![]() ![]() |
2009.12. 03. - 16:26:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ildi, nagyon normális volt a főnököm. Azt hittem őrjöngeni fog, mert sokszor szokott, de meglepően higgadtan kezelte a témát. A kedvem is jobb egy kicsit, meg végre nyugi van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akár a Három testőrben: Egy mindenkiért, mindenki egyért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény Petra, hát komolyan, most már zsinórban beteg vagy 2 hónapja. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgy,ahogy mondod!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök,hogy már jobb kedved!!!! Marietta köszöni szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!és sok puszit küld Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Its No Good------Class fm |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:36:58
Létrehozva:
|
|
|
Megint cirkálok. Zsocci megint kezdi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írtam neki, most jól lebasz majd biztos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ezen a Class fm-en sok dM megy ugye? Azt mondják, én ugyan keveset hallgatok rádiót... |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:39:51
Létrehozva:
|
|
|
Lassan indulok haza, pá!
Nagyon szívesen Ildi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem majd tudja hasznosítani! Progi megy a jövő héten! |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:41:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Niki a Class Fm-en vasárnap Wrong szólt, pont hallottam, de hogy sokat játsszák-e azt nem tudom. Egyébként ma láttam egy nagy DM plakátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:45:15
Létrehozva:
|
|
|
Megint cirkálok. Zsocci megint kezdi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) írtam neki, most jól lebasz majd biztos. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ezen a Class fm-en sok dM megy ugye? Azt mondják, én ugyan keveset hallgatok rádiót... Egyszer egy másik topic-ban nálamis elszakadt a cérna és beszólogattam Neki,de ahogy azóta is látom,reménytelen!!!!!! Mindjárt kinézek elolvasom!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aha!Naponta 4-5 biztos lemegy és nem ugyanazok.Ezért lopták be Magukat a szívembe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki cirkáló (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sziasztok! Niki a Class Fm-en vasárnap Wrong szólt, pont hallottam, de hogy sokat játsszák-e azt nem tudom. Egyébként ma láttam egy nagy DM plakátot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode! Akkor este kattanj rá!!!!Ugyis már száll le a köd és talán felázik!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 16:57:06
Létrehozva:
|
|
|
Milyen plakátot Mode?
Itt is van nálunk, ahogy megyek le a városrészből vagy gyalog, vagy kocsival mindig belefutok. Munkába menet is. És hajnalok hajnalán mosolyra derít. Így indul a nap a munka felé vezető úton, ott figyel a Mode. |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:00:48
Létrehozva:
|
|
|
Gyógyulást hozzon a Mikulás Petrának. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie:köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki ugye nem haragudtál meg ezért cirkálós hülyeségemért. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Látom a lányok ezen élcelődnek. Szia Mode:ja szedd le azt a plakátot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha viszem a bölcsibe a Petrát én is találkozom a DM fiúkkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (plakáton) Meg amikor megyek haza szombatonként anyukámhoz akkor is találkozom velük,meg ezen kivül még tudok egy helyen plakátot. |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:01:14
Létrehozva:
|
|
|
Milyen plakátot Mode? Itt is van nálunk, ahogy megyek le a városrészből vagy gyalog, vagy kocsival mindig belefutok. Munkába menet is. És hajnalok hajnalán mosolyra derít. Így indul a nap a munka felé vezető úton, ott figyel a Mode. Ja!Niki!Mindenhol ott Vannak és figyelnek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastalak kint,jóóóóóóóóóóóóó Voltál!!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Most vettem észre a Gramy-t!Tök szupi!!!!!Talán mégis tudnak egy kicsit a Fiúk!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:03:38
Létrehozva:
|
|
|
haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos gondolat, de kicsit messze van, és üveg mögött védve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A januári koncertplakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj meg ma egy fiú kérdezte az osztályba, hogy megyek-e a koncertre, kicsit meglepetten néztem rá, honnan tud róla..aztán mondta, hogy tv-ből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 17:05:13
Létrehozva:
|
|
|
Remélem nyernek a srácok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 17:08:32
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a Zsoccit nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Addíg írogat,míg megint elszakad a cérna,azt be találok szólni valamit,pedig a múltkor megfogadtam,hogy nem húzom fel többé magam rajta,de próbálkozik,nem bíííííííííííííííííííírja befejezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos gondolat, de kicsit messze van, és üveg mögött védve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A januári koncertplakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj meg ma egy fiú kérdezte az osztályba, hogy megyek-e a koncertre, kicsit meglepetten néztem rá, honnan tud róla..aztán mondta, hogy tv-ből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet valamit sejtenek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:11:08
Létrehozva:
|
|
|
Hát az már köztudott az osztályba, hogy én nagy Mode rajongó vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De egyébként ez most komoly, hogy Nitzer Ebb afterparty lesz csak??? Már elnézést, de ki a f*om kíváncsi rájuk.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó biztos van, akit érdekel, de én, meg szerintem itt közülünk mindenki DM koncertre készül, nem Nitzer Ebb-re...menjen Nitzer koncertre az, aki őket akarja látni bakker....Lassan már jobban várják azt, mint a Mode-ot... |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:11:31
Létrehozva:
|
|
|
haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aranyos gondolat, de kicsit messze van, és üveg mögött védve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A januári koncertplakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj meg ma egy fiú kérdezte az osztályba, hogy megyek-e a koncertre, kicsit meglepetten néztem rá, honnan tud róla..aztán mondta, hogy tv-ből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode lehet el akar kisérni a srác. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi lesz igy Alan-el?Apropó gyakoroltad a neved irását ha hozzámész Alan-hez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi nyugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:19:46
Létrehozva:
|
|
|
Hát az már köztudott az osztályba, hogy én nagy Mode rajongó vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyébként ez most komoly, hogy Nitzer Ebb afterparty lesz csak??? Már elnézést, de ki a f*om kíváncsi rájuk.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó biztos van, akit érdekel, de én, meg szerintem itt közülünk mindenki DM koncertre készül, nem Nitzer Ebb-re...menjen Nitzer koncertre az, aki őket akarja látni bakker....Lassan már jobban várják azt, mint a Mode-ot... Faith már írta,ha nagy az érdeklődés akkor a freestate is szervez majd bulit,Civis Traget+egyből felajánlotta a segítségét a szervezéshez.Szerintem biztos lesz DM buli!!! Wilderné (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode lehet el akar kisérni a srác. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi lesz igy Alan-el?Apropó gyakoroltad a neved irását ha hozzámész Alan-hez? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ildi nyugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ok!!!!!!!!!!!Csak k*vára fel tud húzni a hülyeségeivel!!!! A Petrának meg kollektívan és virtuálisan küldjük Mikire a gyógypuszikákat!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:20:11
Létrehozva:
|
|
|
Mrs.Bettina Gahan- Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe...Akkor Dave lesz Alan apósa? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na én is reagáltam Zsocci-nak. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ildi:köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:22:28
Létrehozva:
|
|
|
Mrs.Bettina Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe... Na én is reagáltam Zsocci-nak. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Most láttam vazzzzzzze!!!! Azt még Te mondod,hogy nyugi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Ja ezen én is röhögtem, nagyon ász volt. Bettina Wilder. Hahaha
Vica, itt fulladozok a röhögéstől amit írtál. Jaj ez jó volt. Nem baj dehogy, cirkáló Niki vagyok. |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:25:02
Létrehozva:
|
|
|
Most láttam vazzzzzzze!!!! Azt még Te mondod,hogy nyugi! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ildi én nyugodt vagyok.Sőt röhögtem közben mikor irtam a hsz.-t.Mert ez a Zsocci már számomra röhejes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:26:02
Létrehozva:
|
|
|
Mode te is "iratkozzál fel" a bulira!
|
|
|
|
2009.12. 03. - 17:26:24
Létrehozva:
|
|
|
Ja ezen én is röhögtem, nagyon ász volt. Bettina Wilder. Hahaha Vica, itt fulladozok a röhögéstől amit írtál. Jaj ez jó volt. Nem baj dehogy, cirkáló Niki vagyok. Köszi.Valahogy kikivánkozott belőlem a kérdés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |