2400 Oldal V  « < 1582 1583 1584 1585 1586 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.04. 27. - 20:00:54
Létrehozva: #31661

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 27. - 20:56:49) *
Hát nálunk ez a veszély nem fenyeget egyelőre, mert mi ugye együtt dolgozunk, még ha fizikailag nem is egy légtérben, de napi kapcsolatban... és igenis le fogom cseszni, hogy nem tolja be a ványadt valagát hozzánk már lassan 2 hónapja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Húúú, a forgalmi meg úgy tűnik elveszett... na, de ez egy hosszabb sztori, majd holnap kifejtem! Angyalomnak, meg szimplán vissza postázta a rendőrség az amúgy érvényes jogosítványát, mellékelve hozzá egy filctollal (!!!) írott, félbe tépett papírt, hogy vigye be az XY okmányirodába! Mókás, mi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Magyarország... NO Comment....

Hááá, dől belőlem a hülyeség (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez komoly? Így visszapostázták papírfecnivel? Beszar.s.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 20:08:17
Létrehozva: #31662

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 27. - 21:00:54) *

Jaja, majdnem dobott egy hátast, amikor kinyitotta és meglátta ezt a "hivatalos kísérő okiratot" Én is azt hittem viccel, de mikor mondta, hogy ez komoly, hát le kellett ülnöm.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 20:08:31
Létrehozva: #31663

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 27. - 21:00:54) *

Hehehe. Erre mindig azt szokta mondani drágalátos Főorvos Urunk, hogy nincs tétje a munkájának.
Akik ilyen írásos dolgokkal foglalkoznak. Bocs ha valakit megsértek...
Ilyenkor azt mondja: Látja, ezért dolgozik maga itt, ezért meg ő ott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 27. - 20:15:07
Létrehozva: #31664

devotee

hát ez a fecnis dolog tényleg gáz!

Trixx: pár napba lehet bele fog telni míg mozgósítok pár embert az érdekedben/érdeketekben a Martinos képekkel kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (mozgatom a szálakat... XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 20:20:11
Létrehozva: #31665

devotee

Ennyit tud az az irodista! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon gyenge!

Nyert a Zete álé, nyert a Zete álé, nyert a Zete álé, áléálé, lálálálééééé
lálálálálééé lálálálálééé lálálálálééééé
áléálééé

Hú, de nehéz volt ez leírni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 20:22:41
Létrehozva: #31666

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 21:20:11) *
Ennyit tud az az irodista! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon gyenge!

Nyert a Zete álé, nyert a Zete álé, nyert a Zete álé, áléálé, lálálálééééé
lálálálálééé lálálálálééé lálálálálééééé
áléálééé

Hú, de nehéz volt ez leírni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Gratula! XD

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 27. - 21:15:07) *
hát ez a fecnis dolog tényleg gáz!

Trixx: pár napba lehet bele fog telni míg mozgósítok pár embert az érdekedben/érdeketekben a Martinos képekkel kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (mozgatom a szálakat... XD)

Köszi-köszi!
De azért a te éreked is egy kicsi-picit?! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 20:27:13
Létrehozva: #31667

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 27. - 21:22:41) *
Gratula! XD

Köszi-köszi!
De azért a te éreked is egy kicsi-picit?! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hehehe!!!!!
Ezek nem a dm fiúk, de sebaj!

Látjátok, ott van bal alul, '88 először bajnok! Ott voltam!
Remélem most is így lesz!!! 2010 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mellékelt állomány:  kupagy01copy.jpg ( 371.05K ) Letöltések száma: 4
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 20:29:09
Létrehozva: #31668

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 21:27:13) *
Hehehe!!!!!
Ezek nem a dm fiúk, de sebaj!

Látjátok, ott van bal alul, '88 először bajnok! Ott voltam!
Remélem most is így lesz!!! 2010 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mellékelt állomány:  kupagy01copy.jpg ( 371.05K ) Letöltések száma: 4

Itt minden fiút szívesen fogadunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Harjá ZTE, vagyis nem is hajrá Olaj!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 20:33:33
Létrehozva: #31669

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.04. 27. - 21:29:09) *
Itt minden fiút szívesen fogadunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Harjá ZTE, vagyis nem is hajrá Olaj!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehehe!!!!!
Találtam egyet nagyobban. Nagyon röhögnek közép-jobb felé.

Fú ne Olaj!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi még várunk, hogy ki lesz a kövi ellenfél, a többi nem zárult még le, kivéve egy a Körmend. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mellékelt állomány:  csapat2010.jpg ( 381.59K ) Letöltések száma: 4
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 20:34:32
Létrehozva: #31670

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 21:08:31) *
Hehehe. Erre mindig azt szokta mondani drágalátos Főorvos Urunk, hogy nincs tétje a munkájának.
Akik ilyen írásos dolgokkal foglalkoznak. Bocs ha valakit megsértek...
Ilyenkor azt mondja: Látja, ezért dolgozik maga itt, ezért meg ő ott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez mekkora már!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 27. - 20:35:14
Létrehozva: #31671

devotee

Trixx: hehe, egy picurit ja XD azért szívesen legeltetem a szememet meztelen Marton, de megvagyok nélküle is, ha nem kapok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 20:38:20
Létrehozva: #31672

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 27. - 21:35:14) *
Trixx: hehe, egy picurit ja XD azért szívesen legeltetem a szememet meztelen Marton, de megvagyok nélküle is, ha nem kapok XD

Na jól van, akkor kérünk ide meztelen cicafiút is!
Az már nehezebb igaz? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 21:33:33) *
Hehehe!!!!!
Találtam egyet nagyobban. Nagyon röhögnek közép-jobb felé.

Fú ne Olaj!!!!!
Mi még várunk, hogy ki lesz a kövi ellenfél, a többi nem zárult még le, kivéve egy a Körmend. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mellékelt állomány:  csapat2010.jpg ( 381.59K ) Letöltések száma: 4

Tudod én nem mondhatok mást mint HAJRÁ OLAJ? Milyen lokálpatrióta lennék ha nem ezt tenném?
Körmend fúúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjj
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 27. - 20:39:33
Létrehozva: #31673

devotee

Trixx: háttttt izzzzzééééé..... öööö.... vannak meztelen Dave képeid? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 27. - 20:39:46
Létrehozva: #31674

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 27. - 21:34:32) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez mekkora már!!!!!!!!!!!!!!!

Arra szokta mondani, mikor ilyen laborba küldjük fel a vért pl. és akkor ügyeletbe is ilyen bunkón kinyitják az ajtót, rá van írva az arcukra, hogy na már megint mit akarunk.
Meg csomószor elrontják a gépben is az eredményt, tuti mert utána veszünk kontrollt, és volt már, hogy fél óra múlva nagyon eltérő volt.
Meg kérjük, hogy sürgős lenne a műtét miatt, aztán nem bírják megcsinálni, olyan is volt, azt mondta ebédel, meg ilyenek. Jó megértem, de 5 perc lenne az egész, és fontos!!! Életbevágó, szó szerint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És akkor szokta mondani, hogy azért dolgozik ő ott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert odavaló. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hát nagy figura a Főo., ő mondjuk nem is ad ilyen papír dolgokra, meg utálja a számítógépet.
Mindig azt mondja mikor megvizsgál valakit, várjon még a papír hátra van, most jön a neheze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 20:40:52
Létrehozva: #31675

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 27. - 21:39:33) *
Trixx: háttttt izzzzzééééé..... öööö.... vannak meztelen Dave képeid? XD

IKSZDÉ
Nekem? Minek lennének? Az én gépemen csak M mappa van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 27. - 20:43:20
Létrehozva: #31676

devotee

A volt egyetemi évfolyamtársaimtól nemrég kaptam eamilt, hogy évfolyamtalálkát szerveznének. És a kikötésben ill. alternatívákban az is ott van, h. párt lehet hozni... de minek mikor én nem ismerem senki élettársár, urát nem velük akarok bájcsvegni egész este így mennék is és nem is , hogy lehetnek ennyire bunkóak...

most martint kell hallgatnom.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) erre ill. dmet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

annyira felidegesítettek ezzel..... :PPPPPPPPP
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 20:45:39
Létrehozva: #31677

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 21:39:46) *
Arra szokta mondani, mikor ilyen laborba küldjük fel a vért pl. és akkor ügyeletbe is ilyen bunkón kinyitják az ajtót, rá van írva az arcukra, hogy na már megint mit akarunk.
Meg csomószor elrontják a gépben is az eredményt, tuti mert utána veszünk kontrollt, és volt már, hogy fél óra múlva nagyon eltérő volt.
Meg kérjük, hogy sürgős lenne a műtét miatt, aztán nem bírják megcsinálni, olyan is volt, azt mondta ebédel, meg ilyenek. Jó megértem, de 5 perc lenne az egész, és fontos!!! Életbevágó, szó szerint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És akkor szokta mondani, hogy azért dolgozik ő ott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nagy figura a Főo., ő mondjuk nem is ad ilyen papír dolgokra, meg utálja a számítógépet.
Mindig azt mondja mikor megvizsgál valakit, várjon még a papír hátra van, most jön a neheze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na ez aztán a kollegalitás!
Nem gondoltam volna hogy ez így megy....

De jó fej a Főo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 27. - 20:46:53
Létrehozva: #31678

devotee

Sziasztok, csak bekukkantok.
jantar neked tegnap este belinkeltem ide a közös képemet életem szerelmével, láttad? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 27. - 20:47:03
Létrehozva: #31679

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 27. - 21:39:46) *

De jót mosolyogtam ezen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.04. 27. - 20:47:09
Létrehozva: #31680

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 27. - 21:43:20) *
A volt egyetemi évfolyamtársaimtól nemrég kaptam eamilt, hogy évfolyamtalálkát szerveznének. És a kikötésben ill. alternatívákban az is ott van, h. párt lehet hozni... de minek mikor én nem ismerem senki élettársár, urát nem velük akarok bájcsvegni egész este így mennék is és nem is , hogy lehetnek ennyire bunkóak...

most martint kell hallgatnom.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) erre ill. dmet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

annyira felidegesítettek ezzel..... :PPPPPPPPP

Igen, ez furi. Általában pár nélkül szokás...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1582 1583 1584 1585 1586 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
72 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (72 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: