![]() ![]() |
2010.04. 26. - 19:11:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Hú mennyi téma volt. Mindenki cuki kisbaba volt és meg bőgős hasfájós. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edvard Norton és Ralph Fines zseniális színészek. Harcosok klubja, Legbelső félelem, Hannibálok szintén. A Sziget elsőre nekem sem ütött akkorát, mint vártam. Usi szerintem a Blöff miatt keverte, az Guy Richie és Pitt film is. A dárga Mr. Pitt meg gyöngyörű! Majdnem olyan szép orra van mint Martinnak. Mode gratula a fotóhoz. Összeilletek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, köszönöm a Dave könyv kivonatot. Mindig várom. SOFAD hát igen az annyira szeretett és egyben gyűlölt korszak. trixx, de a 2. mrs pitt nagyon gáz és idegesítő inkább jennifer aniston kedvenc sorozataim Jóbarátok, amikor pl. Joeynak táskája van és melegnek nézi mki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy mikor Ross Chandler-rel megy szállodába és mindent összelopnak és Ross mindig csak juharszirupos cukorkát eszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:11:46
Létrehozva:
|
|
|
Ha filmek, akkor 60-70es évek filmje, főleg a magyar. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Latinovits, és Várkonyi féle színészgárda. Őket tényleg bírom. De a Hitchcock filmek a kedvenceim; Szédülés Vertigo, Hátsó ablak, Psycho,A Manderley-ház asszonya (eredeti címén Rebecca). Psycho minden idők legjobb filmje! (nálam) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:14:00
Létrehozva:
|
|
|
jantar: nálunk is ezermester apu - mindig papával csinálnak mindent (bár papa már nem bírja), én meg besegítek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is segítek ha tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Psycho minden idők legjobb filmje! (nálam) igen számomra is zseniális film főleg a film menete, ahogy átvált legszívesebben az ilyen filmeket eredetiben nézem angol nyelven sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha szeretek a filmeket akkor ezt ajánlom mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.letmewatchthis.com/ |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:14:09
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode olyan aranyos lehetsz a képen az egyik példaképemmel nagyobb formába nem töltenéd fel, mert nem látok a képből semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx & usi olyan aranyosak voltatok mikor azt írtátok hogy betonozás és házfelújítás nem áll hozzátok messze náluk szerencsére ez már megvolt 2007 nyarán olyan rossz volt bár mindent apum csinált kész ezermester .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha pl. nadrágot vesze, ami hosszú azt mindig ő vágja el és varrja fel varrógéppel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök precíz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó fej apum és anyum van szerencsére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor sokaknak ismerős ez a téma.... Nálunk a házfelújítás véget nem érő melónak tűnik. Két éve tavasszal vettünk lakást, akkor nálunk melózótt a család. Utána nyárom az öcsémék házat, ott két nyáron dolgoztunk. Megpihentünk a télen egy kicsit, aztán most anyáék vettek házat, amit fullra fel kell újítani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he nem tudunk leállni. Most is tornán, alig tudtam valamit csinálni, olyan izomlázam van. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ja és nálunk is van ezermester: apu, öcsi és persze az uram Zoli. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg mindent megcsinálok amit rámosztanak, lapátolok, csiszolok, fugázok, mázolok, főzök, kapálok vagy amit kell. Ja és fotózok, én vagyok a felújítás képes krónikása (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 19:17:30 |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:15:05
Létrehozva:
|
|
|
Jé képzeljétek!!!!!!!
Nekem ez volt egy időben a becenevem a középsuliban!!!!! Normen!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert láttam a Psycho-t valahogy titokban, már nem emlékszem, és nekem nagyon nagy szám volt, hogy ilyen durva filmet megnéztem, és mindig azt mesélgettem a többieknek a suliban, meg állatkodtunk, felrajzoltam a táblára a házat, a mamát, a szobát, a kést, minden ilyen Psycho ikont. Hehehe!!!!!!! És a többiek nagyon csípték, aztán játszották is utána a részeket nemsokára a tévében, és mindenki megnézte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán mindig mondogatták nekem, na mi van Normen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:17:37
Létrehozva:
|
|
|
Akkor sokaknak ismerős ez a téma.... Nálunk a házfelújítás véget nem érő melónak tűnik. Két éve tavasszal vettünk lakást, akkor nálunk melózótt a család. Utána nyárom az öcsémék házat, ott két nyáron dolgoztunk. Megpihentünk a télen egy kicsit, aztán most anyáék vettek házat, amit fullra fel kell újítani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he nem tudunk leállni. Most is tornán, alig tudtam valamit csinálni, olyan izomlázam van. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) a kétkezi munka nem szégyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és persze így sokkal olcsóbban is kijöttök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jé képzeljétek!!!!!!! Nekem ez volt egy időben a becenevem a középsuliban!!!!! Normen!!!!!!!! Mert láttam a Psycho-t valahogy titokban, már nem emlékszem, és nekem nagyon nagy szám volt, hogy ilyen durva filmet megnéztem, és mindig azt mesélgettem a többieknek a suliban, meg állatkodtunk, felrajzoltam a táblára a házat, a mamát, a szobát, a kést, minden ilyen Psycho ikont. Hehehe!!!!!!! És a többiek nagyon csípték, aztán játszották is utána a részeket nemsokára a tévében, és mindenki megnézte. : Aztán mindig mondogatták nekem, na mi van Normen. én vmikor kiskoromban láttam de nagyon beparáztam tőle ..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azóta láttam mind a 4 részt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:19:49
Létrehozva:
|
|
|
trixx, de a 2. mrs pitt nagyon gáz és idegesítő inkább jennifer aniston kedvenc sorozataim Jóbarátok, amikor pl. Joeynak táskája van és melegnek nézi mki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy mikor Ross Chandler-rel megy szállodába és mindent összelopnak és Ross mindig csak juharszirupos cukorkát eszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen a 2. mrs-t ki nem állhatom. Nem tetszik a színészi játéka sem. Kár hogy nem válnak mégsem.... Aniston a nyerő meg a Jóbarátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Írtam a táblára, hogy:
Normen! A 2-es szobába vagyok. Gyere értem! Mama Heheheee!!!!!!!!!!!!!! Mennyit röhögtünk, jééé!!!! |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:21:42
Létrehozva:
|
|
|
Usika drága! Fel tudsz msn-re ugrani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 26. - 19:22:46
Létrehozva:
|
|
|
jajj már lányok
hát nem tudjátok, hogy ki sz igazi mrs pitt??? hát Marcsika!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:24:27
Létrehozva:
|
|
|
Na igen a 2. mrs-t ki nem állhatom. Nem tetszik a színészi játéka sem. Kár hogy nem válnak mégsem.... Aniston a nyerő meg a Jóbarátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon bírom a rachel-t és a többi jóbarátokat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:25:54
Létrehozva:
|
|
|
jajj már lányok hát nem tudjátok, hogy ki sz igazi mrs pitt??? hát Marcsika!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állj állj állj!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ ÉN VAGYOK! Két féjem van, Gore és Pitt. Felváltva szoktam róluk álmodozni, vagy együtt. Nálam Dave helyett Pitt szerepel a fikcióimban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:26:54
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg? Nem tudtam Lola.
Nagyon bírom Pittet meg Leót is, azért mondom így őket, mert mindig az ment, hogy nyálasok, pedig ez annyira hülyeség. Nagyon-nagyon-nagyon jó színészek! Tehetnek róla, hogy szépfiúk? Állj állj állj!!!!!!!!!!!!!!!!!! AZ ÉN VAGYOK! Két féjem van, Gore és Pitt. Felváltva szoktam róluk álmodozni, vagy együtt. Nálam Dave helyett Pitt szerepel a fikcióimban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És a Zolika? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:28:01
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg? Nem tudtam Lola. Nagyon bírom Pittet meg Leót is, azért mondom így őket, mert mindig az ment, hogy nyálasok, pedig ez annyira hülyeség. Nagyon-nagyon-nagyon jó színészek! Tehetnek róla, hogy szépfiúk? És a Zolika? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pontosan. Ja igen. De Ő nem fikció!!! Ááááááááááá eszembe jutott valami...... Zolikáról áááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:28:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 26. - 19:30:10
Létrehozva:
|
|
|
nagyon bírom a rachel-t és a többi jóbarátokat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem Joey és Chandler a kedvenceim, anyira dinkák. Meg Ross .... á mindet imádom. |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:30:17
Létrehozva:
|
|
|
Lánykák jó éjszakát pááá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 26. - 19:30:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 26. - 19:31:29
Létrehozva:
|
|
|
Lánykák jó éjszakát pááá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És én? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:34:00
Létrehozva:
|
|
|
És én? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jó éjt Neo! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
![]() ![]() |