2400 Oldal V  « < 1579 1580 1581 1582 1583 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.04. 27. - 10:17:31
Létrehozva: #31601

devotee

Mentés kész.
Nagyítás kész. Milyen izmos, dönölűszégesz minden egyes porcikája.
Á, sajnos nem tükröződik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Aszta perverz mindenit hogy meztelenül zongorázik. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Usi mikori ez a kép? Lehet tudni?
Hol vagy? Azzzzzzzzonnal kérdezd meg a MYM-en vagy hol!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megőrültem.......... ááááááááááááá

Idézet (vicuska @ 2010.04. 27. - 08:52:37) *
Huhúúúú ha ezt a képet Trixx meglátja leolvad a székről a gyönyörűségtől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt tovább megyek mehet bugyit cserélni.

Ezt eltaláltad! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Inkább nem is veszek másikat, mert fél perc és annak is annyi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 27. - 11:41:43
Létrehozva: #31602

devotee

jáhhhááááj, Trixx, így korán reggel fél egykor de röhögtem!!! XDDD
annyira tudtam hogy így fogsz reagálni! már amikor nyitottam a fórumot és láttam hogy tied az utcsó hsz, tudtam hogy nyihogni fogok a röhögéstől, mert ha Trixx szól hozzá egy szexistenmartin képhez, az mindig bazi jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de amúgy mikor Usi bedobta a képet msn-en, én is a számhoz kaptam a kezem hogy fel ne sikítsak. azért csak kicsit felnyögtem. brrrr, de szexi, az anyja úristenit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 11:43:54
Létrehozva: #31603

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 27. - 12:41:43) *
jáhhhááááj, Trixx, így korán reggel fél egykor de röhögtem!!! XDDD
annyira tudtam hogy így fogsz reagálni! már amikor nyitottam a fórumot és láttam hogy tied az utcsó hsz, tudtam hogy nyihogni fogok a röhögéstől, mert ha Trixx szól hozzá egy szexistenmartin képhez, az mindig bazi jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de amúgy mikor Usi bedobta a képet msn-en, én is a számhoz kaptam a kezem hogy fel ne sikítsak. azért csak kicsit felnyögtem. brrrr, de szexi, az anyja úristenit.

(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Most ébredtél?
De jó neked! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 12:47:37
Létrehozva: #31604

devotee

Húúú, én megint felfedeztem a BB-t (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Gyönyörű szemű szeretőm
Benned a mélybe látok
Nincsenek most hazug szavak
Nincsenek határok, barátok

Kezed alatt énekelnek
A tétova mozdulatok
Szürke egű napjaimat
Fényesíted, ragyogtatod

Nyitott öleden vágy pihen
Titkolsz engem, mint a vétket
Szádból ritkán szól igen
Pillantásom szívvel érted

Lovászfiúd lennék, vagy őrződ, vagy harcosod
Vagy lennék úr fölötted, lennék kegyetlen zsarnokod

De te többé már nem akarod
De te többé már nem akarod

Halott szerelmed kihűlt pillangó testét elküldöd nekem
Így kívánsz a jövőre szerencsét
Szerencsét a jövőre, mit nélküled vészelek át
Hát kívánj jó éjszakát

Térj vissza, térj vissza

Halott szerelmed kihűlt pillangó testét elküldöd nekem
Így kívánsz a jövőre szerencsét
Szerencsét a jövőre, mit nélküled vészelek át
Hát kívánj jó éjszakát

Térj vissza, térj vissza
Térj vissza, térj vissza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 13:05:57
Létrehozva: #31605

devotee

Sziasztok!!

heheheheee jó nagyot nevettem Martin meztelen fotóján (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 27. - 13:29:01
Létrehozva: #31606

devotee

bzz, én nem nevettem, felsikkantottam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, imádom ezt a dalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lááááw.
én még mindig parov stelarra hepázok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kész a kettőből az egyik beadandóm, kezdenem kellene a másikat, de nagyon nincs kedvem... inkább bloglok, szeretem az új blogom, a szakmásat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, nem fél egykor keltem ám. 10kor. vagyis 11kor másztam is ki az ágyból. de 3ig fenn voltam (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) bagoly vagyok. és mégsem ezen a héten kezdődik a meló, csak jövő héten, ami jó, mert nyerte egy kis időt legalább az egyetemi katyvaszaimra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 13:31:19
Létrehozva: #31607

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 27. - 13:47:37) *
Húúú, én megint felfedeztem a BB-t (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Ifjúkori emlékem jutnak eszembe erről. Mennyire szerettem ezeket a számokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 13:39:49
Létrehozva: #31608

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 27. - 14:29:01) *
bzz, én nem nevettem, felsikkantottam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie, imádom ezt a dalt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) lááááw.
én még mindig parov stelarra hepázok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kész a kettőből az egyik beadandóm, kezdenem kellene a másikat, de nagyon nincs kedvem... inkább bloglok, szeretem az új blogom, a szakmásat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, nem fél egykor keltem ám. 10kor. vagyis 11kor másztam is ki az ágyból. de 3ig fenn voltam (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) bagoly vagyok. és mégsem ezen a héten kezdődik a meló, csak jövő héten, ami jó, mert nyerte egy kis időt legalább az egyetemi katyvaszaimra.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnéztem volna, mikor vizualizáltad Martin pucér testének látványát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jajj, én is nagyon szeretem! Pedig a Jóslat albumot eddig nem különösebben kedveltem, nem is nagyon hallgattam, de mikor a 40 koncerten volt ez a szám na akkor kezdtem gondolkodni, hogy melyik lemezen is van rajta... Így rájöttem, hogy a Jóslat nem is olyan szar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.04. 27. - 14:31:19) *
Ifjúkori emlékem jutnak eszembe erről. Mennyire szerettem ezeket a számokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én még most is szeretem őket. Éppen a Valami véget ért szól... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 27. - 13:53:45
Létrehozva: #31609

devotee

jajj, a jóslat nagyon szép és szomorú album. tele van az elválás fájdalmával. akkor már nagyon elmérgesedett a helyzet, az albumon menczel gabi már egy billentyűt sem ütött le, ákos minden szövegéből is süt a szomorúság és a csalódottság. pl a barátom, csak a dal, nagyon tele vannak ezzel. "ezzel a tollal ez az utolsó vers de ha te is akarod, még írok neked" azért tud ez a nagyarcú görény, na.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 13:56:08
Létrehozva: #31610

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 27. - 14:39:49) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnéztem volna, mikor vizualizáltad Martin pucér testének látványát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jajj, én is nagyon szeretem! Pedig a Jóslat albumot eddig nem különösebben kedveltem, nem is nagyon hallgattam, de mikor a 40 koncerten volt ez a szám na akkor kezdtem gondolkodni, hogy melyik lemezen is van rajta... Így rájöttem, hogy a Jóslat nem is olyan szar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én még most is szeretem őket. Éppen a Valami véget ért szól... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Erre a számra 14 évesen képes voltam meghalni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De szerelmes voltam akkor is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, most is jó hallgatni ezeket a számokat. Mindig örülök ha a rádióban megy, bár CD nincs meg egy Bonanza sem.
Csak katettán, he-he de azt meg nem tudom hová berakni , csak a fiókban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 27. - 14:53:45) *
jajj, a jóslat nagyon szép és szomorú album. tele van az elválás fájdalmával. akkor már nagyon elmérgesedett a helyzet, az albumon menczel gabi már egy billentyűt sem ütött le, ákos minden szövegéből is süt a szomorúság és a csalódottság. pl a barátom, csak a dal, nagyon tele vannak ezzel. "ezzel a tollal ez az utolsó vers de ha te is akarod, még írok neked" azért tud ez a nagyarcú görény, na.

Azért tényleg tud! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon is!
Kár érte, hogy ilyen nagy arca lett. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bár van egy két jó megnyilvánulása, nyilatkozata is...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 14:02:12
Létrehozva: #31611

devotee

Nincs kedvem dolgozni!
Ááááááááááá sztárjkolok.
Már rég haza kellett volna mennem, csak most jöttem vissza szabadságról,
még csak szokatós vagyok. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 14:02:31
Létrehozva: #31612

devotee

Bonanzának vannak jó számai, de én csak azt a pár számot bírom bennük. Az elején még Menczel Gáborra azt mondtam, hogy nem is néz ki rosszul, de amikor rájöttem, hogy kissé Alant majmolja, na akkor már nem jött be annyira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg eleve az egész olyan dm majmolásnak tűnik nekem. De azért tényleg vannak jó számaik
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 14:03:27
Létrehozva: #31613

devotee

Gyerekek!!!!!!
Ááá!!!!!!

Én is későn keltem fel sajnos, mert éjjel hasmenésem volt pff.
És akkor tudtam elaludni, mikor már világosodott.
Most meg?!
Jaj!!!

Ti hogy szoktatok lenni otthon, nálatok mi a szokás?
Hát képzeljétek, én úgy nőttem fel, rossz vagy sem, nálunk, nálam nem jöhet be akármikor akárki.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én lazán szeretek otthon lenni, ha jön valaki, akkor steril renddel várom, meg minden, de amúgy nem.
És én nem várok senkit soha. Meg általában egy szál faszban vagyok itthon. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Erre kopogtak! Anyósom! Szomszédok vagyunk végül is, de én hát nem tudom így kinyitni, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondtam Zolinak nyisd, aztán elmentem a hálóba, hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Erre hallom bentről, menyem hol van?????
Heheheeeeeeee
Azt mondja Zoli, épp öltözik!!!!!!
Heheheeeeeee!!!!!!!!!!
Erre már kérdése sem volt anyósomnak, de én meg köszönni se mertem, valami olyat zavaromba kikotyogtam, hogy most ne gyere be!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez most vicces volt, de amúgy mérges szoktam lenni erre, mert tudja, hogy én nem vagyok olyan, hogy gyere be nyugodtan. Sajnálom, én ilyen vagyok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Meg engem frusztrál az is, hogyha kupi van. Mármint ezt úgy értsétek, hogy nincs múzeumi szintű rend, sajnos nekem ez egy mániám, hogy csak akkor jöhet be bárki is.
Ez van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 14:07:56
Létrehozva: #31614

devotee

Niki ezzel én is így vagyok!
Mármint azzal, hogy pl. este, amikor már olyan pizsamába vagyok, hogy a fél seggem átlátszik, meg ilyenek, vagy simán bugyiban mászkálok, és akkor jön anyámhoz valami ismerős naaa azt nem szeretem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 14:09:26
Létrehozva: #31615

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 27. - 15:07:56) *
Niki ezzel én is így vagyok!
Mármint azzal, hogy pl. este, amikor már olyan pizsamába vagyok, hogy a fél seggem átlátszik, meg ilyenek, vagy simán bugyiban mászkálok, és akkor jön anyámhoz valami ismerős naaa azt nem szeretem XD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja, de ne is úgy értsétek, hogy nem várok soha senkit, pontosítanám, váratlanul nem!
Ha tudom, hogy jönnek oké, de amúgy nem vagyok felkészülve ilyen helyzetekre, én nagyon sokszor nem nyitom ki az ajtót!
Tudom, hogy ez valahol nem jó, de most mit tegyek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nekem így kényelmes.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 14:09:27
Létrehozva: #31616

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 15:03:27) *
Gyerekek!!!!!!
Ááá!!!!!!

Én is későn keltem fel sajnos, mert éjjel hasmenésem volt pff.
És akkor tudtam elaludni, mikor már világosodott.
Most meg?!
Jaj!!!

Ti hogy szoktatok lenni otthon, nálatok mi a szokás?
Hát képzeljétek, én úgy nőttem fel, rossz vagy sem, nálunk, nálam nem jöhet be akármikor akárki.
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Én lazán szeretek otthon lenni, ha jön valaki, akkor steril renddel várom, meg minden, de amúgy nem.
És én nem várok senkit soha. Meg általában egy szál faszban vagyok itthon. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Erre kopogtak! Anyósom! Szomszédok vagyunk végül is, de én hát nem tudom így kinyitni, (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mondtam Zolinak nyisd, aztán elmentem a hálóba, hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Erre hallom bentről, menyem hol van?????
Heheheeeeeeee
Azt mondja Zoli, épp öltözik!!!!!!
Heheheeeeeee!!!!!!!!!!
Erre már kérdése sem volt anyósomnak, de én meg köszönni se mertem, valami olyat zavaromba kikotyogtam, hogy most ne gyere be!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez most vicces volt, de amúgy mérges szoktam lenni erre, mert tudja, hogy én nem vagyok olyan, hogy gyere be nyugodtan. Sajnálom, én ilyen vagyok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Meg engem frusztrál az is, hogyha kupi van. Mármint ezt úgy értsétek, hogy nincs múzeumi szintű rend, sajnos nekem ez egy mániám, hogy csak akkor jöhet be bárki is.
Ez van.

Szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ez nálunk is alap, hogy nem állítunk be a másikhoz váratlanul, hanem odaszólunk előtte.
Én sem szeretem az ilyesmit. Mert mi van ha épp a vasárnapi ebéd után alszunk vagy bármi más programunk van.
Én soha nem állíok be senkihez csak úgy.
Otthoz én is egy száll bugyiban vagyok. Így várom Martint és Pittet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 14:14:30
Létrehozva: #31617

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 15:09:26) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja, de ne is úgy értsétek, hogy nem várok soha senkit, pontosítanám, váratlanul nem!
Ha tudom, hogy jönnek oké, de amúgy nem vagyok felkészülve ilyen helyzetekre, én nagyon sokszor nem nyitom ki az ajtót!
Tudom, hogy ez valahol nem jó, de most mit tegyek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nekem így kényelmes.

Na hát ez az, én sem, váratlanul én sem szeretem. mert ha tudom, hogy jön valaki akkor itt pl. a pizsamára felveszek valamit, vagy nem pizsamát veszek fel..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 27. - 14:17:08
Létrehozva: #31618

devotee

húú
ez a 40+os térj vissza/ikon annyira jó, hogy már másodjára hallgatom meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem is emlékszem, hogy amikor voltam ezen a turnén, hallottam-e. de biztosan, ákoska sem változtat sokat a koncertprogin. nagyon kivi leszek az ideire.
Trixx, nekem megvan minden mp3-ban, ha gondolod, egyszer, egy maratoni msn-ezésen majd áttologatom neked mindet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kell.

Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mondjuk én is utálom ha valaki akkor jön, amikor még nem vagyok kész, de ezt még elviselem. ami nekem hülyeségem, hogy nem megyek ki a házból szemfestés nélkül. tudom hogy gáz, de akkor is. nem érzem jól magam úgy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 14:20:30
Létrehozva: #31619

devotee

Lola: Szemfestés nélkül én sem nagyon megyek ki a házból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már annyira megszoktam, meg én imádok vele szórakozni xD Bár a múlt héten kikészültségemben azt sem csináltam, de nagyon ritka, ha nem kenem ki magam

Na. Kinyomtattam pár képet a Recoil estéről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az Alannel közös képemet 3-szor..XD XD XD
Egyet a falra, egyet a fényképalbumba, egyet meg az iskolába bámulni meg a b.nőmnek eldicsekedni XD Valics közelijét is kinyomtattam. meg azt is, ahol a szombaton ketten vagyunk lefényképezve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg azt is, ahol hozzám beszél..meg ahol nekem ír alá (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) csoportképet is...na meg még mit nem XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 27. - 14:21:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 14:26:18
Létrehozva: #31620

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem Lola.

Hát, az olyan nehezen érti ezt meg, mint pl. anyósom!
Ők olyan család, hogy hozzájuk bárki bármikor beléphet, bár őt nem érdekli mondjuk, hogy éppen nem frissen rakott rendbe valamit, vagy most takarított-e vagy sem, mehet be mindenki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vendégel, stb. ő imádja ezt, kinn trécsel néha a szomszédokkal meg ő ilyen na.
Én meg szeretek elzárkózni.
Zolinak meg mindegy. Ő sem vár úgy igazán senkit, bár neki más, mert ugye neki az anyukája, szóval az megint más. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Én meg ugye nem ezt szoktam meg...

Egyébként Lola olvastam egyszer Csernustól, hogy ennyire elzárkózni nem mindig jó, főleg ha van gyerek is, mert nem hívhatja akármikor a barátait, és ez nem jó szokás.
Majd igyekszem arany középútba térni, jöhet amúgy bárki, csak tudjam előre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

No meg, anyukámtól szoktam el ezt a mániát, hogy rend legyen! Ő mániákus rendcsináló és mondom, mint egy múzeumban.
És tudom, hogy hülyeség, de ha jön valaki, akkor így kell lennie. Hiába tudom, hogy ez nem logikus, hiszen élünk a lakásban, egy pulcsi szanaszét van, hát Istenem mi van akkor, de valahogy ez annyira belém rögzült anyukám miatt, hogy ilyen vagyok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1579 1580 1581 1582 1583 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
114 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (114 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: