![]() ![]() |
2010.04. 28. - 22:07:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
basszus május 3ra meg kellene írni egy beadandót is .. :S nekem május 2re XD nyertem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) május 3 = 3 prezentáció (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz a pörgés... |
|
|
|
2010.04. 28. - 22:29:42
Létrehozva:
|
|
|
jaja, usi, hatalmas élmény volt. hetekig hitetlenkedő arccal mászkáltam...
hogy eltűnt mindenki... nahát... akkor beadandózok. magyar gárda becsületkódexének diskurzuselemzése. remekül szórakozok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 28. - 22:40:14
Létrehozva:
|
|
|
fuh, nem hangzik túl jól XD
nekem meg péntekig kell megírnom, úgyhogy nyertem XD |
|
|
|
2010.04. 28. - 22:53:07
Létrehozva:
|
|
|
fuh, nem hangzik túl jól XD nekem meg péntekig kell megírnom, úgyhogy nyertem XD XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) maga a szöveg kabaré (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak írni nincs kedvem róla. eredetileg holnap kellene leadni, de vasárnapig el lehet ímélezni, akkor meg nanáhogy nem kapkodik az ember XD |
|
|
|
2010.04. 29. - 07:37:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 29. - 08:15:45
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 29. - 08:19:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 29. - 08:21:41
Létrehozva:
|
|
|
csókolom, jó reggelt fiatalság! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jajj basszus de sok dolgom van amit nincs kedvem megcsinálni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép napot mindenkinek, lelkeim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 08:25:59
Létrehozva:
|
|
|
Nincs jó napom. Kramcsák néni.... nyűgös vagyok!
Robotmunkaerő ként dolgozom, helyhez kötve: a melegítópárna csatlakoztatva a 220-ra, a kardigánommal a derekamra kötve, ezzel melegítem a derekam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) He-he így nem tudok fénymásolni mert csak kb 2 méteres mozgásterem van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 08:28:08
Létrehozva:
|
|
|
Lola: ismerős!!!!! takarítás + rendrakás mielőtt jön a főbérlő, mosogatás, beadandóírás, leckeírás, még több leckeírás, fordítás, képszerkesztés (na jó az utcsó 2-höz van kedvem! XD)
szegény Trixx!!!! Algoflexet Kramcsák nénire!!!!!!!!!!! (hehe, ne is rohadt zöldségekkel dobáld meg XD) |
|
|
|
2010.04. 29. - 08:31:29
Létrehozva:
|
|
|
baszkikáim, összerendeződött a ciklusunk? XD neekm is... bár nekem lecsnegőben már hálistennek.
nu, kész szépséges bronzos szemsminkem, megyek. pápá Usi, jó "szórakozást"! szegényem, te se unatkozol... |
|
|
|
2010.04. 29. - 08:34:54
Létrehozva:
|
|
|
Lola: ismerős!!!!! takarítás + rendrakás mielőtt jön a főbérlő, mosogatás, beadandóírás, leckeírás, még több leckeírás, fordítás, képszerkesztés (na jó az utcsó 2-höz van kedvem! XD) szegény Trixx!!!! Algoflexet Kramcsák nénire!!!!!!!!!!! (hehe, ne is rohadt zöldségekkel dobáld meg XD) Azt kapott Kramcsák néni reggelire, meg tegnap vacsorára is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már jobb egy kicsit, de nagyon Pitbull vagyok ilyenkor. Nekem péntek a takarítós napom ilyenkor csak 3-ig dolgozok, rohanás haza, portörlés, porszívó, felmosás, stb.... Most jött meg a könyvelő. Meglátott: Robobetti vagy? Szegénykém. Majd átölelt és megpuszilt. Olyan jól esett. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Na ezért szeretek én itt dolgozni. Lola, akkor szinkronban vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 08:44:54
Létrehozva:
|
|
|
hehe, én Edóval meg Angie-vel vagyok szinkronban asszem XD
Angie: Smog visszaírt, hogy okés a te begyűjtöd a dvd-ket megoldás! Trixx: de édes könyvelő!!!! ritka az ilyen! Lola: hát nem fogok unatkozni, az fix! csak tudjak elszakadni az egyik barátnőmtől (tod, akinek küldtem msn-en a linkjét) - bár nem akarok, szeretek vele dumálni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 08:46:07
Létrehozva:
|
|
|
Vicusom, szomorúan olvastam, hogy ilyen helyzetbe kerültetek a párod munkahelye miatt.
Nagyon együttérezek veletek. Ez olyan szemétség!!!!! Apukám is hasonló helyzetben van, annyi különbséggel hogy ő helyi vállalkozónál dolgozik, aki fizetés helyett mindenre költ.... Az a szomorú, hogy ebben az országban ezt simán meg lehet csinálni. |
|
|
|
2010.04. 29. - 08:55:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 29. - 08:55:49
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, ari vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 09:03:54
Létrehozva:
|
|
|
ééééés helló!
beértem órára... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen, ez a fizetés dolog. anyum is így járt még 2 éve, feketén dolgoztatta a csávó, és azóta is jön nekünk 140ezer ft-tal és valószínűleg sosem fogja ideadni, amíg valami kétméteres túlpigmentált maffiózó ismerősünket rá nem küldjük. ezt a megoldást nektek is ajánlom figyelmetekbe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 29. - 09:04:09 |
|
|
|
2010.04. 29. - 09:06:35
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hajrá a megfélemlítéssel! nehogy már ne! azért az nem kis pénz!
vica: én is együtt érzek! szar helyzet nagyon! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 09:16:57
Létrehozva:
|
|
|
ééééés helló! beértem órára... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen, ez a fizetés dolog. anyum is így járt még 2 éve, feketén dolgoztatta a csávó, és azóta is jön nekünk 140ezer ft-tal és valószínűleg sosem fogja ideadni, amíg valami kétméteres túlpigmentált maffiózó ismerősünket rá nem küldjük. ezt a megoldást nektek is ajánlom figyelmetekbe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) De durva, hogy azóta sem adták oda. Szemetek! Sajnos nekem ilyen ismerőseim ninicsenek, de nem is szeretném. |
|
|
|
2010.04. 29. - 09:27:12
Létrehozva:
|
|
|
A feketézéssel ezért kell vigyázni, mondjuk látjuk, hogy Vicáéknál sem működik a dolog, pedig az elvileg egy cég... szóval se hivatalosan/se feketén nem védi semmi a munkavállalókat. Sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szomorú helyzetkép Magyarországról!
|
|
|
|
![]() ![]() |