![]() ![]() |
2010.04. 30. - 17:03:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ehehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem fel sem tűnt, de valamelyik hasonló képen kiszúrtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Minek neki a paprika? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.04. 30. - 17:10:00
Létrehozva:
|
|
|
Valics szerint szereti, csak náluk kinn nem kapni, aztán ezért kapott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De legközelebb ilyet fogok vinni neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jeeeesszus (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2664/4469426102_63a7c4259e_b.jpg) úúú, azt hiszem, Kramcsák néni nem sokára érkezik, mert megint csak zabálnék, és ez akkor van, ha közeleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:16:03
Létrehozva:
|
|
|
hehehe Mode legközelebb a kezébe nyomsz egy üveg paprikát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ő meg cserébe mást nyom a kezedbe
zabálós kedvedben vagy?...nekem szokott olyanom lenni és akkor főleg édességet ennék |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:19:41
Létrehozva:
|
|
|
hehehe Mode legközelebb a kezébe nyomsz egy üveg paprikát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ő meg cserébe mást nyom a kezedbe zabálós kedvedben vagy?...nekem szokott olyanom lenni és akkor főleg édességet ennék Áááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy üveg paprikával elé állnék na azért vicces lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóó hát az én kezembe nyomjon csak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aha, nagyon. másfél órája nyomtam be ilyen sült krumplikrokettet nem keveset sült virslivel, utána fél óra múlva szendvicset ettem, most megint éhes vagyok. Nálam is általában édesség ami kellene, de mivel jó evő vagyok, ezért bármit megennék, csak finom legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ez meg ilyen régi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe milyen kis izéke volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.modesite.de/0008_01_Pics/Bilderserie%20AWilder/Alan%20Wilder%20-%20Portraitbilder%20im%20Wandel%20der%20Zeit/Alan%20Wilder%20-%201983%20-%20Construction%20Tour%20-%2001.jpg) |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:32:55
Létrehozva:
|
|
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaj anyám de elfáradtam.
sírni tudnék. klassz volt ez a tréning, de iszonyat fárasztó. és a hülye szellőzéstől a szemem is majd kifolyik... Dave-et akarom hogy kicsikét aludjak a puha hasiján. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:38:11
Létrehozva:
|
|
|
Csókolom Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az utolsó mondat nekem is hasonlóan hangzana...csak a név nem Dave lenne XDDD Jihííhhi már a nyomtatóm sem bírja a sok Alant XD |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:43:32
Létrehozva:
|
|
|
Csókolom Lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az utolsó mondat nekem is hasonlóan hangzana...csak a név nem Dave lenne XDDD Jihííhhi már a nyomtatóm sem bírja a sok Alant XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D kikészíted a nyomtatót... dilis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fú nagyon fáradt vagyok. pedig nekem ma még írnom kell a beadandómat. bzz... na, kaja |
|
|
|
2010.04. 30. - 17:48:21
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom mi a baja megint, el akartam kezdeni nyomtatni, erre bebolondult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda egy nyomtató ez XD
te is kajálsz? hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit eszel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 18:01:08
Létrehozva:
|
|
|
Lola pihikézz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode egyél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 18:06:35
Létrehozva:
|
|
|
Már ettem az előbb egy kis tojásos nokedlit, de ez sem lesz sokáig elég (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A családi összetartás...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://www.modesite.de/0008_01_Pics/Bilderserie%20AWilder/Alan%20Wilder%20-%20Portraitbilder%20im%20Wandel%20der%20Zeit/Alan%20Wilder%20-%201983%20-%20Construction%20Tour%20-%2002.jpg) |
|
|
|
2010.04. 30. - 18:06:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode te zabagép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem lehet,hogy az az oka,hogy ketten vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.04. 30. - 18:08:10 |
|
|
|
2010.04. 30. - 18:15:56
Létrehozva:
|
|
|
hehe anyám is néha zabagépnek hív (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ketten vagyok?? Hát nem tudom, Niki állandóan azzal nyaggat hogy mikor megyek már ULTRAhangra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De még korai lenne, hát csak 2 hete történt a dolog XDDDD Tegnap annyit röhögtem vele msn-en este olyanokat írt hogy éjjel is azon nevettem azért nem tudtam aludni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 18:20:48
Létrehozva:
|
|
|
kiflit ettem sajtkrémmel, májkrémmel meg ubival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mostan pedig elheverek |
|
|
|
2010.04. 30. - 18:36:23
Létrehozva:
|
|
|
kiflit ettem sajtkrémmel, májkrémmel meg ubival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mostan pedig elheverek fincsi nyamm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.04. 30. - 18:59:31
Létrehozva:
|
|
|
Na.
Én most akkor elmegyek, és elmosogatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg eszek egy szendvicset XD Finom szalámival, retekkel, snidlinggel, meg füstölt sajttal. Na össze is futott a nyál a számban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alukáljatok jól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ma depeche pólóban hálok XD XD A minta odavan rajta, fel sem ismerni már xD páááááááá páááááááá páááááááá |
|
|
|
2010.04. 30. - 21:28:31
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét!
Na haza értem és végre kezembe vettem egy igazi kincset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az Exciter tour LHN felvételét, amit akkor még nem az LHN vett fel, hanem valaki más.. de a lényeg, hogy Live in Budapest, és nagyon ritka, eBayen sincsen már belőle... én is tök véletlen akadtam rá, ráadásul az eladója egy tök ari csabai srác, dumcsiztunk 20 percet még, meg mondta, hogy ő is volt Recoilon és hogy élvezte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam mi is voltunk, az első sorban préselődtünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy Mode és Recoil fan amúgy. Lola, milyen tréninged volt? Vica, kösz, jó volt a vonatozás, nem késett és még a légkondi is ment rendesen. Kellemes utam volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is aludtam, hallgattam most kivételesen csak Mode-ot. És itthon meg elkezdtem a Placebo koncertet nézni a 2003-as Live in Paris-t, de túl álmos vagyok, hogy végignézzem, így asszem megyek is aludni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó8 |
|
|
|
2010.05. 01. - 06:52:18
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie örülök,hogy jól utaztál. Ha jól vettem ki a szavaidból akkor sikerült megszerezned a 2001-es Live in Budapestet....ügyi vagy.Majd tessen szíves elmesélni,hogy milyen volt ha megnézted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 06:55:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Angie örülök,hogy jól utaztál. Ha jól vettem ki a szavaidból akkor sikerült megszerezned a 2001-es Live in Budapestet....ügyi vagy.Majd tessen szíves elmesélni,hogy milyen volt ha megnézted. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vicus! Ez csak hanganyag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hivatalos! Majd lefényképezem nektek és felteszem, bár csak mobilos képet tudok csinálni, mert a fényképezőm Pesten van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A kétlaki élet hátrányai! |
|
|
|
![]() ![]() |