![]() ![]() |
2010.04. 28. - 07:57:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akkor holnap tele nyomom a postaládádat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ma megjött a lemez, tenk jú! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8, puszika! Pálinkás jó napot mindenkinek. Oké Angie nyomjad tele a postaládám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi és pusszantás. Én köszönöm a teli lemezt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csináltál már terhességi tesztet azóta? Talán már kimutatja!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki ezen felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Vicusom, kár hogy mostanában mindig elkerüljük egymást asszonypajti! Én is sajnálom de így alakul. De most itt vagyok....csak te nem vagy itt. Usi készítem össze a tárgyakat amiket javasoltál az olvasáshoz. hehe Valics boldog névnapot. Lola most néztem az e-mail-jeimet.Köszi amit küldtél.Cupp... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 28. - 07:58:37 |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:04:14
Létrehozva:
|
|
|
hajrá, hajrá vica a tárgybeszerzéssel! XD
|
|
|
|
2010.04. 28. - 08:06:34
Létrehozva:
|
|
|
Parancsolj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S9WaftU4OqI/AAAAAAAACHA/pTwEdBUpN6A/DSC23162.JPG) Húúúúú! Ez ám igen! Ilyen amikor egy álom teljesül! És ezekért a pillanatokért érdemes élni! Gratulálok Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:07:30
Létrehozva:
|
|
|
Húúúúú! Ez ám igen! Ilyen amikor egy álom teljesül! És ezekért a pillanatokért érdemes élni! Gratulálok Mode! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezzel csak egyet tudok érteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:10:52
Létrehozva:
|
|
|
hajrá, hajrá vica a tárgybeszerzéssel! XD hehe Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie Lola elküldte nekem a BB dalokat úgyhogy akkor neked már nem kell küldeni semmit.De azért köszi,hogy gondoltál rám.Vagy már elkezdted küldeni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:11:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Babák! Bocsi de az előbb elfelejtettem visszaolvasás közben amikor megláttam ezt a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie Lola elküldte nekem a BB dalokat úgyhogy akkor neked már nem kell küldeni semmit.De azért köszi,hogy gondoltál rám.Vagy már elkezdted küldeni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia drága Vicuska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:20:24
Létrehozva:
|
|
|
na én most kiveszem magam a konyhába...főzni.... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Neo te mindig olyan kedves vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:20:26
Létrehozva:
|
|
|
hehe Usi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie Lola elküldte nekem a BB dalokat úgyhogy akkor neked már nem kell küldeni semmit.De azért köszi,hogy gondoltál rám.Vagy már elkezdted küldeni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már elkezdtem, de akkor mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:24:57
Létrehozva:
|
|
|
na én most kiveszem magam a konyhába...főzni.... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Neo te mindig olyan kedves vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:32:44
Létrehozva:
|
|
|
Mode! Ment a link! Megkaptad?
|
|
|
|
2010.04. 28. - 08:47:44
Létrehozva:
|
|
|
nem is azért mondtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak zuhi közben megint felfigyeltem rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak mindig elfelejtettem mondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:58:08
Létrehozva:
|
|
|
Ange, Usi köszi a szurkolást!
He-he Girl Power!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vicus! Jó főzést. |
|
|
|
2010.04. 28. - 08:59:17
Létrehozva:
|
|
|
Ezeket még nem is láttam!
(IMG:http://img210.imageshack.us/img210/6955/depechemode300166534150.jpg) (IMG:http://img504.imageshack.us/img504/4023/depechemode010665339529.jpg) |
|
|
|
2010.04. 28. - 09:03:56
Létrehozva:
|
|
|
Ezeket még nem is láttam! (IMG:http://img210.imageshack.us/img210/6955/depechemode300166534150.jpg) (IMG:http://img504.imageshack.us/img504/4023/depechemode010665339529.jpg) A másodikat még én sem! Uh és milyen nagy felbontású. Mentettem is köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) He-he Dave és Mart vagy kissámlin állnak, vagy Andi guggol! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 28. - 09:05:04 |
|
|
|
2010.04. 28. - 09:38:48
Létrehozva:
|
|
|
Trixx, nagyon felröhögtem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehe Trixike, milyen jó, hogy csak így lehet kérni emelést. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is kérnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elküldenének a fenébe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Boldog Névnapot Valicska! Szia Vicus, mostanában mindig elkerüljük egymást, csók neked külön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 09:43:36
Létrehozva:
|
|
|
Már elkezdtem, de akkor mindegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ó Angie ne hari bocs.nem akartalak ám hülyíteni csak mikor válaszoltam,hogy rakd tele a posta ládám még nem néztem a citromail-em.Csak utána és akkor láttam,hogy Lola már elküldte. Köszönöm a kedvességed és elnézést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ange, Usi köszi a szurkolást! He-he Girl Power!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vicus! Jó főzést. köszi túl vagyok rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vicus, mostanában mindig elkerüljük egymást, csók neked külön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na tessék te is ezt mondod mint Trixx.Mindig elkerüljük egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neked is csók drága. Trixx szurk,hogy megkapd a fizetésemelést. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 28. - 09:44:09 |
|
|
|
2010.04. 28. - 10:03:13
Létrehozva:
|
|
|
heló cicák!
olyan szép reggel van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom. tegnap leadtam a beadandómat, sőt, a tanárral dedikáltattam a tankönyvet is, úgyhogy kicsit remélem erre emlékezni fog a javításnál XD mondjuk tök jó dogát írtam, úgyhogy nem ezen fog múlni. jujj, ezek a képek nagyon drágák a fiúkról! Dave...(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meghalok érte. a gyönyörű ujjai... a ruhái....alatt a gyönyörű teste anatómiája... ahogy direkte ilyen túl komolyan néz. szinte érzem hogy alig várja hogy elröhögje magát (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és Martin?! a kis pocak hogy kerekíti a bőrdzsekit! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) láw. imádom őt is. na, ma asszem ilyen mindenkit szeretek napom lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ergo titeket is szeretlek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na jó, ez egyébként is így van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 10:07:08
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=9Q55Gmey7wE
Ezen mindig annyit visítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave hehe, úgy néz ki kicsit, mint szegény Patrick Swazey, plusz a szokásos mozgása (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2:53 közönség táncikál, hehe, 3:09 Martin rázza a seggét, de mondjuk végig, 3:15 hehe megint a közönség, aztán 3:20 Alan hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Heheheee Alan, mint aki csöcsökön játszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 11:39:17
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok megint!
na egész jó volt az órám - kimásoltam pár jó kis verset a körbeadott kötetekből. XD meg bvásároltam a Rossmanban, és a szívinfarktus jött rám mikor sípolni kezdett a rendszer egy szarul lehúzott csomagnál! XD biztonsági őr meg mindjárt azt szúrta ki, hogy az lesz a hibás - lehet tapasztalata az eldobható borotvákkal XDDDD jaj én is ma beadandózok :S de nincs kedvem, de muszáj! sőt még más órára is kell leckét írnom. viszont szereztem jegyzetet egyik órámra. (az elkövetkezendő két hétben futom ezen köreimet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) hétvégén még a szakmai gyakorlatom is letudom, úgyhogy zajlik az élet. hm... kéne vmit enni... Angie: az Allelujah mix megy megint és még mindig faxszányos!!!! és én már láttam ezeket a képeket (az alsót csak részeletében), csak nem ekkora felbontásban! szeretlek!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 11:49:41
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Sziasztok Sereg!
Köszönöm szépen a Névnapi köszöntőket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dart Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |