![]() ![]() |
2010.05. 01. - 19:08:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mkinek:D
usi az isten áldjon meg a martin-os cuccokért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon rég kerestem őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) puszika érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode vigyázz a kajálással ne hogy elhízzál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak mértékkel mindenből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a szomszédunkban lakik egy csaj 28 éves és kb. olyan 140kg. most hogy megszülte a gyerekét még rondább olyan csúnya a mellei a hasát verik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) komolyan nagyon csúnya bár inkább a korai fogamzásgátló tabletta szedéstől(13 éves korától szedi) fordult fel a hormon háztartása és hogy mindig csak fal... mozogni se mozog szóval tényleg vigyázz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 19:13:53
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 01. - 19:15:40
Létrehozva:
|
|
|
Köszi jantar, de a csajnak annyi esze van, minek szed 13 éves korától fogamzásgátlót... ennyi esze volt akkor. Én viszont ok, hogy sokat eszek, de le is mozgom az iskolában.
|
|
|
|
2010.05. 01. - 19:18:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie én tegnap magyarul olvastam, ma még nem néztem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi: Hatalmas mi rengeteget röhögünk XDDD Akkor jó, nálam meg még angol volt reggel is, most meg felnézek és már minden magyar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hiába, világnyelv... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 19:21:59
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na én megyek lányok, szedek egy kis orgonát bolond anyámnak XD XD Holnap egyszerre lesz anyák napja meg szülinapja is XD aludjatok jól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj elfelejtettem elmesélni, mit álmodtam tegnap előtt. Holnap elmesélem, ti is benne voltatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápá |
|
|
|
2010.05. 01. - 19:32:48
Létrehozva:
|
|
|
Apu mondta tegnap este, hogy magyar lett a tubus. én még nem néztem.
jantar: neked is szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor most már többen is örülnek a Martinos cuccoknak is, nem csak Trixx és Zolija fog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: jézus, azért van önbizalma pár embernek. ez a válogatás is fájt!!!! XDDD nekem a facebook váltott át már megint spanyolra :S |
|
|
|
2010.05. 01. - 19:47:15
Létrehozva:
|
|
|
Apu mondta tegnap este, hogy magyar lett a tubus. én még nem néztem. jantar: neked is szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor most már többen is örülnek a Martinos cuccoknak is, nem csak Trixx és Zolija fog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: jézus, azért van önbizalma pár embernek. ez a válogatás is fájt!!!! XDDD nekem a facebook váltott át már megint spanyolra :S Nagyon zsír és a vidi feltöltések is gyorsabbak lettek ÉS AZ EDDIG LETILTOTT VIDEÓIMAT ENGEDI FELTENNI!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Freestate vidim már fel is nyomtam, bár néhány országban tiltott, de remélem azért többen látják majd, mint ha csak az indán lenne fenn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martin nekem is bejött, mindkét dj setet meghallgattam már (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Facebook nekem is spanyol, de már belőttem magyarra és remélem úgy marad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 19:53:40
Létrehozva:
|
|
|
na akkor megnézem majd hogy engedi-e visszatöltenem azt a vidit amit még pár éve összevágtam XD
|
|
|
|
2010.05. 01. - 20:08:09
Létrehozva:
|
|
|
Apu mondta tegnap este, hogy magyar lett a tubus. én még nem néztem. jantar: neked is szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor most már többen is örülnek a Martinos cuccoknak is, nem csak Trixx és Zolija fog. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode: jézus, azért van önbizalma pár embernek. ez a válogatás is fájt!!!! XDDD nekem a facebook váltott át már megint spanyolra :S Ugye XDDD De én nem is értem, hogy emberek hogyan mernek így felkészületlenül, igénytelenül odamenni. Nem tudom láttad-e a nőt, aki Britney Spears-et énekelt...szőrös volt a lába, dagadt volt, a víz is locsogott róla...fúj XD De ez a bikicsunáj ez nálam tarolt, meg kell keresnem neten XDDD+ Azt a k*vaaaaa XDDDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=XPeGNYitjXU Bikicsunáj öcsém bikicsunáj XDDDD De ez a tv-ben feliratozva volt, azt is előszedem XDDD Na jól van, csak egy pillanatra ugrottam vissza, most megyek nézem tovább a Royal Albert Hall-t, mindjárt jön Alankém (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Még egyszer jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:12:11
Létrehozva:
|
|
|
Ugye XDDD De én nem is értem, hogy emberek hogyan mernek így felkészületlenül, igénytelenül odamenni. Nem tudom láttad-e a nőt, aki Britney Spears-et énekelt...szőrös volt a lába, dagadt volt, a víz is locsogott róla...fúj XD De ez a bikicsunáj ez nálam tarolt, meg kell keresnem neten XDDD+ Azt a k*vaaaaa XDDDDDDDDD http://www.youtube.com/watch?v=XPeGNYitjXU Bikicsunáj öcsém bikicsunáj XDDDD De ez a tv-ben feliratozva volt, azt is előszedem XDDD Na jól van, csak egy pillanatra ugrottam vissza, most megyek nézem tovább a Royal Albert Hall-t, mindjárt jön Alankém (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Még egyszer jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, már 300-an látták majdnem és csak most tette fel a feltöltő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL! |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
Huh, véget ért ez a nap is. Megint anyukáméknál melóztunk. Eléggé kifáradtam. Holnap lightos nap lesz, csak főznöm kell a fiúkra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt mizu? |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:31:25
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!!!
Azt elhiszem, hogy elfáradtál Trixi. Nálam a mizu meg az, hogy délelőtt ballagáson voltam, de nem volt jó. Olyan rossz fekvése van ennek a sulinak, illetve két suli van egybe, hogy csak az lát, aki az első sorban van. Az akusztika se volt jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmit nem lehetett itt hallani. Sok az osztály, akkora tömeg volt, hogy csak na. Csomóan rosszul lettek, mi a parkolóban álltunk végig sok más emberrel... Se nem láttunk, se nem hallottunk. Borzasztó meleg volt, fülledt magas páratartalom, nyomta fel a meleget az aszfalt is. Mondta egy szegény nénike, hogy egész nap kapál a hegyen, de még az sem olyan nehéz, mint itt állni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegényke... Aztán ezzel el is ment a fél nap, utána kicsit pihiztünk Zotyámmal, most meg dolgozok, nem sok a beteg. Épp az előbb ugrott be Zolim ide egy pillanatra, olyan szexi bébi a rendőrruhájában. Agyon csókolgattam itt a nővérszobában gyorsan, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ennyi. Ja, és éljen május 1, és holnap boldog anyák napját. Vica, boldog anya napot, van még itt anya? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja azt még kihagytam, hogy ez a ballagás 2 órás volt, utána vonultak, gondolom azért, hogy mindenki lássa a gyereket, aztán megkerülték nemhogy az egész iskolát, de egy teljes utcaszakaszt, majdnem egy fél városrészt. Kész voltam már, elég rossz cipőben is mentem, na meg az volt az idegőrlő, hogy semmit nem láttunk és hallottunk... |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:33:16
Létrehozva:
|
|
|
Szia!
Sajnálom, hogy nem sikerült jól a ballagás. Sokat ronthat egy rossz szervezés, vagy a nem megfelelő helyszín... Á Zotyád egy szexi rendőrbácsi? Nem is tudtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:33:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: drágám keress vissza, mert elsősorban NEKED hagytam délelőtt ajándékokat!!!!
|
|
|
|
2010.05. 01. - 20:35:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.05. 01. - 20:38:47
Létrehozva:
|
|
|
Niki: jujj hát az kellemetlen lehetett ilyen fülledt időben!
jah, az egyenruha szexi a pasikon XD apum 22 évig volt rendőr, úgyhogy ismertem pár variációját a rendőrruháknak XDDD |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:39:00
Létrehozva:
|
|
|
Szia! Sajnálom, hogy nem sikerült jól a ballagás. Sokat ronthat egy rossz szervezés, vagy a nem megfelelő helyszín... Á Zotyád egy szexi rendőrbácsi? Nem is tudtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, hehehe. Mármint melyiket nem tudtad, hogy szexi, vagy hogy rendőr? Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát sebaj, a Zsolti gyerek is mondta, hogy az oszt.társai is rosszul lettek, meg nem igazán volt jó, de mondjuk egy fiúnak nem annyira szörnyű ez, úgy értem, nem foglalkozik ilyenekkel, megvolt kész. Nekem azért megható volt anno, sokkal ünnepélyesebb, és nagyon szuper nap!!! Ha belegondolok, talán meg is hatódok, de azért remélem, hogy benne is vannak ilyen érzések. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:41:06
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: keresgélj csak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát... én végigröhögtem mindkét ballagásom és alig vártuk hogy vége legyen a macerának XD az általánoson azért röhögtem, mert örültem, hogy végre otthagyhatom azt a szar sulit és osztályt, a középsulison meg azért mert állatkodtunk a többiekkel XD hehe, legalább nem sírtam XD |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:41:11
Létrehozva:
|
|
|
Niki: jujj hát az kellemetlen lehetett ilyen fülledt időben! jah, az egyenruha szexi a pasikon XD apum 22 évig volt rendőr, úgyhogy ismertem pár variációját a rendőrruháknak XDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy imádom, mikor abban van... |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:41:43
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a Dream On Budapestet! Töltöm... .)
Az I feel loved miért koncert tabu? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |