2400 Oldal V  « < 1595 1596 1597 1598 1599 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.04. 29. - 19:17:06
Létrehozva: #31921

devotee

Hát ööhhm az az ember ott valószínűleg Alan XD Csak mivel tiszta víz a haja, lenyalta XD Én is szívesen lenyalnám XDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 29. - 19:22:43
Létrehozva: #31922

devotee

nem gyengén lányos! XD aszittem valami csunyuska gebe csaj XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 19:23:09
Létrehozva: #31923

devotee

Na vazzeee lenőzik a férjemet XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 29. - 19:27:15
Létrehozva: #31924

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 29. - 20:23:09) *
Na vazzeee lenőzik a férjemet XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hát de most őszintén? tényleg azt hittem hogy az egy lány. épp el akartam küldeni az anyjába hogy takarodjon Martin közeléből, olyan szexi azon a képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 19:27:18
Létrehozva: #31925

devotee

olyan szép fiatal volt alanke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a kék szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) walking in my shoes ahogy martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom azt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 19:28:50
Létrehozva: #31926

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 29. - 19:27:15) *
hát de most őszintén? tényleg azt hittem hogy az egy lány. épp el akartam küldeni az anyjába hogy takarodjon Martin közeléből, olyan szexi azon a képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nem számít Lola XD XD

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 29. - 19:27:18) *
olyan szép fiatal volt alanke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a kék szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) walking in my shoes ahogy martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom azt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most is szép (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 29. - 19:30:27
Létrehozva: #31927

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.04. 29. - 20:28:15) *

de komolyan
van olyan ebből a képből hogy alája van dokumentálva hogy "ezen a képen Alan Wilder és Martin Gore"? mert én továbbra is nőnek nézem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 19:34:52
Létrehozva: #31928

devotee

de akkor még szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=x-20qwhrBfw jó ez a dal és a szövege is elég aktuális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

lola nem látod a szép nagy szemet és a jellegzetes mosolyát össze nem téveszthető senkivel:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.04. 29. - 19:35:59
Létrehozva: #31929

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 29. - 20:34:52) *

http://www.youtube.com/watch?v=x-20qwhrBfw jó ez a dal és a szövege is elég aktuális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

lola nem látod a szép nagy szemet és a jellegzetes mosolyát össze nem téveszthető senkivel:D

háááát.... neked elhiszem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 19:37:30
Létrehozva: #31930

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.04. 29. - 19:30:27) *
de komolyan
van olyan ebből a képből hogy alája van dokumentálva hogy "ezen a képen Alan Wilder és Martin Gore"? mert én továbbra is nőnek nézem XD

Nem tudom XD De az biztos Alan én látom rajta XD

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 29. - 19:34:52) *

Hát, ahogy ott állt előttem 2 hete, és láttam mennyire tiszta, meg szép, meg még zenghetnék róla ódákat, nem lehet senkinek egy szava sem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 19:39:42
Létrehozva: #31931

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=NxTEA0YoDQc

http://www.youtube.com/watch?v=qoeldwhoZRM
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 29. - 19:42:51
Létrehozva: #31932

devotee

Sziasztok!

Huh, mekkora pörgés van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig tudom követni!

Trixx, igen a Lee Annácska kinn van a blogomon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát Poe nálam is nagy kedvenc, bár régen nem olvastam már a verseit, pedig van egy vastag kötet tőle, az összes versével és novellájával! Nagyon szeretem, anyumé volt, de lenyúltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira szeretem a darkos, horroros, sötét és hátborzongató műveit. Usi, te nagyon beleástad magad Poe-ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszik, hogy végre van más is, aki nem csak a magyar költőket szereti és ismeri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azta, micsoda klassz képek Alanről!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 19:48:33
Létrehozva: #31933

devotee

csáth géza novellák is jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajánlom mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alanre visszatérve lehet a képeken, .h. milyen jóságos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira átjön a képeken, h. milyen rendes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=M1u9M2sQdQ0&NR=1

a dave fanoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.04. 29. - 19:52:21
Létrehozva: #31934

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.04. 29. - 20:42:51) *
Sziasztok!

Huh, mekkora pörgés van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig tudom követni!

