2400 Oldal V  « < 1578 1579 1580 1581 1582 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.04. 26. - 21:35:24
Létrehozva: #31581

devotee

martin a legjobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na mostmár lépek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyugodalmas és dm es szép álmokat neketek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mikor kilépek adó majd pont akkor feljönni a netre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

bocs adó helyett edó biztos csuklik annyit emlegetem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 26. - 21:50:02
Létrehozva: #31582

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 26. - 20:00:08) *
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mode olyan aranyos lehetsz a képen az egyik példaképemmel nagyobb formába nem töltenéd fel, mert nem látok a képből semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

trixx & usi olyan aranyosak voltatok mikor azt írtátok hogy betonozás és házfelújítás nem áll hozzátok messze náluk szerencsére ez már megvolt 2007 nyarán olyan rossz volt bár mindent apum csinált kész ezermester .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha pl. nadrágot vesze, ami hosszú azt mindig ő vágja el és varrja fel varrógéppel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök precíz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó fej apum és anyum van szerencsére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Parancsolj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

(IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S9WaftU4OqI/AAAAAAAACHA/pTwEdBUpN6A/DSC23162.JPG)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 26. - 21:59:41
Létrehozva: #31583

devotee

Sziasztok!

ŰNa ideértem..de gatya vagyok csajok!
Mizu?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 22:03:15
Létrehozva: #31584

devotee

én lusta és nyűgös és fáradt vagyok - és nehéz a fejem. annyira lusta vagyok hogy az félelmetes XD már átköltöztem az ágyba a laptoppal és fekszem, hasamon a masinával és vakon gépelek, mert a fejemet se vagyok hajlandó felemelni XD
veled?

Angie: köszi az mp3-at!!! (leszedtem, de még nem hallgattam meg, majd holnap a hangfallal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 22:10:20
Létrehozva: #31585

devotee

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

MINDJÁRT KINYÍLT A CSÍPÁM ÉS MÉG A FEJEM IS FELEMELTEM!!!!!
jujj de fogtok szeretni!!! XD

Meztelen Mr. Gore a zongoránál, fehérebb az orgonánál, jaj de szépen játszotta a Liszt-rapszódiááát..... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00852/11s00-sinding-161_j_852715b.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 26. - 22:20:44
Létrehozva: #31586

devotee

Bébim.. nyisd ki a szemed.. mert ok, h vakon gépelsz.. de elolvasod, amit válaszolok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És mi ez a avááááááááááááááááááááááááááááá?

Baaaaaaaaasssssssszzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssss!
De miért nem tudom nagyobbá csinálni?
hehehhehehe
ezt meg mi lelt? Somebody történt.. vagy mi a faki?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
fölébredtél lelkem?
hol találtad ezt? aztapicsa!

BAing.. Usi..- nem látszik a zongi tükröződésben a batyu? hehehehehhe
de köcsög vagyok.. de felnagyítanám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csk nem értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja-- Usi én nem is válaszoltam.. én is fáradt vagyok. nagyon nagyon.. és holnap fél 6-kor kelek... sajna
És még nem vacsoráztam.. szép így éjfél tájékán enni.. de most mit csináljak, ha most raktam le a seggem!

Huhh.. látom nagy a nyomor.. akkor elmegyek, csinálok egy rántottát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 22:20:58
Létrehozva: #31587

devotee

sajna csak ekkora méretben volt - most linkelték MYM-en a lengyel fórumról XD
bébikém, hát lemented a képet szépen és megnyitod képnézegetővel és ott ránagyítasz XD

jajaj, már fel is ültem - kell egy cigi ezek után!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 26. - 22:32:09
Létrehozva: #31588

devotee

Nemlátszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez a MArtin micsoda egy jókötésű gyerek... micsoda kis izomgolyó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mint egy kis birkózó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Huhh... Usi.. én nagyon mata vagyok.. el kell mennem aludni.
Jóccak neked. Pusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 22:46:39
Létrehozva: #31589

devotee

én is volt már hogy ilyenkor ettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem nem okoz problémát XD
hajajajajjjj ez a Martinos kép.... HAJAJAJAJAJJJ!!!

jóccakát Edó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehee, "izombogyó" XDDD Ezen felkuncogtam!!!! XD
ez mondjuk szerintem nem friss kép - bár ki tudja - a szar minőség csalóka lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 26. - 23:01:23
Létrehozva: #31590

devotee

bzzz, kész a dogám.
bzzz, kész vagyok.

bzz bzz bzzz - ez mmeg Martin falat seggének szólt. zümmögök mint egy perverz kis szúúúúnyog. szívhatok? (vért, természetesen. mi mást? XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 23:13:14
Létrehozva: #31591

devotee

a formás kis meztelen popsikájáról?! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 26. - 23:17:35
Létrehozva: #31592

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 27. - 00:13:14) *
a formás kis meztelen popsikájáról?! XD

hát őő izé... őőőőő... mi? hol is tartottunk? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 26. - 23:29:15
Létrehozva: #31593

devotee

jól van, persze XD
ha ilyen döntésképtelen vagy, akkor én most szépen felkapom a kis meztelen Martinkát és elfutok vele ide az ágyikómba XD a kisszúnyog meg hoppon marad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
bibibűűűű! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 26. - 23:45:58
Létrehozva: #31594

devotee

na vigyed csak. majd... lesz revans.
kedjük ott hogy Dave nálam van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán Martin majd csatlakozik. lesz itt minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 27. - 00:05:02
Létrehozva: #31595

devotee

muahahahahahaha! XD azt te csak hiszed, Dave már itt szurkolt nekem hogy hozzam a szöszit! XD most szendvicset játszunk! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) megyek is pajzánkodni velük! XDDDD (biztos a telihold a hibás! XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 05:27:26
Létrehozva: #31596

devotee

Jó reggelt!

Felkelek reggel és vizuális sokkhatás vagyis inkább orgazmus ér két orrfújás és köhögés között (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nem MYM-ről van ez a kép? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mindjárt jobban érzem magam, pedig végre nem szörcsög az orrom és aludtam rendesen meg minden oké! A Bacardikhoz sem nyúltam hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola, grat a dogádhoz! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Usi, igen, igazad volt a Selecteddel kapcsolatban, majd rákeresek és megnézem honnan lehet lehúzni a kettes számú cd-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sose tudom mikor tudsz tubusolni, meg hol vagy éppen és ilyenek... bocsika, beteg vagyok és lökött (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 27. - 07:45:35
Létrehozva: #31597

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 26. - 20:31:29) *

Bocsánat Neo amiért tőled nem köszöntem el de siettem kicsit.
Cuppantalak drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 27. - 07:52:37
Létrehozva: #31598

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 26. - 23:10:20) *

Meztelen Mr. Gore a zongoránál, fehérebb az orgonánál, jaj de szépen játszotta a Liszt-rapszódiááát..... XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(IMG:http://gfx.aftonbladet-cdn.se/multimedia/dynamic/00852/11s00-sinding-161_j_852715b.jpg)

Huhúúúú ha ezt a képet Trixx meglátja leolvad a székről a gyönyörűségtől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt tovább megyek mehet bugyit cserélni.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 27. - 07:53:18
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.04. 27. - 08:10:52
Létrehozva: #31599

devotee

Jaaaj... még mindig nagyon édes... a formás segge! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 10:10:41
Létrehozva: #31600

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 26. - 23:10:20) *

Váááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááá
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Usi egy istennő vagy!

Gyorsan gyorsan mentés nagyítás áááááááááá nem bírok magammal.
Kinyomtatom és ráfekszek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1578 1579 1580 1581 1582 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
143 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (143 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: