2400 Oldal V  « < 1586 1587 1588 1589 1590 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.04. 28. - 12:08:43
Létrehozva: #31741

devotee

Köszönöm Neo, megkaptam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bizony, ilyen, amikor egy álom teljesül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És én most nagyon boldog vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 28. - 12:19:08
Létrehozva: #31742

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 28. - 10:07:08) *
http://www.youtube.com/watch?v=9Q55Gmey7wE

Ezen mindig annyit visítok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave hehe, úgy néz ki kicsit, mint szegény Patrick Swazey, plusz a szokásos mozgása (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

2:53 közönség táncikál, hehe, 3:09 Martin rázza a seggét, de mondjuk végig, 3:15 hehe megint a közönség, aztán 3:20 Alan hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Heheheee Alan, mint aki csöcsökön játszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Erre mondanék valamit....XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 28. - 12:26:02
Létrehozva: #31743

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 28. - 13:08:43) *
Köszönöm Neo, megkaptam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bizony, ilyen, amikor egy álom teljesül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És én most nagyon boldog vagyok.

Örülök neki hogy boldog vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És nagyon szívesen a linket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 28. - 12:27:01
Létrehozva: #31744

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 28. - 13:14:58
Létrehozva: #31745

devotee

Valics: szívesen!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 14:21:29
Létrehozva: #31746

devotee

bzz
heló
nem bírok dolgozni!!! ez jellemző (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) borzalmas vagyok, valaki fenekeljen el!

ákos sportszigetes koncertfelvételét hallgatom, amit azért imádok, egyrészt mert hatalmas, másrészt mert ez voltéletem első ákoskoncertje és sose felejtem el. ezen játszotta el amúgy a world in my eyest. nem is rosszul, nagyon mettál. és itt, 2002ben már a kiejtése is hallgatható (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és az a felkonf... kééész
"hölgyeim és uraim, védőháló nélkül szeretnénk valami apró különlegességet bemutatni mára. hát... először is szeretném bemutatni az új barátnőmet, mindig is a feketét szerettem (ez a gitárja XD) az ő némileg rekedtes, karcos hangján szeretném elővezetni azt a slágert, amit nyilván a jelenlévők jórésze fel fog ismerni. mindjárt az első motívumból, megmutatnám. ha nem ismeritek fel, nem játsszuk el, tehát vigyázni kell, nagyon kemények a tények... figyelj: tiririri-ri-ri-riri-riri... hát ez kicsit morcosra sikerült, még mindig nem hallok jó megfejtéseket, még egy kört játszanék belőle: tiririri-ri-ri-riri-riri... annyit elárulok, hogy NEM a bombay dance band együttes számáról van szó: tiririri-ri-ri-riri-riri... ez a WORLD IN MY EYES!!!" a hülye barom állat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 28. - 14:31:54
Létrehozva: #31747

devotee

Lola: ezt a felkonfos cuccot + a WIME-t át tudnád küldeni mailben? (megvan valahol maga a szám - és valóban elég jó feldolgozás - csak már nem tudom hol)

jézus, mindjárt lefejelem a laptopot olyan álmosság jött rám! kávé-time!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 14:52:10
Létrehozva: #31748

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 28. - 15:31:54) *
Lola: ezt a felkonfos cuccot + a WIME-t át tudnád küldeni mailben? (megvan valahol maga a szám - és valóban elég jó feldolgozás - csak már nem tudom hol)

jézus, mindjárt lefejelem a laptopot olyan álmosság jött rám! kávé-time!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kávé-time! nem is rossz ötlet. csak úgy az ízéért mindjárt én is dobok egy kavarósat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

leszedtem, mp3-ba konvertáltam, megvágtam a szindbád dalát. kell valakinek?
küldöm a cuccost ímélben. két fájl, mert hülyén vágták el. a felkonf még az előző szám végén van, a wime meg ugye a kövi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de küldöm. cuppa

tudjátok hova megyek? lehet röhögni.
PINA LALLI tart előadást az egyetemen! XDDD ovis dolog valakinek a nevén röhögni, de ez esetben nem lehet megállni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 28. - 15:40:03
Létrehozva: #31749

devotee

Lola: köszi bébi a számokat! hétvégén leszedem!!! (jah, így szokták megvágni, hogy a felkonf az előző szám végén van :S) izé, esetleg a Szinbád dala is jöhet, azt még úgysem hallottam.
köcccii még egyszer!

hehehe, azért tényleg vicces a neve magyar kontextusban XD
én azon röhögtem nagyon, hogy mikor az egyetemre kerültem, megtudtam, hogy az angol karunk ETR-felelőse (ugye az ETR az a számítógépes rendszer az egyetemen, amin keresztül fel lehet venni pl. a kurzusaimat) nem más mint LOGIN Adrienn.... LOGIN! XD LOG IN! XD Angol szakon! XD
ezen naggggyon röhögtem XD (persze lehet ez csak angolos körökben olyan jó poén XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 28. - 15:49:08
Létrehozva: #31750

devotee

Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pina Lalli XDDDDD Ez tényleg vicces xD

izéé... valamit akartam, de elfelejtettem...xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 16:13:28
Létrehozva: #31751

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 28. - 16:40:03) *
Lola: köszi bébi a számokat! hétvégén leszedem!!! (jah, így szokták megvágni, hogy a felkonf az előző szám végén van :S) izé, esetleg a Szinbád dala is jöhet, azt még úgysem hallottam.
köcccii még egyszer!

én azon röhögtem nagyon, hogy mikor az egyetemre kerültem, megtudtam, hogy az angol karunk ETR-felelőse (ugye az ETR az a számítógépes rendszer az egyetemen, amin keresztül fel lehet venni pl. a kurzusaimat) nem más mint LOGIN Adrienn.... LOGIN! XD LOG IN! XD Angol szakon! XD
ezen naggggyon röhögtem XD (persze lehet ez csak angolos körökben olyan jó poén XD)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, én nem vagyok angolos körű, de azért ennyit még én is tudok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 28. - 16:23:59
Létrehozva: #31752

devotee

Jééézusom hát ez meg hogy van XDDD
Paul épp meditál, Alan meg zenél, vagy mi??? XDDDDDD

(IMG:http://farm5.static.flickr.com/4058/4544301024_036d4e731d_o.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.04. 28. - 17:12:36
Létrehozva: #31753

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 28. - 16:40:03) *
köcccii még egyszer!

Nekem volt egy katonatársam és halál komolyan Beviz Elek volt a neve! De ez most komolyan! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 17:20:12
Létrehozva: #31754

devotee

Hehe Lola!
Arra írtam, hogy nekem magas a faceb., nem értek rajta semmit és különösképp nem is érdekel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Anyukám miatt regeltem, mindig azt mondogatta. Nem érdekelnek már ezek az oldalak, arra azért jó, hogy lásd az ismerősöd, de másra nem, engem lefárasztana, ha mindig foglalkoznék vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ide viszont szívesen jövök, hozzátok bár néha itt is megerőltetem magam, máskor viszont nagy kedvvel írok babáim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 28. - 17:20:31
Létrehozva: #31755

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.04. 28. - 17:12:36) *
Nekem volt egy katonatársam és halál komolyan Beviz Elek volt a neve! De ez most komolyan! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Te jó éééég xD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 17:28:17
Létrehozva: #31756

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 28. - 18:20:31) *
Te jó éééég xD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

No meg az, hogy milyen neveket adnak mostanság.
Vinettu (így írom most), Olyan is volt, aki azt adta, hogy Kolompár Szilveszter Sztálóne, eskü!!!!

No meg az iwiw-en röhögtem még Lola, most mindenki becsatlakozik látom, hogy lássuk, ki nézi meg az adatlapom, mert mindenhol van, csak wiw-en nincs.

Hehehehe!!!!
Ki a jó Isten látná vazzeg, hát az, aki iwiw-es, meg az ismerőseid, nem?
Ki a szart érdekel, hogy ki nézi meg. Azért van ott nem? Hogy megnézzék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nem akarom, hogy valaki bámulgassa, nem regelek, vagy tiltok stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 28. - 17:28:37
Létrehozva: #31757

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 28. - 17:25:59) *

No meg az, hogy milyen neveket adnak mostanság.
Vinettu (így írom most), Olyan is volt, aki azt adta, hogy Kolompár Szilveszter Sztálóne, eskü!!!!

Te jó anyáám XDD Ez fáj XD Bár nálam egyelőre még a Málna név viszi a pálmát annál böszmébb nevet még nem láttam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 17:29:36
Létrehozva: #31758

devotee

Ja ne értsétek félre a megerőltetést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Arra mondom, hogy időhiány fáradtság stb.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 17:43:32
Létrehozva: #31759

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 28. - 18:28:37) *
Te jó anyáám XDD Ez fáj XD Bár nálam egyelőre még a Málna név viszi a pálmát annál böszmébb nevet még nem láttam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olyan is van, hogy Szilva meg Napsütés.
Jó, hogy nem Uvéfény.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 28. - 17:48:25
Létrehozva: #31760

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 28. - 17:43:32) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olyan is van, hogy Szilva meg Napsütés.
Jó, hogy nem Uvéfény.

jééézusom..egyre jobb.... Napsugárról hallottam, de napsütésről..ja meg valamilyen Felhőről is hallottam... ááá ez már fáj XD
Uvéfény XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1586 1587 1588 1589 1590 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
132 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (132 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: