![]() ![]() |
2010.04. 26. - 21:35:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
martin a legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na mostmár lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyugodalmas és dm es szép álmokat neketek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mikor kilépek adó majd pont akkor feljönni a netre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bocs adó helyett edó biztos csuklik annyit emlegetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:50:02
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode olyan aranyos lehetsz a képen az egyik példaképemmel nagyobb formába nem töltenéd fel, mert nem látok a képből semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx & usi olyan aranyosak voltatok mikor azt írtátok hogy betonozás és házfelújítás nem áll hozzátok messze náluk szerencsére ez már megvolt 2007 nyarán olyan rossz volt bár mindent apum csinált kész ezermester .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha pl. nadrágot vesze, ami hosszú azt mindig ő vágja el és varrja fel varrógéppel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök precíz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó fej apum és anyum van szerencsére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Parancsolj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S9WaftU4OqI/AAAAAAAACHA/pTwEdBUpN6A/DSC23162.JPG) |
|
|
|
2010.04. 26. - 21:59:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
ŰNa ideértem..de gatya vagyok csajok! Mizu? |
|
|
|
2010.04. 26. - 22:03:15
Létrehozva:
|
|
|
én lusta és nyűgös és fáradt vagyok - és nehéz a fejem. annyira lusta vagyok hogy az félelmetes XD már átköltöztem az ágyba a laptoppal és fekszem, hasamon a masinával és vakon gépelek, mert a fejemet se vagyok hajlandó felemelni XD
veled? Angie: köszi az mp3-at!!! (leszedtem, de még nem hallgattam meg, majd holnap a hangfallal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.04. 26. - 22:10:20
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDJÁRT KINYÍLT A CSÍPÁM ÉS MÉG A FEJEM IS FELEMELTEM!!!!! jujj de fogtok szeretni!!! XD Meztelen Mr. Gore a zongoránál, fehérebb az orgonánál, jaj de szépen játszotta a Liszt-rapszódiááát..... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00852/11s00-sinding-161_j_852715b.jpg) |
|
|
|
2010.04. 26. - 22:20:44
Létrehozva:
|
|
|
Bébim.. nyisd ki a szemed.. mert ok, h vakon gépelsz.. de elolvasod, amit válaszolok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És mi ez a avááááááááááááááááááááááááááááá? Baaaaaaaaasssssssszzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssss! De miért nem tudom nagyobbá csinálni? hehehhehehe ezt meg mi lelt? Somebody történt.. vagy mi a faki?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh fölébredtél lelkem? hol találtad ezt? aztapicsa! BAing.. Usi..- nem látszik a zongi tükröződésben a batyu? hehehehehhe de köcsög vagyok.. de felnagyítanám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csk nem értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja-- Usi én nem is válaszoltam.. én is fáradt vagyok. nagyon nagyon.. és holnap fél 6-kor kelek... sajna És még nem vacsoráztam.. szép így éjfél tájékán enni.. de most mit csináljak, ha most raktam le a seggem! Huhh.. látom nagy a nyomor.. akkor elmegyek, csinálok egy rántottát! |
|
|
|
2010.04. 26. - 22:20:58
Létrehozva:
|
|
|
sajna csak ekkora méretben volt - most linkelték MYM-en a lengyel fórumról XD
bébikém, hát lemented a képet szépen és megnyitod képnézegetővel és ott ránagyítasz XD jajaj, már fel is ültem - kell egy cigi ezek után!!!!! |
|
|
|
2010.04. 26. - 22:32:09
Létrehozva:
|
|
|
Nemlátszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ez a MArtin micsoda egy jókötésű gyerek... micsoda kis izomgolyó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mint egy kis birkózó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhh... Usi.. én nagyon mata vagyok.. el kell mennem aludni. Jóccak neked. Pusza |
|
|
|
2010.04. 26. - 22:46:39
Létrehozva:
|
|
|
én is volt már hogy ilyenkor ettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem nem okoz problémát XD
hajajajajjjj ez a Martinos kép.... HAJAJAJAJAJJJ!!! jóccakát Edó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehee, "izombogyó" XDDD Ezen felkuncogtam!!!! XD ez mondjuk szerintem nem friss kép - bár ki tudja - a szar minőség csalóka lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 26. - 23:01:23
Létrehozva:
|
|
|
bzzz, kész a dogám.
bzzz, kész vagyok. bzz bzz bzzz - ez mmeg Martin falat seggének szólt. zümmögök mint egy perverz kis szúúúúnyog. szívhatok? (vért, természetesen. mi mást? XD) |
|
|
|
2010.04. 26. - 23:13:14
Létrehozva:
|
|
|
a formás kis meztelen popsikájáról?! XD
|
|
|
|
2010.04. 26. - 23:17:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 26. - 23:29:15
Létrehozva:
|
|
|
jól van, persze XD
ha ilyen döntésképtelen vagy, akkor én most szépen felkapom a kis meztelen Martinkát és elfutok vele ide az ágyikómba XD a kisszúnyog meg hoppon marad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) bibibűűűű! XD |
|
|
|
2010.04. 26. - 23:45:58
Létrehozva:
|
|
|
na vigyed csak. majd... lesz revans.
kedjük ott hogy Dave nálam van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán Martin majd csatlakozik. lesz itt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 27. - 00:05:02
Létrehozva:
|
|
|
muahahahahahaha! XD azt te csak hiszed, Dave már itt szurkolt nekem hogy hozzam a szöszit! XD most szendvicset játszunk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megyek is pajzánkodni velük! XDDDD (biztos a telihold a hibás! XD)
|
|
|
|
2010.04. 27. - 05:27:26
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Felkelek reggel és vizuális sokkhatás vagyis inkább orgazmus ér két orrfújás és köhögés között (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nem MYM-ről van ez a kép? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mindjárt jobban érzem magam, pedig végre nem szörcsög az orrom és aludtam rendesen meg minden oké! A Bacardikhoz sem nyúltam hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, grat a dogádhoz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Usi, igen, igazad volt a Selecteddel kapcsolatban, majd rákeresek és megnézem honnan lehet lehúzni a kettes számú cd-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sose tudom mikor tudsz tubusolni, meg hol vagy éppen és ilyenek... bocsika, beteg vagyok és lökött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 27. - 07:45:35
Létrehozva:
|
|
|
És én? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bocsánat Neo amiért tőled nem köszöntem el de siettem kicsit. Cuppantalak drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 27. - 07:52:37
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDJÁRT KINYÍLT A CSÍPÁM ÉS MÉG A FEJEM IS FELEMELTEM!!!!! jujj de fogtok szeretni!!! XD Meztelen Mr. Gore a zongoránál, fehérebb az orgonánál, jaj de szépen játszotta a Liszt-rapszódiááát..... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00852/11s00-sinding-161_j_852715b.jpg) Huhúúúú ha ezt a képet Trixx meglátja leolvad a székről a gyönyörűségtől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt tovább megyek mehet bugyit cserélni. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 27. - 07:53:18 |
|
|
|
2010.04. 27. - 08:10:52
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaj... még mindig nagyon édes... a formás segge! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 27. - 10:10:41
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MINDJÁRT KINYÍLT A CSÍPÁM ÉS MÉG A FEJEM IS FELEMELTEM!!!!! jujj de fogtok szeretni!!! XD Meztelen Mr. Gore a zongoránál, fehérebb az orgonánál, jaj de szépen játszotta a Liszt-rapszódiááát..... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00852/11s00-sinding-161_j_852715b.jpg) Váááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááá Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Usi egy istennő vagy! Gyorsan gyorsan mentés nagyítás áááááááááá nem bírok magammal. Kinyomtatom és ráfekszek! |
|
|
|
![]() ![]() |