![]() ![]() |
2010.05. 01. - 07:17:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reggelt!
Angie: bezzeg nekem szar utam volt - rohadt meleg volt, hiába a huzat, ráadásul vmi hülye fa szöszöl és telement a vagon + a fejünk fehér szöszökkel. marha jó volt. de legalább haladtam a Dave-könyvvel, már a Paper Monsters jön, majd később összefoglalok, csak még kóma vagyok. ja és egyébként én is egy idő után átállítottam a telóm, hogy csak DM menjen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és tegnap délután még a főnököm is betoppant - ma meg kell írnom a gyak-ot. plusz még tegnap spontán beugrott Anitám is és fagyiztunk meg sétáltunk egyet a Duna parton. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó volt kicsit nyugisan dumálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 07:21:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vicus! Ez csak hanganyag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De hivatalos! Majd lefényképezem nektek és felteszem, bár csak mobilos képet tudok csinálni, mert a fényképezőm Pesten van. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A kétlaki élet hátrányai! Ja értem.Én azt hittem képanyag......hehe tudom hinni a templomban kell.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké fotózzad drága. reggelt! Angie: bezzeg nekem szar utam volt - rohadt meleg volt, hiába a huzat, ráadásul vmi hülye fa szöszöl és telement a vagon + a fejünk fehér szöszökkel. marha jó volt. de legalább haladtam a Dave-könyvvel, már a Paper Monsters jön, majd később összefoglalok, csak még kóma vagyok. ja és egyébként én is egy idő után átállítottam a telóm, hogy csak DM menjen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és tegnap délután még a főnököm is betoppant - ma meg kell írnom a gyak-ot. plusz még tegnap spontán beugrott Anitám is és fagyiztunk meg sétáltunk egyet a Duna parton. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó volt kicsit nyugisan dumálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Usi. Sajnálattal olvasom,hogy nem volt kellemes az utad. Szép napot neked mára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg mindenkinek. |
|
|
|
2010.05. 01. - 08:03:39
Létrehozva:
|
|
|
A CD-m (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://img256.imageshack.us/img256/4904/1013862263.jpg) (IMG:http://img263.imageshack.us/img263/8122/10138622631.jpg) (IMG:http://img153.imageshack.us/img153/5805/10138622632.jpg) (IMG:http://img256.imageshack.us/img256/707/10138622633.jpg) Ja értem.Én azt hittem képanyag......hehe tudom hinni a templomban kell.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké fotózzad drága. Szia Usi. Sajnálattal olvasom,hogy nem volt kellemes az utad. Szép napot neked mára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg mindenkinek. Semmi baj Vica, azt hiszem a 2001-es koncertről semmi képanyag nem készült, mivel a terrortámadás másnapján volt, és így hihetetlen biztonsági óvintézkedésekkel lehetett csak bejutni, még az ember bugyijába is belenéztek... + szakadt az eső is és akkor még majdnemhogy ismeretlen fogalom volt a HD kamera meg hasonlók. Nekem volt az egyik barátnőm meg az Angyalom is, meg Kesik is mesélte, hogy nagyon félelmetes volt, de az előtte lévő bécsi, ami pont 11-én volt, na az egészen furcsa koncert volt. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Majdnem el is maradt, minden tele volt rendőrökkel. reggelt! Angie: bezzeg nekem szar utam volt - rohadt meleg volt, hiába a huzat, ráadásul vmi hülye fa szöszöl és telement a vagon + a fejünk fehér szöszökkel. marha jó volt. de legalább haladtam a Dave-könyvvel, már a Paper Monsters jön, majd később összefoglalok, csak még kóma vagyok. ja és egyébként én is egy idő után átállítottam a telóm, hogy csak DM menjen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és tegnap délután még a főnököm is betoppant - ma meg kell írnom a gyak-ot. plusz még tegnap spontán beugrott Anitám is és fagyiztunk meg sétáltunk egyet a Duna parton. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó volt kicsit nyugisan dumálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zsó drága, még jó hogy nem vagy allergiás a nyárfa fehér bolyhocskáira, mert akkor igencsak haldokoltál volna a vonatban. Velem szemben Andi majd meghalt a héten, ő nagyon allergiás ezekre a szöszökre, tüsszögött, könnyezett, fújta az orrát... szegénykém. A Dave könyvvel jól elhaladtál! Az már majdnem a vége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na kíváncsi leszek milyen, már nekem is úton van, remélem hamarosan megkapom! Spontán tali mindig jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 08:04:10
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jaja, ezt a koncit vágom, nekem is megvan audio-ban, csak nem ilyen eredeti nyomásban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 01. - 08:09:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jaja, ezt a koncit vágom, nekem is megvan audio-ban, csak nem ilyen eredeti nyomásban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe, sokan azt sem tudják, hogy ez létezik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 08:27:12
Létrehozva:
|
|
|
igen tudom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem pár éve sikerült letöltenem valahonnan. mikor Anitámnak elküldtem, sírva fakadt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ő is ott volt nővérével meg barátaival)
|
|
|
|
2010.05. 01. - 08:49:49
Létrehozva:
|
|
|
kérdés: most hogy túrom az itthoni DM cuccaimat Edónak keresve a 2007.es Dave-es SoHo-s fellépés képanyagát, kezembe akadt egy dvd és eszembe jutottatok.
Kell valakinek mp3-ban a 2003-as pesti Dave koncert hanganyaga? mert akkor felmásolom gépre, feltolom vmi oldalra és szórom nektek XD hehe, meg megtaláltam a Composition of sound mappámat is (tudjátok, mielőtt DM lett volna a DM-ből XD). az érdekel valakit? (arra emlékszem hogy szar minőség kicsit) |
|
|
|
2010.05. 01. - 08:58:11
Létrehozva:
|
|
|
kérdés: most hogy túrom az itthoni DM cuccaimat Edónak keresve a 2007.es Dave-es SoHo-s fellépés képanyagát, kezembe akadt egy dvd és eszembe jutottatok. Kell valakinek mp3-ban a 2003-as pesti Dave koncert hanganyaga? mert akkor felmásolom gépre, feltolom vmi oldalra és szórom nektek XD hehe, meg megtaláltam a Composition of sound mappámat is (tudjátok, mielőtt DM lett volna a DM-ből XD). az érdekel valakit? (arra emlékszem hogy szar minőség kicsit) Engem minden érdekel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen tudom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem pár éve sikerült letöltenem valahonnan. mikor Anitámnak elküldtem, sírva fakadt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ő is ott volt nővérével meg barátaival) Ááááááááá, akkor nagy szerencséd volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én erre a koncertre csak majdnem jutottam el, anyámék nem engedtek elmenni, mert hogy suliba kellett mennem, hiszen hétköznapra esett. azóta sem tudom megbocsájtani nekik... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 09:02:20
Létrehozva:
|
|
|
Angie: köszi a mailt! már jön is le!
hát én se tudtam volna megbocsátani!!!!!!!!! (bocs, de nekem ez ilyen dilim - közém és a DM közé ne álljon semmi/senki - lehet hülyén hangzik, de ez van XD) oké, akkor ma feltolom a cuccokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak meg kell ejteni egy anyáknapi mama-látogatást - ehh. utána meg írhatok egy beadandót. fákkk! jah és még nem találtam meg a SoHo-s cuccot, amit keresek :S KÉTLAKI ÉLET! |
|
|
|
2010.05. 01. - 09:49:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie: köszi a mailt! már jön is le! hát én se tudtam volna megbocsátani!!!!!!!!! (bocs, de nekem ez ilyen dilim - közém és a DM közé ne álljon semmi/senki - lehet hülyén hangzik, de ez van XD) oké, akkor ma feltolom a cuccokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak meg kell ejteni egy anyáknapi mama-látogatást - ehh. utána meg írhatok egy beadandót. fákkk! jah és még nem találtam meg a SoHo-s cuccot, amit keresek :S KÉTLAKI ÉLET! Szívesen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bennem ez nagy tüske ám a mai napig... még jegyem is lett volna meg minden, és nem mehettem. Borzasztóan dühös voltam, ne tudd meg. Napokig nem szóltam anyámékhoz egy kukkot sem. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Anyák napja nekem majd csak holnap lesz, virág is holnap lesz, mert ma minden zárva van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, hallgatom a Dream on BP-t és nem is tudtam hogy volt Surrender! Egy B oldalas szám!!! Most is játszhattak volna B-ket... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 09:56:58
Létrehozva:
|
|
|
hehe az előbb tök jót dancing-eltünk a lányommal Bonanzára... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj azt nem is meséltem,hogy reggel volt a gyerekemnek egy jó beszólása. A reggeli rohanásban kerestem a cipőjét a szokásos helyen ahol lenni szokott de nem találtam.Attól kapok idegbajt ha valamit keresek és nem találom a helyén pláne reggel mert nincs időm keresgélni.Kérdezem a Petrát hol a cipője mire mondja "ott a Dávinál" és mutat az előszoba falon lévő plakát felé.Hehe...tényleg ott volt a cipője...a plakát alatt a földön az apja cipője mellett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nagyon aranyos sztori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 10:51:22
Létrehozva:
|
|
|
kérdés: most hogy túrom az itthoni DM cuccaimat Edónak keresve a 2007.es Dave-es SoHo-s fellépés képanyagát, kezembe akadt egy dvd és eszembe jutottatok. Kell valakinek mp3-ban a 2003-as pesti Dave koncert hanganyaga? mert akkor felmásolom gépre, feltolom vmi oldalra és szórom nektek XD hehe, meg megtaláltam a Composition of sound mappámat is (tudjátok, mielőtt DM lett volna a DM-ből XD). az érdekel valakit? (arra emlékszem hogy szar minőség kicsit) Engem is érdekel mint Angie-t mindegyik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie szép darab a cd-d. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez nagyon aranyos sztori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na igen a kislányom és a beszólások.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 11:16:33
Létrehozva:
|
|
|
Ha valakit érdekel innen lehúzhatja a Dream on Budapestet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=da7...on+Budapest.zip |
|
|
|
2010.05. 01. - 11:30:55
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor pláne megértem hogy zabos voltál anyudékra! én magamra voltam zabos, mert éppen hogy csak lemaradtam a 2003-as Dave konciról (utána szerettem meg a Mode-ot)!!!
na most Violator-t hallgatok hi-fin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háh azért nagyon jó ez az album is XD (igen, Angie, tudom, hogy neked a kedvenced XD) ja én azért ma anyák napjázok, mert holnap megyek vissza Szegedre és olyankor használhatatlan vagyok (értsd: ingerült és ideges) a cuccok töltődnek felfelé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 11:37:02
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor pláne megértem hogy zabos voltál anyudékra! én magamra voltam zabos, mert éppen hogy csak lemaradtam a 2003-as Dave konciról (utána szerettem meg a Mode-ot)!!! na most Violator-t hallgatok hi-fin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háh azért nagyon jó ez az album is XD (igen, Angie, tudom, hogy neked a kedvenced XD) ja én azért ma anyák napjázok, mert holnap megyek vissza Szegedre és olyankor használhatatlan vagyok (értsd: ingerült és ideges) a cuccok töltődnek felfelé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh, basszus... de hát magadat csak nem verheted össze, az már olyan lenne, mint a Harcosok klubjában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja, igen, ahogy már azt többször is mondtam, én 2001-ben a Dream on-al szerettem meg a bandát és az Exciter a szívem sok csücske közül az egyik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Méltatlanul hanyagolt lemez, koncerteken igazán játszhatnának róla sokkal több dalt, mekkorát ütne egy I am You vagy maga a Dream on, vagy a Shine, Breath vagy az I feel loved, de tudom hogy ez utóbbi koncert tabu dal lett, így soha nem fogjuk élőben hallani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Violator is my all time no 1 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, hát én is megyek vissza holnap Pestre, de majd csak délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húú, várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 01. - 11:50:17 |
|
|
|
2010.05. 01. - 12:00:40
Létrehozva:
|
|
|
hehe, ja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lassan meg kéne néznem megint a Harcosok klubját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak ahhoz kell egy lelki állapot nekem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A Dave-es könyvben is úgy ír róla Baker hogy méltatlanul elhanyagolják azt az albumot. de majd ma megírom a kövi adag beszámolót is nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 12:26:51
Létrehozva:
|
|
|
NAAAAAAAA!!!!
Trixx, ugye neked ígértem még jó régen a Martin DJ seteket?!?!?! Végre megtaláltam mindkettőt és fel is töltöttem, hadd örüljön Zolid is XD Martin DJ set 2003 http://www.megaupload.com/?d=YUZ5DUYV Martin DJ set 2006 http://www.megaupload.com/?d=FZMK144S A többi cucc szépen csorog majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 12:32:08
Létrehozva:
|
|
|
Neo drága: leszedtem a cuccot hotfile-ról és nagyon zsíroskenyér!!!! KÖSZI még egyszer! cupp, cupp! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.05. 01. - 12:45:52
Létrehozva:
|
|
|
NAAAAAAAA!!!! Trixx, ugye neked ígértem még jó régen a Martin DJ seteket?!?!?! Végre megtaláltam mindkettőt és fel is töltöttem, hadd örüljön Zolid is XD Martin DJ set 2003 http://www.megaupload.com/?d=YUZ5DUYV Martin DJ set 2006 http://www.megaupload.com/?d=FZMK144S A többi cucc szépen csorog majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, ez nekem is kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt leszedem!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Varez oldalt csinálunk a fórumból, már ennyi letöltési link van itt, hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cuppantás érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo drága: leszedtem a cuccot hotfile-ról és nagyon zsíroskenyér!!!! KÖSZI még egyszer! cupp, cupp! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg szabad tudni, hogy mi ez a nagyon szupertitkos cucc? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 13:13:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie: a fullos Recoil Selected (mindkét CD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak majdnem elfelejtettem. Amiket te küldtél, azokat is leszedtem tegnap XD NAAAAAAAA!!!! Trixx, ugye neked ígértem még jó régen a Martin DJ seteket?!?!?! Végre megtaláltam mindkettőt és fel is töltöttem, hadd örüljön Zolid is XD Martin DJ set 2003 http://www.megaupload.com/?d=YUZ5DUYV Martin DJ set 2006 http://www.megaupload.com/?d=FZMK144S A többi cucc szépen csorog majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt a Composition of sound is (benne van még egy mappa live verziókkal is - meg lehet pár szám ugyanaz lesz, nem nagyon néztem mi van benne) http://www.megaupload.com/?d=4CEWA4JX |
|
|
|
![]() ![]() |