Trixx, igen a Lee Annácska kinn van a blogomon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát Poe nálam is nagy kedvenc, bár régen nem olvastam már a verseit, pedig van egy vastag kötet tőle, az összes versével és novellájával! Nagyon szeretem, anyumé volt, de lenyúltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira szeretem a darkos, horroros, sötét és hátborzongató műveit. Usi, te nagyon beleástad magad Poe-ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszik, hogy végre van más is, aki nem csak a magyar költőket szereti és ismeri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azta, micsoda klassz képek Alanről!!!!!!!!!!!!!

én is tervezem, hogy beszerzem a Poe összest (legközelebbi jegyzettámból szerintem azt veszem, ha lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
nekem csak egy válogatás novis kötetem van meg itt-ott elfekvőben pár vers. gépen van még meg Lovecraft összes angolul, de azokat még nem olvastam.
hát én nagyon csípem Poe stílusát - meg úgy komplett ezt a darkos-horroros-sötét-idegölő stílust. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hehe, nem véletlenül az egyik kedvencem az Addams Family ami ügyesen kiemeli a hasonló elemeket humorba ágyazva XD)
meg hát igen, nem hiába írtam már két beadandót is Poe-ról - sőt referáltam is belőle még első félévben angolul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(és van képem a "sírjáról" egy német filmes parkból, amit még egyik barátnőm fényképezett nekem régen XD - de lehet hogy Dracula-éval keverem XD)

ja és hát a szakomból adódóan nekem "kötelező" külföldi írókat/költőket is kedvelnem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.04. 29. - 19:53:03
Létrehozva: #31935

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 29. - 19:48:33) *
csáth géza novellák is jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajánlom mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alanre visszatérve lehet a képeken, .h. milyen jóságos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira átjön a képeken, h. milyen rendes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 29. - 19:53:06
Létrehozva: #31936

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 29. - 20:48:33) *

Csáth Géza nagyon jó! Picit beteg, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 19:57:03
Létrehozva: #31937

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=4wsCsoJHUH4
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 29. - 19:58:57
Létrehozva: #31938

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.04. 29. - 20:52:21) *
én is tervezem, hogy beszerzem a Poe összest (legközelebbi jegyzettámból szerintem azt veszem, ha lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
nekem csak egy válogatás novis kötetem van meg itt-ott elfekvőben pár vers. gépen van még meg Lovecraft összes angolul, de azokat még nem olvastam.
hát én nagyon csípem Poe stílusát - meg úgy komplett ezt a darkos-horroros-sötét-idegölő stílust. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hehe, nem véletlenül az egyik kedvencem az Addams Family ami ügyesen kiemeli a hasonló elemeket humorba ágyazva XD)
meg hát igen, nem hiába írtam már két beadandót is Poe-ról - sőt referáltam is belőle még első félévben angolul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(és van képem a "sírjáról" egy német filmes parkból, amit még egyik barátnőm fényképezett nekem régen XD - de lehet hogy Dracula-éval keverem XD)

ja és hát a szakomból adódóan nekem "kötelező" külföldi írókat/költőket is kedvelnem XD

Megéri megvenni a Poe összest! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár a neten is fenn van majdnem minden munkája, de könyvben ezerszer jobb, sokkal jobban szeretek még mindig könyvből olvasni, mint monitorról... A beadandóidat elolvasnám, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

áááá, a temetők az egyik perverzitásom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.04. 29. - 20:05:23
Létrehozva: #31939

devotee

mostanában egyre több 60as 70es évek zenéjét hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) illés, omega, beatles, doors, black sabbath ozzy éra, jimi hendrix, johnny cash,

nagyon bírom a beat zenét és a blues alapú rockot amit eleinte ozzyék is nyomtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.04. 29. - 20:05:48
Létrehozva: #31940

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.04. 29. - 21:04:31) *
mostanában egyre több 60as 70es évek zenéjét hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) illés, omega, beatles, doors, black sabbath ozzy éra, jimi hendrix, johnny cash,

The doors, Johnny Cash, Black Sabbath nagyon zsír és persze Hendrix is tudott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lépek, Miles awaytől folytatom a tegnapi koncertet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó8
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1595 1596 1597 1598 1599 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
93 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (93 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: