2400 Oldal V  « < 1600 1601 1602 1603 1604 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 01. - 13:24:17
Létrehozva: #32021

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 01. - 14:13:57) *
Angie: a fullos Recoil Selected (mindkét CD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak majdnem elfelejtettem. Amiket te küldtél, azokat is leszedtem tegnap XD

Itt a Composition of sound is (benne van még egy mappa live verziókkal is - meg lehet pár szám ugyanaz lesz, nem nagyon néztem mi van benne)
http://www.megaupload.com/?d=4CEWA4JX

Én csak a 2. cd-t küldtem el neked (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 01. - 13:28:51
Létrehozva: #32022

devotee

tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de Neo linkjében benne volt mindkettő - nekem is csak most derült ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 01. - 13:32:56
Létrehozva: #32023

devotee

Martin 2009-es DJ setje csak fizetős oldalakon van fenn... hogyaza..........

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 01. - 14:28:51) *
tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de Neo linkjében benne volt mindkettő - nekem is csak most derült ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudtam hogy kell a sima Selected is, hiszen neked minden album megvan, csak be kellett volna másolnod az alap számokat egy Selected könyvtárba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 01. - 13:36:28
Létrehozva: #32024

devotee

nem, nem kellett volna a sima cd, de azt mondom nem tudtam, hogy Neo linkjén az is fenn van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindegy, most minden faszán megvan és ez a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na kezdem tölteni fel a 2003-as pesti Dave-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hjaj pedig volt a 2009-es Mart dj setben pár jó! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jajjjjjjjj de jól szól ez a Corrupt hi-fin!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meghalok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 01. - 14:06:39
Létrehozva: #32025

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 01. - 12:37:02) *
Oh, basszus... de hát magadat csak nem verheted össze, az már olyan lenne, mint a Harcosok klubjában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja, igen, ahogy már azt többször is mondtam, én 2001-ben a Dream on-al szerettem meg a bandát és az Exciter a szívem sok csücske közül az egyik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Méltatlanul hanyagolt lemez, koncerteken igazán játszhatnának róla sokkal több dalt, mekkorát ütne egy I am You vagy maga a Dream on, vagy a Shine, Breath vagy az I feel loved, de tudom hogy ez utóbbi koncert tabu dal lett, így soha nem fogjuk élőben hallani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Violator is my all time no 1 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, hát én is megyek vissza holnap Pestre, de majd csak délután (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Húú, várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lehet ,hogy most nagyon butának és tájékozatlannak fogok tünni de az I feel loved miért koncert tabu dal?Nem rémlik,hogy erről hallottam volna. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 01. - 14:13:57) *
Angie: a fullos Recoil Selected (mindkét CD) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak majdnem elfelejtettem. Amiket te küldtél, azokat is leszedtem tegnap XD

Itt a Composition of sound is (benne van még egy mappa live verziókkal is - meg lehet pár szám ugyanaz lesz, nem nagyon néztem mi van benne)
http://www.megaupload.com/?d=4CEWA4JX

Köszönöm leszedtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp érte.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 01. - 14:28:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 01. - 14:26:40
Létrehozva: #32026

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 01. - 12:16:33) *
Ha valakit érdekel innen lehúzhatja a Dream on Budapestet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=da7...on+Budapest.zip

köszönöm ezt is leszedtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked is cupp érte.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 01. - 14:28:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 01. - 14:34:26
Létrehozva: #32027

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 01. - 14:36:28) *
nem, nem kellett volna a sima cd, de azt mondom nem tudtam, hogy Neo linkjén az is fenn van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindegy, most minden faszán megvan és ez a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na kezdem tölteni fel a 2003-as pesti Dave-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hjaj pedig volt a 2009-es Mart dj setben pár jó! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jajjjjjjjj de jól szól ez a Corrupt hi-fin!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) meghalok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Oké, már értem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy felhúztam magam, hogy csak fizetős oldalakon van fenn az új dj set (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 01. - 14:34:32
Létrehozva: #32028

devotee

Na itt a Dave-es is

Dave Gahan - 2003 - Budapest
http://www.megaupload.com/?d=5VR61ZON

Vica: azért mert az I feel loved klipjét abban az évben New York China Town részén forgatták asszem és kivették a setlistből (mondjuk nekem se tiszta pontosan hogy miért - persze megemlékezés gyanánt vagy nem tom, jórzésből, de akkor ennyi erővel kivehették volna azóta a set listből az összes olyan számot, aminek a klipjét New Yorkban forgatták - pl. Policy, It's no good)
No mindegy, ha valaki pontosabban meg tudja fogalmazni hogy miért vették ki, akkor szóljon.
(ja meg azt is olvastam vagy hallottam, hogy az a szám élőben szintén túlságosan megerőltette Dave hangját)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 01. - 14:38:45
Létrehozva: #32029

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 01. - 15:06:39) *
Lehet ,hogy most nagyon butának és tájékozatlannak fogok tünni de az I feel loved miért koncert tabu dal?Nem rémlik,hogy erről hallottam volna. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Köszönöm leszedtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cupp érte.

Vica, a 2001-es turnén miután megtörtént szept. 11. az I feel loved már a bécsi set listből is kimaradt és aztán az összes többiből is. Azt hiszem akkor volt, hogy a zenekar valami miatt úgy döntött, hogy ezt a dal soha többet nem játsszák koncerten.

Idézet (vicuska @ 2010.05. 01. - 15:26:40) *
köszönöm ezt is leszedtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) neked is cupp érte.

Szívesen!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jújj, hogy állsz a Gésa könyvvel? Érdekelne merre jársz a történetben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 01. - 15:34:32) *
Na itt a Dave-es is

Vica: azért mert az I feel loved klipjét abban az évben New York China Town részén forgatták asszem és kivették a setlistből (mondjuk nekem se tiszta pontosan hogy miért - persze megemlékezés gyanánt vagy nem tom, jórzésből, de akkor ennyi erővel kivehették volna azóta a set listből az összes olyan számot, aminek a klipjét New Yorkban forgatták - pl. Policy, It's no good)
No mindegy, ha valaki pontosabban meg tudja fogalmazni hogy miért vették ki, akkor szóljon.
(ja meg azt is olvastam vagy hallottam, hogy az a szám élőben szintén túlságosan megerőltette Dave hangját)

THX!

Na, akkor ezért... bár én sem tudom pontosan, hogy azóta miért is nem játsszák, majd megkérdezem Kesiket, neki tudnia kell (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 01. - 14:48:44
Létrehozva: #32030

devotee

sziasztok cicák
tegnap este csak úgy ok nélkül kiborultam, telezokogtam a szobát, még jó hogy nem volt itthon senki. de drága barátnőm áthívott magához és gyógyított, egyem a szivét, úgyhogy már oké vagyok. na de ezért nem voltam az este. Angie-m, köszi a toldacuccot, már le is jött. viszont a Dave koncis anyag temporarily unavailable (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) úgyhogy azt nem tudom leszedni.
ez az I Feel Loved cucc... ez de érdekes. kár érte, imádom. koncerten egészen megőrülnék tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na, ki se látok a munkából, megyek dolgomra, pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 01. - 15:18:50
Létrehozva: #32031

devotee

hát szerintem élőben nem szólt túl jól az I feel loved (már amit hallottam verziót, ott majdnem hamis volt Dave)

huh gyerekek, most esett le (pedig már mondták nekem hogy ilyen) hogy az I want it all lüktető lassú ritmusa olyan, mint a szívverés hangja. de most fél füllel hallgattam a PTA-t hi-fin (annyira más! XD) és most beleszerelmesedtem az ütemébe! teljesen elszálltam!

jaja, azt láttam, hogy jelenleg azt írta a megaupload hogy nem elérhető. próbálkozzatok többször, aztán ha nem javul meg, feltolom még egyszer. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 01. - 15:22:42
Létrehozva: #32032

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 01. - 15:34:32) *
Na itt a Dave-es is

köszi a linket is nekem sikerült leszerválni és a felvilágosítást is köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 01. - 15:23:27
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 01. - 15:32:46
Létrehozva: #32033

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 01. - 15:38:45) *
Vica, a 2001-es turnén miután megtörtént szept. 11. az I feel loved már a bécsi set listből is kimaradt és aztán az összes többiből is. Azt hiszem akkor volt, hogy a zenekar valami miatt úgy döntött, hogy ezt a dal soha többet nem játsszák koncerten.

Szívesen!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jújj, hogy állsz a Gésa könyvvel? Érdekelne merre jársz a történetben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

THX!

Na, akkor ezért... bár én sem tudom pontosan, hogy azóta miért is nem játsszák, majd megkérdezem Kesiket, neki tudnia kell (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Értem Angie.Köszi neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nos kicsit elhanyagoltam a gésát megmondom őszintén.
A 19.fejezetnél járok.Mameha a szárnyai alá vette Csijót vagyis húgának fogadta és már voltak szumóbirkózó meccsen meg Rák doktornál.De előtte megvágták a csajszi lábát,hogy legyen milyen indokkal elmenniük a dokihoz de persze úgy állítják be,hogy baleset érte Csijót.Vagyis ezek a történések még a 19.fejezet előtt voltak most a 19-es.
Szóval itt járok.
Igyekszem vele,hogy minnél előbb vissza tudjam adni.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 01. - 15:35:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 01. - 15:37:49
Létrehozva: #32034

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 01. - 15:48:44) *
sziasztok cicák
tegnap este csak úgy ok nélkül kiborultam, telezokogtam a szobát, még jó hogy nem volt itthon senki. de drága barátnőm áthívott magához és gyógyított, egyem a szivét, úgyhogy már oké vagyok. na de ezért nem voltam az este. Angie-m, köszi a toldacuccot, már le is jött. viszont a Dave koncis anyag temporarily unavailable (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) úgyhogy azt nem tudom leszedni.
ez az I Feel Loved cucc... ez de érdekes. kár érte, imádom. koncerten egészen megőrülnék tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lolám sajnálom,hogy sírtál.Megy egy nagy ölelés és cuppantás. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ahogy te szoktad mondani love.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 01. - 15:58:40
Létrehozva: #32035

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=Y8aGlOj2VFo

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 01. - 16:09:25
Létrehozva: #32036

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.05. 01. - 15:48:44) *
sziasztok cicák

Szia Lola drága!

Remélem a Dream on Budapest felvidít!!!!! Ugye azért már jobb? Néha szerintem mindenkinek van olyan, hogy ok nélkül elkezd sírni, nekem is volt már hasonló! Semmi baj, még jó, hogy volt ott valaki, akihez átmehettél. Nagy puszi és ölelés!!!!!!!

Dave link nekem sem működik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jajj, nagyon érdekes, jó lenne tudni erről konkrétumokat is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 01. - 16:09:32
Létrehozva: #32037

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 01. - 16:37:49) *
Lolám sajnálom,hogy sírtál.Megy egy nagy ölelés és cuppantás. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Ahogy te szoktad mondani love.

nagyon aranyos vagy Vica, de semmi gond. a nagy megfelelni akarásban, munkás hétköznapokban, satöbbisatöbbi, úgy általában az életben megfárad néha az ember, aztán ilyenkor konkrét ok nélkül túlcsordul az a bizonyos pohár. tegnap is pl tök jó napom volt, meg úgy általában is semmi gond, nincs okom panaszra, jól van minden az életemben, egyszerűen csak lemerültek az elemek. néha biztos nektek is csak úgy ki kell sírni magatokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láw
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 01. - 16:12:09
Létrehozva: #32038

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 01. - 16:32:46) *
Értem Angie.Köszi neked is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nos kicsit elhanyagoltam a gésát megmondom őszintén.
A 19.fejezetnél járok.Mameha a szárnyai alá vette Csijót vagyis húgának fogadta és már voltak szumóbirkózó meccsen meg Rák doktornál.De előtte megvágták a csajszi lábát,hogy legyen milyen indokkal elmenniük a dokihoz de persze úgy állítják be,hogy baleset érte Csijót.Vagyis ezek a történések még a 19.fejezet előtt voltak most a 19-es.
Szóval itt járok.
Igyekszem vele,hogy minnél előbb vissza tudjam adni.

Szívesen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oh, hát nekem is van egy pár félbehagyott könyvem. Ráér, nem kell vele sietned! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

De most végre elkezdtem tegnap a vonaton Csernus doki könyvét, a NŐ címűt... húztam már pár hete, hogy elkezdjem, de most a vonat jó apropó volt, és hát majdnem hangosan felnevettem egy-egy kissé vulgáris megnyilvánulástól. Mert hát amúgy nagyon bírom a pasi stílusát, és azt, hogy nem körbe írja a dolgokat, hanem keményen bele csap a lecsóba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 01. - 16:13:09
Létrehozva: #32039

devotee

Angie: mindjárt feltolom újra más néven.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 01. - 16:25:10
Létrehozva: #32040

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 01. - 17:13:09) *
Angie: mindjárt feltolom újra más néven.

OKÉ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.05. 01. - 17:09:32) *
nagyon aranyos vagy Vica, de semmi gond. a nagy megfelelni akarásban, munkás hétköznapokban, satöbbisatöbbi, úgy általában az életben megfárad néha az ember, aztán ilyenkor konkrét ok nélkül túlcsordul az a bizonyos pohár. tegnap is pl tök jó napom volt, meg úgy általában is semmi gond, nincs okom panaszra, jól van minden az életemben, egyszerűen csak lemerültek az elemek. néha biztos nektek is csak úgy ki kell sírni magatokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) láw

Bizony, néha megesik ilyen mindenkivel, de szerintem kell is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1600 1601 1602 1603 1604 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
89 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (89 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: