![]() ![]() |
2009.12. 03. - 12:04:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ildi nekem is bejött 20 éves korába is Dave.Olyan cuki srácnak találtam,akit az ember lánya legszivesebben össze-vissza puszilná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Irigyeltem is Joanne-t amikor a Stripped könyvet olvastam,hogy ő volt az első szerelme.De lettem volna a helyében. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyébbként én is lettem volna a helyében,de a mostaninak is lennék a helyében!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.12. 03. - 12:43:24
Létrehozva:
|
|
|
Nyahhh.. munkát mára befejeztem... Lányok hol vagytok? Angie, küldöm neked az enerdzsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még mindig semmi hir afterról? hogy hol lesz DM-es? De már megint mi van oda kint... Zsoccitól konkrétan áll a hátamon a szőr!
|
|
|
|
2009.12. 03. - 12:56:30
Létrehozva:
|
|
|
Nyahhh.. munkát mára befejeztem... Lányok hol vagytok? Angie, küldöm neked az enerdzsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még mindig semmi hir afterról? hogy hol lesz DM-es? De már megint mi van oda kint... Zsoccitól konkrétan áll a hátamon a szőr! Itt vagyok,csak közben dalszövegeket olvasok. Edóka!Klassz a hűtő mágnesed! Ennek a Zsoccinak én is beszólogattam a múltkor,nagyon elszakadt a cérna,de nem bír magával!!!!! |
|
|
|
2009.12. 03. - 13:26:39
Létrehozva:
|
|
|
Na csajok gyertek, és most mindentbelekérés legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.freestate.hu/party/comments/par...111-nitzer-ebb/
Ja és majd jövök...lejár a szabim, nem felejtem el a télapó meglepit, de addig még benézek. Üdv puszi mindenkinek. |
|
|
|
2009.12. 03. - 13:42:15
Létrehozva:
|
|
|
Puszi Niki! jólégy, várjuk a meglepit!
ILdi, Angie reggel óta nem is volt ? |
|
|
|
2009.12. 03. - 13:57:40
Létrehozva:
|
|
|
Puszi Niki! jólégy, várjuk a meglepit! ILdi, Angie reggel óta nem is volt ? Átküldte msn-en azt a fótós cuccot,aztán ment,mert megjött a főnöke akivel beszélni akart,azóta se kép se hang,már én is aggódok,hogy mi van Vele!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 14:04:36
Létrehozva:
|
|
|
Egyébbként én is lettem volna a helyében,de a mostaninak is lennék a helyében!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ildi én is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na mi van már odakint?mindjárt szétnézek. Ne rémíszgessetek csajok mi van Angie-vel? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Niki:pá,én is várom a meglepit. Olvastam Vicus!Mindíg azzal kezdem,hogy visszaolvasom hsz-ket,hogy képben legyek!! Értékelem a gesztust!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azért nem kell ám olyan véresen komolyan venni a beszólásaimat!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem letolni akartalak!!!!!!!!!!Meg nekem is tetszik most is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi tudom csak vicceltél.egyébként is le akartam cserélni az avatárt és kapóra jött a beszélgetésünk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 14:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Na még itt vagyok ám...
Szegény Angie, mi lehet vele? Tegnap rossz napja volt... Én már megint magamon röhögök. Ez van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó nézd mit írtam afterhez az előbb. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tényleg megyek, a fene a lassú-lusta formámat. |
|
|
|
2009.12. 03. - 14:21:09
Létrehozva:
|
|
|
Elolvastam kint a hozászólásokat.Hát csak a szokásos veszekedés sajnos... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Niki látom te is itt cirkálsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 14:24:50
Létrehozva:
|
|
|
Ja,Vicus! Én már oda sem figyelek, mert szelep kell a fejemre.. még jó, hogy nem szereti a DM-et, nem szereti, mert egy sapka szar.. de mégis állandóan itt eszi a fene, mint valami dögevőt, és amint valami véres szaftos DM ócsárolót lát, le is csap rá... pffff... eszem megáll..
Mi most Vicuska aftert beszéltük Nikivel, meg Ildivel Macseeeeeeeeek.... gyere már!!!!! Niki a cirkáló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 14:58:19
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angi!
