2400 Oldal V  « < 159 160 161 162 163 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
ildi.dm
post 2009.12. 03. - 16:26:16
Létrehozva: #3201

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 03. - 16:06:46) *
Ildi, nagyon normális volt a főnököm. Azt hittem őrjöngeni fog, mert sokszor szokott, de meglepően higgadtan kezelte a témát. A kedvem is jobb egy kicsit, meg végre nyugi van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Akár a Három testőrben: Egy mindenkiért, mindenki egyért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szegény Petra, hát komolyan, most már zsinórban beteg vagy 2 hónapja. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Úgy,ahogy mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Örülök,hogy már jobb kedved!!!!

Marietta köszöni szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és sok puszit küld Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Its No Good------Class fm
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 03. - 16:36:58
Létrehozva: #3202

devotee

Megint cirkálok. Zsocci megint kezdi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írtam neki, most jól lebasz majd biztos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ezen a Class fm-en sok dM megy ugye? Azt mondják, én ugyan keveset hallgatok rádiót...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.12. 03. - 16:39:51
Létrehozva: #3203

devotee

Lassan indulok haza, pá!

Nagyon szívesen Ildi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem majd tudja hasznosítani! Progi megy a jövő héten!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 03. - 16:41:49
Létrehozva: #3204

devotee

Sziasztok!
Niki a Class Fm-en vasárnap Wrong szólt, pont hallottam, de hogy sokat játsszák-e azt nem tudom.

Egyébként ma láttam egy nagy DM plakátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 03. - 16:45:15
Létrehozva: #3205

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 03. - 16:36:58) *
Megint cirkálok. Zsocci megint kezdi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írtam neki, most jól lebasz majd biztos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ezen a Class fm-en sok dM megy ugye? Azt mondják, én ugyan keveset hallgatok rádiót...

Egyszer egy másik topic-ban nálamis elszakadt a cérna és beszólogattam Neki,de ahogy azóta is látom,reménytelen!!!!!!
Mindjárt kinézek elolvasom!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Aha!Naponta 4-5 biztos lemegy és nem ugyanazok.Ezért lopták be Magukat a szívembe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki cirkáló (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 03. - 16:41:49) *
Sziasztok!
Niki a Class Fm-en vasárnap Wrong szólt, pont hallottam, de hogy sokat játsszák-e azt nem tudom.

Egyébként ma láttam egy nagy DM plakátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Mode!
Akkor este kattanj rá!!!!Ugyis már száll le a köd és talán felázik!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 03. - 16:57:06
Létrehozva: #3206

devotee

Milyen plakátot Mode?
Itt is van nálunk, ahogy megyek le a városrészből vagy gyalog, vagy kocsival mindig belefutok.
Munkába menet is. És hajnalok hajnalán mosolyra derít. Így indul a nap a munka felé vezető úton, ott figyel a Mode.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 03. - 17:00:48
Létrehozva: #3207

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.12. 03. - 16:20:08) *
Gyógyulást hozzon a Mikulás Petrának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie:köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki ugye nem haragudtál meg ezért cirkálós hülyeségemért. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Látom a lányok ezen élcelődnek.

Szia Mode:ja szedd le azt a plakátot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha viszem a bölcsibe a Petrát én is találkozom a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (plakáton)
Meg amikor megyek haza szombatonként anyukámhoz akkor is találkozom velük,meg ezen kivül még tudok egy helyen plakátot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 03. - 17:01:14
Létrehozva: #3208

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 03. - 16:57:06) *
Milyen plakátot Mode?
Itt is van nálunk, ahogy megyek le a városrészből vagy gyalog, vagy kocsival mindig belefutok.
Munkába menet is. És hajnalok hajnalán mosolyra derít. Így indul a nap a munka felé vezető úton, ott figyel a Mode.

Ja!Niki!Mindenhol ott Vannak és figyelnek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olvastalak kint,jóóóóóóóóóóóóó Voltál!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Most vettem észre a Gramy-t!Tök szupi!!!!!Talán mégis tudnak egy kicsit a Fiúk!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 03. - 17:03:38
Létrehozva: #3209

devotee

haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos gondolat, de kicsit messze van, és üveg mögött védve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A januári koncertplakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj meg ma egy fiú kérdezte az osztályba, hogy megyek-e a koncertre, kicsit meglepetten néztem rá, honnan tud róla..aztán mondta, hogy tv-ből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 03. - 17:05:13
Létrehozva: #3210

devotee

Remélem nyernek a srácok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 03. - 17:08:32
Létrehozva: #3211

devotee

Ezt a Zsoccit nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Addíg írogat,míg megint elszakad a cérna,azt be találok szólni valamit,pedig a múltkor megfogadtam,hogy nem húzom fel többé magam rajta,de próbálkozik,nem bíííííííííííííííííííírja befejezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 03. - 17:03:38) *
haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos gondolat, de kicsit messze van, és üveg mögött védve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A januári koncertplakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj meg ma egy fiú kérdezte az osztályba, hogy megyek-e a koncertre, kicsit meglepetten néztem rá, honnan tud róla..aztán mondta, hogy tv-ből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet valamit sejtenek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.12. 03. - 17:11:08
Létrehozva: #3212

devotee

Hát az már köztudott az osztályba, hogy én nagy Mode rajongó vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De egyébként ez most komoly, hogy Nitzer Ebb afterparty lesz csak??? Már elnézést, de ki a f*om kíváncsi rájuk.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó biztos van, akit érdekel, de én, meg szerintem itt közülünk mindenki DM koncertre készül, nem Nitzer Ebb-re...menjen Nitzer koncertre az, aki őket akarja látni bakker....Lassan már jobban várják azt, mint a Mode-ot...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 03. - 17:11:31
Létrehozva: #3213

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 03. - 17:03:38) *

Mode lehet el akar kisérni a srác. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi lesz igy Alan-el?Apropó gyakoroltad a neved irását ha hozzámész Alan-hez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ildi nyugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 03. - 17:19:46
Létrehozva: #3214

devotee

Idézet (Mode93 @ 2009.12. 03. - 17:11:08) *
Hát az már köztudott az osztályba, hogy én nagy Mode rajongó vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De egyébként ez most komoly, hogy Nitzer Ebb afterparty lesz csak??? Már elnézést, de ki a f*om kíváncsi rájuk.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó biztos van, akit érdekel, de én, meg szerintem itt közülünk mindenki DM koncertre készül, nem Nitzer Ebb-re...menjen Nitzer koncertre az, aki őket akarja látni bakker....Lassan már jobban várják azt, mint a Mode-ot...

Faith már írta,ha nagy az érdeklődés akkor a freestate is szervez majd bulit,Civis Traget+egyből felajánlotta a segítségét a szervezéshez.Szerintem biztos lesz DM buli!!!

Wilderné (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.12. 03. - 17:11:31) *
Mode lehet el akar kisérni a srác. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mi lesz igy Alan-el?Apropó gyakoroltad a neved irását ha hozzámész Alan-hez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ildi nyugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ok!!!!!!!!!!!Csak k*vára fel tud húzni a hülyeségeivel!!!!

A Petrának meg kollektívan és virtuálisan küldjük Mikire a gyógypuszikákat!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 03. - 17:20:11
Létrehozva: #3215

devotee

Mrs.Bettina Gahan- Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe...Akkor Dave lesz Alan apósa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én is reagáltam Zsocci-nak. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Ildi:köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.12. 03. - 17:22:28
Létrehozva: #3216

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.12. 03. - 17:20:11) *
Mrs.Bettina Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe...

Na én is reagáltam Zsocci-nak. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Most láttam vazzzzzzze!!!!
Azt még Te mondod,hogy nyugi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 03. - 17:24:52
Létrehozva: #3217

devotee

Ja ezen én is röhögtem, nagyon ász volt. Bettina Wilder. Hahaha
Vica, itt fulladozok a röhögéstől amit írtál. Jaj ez jó volt.
Nem baj dehogy, cirkáló Niki vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 03. - 17:25:02
Létrehozva: #3218

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.12. 03. - 17:22:28) *
Most láttam vazzzzzzze!!!!
Azt még Te mondod,hogy nyugi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ildi én nyugodt vagyok.Sőt röhögtem közben mikor irtam a hsz.-t.Mert ez a Zsocci már számomra röhejes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.12. 03. - 17:26:02
Létrehozva: #3219

devotee

Mode te is "iratkozzál fel" a bulira!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.12. 03. - 17:26:24
Létrehozva: #3220

devotee

Idézet (Niki @ 2009.12. 03. - 17:24:52) *
Ja ezen én is röhögtem, nagyon ász volt. Bettina Wilder. Hahaha
Vica, itt fulladozok a röhögéstől amit írtál. Jaj ez jó volt.
Nem baj dehogy, cirkáló Niki vagyok.

Köszi.Valahogy kikivánkozott belőlem a kérdés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 159 160 161 162 163 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
154 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (154 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: