![]() ![]() |
2010.04. 29. - 20:07:39
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 29. - 20:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Megéri megvenni a Poe összest! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár a neten is fenn van majdnem minden munkája, de könyvben ezerszer jobb, sokkal jobban szeretek még mindig könyvből olvasni, mint monitorról... A beadandóidat elolvasnám, ha lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áááá, a temetők az egyik perverzitásom! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) akkor van még egy közös perverzitásunk! XD az angol itt van (bár azóta javítottam kicsit rajta - van benne pár fogalmazási meg helyesírási hiba): http://useless-girl.deviantart.com/art/Edg...ay-ENG-88341800 a magyart meg gyorsan feltoltam az oldalamra: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5541041 (ebben lesz nem egy átfedés az angollal, mert az angolt fordítgattam és használtam fel ehhez - mármint az oda illő részeket - más-más perspektívából van elemezve a novella) A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 29. - 20:22:15 |
|
|
|
2010.04. 29. - 20:36:16
Létrehozva:
|
|
|
Na elmentem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
4448056857_d2ae4a10a0.jpg ( 36.34K )
Letöltések száma: 7
alanpapazote.jpg ( 53.54K )
Letöltések száma: 5
4547314151_88f943d69a.jpg ( 111.41K )
Letöltések száma: 7 |
|
|
|
2010.04. 29. - 20:45:12
Létrehozva:
|
|
|
Na elmentem én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ezeket te készítetted? |
|
|
|
2010.04. 30. - 05:14:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Hová lett az éjszakai műszak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy úgy tűnik tegnap már mindenki hamar ment aludni, mert fárad a banda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én megnéztem még a koncertet, kitomboltam magam itt egyedül, de olyan jó volt. Háromnegyed 11-re lett vége, szóval a szomszédok egy része nagyon szerethetett (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi, kösz a linkeket, ma majd elolvasom a melóban, remélem lesz rá időm, és este megyek haza, de most vonattal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 07:11:27 |
|
|
|
2010.04. 30. - 06:22:59
Létrehozva:
|
|
|
oké, Angie, duplapost XD jah, már fenn van az angol Poe is az oldalamon abban a menüben, szóval deviantartos linkre nem feltétlen szükséges menned. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
egyébként jó reggelt. hú de NAGYON kóma vagyok! 2 után sikerült lefeküdni és 7-kor ébresztett Martin danolászása az I feel you (Paradox remix)-re Mr. Dominatrix tolmácsolásában. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uhh... Fly on the windscreen tegnap és úgy néz ki ma is szeret a winamp-playerem! XD |
|
|
|
2010.04. 30. - 06:38:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jelentem Kramcsák néni elmehet a sunyiba, mert hiába piszkál, már nem fáj! He-he megfenyegettem hogy megdolbálom rohadt zöldséggel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megyek, visszaolvasok és közben: You're bright , you 're strong........ ááááááá a fellegekben járok.... |
|
|
|
2010.04. 30. - 06:46:26
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na örülök, hogy jobban vagy és nem engedtél a ronda ringyónak! XD
nálam csodálatosan imádott Andantés verziója megy a "Majom a ketrecben"-nek. Istenkém az a szám az nagyon ott van!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 06:54:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: na örülök, hogy jobban vagy és nem engedtél a ronda ringyónak! XD nálam csodálatosan imádott Andantés verziója megy a "Majom a ketrecben"-nek. Istenkém az a szám az nagyon ott van!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sanjna ezt a számot nem ismerem..... Na mindjárt lecsekkolom a csövön. Áááááá de most a SOTU megy, nem állíthatom le..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jantar a tegnapi Best of TOTU Martin nagyon fincsi volt, köszi. Meg a Love in itself is uhhhhhhhh. Annyira tud ez a Martin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 07:00:17
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: NEM ISMERED ÁKOS MAJOM A KETRECBENÉT?!?!?!?!?!?!?! szééégyen! XD
mondjuk lehet ismered, csak nem tudtad hogy az ez vagy csak nem emlékszel rá. de aztán lehet tényleg nem ismered XD itt a link - engem mindig ráz a hideg rajta, imádom!!! http://www.youtube.com/watch?v=nVsf4iMCghM és itt a hivatalos vidi (ez a verzió rockosabb mint a nyugis Andante): http://www.youtube.com/watch?v=h9JUcvY7OyY |
|
|
|
2010.04. 30. - 07:17:19
Létrehozva:
|
|
|
Helló,
igen, volt egy kis visszhang, de már megszüntettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usikám, thx a linkeket, el fogom olvasni mindenképpen az irományaidat, holnap meg nekiugrom a weblap készítésnek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélhetőleg fog majd tetszeni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trixx, ez az, mutasd csak meg a vén szipirtyónak, hogy nem cseszheti el csak úgy a kedvedet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Andante verzióban a Majom a ketrecben nekem is kedvencem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 07:21:45
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó napos reggeleket mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 07:27:01
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: NEM ISMERED ÁKOS MAJOM A KETRECBENÉT?!?!?!?!?!?!?! szééégyen! XD mondjuk lehet ismered, csak nem tudtad hogy az ez vagy csak nem emlékszel rá. de aztán lehet tényleg nem ismered XD itt a link - engem mindig ráz a hideg rajta, imádom!!! http://www.youtube.com/watch?v=nVsf4iMCghM és itt a hivatalos vidi (ez a verzió rockosabb mint a nyugis Andante): http://www.youtube.com/watch?v=h9JUcvY7OyY (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Oké, majd ebédidőben megnézem! |
|
|
|
2010.04. 30. - 07:35:36
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
"mert ha egyszer tényleg felébredek, biztos, hogy másképp csinálom - új lesz a törvény!" nyami!!! hivatalosan is visszabeleszerettem nagyarcú kovácsákosba. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a majom a ketrecben szó szerint állat! eredti verzióban konkrétan majommakogással indul, és agyeldobós mettálnóta a 2004-es Új törvény albumról - imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és akkor jött az andante turné, tudtuk hogy csendesülős, színházas, unplugged, vonóskaros, stb. és mentünk a turnéyitóra barátnőmmel, és röhögtünk hogy mekkora gáz már ez a csendesülős koncert, és hogy mekkora poén lenne egy majom a ketrecben vonósokkal... na, gondolhatjátok, amikor elindult az x-edik dal, ugye nyilván nem ismertük fel, mert tövig áthangszerelték, de amikor elkezdődött a szöveg!!! úristen, kisikítottuk a hangunkat. és pl az andantéra született a gondolnék rád is, amelyik az egyik legszépségesebb lassú dal, és épp most szól. amikor az andante turnényitó után hazamentünk, beraktam az ajándék maxit (mert adtak ám a jegyhez) és végtelenítettre állítva zokogtam rá kb egy órán keresztül. szépséges dal most pedig megyek, csapatépítő tréningem lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -lolacska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 07:36:44 |
|
|
|
2010.04. 30. - 07:37:04
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó napos reggeleket mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 07:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Sajna, ezeket az "újakat" én nem ismerem.
Mert kb 16 évesen hallgattam Bonanzát, meg később Ákost, az meg épp 16 éve volt..... De most nagy kedvet csináltatok hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 07:57:03
Létrehozva:
|
|
|
helyes, helyes, hallgasd csak őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 08:03:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Angie. |
|
|
|
2010.04. 30. - 08:20:13
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok csajszik!
majd este vagy holnap leszek - muszáj hazamennem hétvégén szakmai gyakorlatomat letudni :S pápi, szép napot! |
|
|
|
2010.04. 30. - 08:24:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia Usi! Jó gyakszit! Puszi!
|
|