2400 Oldal V  « < 1588 1589 1590 1591 1592 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.04. 28. - 19:05:42
Létrehozva: #31781

devotee

Pá Mode.

Jó pihit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.04. 28. - 19:58:39) *

Ja és a férjem folyton panaszkodott,hogy nem győz a wc-re járni mert felfázott a hideg csarnokba.

Jól van csajok én is elmentem.Pááá és jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 19:10:04
Létrehozva: #31782

devotee

csövike

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 28. - 19:58:37
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 19:53:41
Létrehozva: #31783

devotee

És azt is írtad, hogy nem szokás találkozóra párt hívni, és hogy nem ismeritek a párokat?
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát ez van.

Jó éjt!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 19:57:51
Létrehozva: #31784

devotee

igen írtam

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 29. - 19:23:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 28. - 20:07:16
Létrehozva: #31785

devotee

bocsika hogy közebekottyintok!

De Angie-val megbeszéltük, hogy ha vki megrendeli a Smog-féle januári koncit, azt Angie begyűjti Smogtól (az enyémet is átveszi) és a kis angyalkánk ki is postázza nektek cégessel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval akit érdekel a dolog, az jelentkezzen, hogy ne kelljen egyesével rohangásznia a dvd-kért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 20:14:46
Létrehozva: #31786

devotee

Usi!!!!!
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közbekottyintok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jantar! Nem lakodalmat szervezünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, én rendeltem, és postán elküldi nekem.
Vagy most akkor mi van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 20:15:10
Létrehozva: #31787

devotee

évfolyamtalálka a részemről 0 --> de a többieket is effelé tendálom ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 20:15:27
Létrehozva: #31788

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 28. - 20:57:51) *
igen írtam, h. nem lakodalmat szervezünk hanem évfolyamtalálkozót és erre visszaírt a szervező csaj, h. ő pedig a párja nélkül nem jön ha fejre áll is minden..

Akkor írd meg neki, hogy Cseszd meg!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 20:17:59
Létrehozva: #31789

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 29. - 19:24:05
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 28. - 20:18:15
Létrehozva: #31790

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 28. - 21:16:29) *
az volt évfolyam egyik központi alakjaként talán még van annyi erőm, befolyásom a többiekre, h. nem igen lesz semmiféle szakestély...

Mindenféleképpen.
Értelek központi alak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 20:19:38
Létrehozva: #31791

devotee

sziasztok, a professzor asszony nagyon jó volt, a neve ellenére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuper előadást tartott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj de szeretek egyetemista lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg, mikor ilyen jókat hallok, akkor nagyon.
és csináltam istenifincsi salátát is, hagymás-ubis-zöldpaprikás-jégsalátás-tejfölös-kakkukfüvescsirkést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyamiiiiiiiii volt nagyon. most vagy edzek, vagy írok beadandót, vagy tenglengek. mi legyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jantarr, csak keményen!!! nehogymár.
most azt akarja reklámozni hogy milyen fasza csávót akasztott le, vagy rátok kiváncsi? kapja be! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 20:21:06
Létrehozva: #31792

devotee

szeretem a salikat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 21:19:38) *
sziasztok, a professzor asszony nagyon jó volt, a neve ellenére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szuper előadást tartott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj de szeretek egyetemista lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tényleg, mikor ilyen jókat hallok, akkor nagyon.
és csináltam istenifincsi salátát is, hagymás-ubis-zöldpaprikás-jégsalátás-tejfölös-kakkukfüvescsirkést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyamiiiiiiiii volt nagyon. most vagy edzek, vagy írok beadandót, vagy tenglengek. mi legyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

most azt akarja reklámozni hogy milyen fasza csávót akasztott le, vagy rátok kiváncsi? kapja be! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

elég nyomik
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 20:25:01
Létrehozva: #31793

devotee

én is imádom a salikat, mert pukkadásig lehet enni magad, akkor se hizlal (a legtöbb) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és ez pl ilyen volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ajj
csak kellene edzeni...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 20:27:02
Létrehozva: #31794

devotee

lola írtam privit majd olvasd el.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 20:31:08
Létrehozva: #31795

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 21:19:38) *

Szióka!!