Na mesélj mi van Veled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már aggódtunk Érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 15:10:48
Létrehozva:
|
|
|
Ja,Vicus! Én már oda sem figyelek, mert szelep kell a fejemre.. még jó, hogy nem szereti a DM-et, nem szereti, mert egy sapka szar.. de mégis állandóan itt eszi a fene, mint valami dögevőt, és amint valami véres szaftos DM ócsárolót lát, le is csap rá... pffff... eszem megáll.. Mi most Vicuska aftert beszéltük Nikivel, meg Ildivel Macseeeeeeeeek.... gyere már!!!!! Niki a cirkáló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka találóan fogalmaztál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Oké beszéljétek csak az aftert. Angie:hol vagy már???? |
|
|
|
2009.12. 03. - 15:28:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok!
Most jutottam egy kis levegőhöz. Hát az van, hogy nekem most fordítanom kell, de ez csak erre a KBC-s munkára vonatkozik, tehát ideiglenes a fordítósdi. A főnököm is beszélt a másikkal, hogy legyen kedves az alpári hangnemet mellőzni. Valamint most nem a titkársági meló az elsődleges, hanem a fordítás. Szóval ennyi, ma már délután picit rendeződött a dolog, jobb is lett a légkör. Aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 15:36:22
Létrehozva:
|
|
|
Angie na végre irtál.Már a frász kerülgetett mi lehet veled. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Jól van akkor a főnök rendezte a dolgot. Naná,hogy aggódtunk elvégre a barátnéid vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 15:55:32
Létrehozva:
|
|
|
Angie na végre irtál.Már a frász kerülgetett mi lehet veled. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jól van akkor a főnök rendezte a dolgot. Naná,hogy aggódtunk elvégre a barátnéid vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól esik ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kisnagylányod hogy van? Kilát már a csipától? |
|
|
|
2009.12. 03. - 15:59:11
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok! Most jutottam egy kis levegőhöz. Hát az van, hogy nekem most fordítanom kell, de ez csak erre a KBC-s munkára vonatkozik, tehát ideiglenes a fordítósdi. A főnököm is beszélt a másikkal, hogy legyen kedves az alpári hangnemet mellőzni. Valamint most nem a titkársági meló az elsődleges, hanem a fordítás. Szóval ennyi, ma már délután picit rendeződött a dolog, jobb is lett a légkör. Aranyosak vagytok, hogy így aggódtatok értem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na jól van Angi! Ezért mondtam én is,hogy jobb minél előbb tiszta vizet önteni a pohárba. Örülök,hogy rendeződött a dolog,és így már a hangulat is jobb!!!Remélem a Tiéd is jobb!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Persze hogy aggódtunk!!!! Hát ha mi Fekete Sereg nem,akkor ki??? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:06:46
Létrehozva:
|
|
|
Jól esik ám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kisnagylányod hogy van? Kilát már a csipától? Kilát hál isten.Csak köhög és fél éjszaka hallgattuk.Meg szegényt annyira ingerli a köhögés,hogy lehányta magát éjszaka 2-kor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ildi:egyet értek.Jól mondtad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:06:46
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, nagyon normális volt a főnököm. Azt hittem őrjöngeni fog, mert sokszor szokott, de meglepően higgadtan kezelte a témát. A kedvem is jobb egy kicsit, meg végre nyugi van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Akár a Három testőrben: Egy mindenkiért, mindenki egyért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény Petra, hát komolyan, most már zsinórban beteg vagy 2 hónapja. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:09:54
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, nagyon normális volt a főnököm. Azt hittem őrjöngeni fog, mert sokszor szokott, de meglepően higgadtan kezelte a témát. A kedvem is jobb egy kicsit, meg végre nyugi van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akár a Három testőrben: Egy mindenkiért, mindenki egyért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény Petra, hát komolyan, most már zsinórban beteg vagy 2 hónapja. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát ez van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja mint a Három testőrben.Pontosan. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:20:08
Létrehozva:
|
|
|
Gyógyulást hozzon a Mikulás Petrának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |