![]() ![]() |
2009.10. 15. - 16:42:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
most nem Droidra gondoltam mikor Onix-nak válaszoltam, hanem az oldalon amit belinkelt, elolvastam a vitáját Sanyival vagy kivel és arra reagáltam.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 16:52:14
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi U-girl rosszul figyeltem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.10. 15. - 16:56:38
Létrehozva:
|
|
|
Na lányok, én lelépek, már kezdem unni magam egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd jövök holnap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap lesz infomatika órám is (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2009.10. 15. - 17:05:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.További kellemes estét.Pá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 15. - 17:31:59
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét!
Semmi baj vica, biztos már annyira a koncert dvdkre koncentrálsz, hogy nem is tudod milyen nap van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lett fűtés a lakásban, tök jó meleg van végre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 15. - 17:46:29
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.Ja már nagyon várom a dvd-ket.Kiváncsi vagyok nagyon főleg azért is mert még nem láttam DM koncertet.Apropó akartam már kérdezni,hogy a többi magyarországi koncertről van felvétel szerinted .Vagy képek esetleg?
|
|
|
|
2009.10. 15. - 17:53:36
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.Ja már nagyon várom a dvd-ket.Kiváncsi vagyok nagyon főleg azért is mert még nem láttam DM koncertet.Apropó akartam már kérdezni,hogy a többi magyarországi koncertről van felvétel szerinted .Vagy képek esetleg? Nem tudom, 2001-ben még nem volt olyan kamera, amivel jó minőségben lehetett volna felvenni, ráadásul az a Kisstadionban volt és szakadt az eső. Előtte meg jó nagy szakadék volt, 1993-ból szerintem nincs esély felvételre. Úgyhogy szerintem csak ezek vannak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fénykép viszont lehet hogy akad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 15. - 18:41:59
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
U-girl,Sanyi kritikája lehet,hogy nem volt olyan támadó hagvételű,mint pl.az indexen/ott nagyon eszement fazonok vannak-tisztelet a kivételnek-,nem is szeretem azt a fórumot/,de nagyon negatív volt semmi pozitívum...ezért keltem szegény lábadozó Dave védelmére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán provokált a hülyeségeivel meg ezzel a divatmode-os dumával és okos enged alapon jobbnak láttam rövidre zárni a vitát.Nem bírom a stílusát,na. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Bocs Mode,úgy tudom,Te jóban vagy vele.
Angie!Holnap 9-től gondolok Rád!Ahogy unokahugim szokta mondani bíztatásként: Szuper csaj vagy Te,hajrá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ügyes legyél!Szurkolok! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 15. - 18:43:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie és esetleg nincs valami ötleted hogy hol lehet képeket találni mo.-i koncertügybe,mármint a régebbi koncertekről?
|
|
|
|
2009.10. 15. - 18:45:55
Létrehozva:
|
|
|
Onix, okés, értem én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
na kész vannak a Martinos ikonok is (Alanes és Andys majd holnap meg a hétvégén). http://useless-girl.deviantart.com/gallery/ |
|
|
|
2009.10. 15. - 18:46:05
Létrehozva:
|
|
|
Csatlakozom Onixhoz a biztatásban.Hajrá holnap Angie.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 18:53:35
Létrehozva:
|
|
|
U-girl holnap az lesz az első dolgom,hogy megnézem a Martinos ikonjaidat.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 18:55:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hát jó sokat írtatok, alig tudtam követni a dolgokat... és még közben rá kellett néznem a freestatre is, hogy tudjam miről van szó(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az az igazság, hogy én ezeket a dolgokat elengedem a fülem mellett, kivéve, ha valaki már provokál, és folyamatosan nyomja a hülyeséget. itt most ez történt? Én már oda sem írok, a srác kapott rendesen tőletek, kicsit szétkaptátok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi újság? Mindenkinek megvan még a feje, nem vitte le a szél? Angie, holnap szurk-szurk! |
|
|
|
2009.10. 15. - 18:59:53
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka!Itt ma már kicsit visszavett a szél a tempóból,szerencsére.
Én most elosonok,mert Párom követeli a gépet.Pussz Nektek! |
|
|
|
2009.10. 15. - 19:01:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka.
Muszály volt a srácot kicsit helyre rakni mert már sok volt belőle. É n alig dugtam ki az orrom |
|
|
|
2009.10. 15. - 19:01:47
Létrehozva:
|
|
|
Vica nekem valahol vannak 2006-os koncertről képek,majd előkerítem őket.
|
|
|
|
2009.10. 15. - 19:02:19
Létrehozva:
|
|
|
Én még mindig melóban vagyok, mert próbálom a belső szobát kipakolni, hétvégén ugyanis festés lesz, és kopaszra kell ma ürítenem az egészet, csak tükrök maradhatnak a falon. Már lóg a belem, és mennék haza, ezért pötyögök most kicsit itt a gép előtt, aztán még egy cigit is el fogok szívni, mert megérdemlem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Szia Vica, jóccakát! |
|
|
|
2009.10. 15. - 19:03:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie: kalappal holnap!
Hát nekem muszáj volt két órára bemennem, de szerencsére a 3. elmaradt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó hideg van még mindig. Edóka: igen, Droid általában negatívan nyilatkozik és egy idő után már elég idegesítő tud ez lenni. Általában én sem reagálok már ezekre, de néha valami elszakad bennem és akkor muszáj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 15. - 19:03:54
Létrehozva:
|
|
|
Jajj... Vagyis inkább Onix:)
Mindig megkeverlek titeket! Heheh.. Onix, akkor neked kívánhatok jóccakát? Bocsesz, mondom én, hogy fáradt vagyok |
|
|
|
2009.10. 15. - 19:05:14
Létrehozva:
|
|
|
Vica és a többiek: szerintem érdemes a freestate képgalériájában körbenézni: http://www.freestate.hu/gallery/ meg hát az én oldalamon is van jó pár kép akit érdekel.
|
|
|
|
![]() ![]() |