![]() ![]() |
2010.04. 30. - 08:46:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reggelt! "mert ha egyszer tényleg felébredek, biztos, hogy másképp csinálom - új lesz a törvény!" nyami!!! hivatalosan is visszabeleszerettem nagyarcú kovácsákosba. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a majom a ketrecben szó szerint állat! eredti verzióban konkrétan majommakogással indul, és agyeldobós mettálnóta a 2004-es Új törvény albumról - imádom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) és akkor jött az andante turné, tudtuk hogy csendesülős, színházas, unplugged, vonóskaros, stb. és mentünk a turnéyitóra barátnőmmel, és röhögtünk hogy mekkora gáz már ez a csendesülős koncert, és hogy mekkora poén lenne egy majom a ketrecben vonósokkal... na, gondolhatjátok, amikor elindult az x-edik dal, ugye nyilván nem ismertük fel, mert tövig áthangszerelték, de amikor elkezdődött a szöveg!!! úristen, kisikítottuk a hangunkat. és pl az andantéra született a gondolnék rád is, amelyik az egyik legszépségesebb lassú dal, és épp most szól. amikor az andante turnényitó után hazamentünk, beraktam az ajándék maxit (mert adtak ám a jegyhez) és végtelenítettre állítva zokogtam rá kb egy órán keresztül. szépséges dal most pedig megyek, csapatépítő tréningem lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bevallom, az Új törvényt az elején nagyon nem szerettem... a Hűséghez képest nagyon agresszív volt mind zenében, mind szövegben, és sokáig nem is tudtam megszeretni. De azért persze hallgatgattam olykor-olykor és fokozatosan elfogadtam. Nem a kedvenc Ákos lemezem, de vannak rajta abszolút koncert nóták, mint a Majom a ketrecben vagy a Conquistador...de szeretem még nagyon a Virrasztót! A gondolnék rád volt Szakos Krisztián első szerzeménye? Nem vagyok benne biztos, csak úgy rémlik. Különben nagyon szeretem ám, csodaszép dal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy hülye voltam, mert ezeket az ajándék maxikat én tovább ajándékoztam (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 08:47:30
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 30. - 08:47:57
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok csajszik! majd este vagy holnap leszek - muszáj hazamennem hétvégén szakmai gyakorlatomat letudni :S pápi, szép napot! Jó utat, ma én is vonatozom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 08:50:34
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Informatika óra van, de mindjárt vége. Illetve még csak most kezdődött, de 11-kor meg ballagás lesz, utána szerencsére mehetek haza. Olyan meleg van ebben a teremben, mindjárt megpusztulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 09:26:13
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Informatika óra van, de mindjárt vége. Illetve még csak most kezdődött, de 11-kor meg ballagás lesz, utána szerencsére mehetek haza. Olyan meleg van ebben a teremben, mindjárt megpusztulok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nálunk még középsuliban a tetőtérben volt az infó terem, hát mi sem fáztunk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 12:50:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.04. 30. - 14:47:23
Létrehozva:
|
|
|
Megyek haza, jók legyetek (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 15:45:24
Létrehozva:
|
|
|
Angie,Usi jó utat haza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 15:55:28
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 16:37:20
Létrehozva:
|
|
|
hehe az előbb tök jót dancing-eltünk a lányommal Bonanzára... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj azt nem is meséltem,hogy reggel volt a gyerekemnek egy jó beszólása. A reggeli rohanásban kerestem a cipőjét a szokásos helyen ahol lenni szokott de nem találtam.Attól kapok idegbajt ha valamit keresek és nem találom a helyén pláne reggel mert nincs időm keresgélni.Kérdezem a Petrát hol a cipője mire mondja "ott a Dávinál" és mutat az előszoba falon lévő plakát felé.Hehe...tényleg ott volt a cipője...a plakát alatt a földön az apja cipője mellett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 16:39:13
Létrehozva:
|
|
|
hehe az előbb tök jót dancing-eltünk a lányommal Bonanzára... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj azt nem is meséltem,hogy reggel volt a gyerekemnek egy jó beszólása. A reggeli rohanásban kerestem a cipőjét a szokásos helyen ahol lenni szokott de nem találtam.Attól kapok idegbajt ha valamit keresek és nem találom a helyén pláne reggel mert nincs időm keresgélni.Kérdezem a Petrát hol a cipője mire mondja "ott a Dávinál" és mutat az előszoba falon lévő plakát felé.Hehe...tényleg ott volt a cipője...a plakát alatt a földön az apja cipője mellett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a kislány vérbeli Dave-es (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 16:41:18
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindig olyan jókat szoktam vigyorogni amikor Dave-et Dávinak hívja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropó Bonanza...köszönöm Lola. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Leszedtem.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 16:43:10 |
|
|
|
2010.04. 30. - 16:44:46
Létrehozva:
|
|
|
na akkor Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://userserve-ak.last.fm/serve/_/28284211/Alan%20Wilder%20Wilder.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 16:48:56 |
|
|
|
2010.04. 30. - 16:46:18
Létrehozva:
|
|
|
Óóóóó Alan.....nem félreérteni nem pályázok a férjedre de nyami.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 16:51:04 |
|
|
|
2010.04. 30. - 16:51:39
Létrehozva:
|
|
|
Óóóóó Alan.....nem félreérteni nem pályázok a férjedre de nyami.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheheheheheeeeeeee XD XD XD Mindjárt még jön Wili mert most folyik a nyálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 16:52:03 |
|
|
|
2010.04. 30. - 16:53:16
Létrehozva:
|
|
|
Oké jöjjön Wili...de a többiek nem fogják érteni mi helyett raktál be Wilit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 16:55:43
Létrehozva:
|
|
|
Le is szedtem azt onnan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 16:57:49
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 16:58:40
Létrehozva:
|
|
|
Na egy kis Budapest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A paprika... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://kepfeltoltes.hu/100417/IMG_1876k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:00:02
Létrehozva:
|
|
|
Miért paprika? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jaj már látom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 17:00:29 |
|
|
|
![]() ![]() |