És mi volt ennek a szuper előadásnak a témája? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, hát én is szerettem fősulisnak lenni, főleg a pszichológia előadásokat vártam mindig nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szerintem tenglengjél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Fórumozz velünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 20:34:26
Létrehozva: #31796

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó, trixx ? semmerre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 20:40:19
Létrehozva: #31797

devotee

az előadás címe az volt hogy: a kommunikáció szerepe a társadalmi problémák konstruálásában
agenda setting / agenda building avagy magyarul témakijelölés, tematizáció. ez azt a folyamatot jelenti, ahogy a média kijelöli azt hogy melyek azok a témák, amelyek fontosak. amiről beszélünk. értitek. pl magyarországon ilyenek az adózás, cigánykérdés, ügynökbotrány, kátyúk, énnemtudommi, sokminden. nagyon jó volt. olaszul adott ugye elő, és a tanárunk tolmácsolt, úgyhogy tök jó volt hallgatni az olaszt, olyan szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plusz a ppt meg angolul volt, úgyhogy 3 nyelven tobzódtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 20:42:04
Létrehozva: #31798

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 28. - 21:07:16) *
De Angie-val megbeszéltük, hogy ha vki megrendeli a Smog-féle januári koncit, azt Angie begyűjti Smogtól (az enyémet is átveszi) és a kis angyalkánk ki is postázza nektek cégessel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval akit érdekel a dolog, az jelentkezzen, hogy ne kelljen egyesével rohangásznia a dvd-kért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, a begyűjtést meg a postázást megoldom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A pénzeket meg majd megbeszéljük! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 20:46:37
Létrehozva: #31799

devotee

na jó, kész vagyok.
most ez nem ide illik, meg tudom hogy páran nem szeretitek, de én most azonnal ákos koncertre akarok menni! a sportszigetes koncertet hallgatom, és kész vagyok a lánctalpas keresem az utam koncertverziótól! annyira állatjó volt ez a koncert! zokogtam kb a felétől végig. 15 éves voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jantar, válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, ugye ilyen multicamet később is lehet majd venni? logikusan gondolom lehet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nekem most nem sürgős, se pénzem, de meg időm sincs megnézni, úgyhogy én majd majd majd később majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 20:49:58
Létrehozva: #31800

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 21:40:19) *
az előadás címe az volt hogy: a kommunikáció szerepe a társadalmi problémák konstruálásában
agenda setting / agenda building avagy magyarul témakijelölés, tematizáció. ez azt a folyamatot jelenti, ahogy a média kijelöli azt hogy melyek azok a témák, amelyek fontosak. amiről beszélünk. értitek. pl magyarországon ilyenek az adózás, cigánykérdés, ügynökbotrány, kátyúk, énnemtudommi, sokminden. nagyon jó volt. olaszul adott ugye elő, és a tanárunk tolmácsolt, úgyhogy tök jó volt hallgatni az olaszt, olyan szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plusz a ppt meg angolul volt, úgyhogy 3 nyelven tobzódtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húha, akkor ez elég összetett lehetett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De érdekesen is hangzik, úgyhogy wow! Elhiszem, hogy élvezted, és ez a három nyelv maga volt az extra fűszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 21:46:37) *
na jó, kész vagyok.
most ez nem ide illik, meg tudom hogy páran nem szeretitek, de én most azonnal ákos koncertre akarok menni! a sportszigetes koncertet hallgatom, és kész vagyok a lánctalpas keresem az utam koncertverziótól! annyira állatjó volt ez a koncert! zokogtam kb a felétől végig. 15 éves voltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jantar, válaszoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie, ugye ilyen multicamet később is lehet majd venni? logikusan gondolom lehet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert nekem most nem sürgős, se pénzem, de meg időm sincs megnézni, úgyhogy én majd majd majd később majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hm... én is ma BBztem megint, olyan jó volt. "Újra játszol, újra élsz, magányodról nem beszélsz... hangok hívnak visszatérsz, nem szeretsz és nem remélsz..." IMÁDOM!!!

Anyu veszi meg a jegyeinket a jövő héten! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze, lehet majd venni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1588 1589 1590 1591 1592 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
103 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (103 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: