2400 Oldal V  « < 1580 1581 1582 1583 1584 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.04. 27. - 14:27:43
Létrehozva: #31621

devotee

hát, Niki, ha lesz gyerek, majd úgyis hozzá kell szoknod hogy sajna nem lesz olyan szép rend meg tisztaság amúgy sem, mint előtte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de sztem rá lehet szoktatni egy gyereket, hogy pl megkérdezze, hogy feljöhet-e a cimbi. mert az pl tényleg rossz ha nem lehet bemenni egy baráthoz, mert anyu nem engedi, nekem is volt ilyen haverom, hogy csak az udvaron lehetett vele találkozni, mert egy barátját sem vihette fel a lakásba. ez azért elég gáz. de nyilván megtalálod majd a középutat.

Mode... nyomtatás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mi lesz a fákkal??? XDDD

áááá, a szindbád dala is akkora jóóóóó. olyan Ikon-hangzás. és ez a nagyarcú is olyan klasszul néz ki, mint 98-ban az Ikonkor. meg van fiatalodva.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 14:30:10
Létrehozva: #31622

devotee

Lola... micsodákkal??? XD
Mire gondolsz? Nem értem XDDD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 27. - 14:30:45
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 27. - 14:35:22
Létrehozva: #31623

devotee

amúgy én is rendszerető vagyok csak sajna itt a koliban ennek nem tudok élni. mert az azért nem járja ha csak én takarítok. de még így is általában az én környékem a legszebb. polcon élére állítva minden, a falon képek - egy se ferde, stb. szeretem ha rend van. de élhető rend.

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 27. - 15:30:10) *
Lola... micsodákkal??? XD
Mire gondolsz? Nem értem XDDD

a fák. tudod. nyomtatsz. az papír. a papírhoz fákat vágnak ki. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) irgumburgum XDXDXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 14:37:37
Létrehozva: #31624

devotee

Jaaaa xDDD nem értettem, hogy jönnek ide fák XD
Hát, most csak egy db papír lett simára, a többi fotópapírra XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 14:38:18
Létrehozva: #31625

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 27. - 15:17:08) *
húú
ez a 40+os térj vissza/ikon annyira jó, hogy már másodjára hallgatom meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem is emlékszem, hogy amikor voltam ezen a turnén, hallottam-e. de biztosan, ákoska sem változtat sokat a koncertprogin. nagyon kivi leszek az ideire.
Trixx, nekem megvan minden mp3-ban, ha gondolod, egyszer, egy maratoni msn-ezésen majd áttologatom neked mindet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha kell.

Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mondjuk én is utálom ha valaki akkor jön, amikor még nem vagyok kész, de ezt még elviselem. ami nekem hülyeségem, hogy nem megyek ki a házból szemfestés nélkül. tudom hogy gáz, de akkor is. nem érzem jól magam úgy.

Hááááááááááá, 4900 a jegy a csabai koncertre, muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menni kell!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 27. - 14:41:59
Létrehozva: #31626

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 27. - 15:38:18) *
Hááááááááááá, 4900 a jegy a csabai koncertre, muhaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Menni kell!!!!!!!!!

nu megnéztem. júni 19. addigra lesz péééééz!!! megyek! jegyet hogyan?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 15:04:23
Létrehozva: #31627

devotee

Úgy ennék valami finomat. Mondjatok valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 15:14:37
Létrehozva: #31628

devotee

Lesz itt Csernus nálunk, de dolgozok és gondolom drága is...
Ha előbb tudom, ...
Na mindegy.

Értem Lola, hát nálam is ritka, hogy nem teszek fel valamit a pofámra, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de néha előfordul, ha nem megyek olyan helyre, mondjuk szaunába indulok, akkor ugye nem.
Ritka, na.

Van úgy, hogy a hormonok játéka, vagy a csillagok állása, fogalmam sincs, de nézem magam és azt mondom, ma szép vagyok, nem rontom el ezt sminkkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehehe, nem is vagyok nagyképű mi?

De ritkán. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na ja, úgy kell tanítani a gyereknek, meg a magammal szembeni rend is, bugyogónál több legyen, és a hajam ne legyen kócos.

Amúgy, hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy poén: postás csöngetett, kinéztem a kukucskálón, és már szinte nyitottam is, ahogy feleszméltem: Ácsi, ácsi, csak egy bugyesz van rajtam.
Annyira hozzászoktam, hogy megfeledkeztem magamról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most megyek, csók!!!

Ma még egy meccs, egyre közelebb a döntőhöz, de egyenlőre még csak a 4-be jutáshoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hajrá ZTE!

Puszika!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 15:16:02
Létrehozva: #31629

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 27. - 15:41:59) *
nu megnéztem. júni 19. addigra lesz péééééz!!! megyek! jegyet hogyan?

Jegyet majd anyámék megveszik otthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már rá vannak izzítva!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 15:22:08
Létrehozva: #31630

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 27. - 14:53:45) *
jajj, a jóslat nagyon szép és szomorú album. tele van az elválás fájdalmával. akkor már nagyon elmérgesedett a helyzet, az albumon menczel gabi már egy billentyűt sem ütött le, ákos minden szövegéből is süt a szomorúság és a csalódottság. pl a barátom, csak a dal, nagyon tele vannak ezzel. "ezzel a tollal ez az utolsó vers de ha te is akarod, még írok neked" azért tud ez a nagyarcú görény, na.

Tudom, hogy a Jóslat ideje alatt már nem volt felhőtlen a viszony Ákos és Menczel Gaábor között... igazából a mai napig nem tudom mi állt a háttérben valójában, és hogy miért ilyen sietősen lett vége a BB-nek, mert erre senki nem gondolt volna. Talán Ákos nagy arca már akkor előjött, vagy a Karcolatok miatt lett ellentét? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Ezek a kedvenc számaim a Jóslatról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 27. - 15:38:06
Létrehozva: #31631

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 27. - 16:22:08) *
Tudom, hogy a Jóslat ideje alatt már nem volt felhőtlen a viszony Ákos és Menczel Gaábor között... igazából a mai napig nem tudom mi állt a háttérben valójában, és hogy miért ilyen sietősen lett vége a BB-nek, mert erre senki nem gondolt volna. Talán Ákos nagy arca már akkor előjött, vagy a Karcolatok miatt lett ellentét? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Ezek a kedvenc számaim a Jóslatról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hát, itt mindketten hibásak voltak szerintem. ákos egy kos, nem könnyű vele szerintem. meg ugye nagyon más volt a véleményük a zenéről. ákos elkezdett elindulni így a gitárosabb, hangszeresebb, rockosabb hangzás felé, menczelék meg maradtak volna a sima szinti-püntyögésnél. hát, szomorú volt ami történt, de végül minden jól van így is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

csak a dal... annyira tökéletes egy szöveg... láv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki, sztem postás örült volna ha egy szál bugyellárisban nyitsz ajtót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode, én is éhhalálomon vagyok. le is mentem kifliért, ami ugyan tilos mert szénhidrát, de lexxarom, betolok 3at (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a pirított máj szaftjába fogom tunkolni, jó parasztkislányhoz illően (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 15:41:59
Létrehozva: #31632

devotee

Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én nem tudom, mit ennék, de most gyártottam egy kis melegszendvicset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 27. - 18:03:50
Létrehozva: #31633

devotee

sziasztok!

na látom, nagy sikere volt a meztelen Martinkának.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hát én is majdnem lefordultam az ágyról mikor megláttam - hehe, csak a laptopomat féltettem azért nem XD

Trixx: szerintem 97-98 vagy 2000-2001 körüli lehet a kép minősége alapján, de lehet csalóka. Csak azért mondom, mert PTA-hoz túl vékony, SOTU-hoz nem elég izmos, 2003-hoz túl rövid a haja. XD kicsit nekem is nehéz besaccolni XD

BB jó zene! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, majd ha otthon leszek, esetleg áttolhatok neked mp3-ban albumokat ha gondolod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: megjött az első két mix, majd hétvégén leszedem, köszi!!!! Az Allelujah-t már meghallgattam - BAROMI JÓ!!!!!

nálam most CORRUPT szól..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (RONTSATOK MEG FIÚÚÚÚK!!!)

jah, és ma szorgos kislány voltam, pakoltam fel a slash-kedvelőknek magyar cuccokat is az oldalamra. Egyik barátnőm nagyon tud írni!!!
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php?pg=32602781
(Kommenteket kérünk majd! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 18:43:02
Létrehozva: #31634

devotee

Na helló,

elolvastam a délutáni termést,. mert nálunk megint csak néha-néha volt net (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Baxa meg a vezeték meg a szolgáltatók!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola, kösz az infót Ákossal kapcsolatban, így már némiképpen értem. Van valami ezekben a csillagjegyekben, amik nagyon igazak! És tényleg, egyre több emberen veszem észre, hogy az általános csillagjegy leírása nagyon is illik a természetére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx, nekem az összes BB megvan, ha kell majd küldhetek neked, cégnél is fenn vannak Andi gépén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megtűri... szegény, ma kicsináltam megint, jól bírta azért, de kb másfél óra Ákos után lekapcsolta a Media playert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon nem bírja a hangját és hát azért tűrt-tűrt, de besokallt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A kazetta nagyon retro! Még nekem is van, de magnóm már nincsen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, mi lesz ha újra divatba jön, mint a bakelit? Majd elteszek párat emlékbe. Olyan is van, amin 5 évesen szavalom a Családi kör című verset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze egy idő után észrevettem, hogy megy a magnó és nem akartam tovább mondani, helyette - mikor nógattak, hogy mondjam - azt mondtam, hogy "elfáradt a szám" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Rend: én nem vagyok rend mániás, persze ne legyen kupi, de az nem zavar, ha a távirányító nincs párhuzamban az asztal szélével és a függönyök ráncai sincsenek 2,23 cm-re egymástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak takarítani gyűlölök, de most port is töröltem egy hónap után, és fura is, de most megint nem kell egy ideig ezzel foglalkoznom. Felmosás meg porszívózás azért lehetőségekhez képest minden héten!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 27. - 18:49:15
Létrehozva: #31635

devotee

nah, akkor majd Angie küldje a BB-ket, mert azokat hamarabb megkapod, Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, a rend téma: hát általában rendet tartok - viszonylagosat - de van amikor elharapódzik a lustaság, de mivel egyedül vagyok, ez nem probléma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze mikor bejelenti valaki, hogy akkor most jön, akkor néha kapkodok hogy kicsit kipofozzam a lakást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) takarítani én se szeretek nagyon, de megcsinálom - otthon is kiskorom óta nekem kellett takarítanom, beleszoktam.

Angie: köszi a többit is!!!! kivi leszek rájuk!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.04. 27. - 18:58:59
Létrehozva: #31636

devotee

Sziasztok bekukk.

Bocsánat én is jelentkeznék szerényen a BB dalokkal kapcsolatban...megkaphatnám őket én is?Köszönetem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ....Kivéve az első albumot mert az megvan.

Usi juhúúú legalább lesz mit olvasnom holnap. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Ami rendet illeti nem vagyok mániás de azért eget verő kupi se legyen a lakásban.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 27. - 18:59:27
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 27. - 19:11:50
Létrehozva: #31637

devotee

jaja, olvashatsz majd Vica... de bugyit, tűzoltókészüléket és állvédőt bekészíteni!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 27. - 19:17:50
Létrehozva: #31638

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ez tényleg a valódi martin lenne? <-- az a meztlen pasi.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

HOLNAPRA VALICSNAK BOLDOG NÉVNAPOT :(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 19:19:54
Létrehozva: #31639

devotee

Akkor majd terítem a BB-t holnap, felnyomom még pendrive-ra a hiányzó lemezeket és akkor ha a céges nem is úgy akarja, óriás fájlokban elküldöm őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké Trixx, Vica?

Hehhe, Usi, akkor úgy vagy mint én a takarítással is! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Különben a mai nap nekem is klassz volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagyis hát tudjátok mi volt tegnap, na ma Andi drága szóban is előadta miként történt tegnap reggel az a beszélgetés.... szegény Angyalkámat jól a falhoz szögezte. Nem kertelt meg nem célozgatott, hanem letámadta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire a végére ért a sztorinak, már csak fogtam a fejem "Mamám... kicsináltuk a pasit... szegény" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Andi erre jót röhögött, azt mondta, hogy Angyalka alig kapott levegőt, meg borzasztóan szarul érezte magát már akkor mikor kiderült az egész sztori... na miután megtudtam milyen kemény volt a kolléganőm, írtam is egy sms a drága Angyalkámnak, hogy semmi gond és remélem jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Ő nem mert ma minket semmilyen formában keresni, se mobilon, se vezetékesen, sem sehogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam is Andinak, hogy hogy lapít szerencsétlen...) Jött is válasz pár perc múlva, hogy ő kér bocsánatot, meg reméli, hogy nem haragszom rá, mert azért szeret meg imád engem, csak nem úgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg aztán még fél hatkor is küldött egy üzit, hogy ugye tényleg nem haragszom rá... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem cukorborsó? Amúgy örülök, hogy így tisztázódtak a dolgok és hát megint gazdagabb lettem egy csúcs szuper baráttal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 19:26:26
Létrehozva: #31640

devotee

Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen a BB felajánlásokat (he-he ez a lánykori és a házas monogramom is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), szólval köszi,
de már töltöm is lefelé. Mostanában annyit emlegettétek, hogy mikor hazajöttem, ráizzítottam Zolimat.
Az egyetlen fiúbarátom is nagy Bonanzás/Ákosos volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1580 1581 1582 1583 1584 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
115 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (115 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: