![]() ![]() |
2010.04. 26. - 19:39:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trix!!!!!!!!!!!!
Megyünk ketten Achilleus sátrába, gyere bébiiiiiii!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:40:51
Létrehozva:
|
|
|
Trix!!!!!!!!!!!! Megyünk ketten Achilleus sátrába, gyere bébiiiiiii!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gyerünk! Én már rohanok! Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:42:52
Létrehozva:
|
|
|
A fenéket rohanunk, majd ő szépen felkarol minket, és bevág minket oda!!!!!!!
Elrabol!!!!!!! Jó éjt! |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:43:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 26. - 19:47:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt a menőknek.
Neonak is külön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 19:58:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt a menőknek. Neonak is külön. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm, Neked is jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 20:17:40
Létrehozva:
|
|
|
holnap 27. és zita napja olyan csúf egy név :S
|
|
|
|
2010.04. 26. - 20:19:35
Létrehozva:
|
|
|
holnap 27. és zita napja olyan csúf egy név :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kész vagy. Én ismerek egy Zitát és imádom, bár nekem se tetszik e név, érdekes mód. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 20:25:27
Létrehozva:
|
|
|
én meg pont nem szertem azt a nőt, akit ismerek :S
talán az a nő a leggonoszabb, akivel egész eddigi életben összetalálkoztam |
|
|
|
2010.04. 26. - 20:27:36
Létrehozva:
|
|
|
én meg pont nem szertem azt a nőt, akit ismerek :S talán az a nő a leggonoszabb, akivel egész eddigi életben összetalálkoztam Megértelek Jantar, akkor azért sem tetszik neked. Megyek jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézted kinn a beszámolót? |
|
|
|
2010.04. 26. - 20:28:45
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó merre van?
28-án valics névnapja -> majd fel kellene köszönteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt lassan én is lépek csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 20:29:06
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 26. - 21:02:39
Létrehozva:
|
|
|
közben megakasztottak a HP6 nézésében (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jaj a Jóbarátok számomra minden idők legjobb humoros sorozata XD (nekem Jolie-val sincs bajom - Anistonban is csak a hangja idegesít, de az nagyon, azért se nézem eredeti hangú Jóbarátokat XD) nekem Monika és Chandler a kedvencem (főleg mikor már együtt vannak) - OLYAN CUKIK! XD meg Phoebe és Joey!!! XD Joey akkor nagyon cuki mikor Rachel után epekedik XD Ross-t valahogy nem bírom - meg kicsit uncsi volt hogy az első pár évad szinte a Ross+Rachel szenvedésekről szólt. |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:11:18
Létrehozva:
|
|
|
közben megakasztottak a HP6 nézésében (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaj a Jóbarátok számomra minden idők legjobb humoros sorozata XD (nekem Jolie-val sincs bajom - Anistonban is csak a hangja idegesít, de az nagyon, azért se nézem eredeti hangú Jóbarátokat XD) nekem Monika és Chandler a kedvencem (főleg mikor már együtt vannak) - OLYAN CUKIK! XD meg Phoebe és Joey!!! XD Joey akkor nagyon cuki mikor Rachel után epekedik XD Ross-t valahogy nem bírom - meg kicsit uncsi volt hogy az első pár évad szinte a Ross+Rachel szenvedésekről szólt. nem egyre megy mint, mert mind olyan idióta mint én legtöbbször de mégis a legjobb phoebe ls joey (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó az a rész is mikor kkerékpározni tanul phoebe:D usi hogy haladtál ma a beadadóaiddal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is van még pár hátra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edóval mi van? ennyire beteg lenne, h. még mindig nem épült volna fel? A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 26. - 21:09:44 |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:13:25
Létrehozva:
|
|
|
igen számomra is zseniális film főleg a film menete, ahogy átvált legszívesebben az ilyen filmeket eredetiben nézem angol nyelven sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha szeretek a filmeket akkor ezt ajánlom mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.letmewatchthis.com/ Hitch forever! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:18:05
Létrehozva:
|
|
|
bocs a sok karakterhibáért de este van már :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hitch forever! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) angie igen fantasztikus stílusa van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:22:56
Létrehozva:
|
|
|
na, nekem meg pont ross a kedvencem a jóbarátokból. ross-rachel shipper voltam, végig nekik drukkoltam, hogy jöjjenek már össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hülye szentimentális lola.
aki amúgy lassan kivégzi az írisz ügyet. ez mekkora kavarcos, korrupt, rohadt egy ügy volt! mint minden, amibe az ortt beledugta az orrát... fú de undormány egy szervezet. mint a médiatörvény. az is egy fos. na, abbahagyom a szakmai kifakadást. megírom a befejezést. _D addig éljetek nekem itt is, mert utálom mikor végre tudnék veletek dumálni, erre behal a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lááááááááááw (Jantar, a színem egyre jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áttértem az állószolira. ugyanannyi idő alatt sokkal jobban fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon látszik - szexi a színem, végre! ) |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:24:58
Létrehozva:
|
|
|
Usi, örüjjé, nézzed mit találtam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=MHu6vJbbDMk Valamint megtaláltam az eBayen a Selected album dupla lemezes változatát, amin tényleg vannak remixek! És rajta van ez is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) CD1: 1. Strange Hours 2. Faith Healer 3. Jezebel 4. Allelujah 5. Want 6. Red River Cargo 7. Supreme 8. Prey 9. Drifting 10. Luscious Apparatus 11. The Killing Ground [Excerpt] 12. Shunt 13. Edge To Life 14. Last Breath CD2: 1. Supreme (True Romance) 2. Prey - Shotgun Mix 3. Drifting - Poison Dub 4. Jezebel - Filthy Dog Mix 5. Allelujah - Noisy Church Mix 6. Stalker - Punished Mix 7. The Killing Ground - Solid State Mix 8. Black Box [Excerpt] 9. 5000 Years (A Romanian Elegy For Strings) 10. Strange Hours '10 - featuring The Black Ships 11. Missing Piece (Night Dissolves) 12. Shunt - Pan Sonic Mix |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:25:06
Létrehozva:
|
|
|
na, nekem meg pont ross a kedvencem a jóbarátokból. ross-rachel shipper voltam, végig nekik drukkoltam, hogy jöjjenek már össze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hülye szentimentális lola. aki amúgy lassan kivégzi az írisz ügyet. ez mekkora kavarcos, korrupt, rohadt egy ügy volt! mint minden, amibe az ortt beledugta az orrát... fú de undormány egy szervezet. mint a médiatörvény. az is egy fos. na, abbahagyom a szakmai kifakadást. megírom a befejezést. _D addig éljetek nekem itt is, mert utálom mikor végre tudnék veletek dumálni, erre behal a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lááááááááááw (Jantar, a színem egyre jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áttértem az állószolira. ugyanannyi idő alatt sokkal jobban fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon látszik - szexi a színem, végre! ) most én is állóban voltam bár olyan mintha nem is lettem volna a héten is megyek majd kb. olyan 10 percre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Angie: tudod, hogy nem mehetek most tubusra. de azért köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na ugye mondtam, hogy vannak itten mixek is?!?!?!? Lola: az elején én is szurkoltam nekik, de aztán idegesíteni kezdett Ross, meg nekem nagyon elhúzták ezt a se veled, se nélküled dolgot. jantar: egy beadandó kész, de még van sok leckém. holnap szerencsére sportnap, úgyhogy itthon maradok és melózok rajtuk. |
|
|
|
![]() ![]() |