2400 Oldal V  « < 1592 1593 1594 1595 1596 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.04. 29. - 15:01:49
Létrehozva: #31861

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 29. - 16:00:55) *
de lehet, hogy nem is édességre vágyom, mert most meg megláttam a mélyhűtőben ilyen fagyasztott krokettet..nyami azt is kérek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább finomat ennék, nem feltétlenül édeset. Ez a hátránya annak, ha anyám délutános..folyamatosan csak zabálnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak attól félek, hogy majd megérzi a szagokat aztán megint elkezdi hogy miért sütögetek amíg nincs itthon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na nem baj majd órákig szellőztetek, páraelszívót csutkára nyomom, és az ajtókat is becsukom, hogy a szobába se menjen be a szag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Így van! Helyes! Nem tudom miért baj ha sütögetsz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 15:04:01
Létrehozva: #31862

devotee

Pá Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hááát, fene se tudja. Anyám sose örül semminek, ha valamit mondjuk magamtól meg tudok csinálni... értékelné a napokig tartó takarítást..de minek...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Idézet (Trixx @ 2010.04. 29. - 15:01:49) *
Így van! Helyes! Nem tudom miért baj ha sütögetsz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 29. - 15:58:38
Létrehozva: #31863

devotee

azért az gáz, ha nem örül annak, hogy magadtól csinálsz meg dolgokat - ez lenne a lényeg, hogy megtanuld ellátni magadat - szerintem.

Poe remek költő és író volt - imádom a sötét, elgondolkodtató, mély verseit és novelláit, amik az emberi pszichét és elfojtott vágyakat és szexualitást boncolgatják. A Holló az alap tőle. Mondjuk én inkább a novelláit szeretem. Az Usher-ház bukását már magyarul és angolul is elemeztem különböző szempontokból (a női alak szerepe, vérfertőzés, rejtett szexualitás, őrület) - pont ezért szeretem, mert a műveit nagyon sok irányból meg lehet közelíteni a komplexségük miatt. A fő - horrorisztikus - szál mellett mindig fut egy mélyebb értelmezésű dolog is benne. Amúgy ő volt a korai detektívregények atyja is. A novellái mind-mind egy-egy eset, aminek kinyomozásába bevonja az olvasókat.
szóval love Poe (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 16:03:59
Létrehozva: #31864

devotee

Jajj és a nap legdurvább akármijét még el sem meséltem...
Van egy elsős csávó a suliban. Az még csak hagyján, hogy alapból ronda a gyerek, de mit tudtam meg ma???? Alapozót használ b*meeeeeeeeeeeeeg .. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Ez már nekem fáj..olyan feje van a gyereknek , hogy az egész arcából a szeme, az orra és a szája látszik. A szájában egy piercing ami gusztustalanul néz ki.. Vasalja a haját.... és ez az alapozós dolog....azt hittem hogy kihányom a tízóraimat amikor megláttam rajta... de még ha csak egy pici...neeem ez feltűnő, messziről látszik!!!
nem tudom elképzelni, ahogy egy fiú áll a tükör előtt, és vasalja a haját, utána meg alapozóval keni a pofáját.. fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!!!!!!!!!!
bleee... én egyszerűen csak ocsmányságnak hívom a gyereket, ha meglátom..

Igazából örülne, ha az egyetlen dolog amit magamtól csinálnék, az a takarítás lenne. Amit persze magamtól csinálok, de ha egy nadrág van a kanapén, és egy papír az asztalon, az már rendetlenségnek számít....

Hát, majd ha vesszük ezt az emberkét, komolyabban foglalkozunk vele, akkor majd meglátjuk, hogy nekem mennyire jön be (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A neve az tarolt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 29. - 16:18:40
Létrehozva: #31865

devotee

Én sem kedvelem az ilyen divatmajmokat (emo feeling), de már csak vállat vonok rajtuk, max. 1 fintor. Még középsuli utcsó évében jött be ez a nagy divat és asszem már meséltem, hogy 2 osztálytársam szörnyűlködve jött vissza a fiúvécéből és mesélték, hogy 2 fiú egymásnak vasalja a haját. Hát... egészségükre. Az alapozót (egészséges mértékben) akkor tudnám elfogadni, ha mondjuk pattanásos a feje és csúnya a bőre. Akkor oké, de divatból ennyire terhelni a bőrét... A szomszéd lány is már kb. 15 éves kora óta durván kente magát minden fenével - olyan is lett a bőre utána. Nem azt mondom, aki úgy érzi, hogy kell, az csinálja, de ne essen túlzásba. Mondjuk személy szerint szerencsés vagyok, ritkán van pattanásom (csak Kramcsák néni szokott küldeni párat néhány nappal a látogatásai előtt - a kis szemét ribi!), ezért én alapozót se használtam soha - egyszer otthon kipróbáltam ilyen termékmintából poénból, de elég is volt, köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ha kedveled a sötétebb hangú és komolyabb verseket, akkor szeretni fogod Poe-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 16:35:01
Létrehozva: #31866

devotee

Egymásnak vasalták a hajukat???? fúúj fúúúj gusztustalan (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Hát akkor én is azt mondanám, hogy ok, de ennek a gyereknek nincs csúnya bőre alapból szerintem. Mondjuk így már az, de amúgy nem hinném, hogy túlzottan ronda.
Ja,szerencsére nekem is ritka, ha pattanás nő az arcomon. Kramcsák néni is ritkán hoz szerencsére..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 29. - 16:54:40
Létrehozva: #31867

devotee

hát, Poe bizony egy zseniális fickó volt, jóval több annál mint hogy Allan volt a középső neve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azért ez aranyos, Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kis dilis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nekem nincs úgy bajom a hajvasalós fiúkkal, a legjobb barátom is csinálja, na jó, mondjuk ő fodrász, nála szakmai ártalom. de annyi van, hogy nem jönnék össze ilyen pasival, aki tovább csinálja a haját reggelente a frizuráját mint én... de ez az alapozó dolog nálam is kiüti a biztit, ha észreveszem. amúgy ha ügyes, és észrevétlen, akkor nem zavar. pl ott a lakatos márk stylist jófej csávó. nagyon bírom, mert egy értelmes pasi, hát nah, kicsit feminin de ez van. ő pl folyton sminkben van, és nem zavar nála. mert valahogy illik hozzá, a személyiségéből fakad. és pl az tetszik is hogy pl Mode-körökben szemceruzás fiúk. na mondjuk a körömlakk már nem Martinnál, pláne hogy ronda, rövid, nyomi körmei vannak, amiket amúgy is röviden kell tartson a gitár miatt. így meg semmi értelme. de hát a drágaságnak ez a hülyesége, na bumm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon emberfüggő, valakihez direkt illik az ilyesmi.

jajj, istenem. amúgy úgy meghatódtam, sírni tudnék. pedig tudtam hogy kapom, de akkor is: megjött postán az autogram amit az attila kért nekem ákostól. ez a drága cukorpofa attila a saját névjegyére íratta, és azt küldte el. szét tudnám zabálni, most a helyszínen lesmárolnám. hogy lehet valaki ilyen drága, figyelmes, kedves? és miért nem hív át randizni? XD (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 29. - 17:00:11
Létrehozva: #31868

devotee

oh hát igen, van, akinek jól áll a kihúzott szem és lakkozott köröm fiú létére - akin jól áll, azért meg tudok veszni XD (lásd az említett kategóriára: Dave!!! - de más pasin is marha jól tud mutatni szerintem - ez meg az én perverzióm a fekete öltönnyel, ezüstgyűrűvel és kivételes esetekben a szemüvegekkel - na jó, belevehetjük még a bőrkesztyűt is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hhhhmmm... hmmm...)
hajaj, mindjárt beindítom itt magam! XD
ERRE ELKEZDŐDIK A KINGDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(fúj, fúj lecke, utálom, fúj!)

Tök jó Lola, hogy megkaptad az autogramot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 17:03:55
Létrehozva: #31869

devotee

Én már nagy dilis vagyok Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 29. - 17:23:36
Létrehozva: #31870

devotee

igen, Mode, ez igaz. naaaaagy dilis vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi: én is imádom az effélét, fekete ruhák, szemcerka (körömlakkot mondom nem szeretem), meg nemtom, ezüstékszer (bár, nem, asszem az ékszerezett pasikat se nagyon szeretem. egy gyűrű, egy medál, karóra max) nagyon jól néz ki, csak az a baj hogy a pasik 0,001%-ánál jön a személyiségükből. a legtöbb pasinál ez póz, és azt kilométerekről megérzem, és hisztérikus röhögőgörcsöt kapok tőle, hogy x éves pasiknak még ilyesmivel kell magukat meghatározni, mert szegények annyira bizonytalanok önmagukban hogy ilyen szarokkal kel izgalmassá tenniük magukat. nevetséges... george michael megénekelé vala: the clothes do not make the man. az már tuti: bár fontos a stílusos, igényes öltözködés, de csak önmagában még nem tesz emberré senkit sem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 17:34:24
Létrehozva: #31871

devotee

hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmes dilis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem különösebben nincs bajom azzal, ha egy férfi festi magát. Alan annak idején is azt csinálta, csak hát nagyon- nagyon vékonyan a szép szemét. de neki jól is állt. Ahogy Dave-nek is. Körömlakkot nem szeretem pasikon (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 29. - 17:59:34
Létrehozva: #31872

devotee

Lola: én is úgy gondoltam, hogy azokon a pasikon áll jól, akiknek kiegészíti a személyiségét, nem pedig mondjuk az ékszereken keresztül próbál érvényesülni (az tényleg vicces mikor teleaggatja magát - de ugyanezt gondolom az ilyen nőkről is). Én is úgy szeretem, hogy 1-2 gyűrű, egy lánc, egy óra vagy néhány karkötő a pasin - számomra ezek az apróságok nagyon izgalmassá tudnak tenni egy pasit (már ha olyanról van szó, akiről te is beszéltél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). egy gyűrű pl. nagyon szépen kiemeli számomra, ha a pasinak szép a keze (igen, enyhe kéz-fetisiszta is vagyok XD), a karkötő a csuklóját, kézfejét, a nyaklánc.... na hát itt mocskos gondolatok kezdenek rajzani a fejemben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na mindegy, abbahagyom, mert kigyullad a szék XD
(na és hát persze ezek mind megtestesülnek Dave-ben XD nem azt mondom, hogy más pasikon nem, de még kevés olyannal találkoztam, akiknél ezek mind megvoltak. persze ez nem befolyásol, csak észre szoktam venni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 18:20:06
Létrehozva: #31873

devotee

Jézusom, de kevesen vagyunk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 29. - 18:22:25
Létrehozva: #31874

devotee

Angie, Zolim nem tud segíteni, mert nincs ahhoz a megyéhez jogosultsága.
(IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Üdv Sereg! Puszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 18:26:03
Létrehozva: #31875

devotee

csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem egy fiú legyen lányos ill. legyenek benne feminim vonások pl. martin is olyan aranyos mikor ki van festve mindene haja, szeme, teste körme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem igazán szeretem az ősmajom, latinos férfi típust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

annyira imádom martin-t mikor magam alatt vagyok és őt hallgatva megint minden színes lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) only when i lose tőle nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 18:26:27
Létrehozva: #31876

devotee

Hát Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tetszett amit írtál msn-en jót röhögtem XD XD

Na, a latinos, csupa szőr pasikat én sem szeretem. Alan is akkor néz ki igazán jól és fiatalosan amikor meg van borotválkozva XD
Szerencsére pénteken meg volt..XD Ráadásul frissen öcsééém XDD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 29. - 18:31:04
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.04. 29. - 18:29:19
Létrehozva: #31877

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 29. - 19:26:03) *
csövike mkinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem egy fiú legyen lányos ill. legyenek benne feminim vonások pl. martin is olyan aranyos mikor ki van festve mindene haja, szeme, teste körme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem igazán szeretem az ősmajom, latinos férfi típust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

annyira imádom martin-t mikor magam alatt vagyok és őt hallgatva megint minden színes lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) only when i lose tőle nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe!!!!!!
Azt mondja, szerintem egy fiú legyen lányos.
Azért valld be Jantar, ez eléggé paradoxon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De értem, neked ez az ízlésed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csók Mode meg mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most nem nagyon érek rá...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 18:30:16
Létrehozva: #31878

devotee

Idézet (Niki @ 2010.04. 29. - 19:29:19) *
Hehehe!!!!!!
Azt mondja, szerintem egy fiú legyen lányos.
Azért valld be Jantar, ez eléggé paradoxon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De értem, neked ez az ízlésed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csók Mode meg mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most nem nagyon érek rá...

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 29. - 18:31:58
Létrehozva: #31879

devotee

a szőrmókok nekem se az eseteim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ha egészséges mértékű az a femininitás, ergo ügyesen keveredik benne, akkor egyetértek Jantarral. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szeretem a kettősséget, na! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 18:33:27
Létrehozva: #31880

devotee

én olyan fiatalkori alan féleségre gondoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1592 1593 1594 1595 1596 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
156 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (156 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: