![]() ![]() |
2010.04. 29. - 19:17:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát ööhhm az az ember ott valószínűleg Alan XD Csak mivel tiszta víz a haja, lenyalta XD Én is szívesen lenyalnám XDDDDD
|
|
|
|
2010.04. 29. - 19:22:43
Létrehozva:
|
|
|
nem gyengén lányos! XD aszittem valami csunyuska gebe csaj XD
|
|
|
|
2010.04. 29. - 19:23:09
Létrehozva:
|
|
|
Na vazzeee lenőzik a férjemet XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.04. 29. - 19:27:15
Létrehozva:
|
|
|
Na vazzeee lenőzik a férjemet XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hát de most őszintén? tényleg azt hittem hogy az egy lány. épp el akartam küldeni az anyjába hogy takarodjon Martin közeléből, olyan szexi azon a képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:27:18
Létrehozva:
|
|
|
olyan szép fiatal volt alanke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a kék szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) walking in my shoes ahogy martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom azt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 29. - 19:28:50
Létrehozva:
|
|
|
hát de most őszintén? tényleg azt hittem hogy az egy lány. épp el akartam küldeni az anyjába hogy takarodjon Martin közeléből, olyan szexi azon a képen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nem számít Lola XD XD olyan szép fiatal volt alanke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom a kék szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) walking in my shoes ahogy martin énekli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom azt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most is szép (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:30:27
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nem számít Lola XD XD de komolyan van olyan ebből a képből hogy alája van dokumentálva hogy "ezen a képen Alan Wilder és Martin Gore"? mert én továbbra is nőnek nézem XD |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:34:52
Létrehozva:
|
|
|
de akkor még szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=x-20qwhrBfw jó ez a dal és a szövege is elég aktuális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola nem látod a szép nagy szemet és a jellegzetes mosolyát össze nem téveszthető senkivel:D |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:35:59
Létrehozva:
|
|
|
de akkor még szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=x-20qwhrBfw jó ez a dal és a szövege is elég aktuális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola nem látod a szép nagy szemet és a jellegzetes mosolyát össze nem téveszthető senkivel:D háááát.... neked elhiszem... |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:37:30
Létrehozva:
|
|
|
de komolyan van olyan ebből a képből hogy alája van dokumentálva hogy "ezen a képen Alan Wilder és Martin Gore"? mert én továbbra is nőnek nézem XD Nem tudom XD De az biztos Alan én látom rajta XD de akkor még szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=x-20qwhrBfw jó ez a dal és a szövege is elég aktuális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lola nem látod a szép nagy szemet és a jellegzetes mosolyát össze nem téveszthető senkivel:D Hát, ahogy ott állt előttem 2 hete, és láttam mennyire tiszta, meg szép, meg még zenghetnék róla ódákat, nem lehet senkinek egy szava sem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:39:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 29. - 19:42:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Huh, mekkora pörgés van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig tudom követni! Trixx, igen a Lee Annácska kinn van a blogomon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát Poe nálam is nagy kedvenc, bár régen nem olvastam már a verseit, pedig van egy vastag kötet tőle, az összes versével és novellájával! Nagyon szeretem, anyumé volt, de lenyúltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira szeretem a darkos, horroros, sötét és hátborzongató műveit. Usi, te nagyon beleástad magad Poe-ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszik, hogy végre van más is, aki nem csak a magyar költőket szereti és ismeri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azta, micsoda klassz képek Alanről!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:48:33
Létrehozva:
|
|
|
csáth géza novellák is jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajánlom mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
alanre visszatérve lehet a képeken, .h. milyen jóságos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira átjön a képeken, h. milyen rendes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=M1u9M2sQdQ0&NR=1 a dave fanoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:52:21
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Huh, mekkora pörgés van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alig tudom követni! Trixx, igen a Lee Annácska kinn van a blogomon (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát Poe nálam is nagy kedvenc, bár régen nem olvastam már a verseit, pedig van egy vastag kötet tőle, az összes versével és novellájával! Nagyon szeretem, anyumé volt, de lenyúltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Annyira szeretem a darkos, horroros, sötét és hátborzongató műveit. Usi, te nagyon beleástad magad Poe-ba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszik, hogy végre van más is, aki nem csak a magyar költőket szereti és ismeri! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azta, micsoda klassz képek Alanről!!!!!!!!!!!!! én is tervezem, hogy beszerzem a Poe összest (legközelebbi jegyzettámból szerintem azt veszem, ha lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). nekem csak egy válogatás novis kötetem van meg itt-ott elfekvőben pár vers. gépen van még meg Lovecraft összes angolul, de azokat még nem olvastam. hát én nagyon csípem Poe stílusát - meg úgy komplett ezt a darkos-horroros-sötét-idegölő stílust. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hehe, nem véletlenül az egyik kedvencem az Addams Family ami ügyesen kiemeli a hasonló elemeket humorba ágyazva XD) meg hát igen, nem hiába írtam már két beadandót is Poe-ról - sőt referáltam is belőle még első félévben angolul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (és van képem a "sírjáról" egy német filmes parkból, amit még egyik barátnőm fényképezett nekem régen XD - de lehet hogy Dracula-éval keverem XD) ja és hát a szakomból adódóan nekem "kötelező" külföldi írókat/költőket is kedvelnem XD |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:53:03
Létrehozva:
|
|
|
csáth géza novellák is jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajánlom mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alanre visszatérve lehet a képeken, .h. milyen jóságos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira átjön a képeken, h. milyen rendes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=M1u9M2sQdQ0&NR=1 a dave fanoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az is (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:53:06
Létrehozva:
|
|
|
csáth géza novellák is jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ajánlom mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alanre visszatérve lehet a képeken, .h. milyen jóságos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) annyira átjön a képeken, h. milyen rendes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=M1u9M2sQdQ0&NR=1 a dave fanoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csáth Géza nagyon jó! Picit beteg, de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 19:57:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 29. - 19:58:57
Létrehozva:
|
|
|
én is tervezem, hogy beszerzem a Poe összest (legközelebbi jegyzettámból szerintem azt veszem, ha lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). nekem csak egy válogatás novis kötetem van meg itt-ott elfekvőben pár vers. gépen van még meg Lovecraft összes angolul, de azokat még nem olvastam. hát én nagyon csípem Poe stílusát - meg úgy komplett ezt a darkos-horroros-sötét-idegölő stílust. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (hehe, nem véletlenül az egyik kedvencem az Addams Family ami ügyesen kiemeli a hasonló elemeket humorba ágyazva XD) meg hát igen, nem hiába írtam már két beadandót is Poe-ról - sőt referáltam is belőle még első félévben angolul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (és van képem a "sírjáról" egy német filmes parkból, amit még egyik barátnőm fényképezett nekem régen XD - de lehet hogy Dracula-éval keverem XD) ja és hát a szakomból adódóan nekem "kötelező" külföldi írókat/költőket is kedvelnem XD Megéri megvenni a Poe összest! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár a neten is fenn van majdnem minden munkája, de könyvben ezerszer jobb, sokkal jobban szeretek még mindig könyvből olvasni, mint monitorról... A beadandóidat elolvasnám, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áááá, a temetők az egyik perverzitásom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 20:05:23
Létrehozva:
|
|
|
mostanában egyre több 60as 70es évek zenéjét hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) illés, omega, beatles, doors, black sabbath ozzy éra, jimi hendrix, johnny cash,
nagyon bírom a beat zenét és a blues alapú rockot amit eleinte ozzyék is nyomtak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 29. - 20:05:48
Létrehozva:
|
|
|
mostanában egyre több 60as 70es évek zenéjét hallgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) illés, omega, beatles, doors, black sabbath ozzy éra, jimi hendrix, johnny cash, The doors, Johnny Cash, Black Sabbath nagyon zsír és persze Hendrix is tudott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lépek, Miles awaytől folytatom a tegnapi koncertet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 |
|
|
|
![]() ![]() |