti Martin érzékeit: nem veszi észre a számára készített csapdát. (Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Na izé....mivel ennyire jól tudok koncentrálni, hogy össze-vissza beszélek, most elmegyek, és pihenek egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A képem úgyis megvan, már nincs mire várni. Telefonon is fent van, lehet gyönyörködni. Aztán majd kezdődik a tömeges nyomtatás is XD legyetek jók, jó éjszakát mindenkinek! A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 18:47:35 |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:50:19
Létrehozva:
|
|
|
Nekem tudjátok még mi tetszett?
A part. Olyan kalandos volt beleélni magam, hogy mi lenne, ha én mennék egy ilyen helyre, és a külvilág elzárulna. |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:51:03
Létrehozva:
|
|
|
Angie, Niki: köszi az ismertetőket!
Mode filmjéről beugrott egy másik, egy Antony Hopkins-os, ami pár éve volt moziban valami Törés vagy nem tudom mi volt a címe - Hopkins kinyírja a feleségét és a nő szeretőjére (az ügyben nyomozni kezdő rendőrre) tereli a gyanút, aztán agyafúrt módon kimagyarázza magát, de végül elkövet egy bakit, amire rájön a rendőr és más ügy kapcsán vád alá helyezik, és mikor már úgy tűnik, hogy megússza a börtönt Hopkins, akkor csukják le a másik ügy miatt. (ennyi rémlik - még első évben néztem itt Szegeden moziban) |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:52:11
Létrehozva:
|
|
|
Azt is láttam, a Törést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode, Martin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem ugrik be a film...hmm. |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:52:20
Létrehozva:
|
|
|
Nekem tudjátok még mi tetszett? A part. Olyan kalandos volt beleélni magam, hogy mi lenne, ha én mennék egy ilyen helyre, és a külvilág elzárulna. Az a Ewan McGregoros - kísérleti izés, amiben el vannak zárva az emberek és kisorsolják nekik a nyereményt (mehetnek a partra)??? Az nagyon tetszett!!! |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:55:18
Létrehozva:
|
|
|
Ja nem, a Leo DiCaprio-s!
Amúgy sokkal több mondanivalója van a filmnek, mint ahogy azt elsőre látni. Mikor először láttam, nem is tetszett annyira. Később többet jelentett. |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:56:51
Létrehozva:
|
|
|
ezek mind jó filmek, jajj, nagyon!
mondjuk nekem tetszett a robcsi-féle szinkron, pedig én is eredeti hanggal szeretek nézni mindent. de a robcsi ügyes, és a kárhozottak királynőjében is nagyot alakít. a part... izgi!!! én a legjobban ezeket a thrillereket szeretem, ami így a lelkekbe is belemegy, és ami tényleg izgalmas. amiben nem az az izgalom hogy bumm, felrobban egy bazidrága autó. aminek nem tudom, mi lesz a vége - már az elején. ezért imádtam a hannibalt. az utolsó éjjel meg egy remekmű. az amerikai históriával csak az a bajom, hogy annyira vártam, hiogy mire megnéztem, addigra már túl sokat vártam tőle. és nem kaptam meg. de hatalmasnagy film, szuper, csak nekem túldicsérték. annak sosincs jó vége. a trainspottinggal is ez volt. mindenki mondta hogy így meg úgy, aztán amikor láttam, már nem ütött akkorát. |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:58:10
Létrehozva:
|
|
|
Niki: akkor nem tudom mivel keverem... jah, talán a Szigettel! XD hehe, part-sziget nekem egyre megy XD a Beach-et nem láttam.
Lola: a Trainspottinggal én is így voltam! |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:58:44
Létrehozva:
|
|
|
neeem, Usi, a part az, amikor leo és két haverja elmennek egy egzotikus szigetre, ott tök jó nekik, kicsit ilyen robinson feeling. aztán kiderül hogy amúgy marihuánaültetvény az egész sziget és lelövöldöznek az őrök csomó embert, és a paradicsomi álomból egyszer csak véres, menekülős dráma lesz
jó film, de elsőre amúgy nekem se ütött akkorát, úgy voltam vele, mint amit Niki írt. |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:58:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Babák! Nemrég értem haza melóból, nincs erőm visszaolvasni mindent, de azt láttam hogy a Selected album érdeklődős téma volt. Nem láttam hogy már megoldódott e akinek kell, de ha nem akkor írjatok mert nekem már pár napja megvan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akinek kell annak küldöm a letöltő linket, vagy beszúrom ide ha nem lesz baj belőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 18:59:28
Létrehozva:
|
|
|
Tudom melyiket mondod, azt is láttam, Scarlett J.
|
|
|
|
2010.04. 26. - 19:00:08
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mode olyan aranyos lehetsz a képen az egyik példaképemmel nagyobb formába nem töltenéd fel, mert nem látok a képből semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx & usi olyan aranyosak voltatok mikor azt írtátok hogy betonozás és házfelújítás nem áll hozzátok messze náluk szerencsére ez már megvolt 2007 nyarán olyan rossz volt bár mindent apum csinált kész ezermester .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha pl. nadrágot vesze, ami hosszú azt mindig ő vágja el és varrja fel varrógéppel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök precíz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó fej apum és anyum van szerencsére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:04:11
Létrehozva:
|
|
|
Ha már bírósági film, akkor 12 dühös ember vagy Legbelső félelem
Vica: persze, könnyű mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmes vagyok na nem tehetek róla (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Niki: Edward Nortonnak 2 énje van, meggyilkol egy papot vagy micsodát. Aztán bevonul a bortönbe, és Richard Gere lesz az ügyvédje, aki a legjobb. Aztán hosszú izék után kideríti, hogy Edward-nak 2 énje van, 2 külön névvel, de a végén Edward meg azt mondja, hogy nincs is 2 énje, csak kitalálta, hogy megússza a börtönt. Ekkor már megkapta az ítéletet, valami gyógyóba zárják. na ezt most aztán leírtam.. xD Legbelső félelem |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:07:26
Létrehozva:
|
|
|
Igen, és a vége durva szerintem. Nagyot üt!
Nekem mindig érdekes az életben, mikor alakulnak egy-egy csoportok az emberek között, mert valami közös bennük, ugyanakkor mégsem egyformák és ez ilyen-olyan konfliktusokban kiütközik. Én is az ilyen filmeket szeretem Lola, általában azt, amire mások azt mondják, hogy hú nem. Ilyen elvontakat inkább, gondolkozósat, lelkiset, nehezen emészthetőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán egy más stílus: Bertolucci: Álmodozók. Az is egy érdekes film. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:07:53
Létrehozva:
|
|
|
Ha filmek, akkor 60-70es évek filmje, főleg a magyar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Latinovits, és Várkonyi féle színészgárda. Őket tényleg bírom. De a Hitchcock filmek a kedvenceim; Szédülés Vertigo, Hátsó ablak, Psycho,A Manderley-ház asszonya (eredeti címén Rebecca).
|
|
|
|
2010.04. 26. - 19:08:20
Létrehozva:
|
|
|
Neo: én szeretném a linket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ha privát üziben elküldöd az is jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) köszi!!! nagy cupp!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Lola: igen, közben rájöttem, hogy kevertem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: jaja, Scarlett Johanson (nem bizti hogy így kell írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - és szerintem annak Sziget a címe. Na ha már ennyire filmezünk, most megyek és megnézem a HP6-ot, amit Angie írt ki nekem, a drága! XD A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 19:09:21 |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:08:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hú mennyi téma volt. Mindenki cuki kisbaba volt és meg bőgős hasfájós. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edvard Norton és Ralph Fines zseniális színészek. Harcosok klubja, Legbelső félelem, Hannibálok szintén. A Sziget elsőre nekem sem ütött akkorát, mint vártam. Usi szerintem a Blöff miatt keverte, az Guy Richie és Pitt film is. A dárga Mr. Pitt meg gyöngyörű! Majdnem olyan szép orra van mint Martinnak. Mode gratula a fotóhoz. Összeilletek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, köszönöm a Dave könyv kivonatot. Mindig várom. SOFAD hát igen az annyira szeretett és egyben gyűlölt korszak. |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:10:27
Létrehozva:
|
|
|
jantar: nálunk is ezermester apu - mindig papával csinálnak mindent (bár papa már nem bírja), én meg besegítek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |