2400 Oldal V  « < 1589 1590 1591 1592 1593 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.04. 28. - 20:57:07
Létrehozva: #31801

devotee

b.b. én is bírtam őket anno, de már nem..
lola én is írtam.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 20:57:15
Létrehozva: #31802

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 28. - 21:49:58) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hm... én is ma BBztem megint, olyan jó volt. "Újra játszol, újra élsz, magányodról nem beszélsz... hangok hívnak visszatérsz, nem szeretsz és nem remélsz..." IMÁDOM!!!

Anyu veszi meg a jegyeinket a jövő héten! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

édesem, én leborulok előtted a jegyekért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ákosért évek óta nem voltam bezsongva, de most sírni tudnék annyira mehetnékem van! az első koncert!!! az valami feledhetetlen! jajj istenem, olyan volt... de olyan de olyan... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a köcsök nagyarcú állat, de akkor is szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt be kell ismernem sajna. ő az én apamodellem. ugyanaznap született mind anyukám. ez azért jelent valamit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és ez még csak egy kósza remény, de azt hiszem, a nyáron találkozni fogok vele. a kapcsolatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
úú, az újra élsz óriási dal, én is imádom! Angie! hallgasd meg a vér szavát is, most!!! én is azt fogom, most megkívántam, az is olyan gyönyörű hogy meg kell halni tőle.

Usi, olvastam egy fejezet coming home-et. hm, fincsi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csak lassan adagolom magamnak. nagyon jól meg van írva, add át gratulációimat az írólánynak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(((egymillió zárójelben, mert maga a novi tényleg eszméletlen jó, de úú a kisördögöm nem bírja ki: annyira kijavítottam volna a helyesírási hibákat)))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 21:03:02
Létrehozva: #31803

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 21:57:15) *
édesem, én leborulok előtted a jegyekért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ákosért évek óta nem voltam bezsongva, de most sírni tudnék annyira mehetnékem van! az első koncert!!! az valami feledhetetlen! jajj istenem, olyan volt... de olyan de olyan... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a köcsök nagyarcú állat, de akkor is szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezt be kell ismernem sajna. ő az én apamodellem. ugyanaznap született mind anyukám. ez azért jelent valamit. (és ez még csak egy kósza remény, de azt hiszem, a nyáron találkozni fogok vele. a kapcsolatok)
úú, az újra élsz óriási dal, én is imádom! Angie! hallgasd meg a vér szavát is, most!!! én is azt fogom, most megkívántam, az is olyan gyönyörű hogy meg kell halni tőle.

Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én leszek a sofőröd is, biztos szeretnéd te ezt? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Viccelek ám, nem vagyok Schumacher, csak majdnem... de nem kell mellettem parázni, jól elvagyok az utakon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben én is nagyon várom már a koncertet, tetszett a 40, de nem lehetett rajta tombolni, nekem meg most tombolós Ákos kell!!!!!!!!!!! És én is szeretem, a politikai nézeteit meg letojom, a humora állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondom állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kazettán van vele csomó riportom, és mikor beszél az első amerikai útjáról meg New Orleansról, hát majdnem bepisiltem a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hallgatom a Vér szavát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt a Calypso-t is szeretem nagyon!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 21:10:43
Létrehozva: #31804

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 28. - 21:57:07) *
b.b. én is bírtam őket anno, de már nem..
lola én is írtam.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pedig még mindig jó!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 21:12:17
Létrehozva: #31805

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 28. - 22:03:02) *
Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én leszek a sofőröd is, biztos szeretnéd te ezt? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Viccelek ám, nem vagyok Schumacher, csak majdnem... de nem kell mellettem parázni, jól elvagyok az utakon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben én is nagyon várom már a koncertet, tetszett a 40, de nem lehetett rajta tombolni, nekem meg most tombolós Ákos kell!!!!!!!!!!! És én is szeretem, a politikai nézeteit meg letojom, a humora állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondom állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kazettán van vele csomó riportom, és mikor beszél az első amerikai útjáról meg New Orleansról, hát majdnem bepisiltem a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hallgatom a Vér szavát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sőt a Calypso-t is szeretem nagyon!!!

Ikon! hinnék benned vakon!!!! áááááááááááááááááááááááá
úristen, mi van velem? ákos? én? mivan? mióta csalódtam a vén majomban, azóta nem tudok lelkesedni érte, most meg? be vagyok zsongva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ajvé... sofőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem szoktam félni csak 1-2 ember van, aki mellé ha beülök a kocsiba tuti felfordul a gyomrom. énnemtudom olyanokat fékez valahogy, hogy a gyomrom a torkomban van... utálom. jaja, 40 se volt rossz, de azért... ülni koncerten? ugyan már, mi vagyok én, nyugdíjas? andantén is álltunk, mindegyiken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legjobb koncertem a siófoki andante.
Ákos meg egy állat. nagy az arca de csak azért érezzük ezt így mert sajna ritka az olyan "riporter" ezekben a zenetévékben ahova hívják akiket nem joggal nézne hülyének. és ha valakit kellően értelmesnek tart, azzal jófej. nekem egy barátom most vele dolgozik, és azt meséli hogy tök kedves és bazi intelligens. én a verseit is imádom.

és most
CON QUIS TA DORR
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 28. - 21:19:43
Létrehozva: #31806

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 21:57:15) *
Usi, olvastam egy fejezet coming home-et. hm, fincsi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csak lassan adagolom magamnak. nagyon jól meg van írva, add át gratulációimat az írólánynak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(((egymillió zárójelben, mert maga a novi tényleg eszméletlen jó, de úú a kisördögöm nem bírja ki: annyira kijavítottam volna a helyesírási hibákat)))

átadtam neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ööö... hát én javítottam, de siettem, szóval lehet benne maradt pár hiba....
((((( azért a NR-ban is akad... )))))
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 21:22:24
Létrehozva: #31807

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 28. - 22:19:43) *
átadtam neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ööö... hát én javítottam, de siettem, szóval lehet benne maradt pár hiba....
((((( azért a NR-ban is akad... )))))
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azok kérlek elírások. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(fú de jó lenne továbbírni lassan...)
(((de a kiakar az ki akar és ilyenek. de ne vedd magadra tényleg csak az én hülyeségem az ilyesmi. hülye helyesírási versenyek)))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 21:29:32
Létrehozva: #31808

devotee

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 29. - 19:25:04
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 28. - 21:35:59
Létrehozva: #31809

devotee

alapban én is észreveszem ezeket, de óhatatlanul benne marad néhány a sztorikban - főleg ha siet az ember vagy túlságosan elmerül a történetben. *vállat von*

hjajjj... A vér szava....... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) egyik legnagyobb kedvenc nálam...
(mindjárt meg is keresem a listámon - most felraktam a full zenemappám winapra - csak előbb megvárom, hogy végigmenjen a Useless-mixem XD)

basszus jantar, szarjátok le! szervezz össze pár embert és írjátok meg neki hogy kapja be! a többség dönt! ha ekkora díszp*csa, akkor maradjon ő otthon a drága párjával! ne csessze már el a többiek örömét! és amúgy is, ha nem rugalmas, akkor minek vállalta el a megszervezését?! inkább neked kellett volna, ha téged szerettek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 21:42:17
Létrehozva: #31810

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 28. - 22:35:59) *
alapban én is észreveszem ezeket, de óhatatlanul benne marad néhány a sztorikban - főleg ha siet az ember vagy túlságosan elmerül a történetben. *vállat von*

hjajjj... A vér szava....... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) egyik legnagyobb kedvenc nálam...
(mindjárt meg is keresem a listámon - most felraktam a full zenemappám winapra - csak előbb megvárom, hogy végigmenjen a Useless-mixem XD)

basszus jantar, szarjátok le! szervezz össze pár embert és írjátok meg neki hogy kapja be! a többség dönt! ha ekkora díszp*csa, akkor maradjon ő otthon a drága párjával! ne csessze már el a többiek örömét! és amúgy is, ha nem rugalmas, akkor minek vállalta el a megszervezését?! inkább neked kellett volna, ha téged szerettek.

köszi a kedves szavaidat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 21:42:20
Létrehozva: #31811

devotee

igaza van Usinak, jantarr, nehogymár emiatt ne menj el! a többiekkel ellesztek tök jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, nálam ne fájjon többé koncertverzió... mettál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úúú meg most kezdődött el a világ legvégén. ezért milyen hálás az ember, egy ne fájjon többé után a koncerten! legalább kicsit szusszan az ember! itt kiliheged magad, alig bírod a ritmusra tapsolást (titi-ti-ti-ti) mert annyira széttomboltad magad az előtte lévő nótán. és énekelni se bírsz, mert végighörögted a ne fájjon többé-t. jajj! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és aztán jön a lánctalpas rész! üsd a dobot, sanyi!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 21:45:31
Létrehozva: #31812

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 22:12:17) *
Ikon! hinnék benned vakon!!!! áááááááááááááááááááááááá
úristen, mi van velem? ákos? én? mivan? mióta csalódtam a vén majomban, azóta nem tudok lelkesedni érte, most meg? be vagyok zsongva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ajvé... sofőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem szoktam félni csak 1-2 ember van, aki mellé ha beülök a kocsiba tuti felfordul a gyomrom. énnemtudom olyanokat fékez valahogy, hogy a gyomrom a torkomban van... utálom. jaja, 40 se volt rossz, de azért... ülni koncerten? ugyan már, mi vagyok én, nyugdíjas? andantén is álltunk, mindegyiken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legjobb koncertem a siófoki andante.
Ákos meg egy állat. nagy az arca de csak azért érezzük ezt így mert sajna ritka az olyan "riporter" ezekben a zenetévékben ahova hívják akiket nem joggal nézne hülyének. és ha valakit kellően értelmesnek tart, azzal jófej. nekem egy barátom most vele dolgozik, és azt meséli hogy tök kedves és bazi intelligens. én a verseit is imádom.

és most
CON QUIS TA DORR

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami nem volt a reggel italodba keverve?

Jajj, én nem bírom aki úgy vezet, hogy fék-gáz, attól behányok mint utas. Én kérlek inkább a motor féket használom, úgyis lassul az a kocsi, ha nem nyomok padlót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Andante is nagyon zsír volt ám, de azon a turnén én csak egy állomáson voltam, kár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerencsés a haverod!!! Meg hát Ákos amúgy is intelligens, csak szeret nagy arcoskodni.

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 22:42:20) *
igaza van Usinak, jantarr, nehogymár emiatt ne menj el! a többiekkel ellesztek tök jól (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, nálam ne fájjon többé koncertverzió... mettál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
úúú meg most kezdődött el a világ legvégén. ezért milyen hálás az ember, egy ne fájjon többé után a koncerten! legalább kicsit szusszan az ember! itt kiliheged magad, alig bírod a ritmusra tapsolást (titi-ti-ti-ti) mert annyira széttomboltad magad az előtte lévő nótán. és énekelni se bírsz, mert végighörögted a ne fájjon többé-t. jajj! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és aztán jön a lánctalpas rész! üsd a dobot, sanyi!!!

Nálam 101-es szoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 21:51:16
Létrehozva: #31813

devotee

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááá

http://www.youtube.com/watch?v=VZW3m3ceVxc
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 28. - 21:57:21
Létrehozva: #31814

devotee

Jóéjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 21:59:57
Létrehozva: #31815

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 28. - 22:42:20) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jjantarr- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 29. - 19:25:43
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 22:00:09
Létrehozva: #31816

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 28. - 22:45:31) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valami nem volt a reggel italodba keverve?

Jajj, én nem bírom aki úgy vezet, hogy fék-gáz, attól behányok mint utas. Én kérlek inkább a motor féket használom, úgyis lassul az a kocsi, ha nem nyomok padlót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Andante is nagyon zsír volt ám, de azon a turnén én csak egy állomáson voltam, kár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerencsés a haverod!!! Meg hát Ákos amúgy is intelligens, csak szeret nagy arcoskodni.

Nálam 101-es szoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

csak kávézok... XD hát ez van, bediliztem...

fú, nagyon utálom az olyan sofőröket. andantén voltam miskolcon, pesten, siófokon. meg nem is tudom... lehet voltam még valahol... debrecen? nem is tudom. a siófoki a legszuperebb koncert volt amit valahga láttam. ákos egészen meg volt őrülve, nem olyan kimért pöcsként viselkedett, bolondozott a színpadon, verset szavalt csak így spontán, meg piramist énekelt (csak két sort akart, elváltoztatott, révészsanyis hangon, aztán meglepődött, amikor bekapcsolódott a közönség és végigénekeltük (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) és a pesti andantén történt az, hogy közös fényképem lett a zenekarral, amin a Zalán megölelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) éééés: a koncert után találkoztam a bonanza banzai egykori tagjaival!!! és még a fábián tibi is ott volt! van fotó is, majd megmutatom:D na ezt alig hittem el! percekig zokogtunk utána a két sráccal akivel voltunk - pedig mindketten meglett harmincas férfiak! és nem hittem el. akkoriban ez nekem olyan nagy dolog volt, mint ha ma a Mode tagjaival találkoznék... gondolhatod milyen volt...

haveromat meg majd megpuhítom... a drága. ő az, akitől a múltkor úgy kifakadtam, ő kérte nekem az autogramot. cuki édes drága egy fiú
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 22:03:11
Létrehozva: #31817

devotee

lassan én is megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a 98as andy nektek bejön?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 28. - 22:04:48
Létrehozva: #31818

devotee

na látod jantar, ugyehogy neked volt igazad! ne hagyd magad, azért szervezzétek meg, tök jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Andy... hááát... nagyon sose jött be, max még fiatalon, de akkor is inkább csak elmegy kategória. aranyos. és én nem szeretem az aranyos pasikat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 28. - 22:04:58
Létrehozva: #31819

devotee

jantar: szívesen! álljatok a sarkatokra! egységben az erő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha meg besértődik a csaj, az az ő baja XD legalább nem kell a képét néznetek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Lola: huhh azért ez kemény lehetett! meghatározó élmény a javából!!!!!

nekem most ment le az A vér szava - most Nine Inch Nails megy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 28. - 22:05:04
Létrehozva: #31820

devotee

basszus május 3ra meg kellene írni egy beadandót is .. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1589 1590 1591 1592 1593 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
109 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (109 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: