![]() ![]() |
2009.12. 02. - 20:59:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie sajnálom.Ráküldjük az illetőre aki bántott a Sereget.
Mode ez a Jeri Alan első felesége ugye?Láttál képet róla?Hogy néz ki? |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:01:25
Létrehozva:
|
|
|
NYahh.. ma vettem intersparban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megláttam, hopp, meg is vettem.. hűtőmágnes, route 66-es (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) [attachment=466:Route66_001.jpg]
Csatolt állományok
Route66_003.jpg ( 1.7Mbyte )
Letöltések száma: 5
Route66_002.jpg ( 1.84Mbyte )
Letöltések száma: 7
Route66_004.jpg ( 1.82Mbyte )
Letöltések száma: 6
Route66_005.jpg ( 1.58Mbyte )
Letöltések száma: 5 |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:01:27
Létrehozva:
|
|
|
Angie sajnálom.Ráküldjük az illetőre aki bántott a Sereget. Mode ez a Jeri Alan első felesége ugye?Láttál képet róla?Hogy néz ki? Úgy tudom, hogy nem volt a felesége, de elég sokáiug lehettek együtt. Láttam róla képet, eléggé elmosódott, újságból van lefényképezve. Mindjárt megnézem hátha találok jobb képet is róla. |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:04:35
Létrehozva:
|
|
|
Jól van csajok dumcsizzatok msn.Nekem nincs olyanom.
Angie ha úgy érzed majd itt is elmondhatod mi történt.De csak ha akarod.Szivesen meghallgat itt mindenki.Nem muszály,ne vedd erőszaknak. Edóka majd holnap megnézem a képedet. Jó éjszakát.Álmodjatok szépeket.Angie nyugi és próbálj meg pihenni. |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:05:00
Létrehozva:
|
|
|
Macsek,már 70 %, mindjárt ott vagyok.. rohadjon meg nem enged be enélkül!!
|
|
|
|
2009.12. 02. - 21:06:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!!!
Egy kérdés : Az esküvőnkön Alannel majd leszel az egyik koszorúslány? XDD |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:08:29
Létrehozva:
|
|
|
Edóka már látom a képet.Tök jó.
Mode én úgy tudom a felesége volt és a csaj fiát sajátjaként nevelte.De majd megnézem a Strippedbe. Mindegy majd holnap.Köszi,hogy keresel képet de ha nem találsz az az újságos kép is jó. Mode természetesen leszek koszorús lányod.Nem is volt kérdés.Meg szerintem az egész Sereg is.heheDe tanúd is lehetek. Na jó tényleg megyek már elköszöntem. |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:11:25
Létrehozva:
|
|
|
Húú, de frankó mágnes. Nagyon vágyálmom egyszer végigautózni a 66-os utat, igazi Amerika felfedezés lenne, ráadásul tök szép tájakon vezet keresztül, és a világ egyik leghosszabb főútja! Amúgy a DM Route 66 B-oldalas száma nem is lett olyan fos feldolgozás, legalábbis személy szerint kedvelem.
Vica, nyugodtan jöhetne a sereg, nem is tudom milyen kedvvel megyek be holnap... nagyon semmilyennel, ha nem oldódik meg a probléma. Edóka, no problemo. |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:14:47
Létrehozva:
|
|
|
Mode még annyit:gyakorold a neved.Bettina Wilder.Irogasd sokat papirra.hehehe
Pá. |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:16:03
Létrehozva:
|
|
|
Edóka már látom a képet.Tök jó. Mode én úgy tudom a felesége volt és a csaj fiát sajátjaként nevelte.De majd megnézem a Strippedbe. Mindegy majd holnap.Köszi,hogy keresel képet de ha nem találsz az az újságos kép is jó. Mode természetesen leszek koszorús lányod.Nem is volt kérdés.Meg szerintem az egész Sereg is.heheDe tanúd is lehetek. Na jó tényleg megyek már elköszöntem. Igen, az igaz, hogy saját fiaként nevelte a csaj fiát, de nekem nem rémlik, hogy el is vette volna (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés, hát az egész sereg meg van hívva, úgyhogy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode még annyit:gyakorold a neved.Bettina Wilder.Irogasd sokat papirra.hehehe Pá. Ezen most jót röhögtem XDDDDD De valószínűleg Gahan - Wilder lesz, mert apám nevét megtartom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 02. - 21:44:24
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok!
|
|
|
|
2009.12. 02. - 21:50:52
Létrehozva:
|
|
|
Jóccakát Angie!
|
|
|
|
2009.12. 03. - 07:30:36
Létrehozva:
|
|
|
Igen, az igaz, hogy saját fiaként nevelte a csaj fiát, de nekem nem rémlik, hogy el is vette volna (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Na mindegy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés, hát az egész sereg meg van hívva, úgyhogy..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen most jót röhögtem XDDDDD De valószínűleg Gahan - Wilder lesz, mert apám nevét megtartom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt. Mode:én meg most itt röhögök reggel.Bettina Gahan-Wilder....hehe...álmodozz csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie:hogy vagy?tudtál aludni? |
|
|
|
2009.12. 03. - 08:28:58
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:nézd a képet a nevem mellett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod nekem is bejön a 20 év körüli Dave.(de még mennyire)hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 09:17:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Vica, milyen szexis pasi lettél. Aludni tudtam, de a kedvem ugyan olyan szar, mint tegnap. Nagyon be se akartam jönni. |
|
|
|
2009.12. 03. - 09:25:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.12. 03. - 09:35:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Még senki illetékes nincs itt. |
|
|
|
2009.12. 03. - 10:00:09
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:nézd a képet a nevem mellett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod nekem is bejön a 20 év körüli Dave.(de még mennyire)hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hali Csajok!!!!!!Jó reggelt!!!!!!!! Vicus!Egyből kiszurtam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocs,hogy tegnap csak úgy eltüntem,de szétment a NET. Most látom,hogy úgy maradt mintha egész éjjel itt lettem volna. |
|
|
|
2009.12. 03. - 11:50:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Vica, milyen szexis pasi lettél. Aludni tudtam, de a kedvem ugyan olyan szar, mint tegnap. Nagyon be se akartam jönni. Angie:ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom,hogy még mindig rossz a kedved. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildi:tegnap válaszoltam neked de nem tudom olvastad-e ezért úgy gondoltam a képpel is érzékeltetem a tetszésem ami a 20 év körüli Dave-et illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 11:58:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie:ugye? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom,hogy még mindig rossz a kedved. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildi:tegnap válaszoltam neked de nem tudom olvastad-e ezért úgy gondoltam a képpel is érzékeltetem a tetszésem ami a 20 év körüli Dave-et illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam Vicus!Mindíg azzal kezdem,hogy visszaolvasom hsz-ket,hogy képben legyek!! Értékelem a gesztust!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért nem kell ám olyan véresen komolyan venni a beszólásaimat!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem letolni akartalak!!!!!!!!!!Meg nekem is tetszik most is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |