![]() ![]() |
2010.05. 01. - 20:42:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Trixx!
Semmi extra, feltöltöttem az eddig letiltott vidiket a tubusra, így az egész video kollekcióm megtekinthető a nagyközönség számára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, én utálom a ballagásokat, a sajátomat is utáltam, egy rakás pénzbe került, teljesen értelmetlen, és olyan fos ruhám volt, hogy az életbe többet nem veszem fel. Mint egy börtön egyenruha, komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szürke, ronda... én bordót akartam, de hát az izlésfiacamos osztálytársaim meg ezt a fos színűt... Hehe, az egyenruha... hát igen, tud szexi lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:43:00
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: keresgélj csak! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát... én végigröhögtem mindkét ballagásom és alig vártuk hogy vége legyen a macerának XD az általánoson azért röhögtem, mert örültem, hogy végre otthagyhatom azt a szar sulit és osztályt, a középsulison meg azért mert állatkodtunk a többiekkel XD hehe, legalább nem sírtam XD Én se sírtam, meg akkoriban nagy állat voltam, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) viszont olyan kellemes volt és szívmelengető. Kaptam könyvet is, az volt a poén, hogy a sportteljesítményemért, az eü-i szakon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valamiben legalább jó vagyok... |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:43:35
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a Dream On Budapestet! Töltöm... .) Az I feel loved miért koncert tabu? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha tovább olvasod megtudod a választ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:46:48
Létrehozva:
|
|
|
NAAAAAAAA!!!! Trixx, ugye neked ígértem még jó régen a Martin DJ seteket?!?!?! Végre megtaláltam mindkettőt és fel is töltöttem, hadd örüljön Zolid is XD Martin DJ set 2003 http://www.megaupload.com/?d=YUZ5DUYV Martin DJ set 2006 http://www.megaupload.com/?d=FZMK144S A többi cucc szépen csorog majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj Usikám de cukor vagy! Nem felejtetted el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zolim üzeni hogy kösz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Szegénykém nagyon fáradt, egész nap csempézett.) Hatalmas cupp! Nagyon-nagyon örülök neki! MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:47:21
Létrehozva:
|
|
|
Illetve bocsánat, kiemelkedő.
Azért eü-ben is jó vagyok, különben nem lennék itt. Csak megnyugtatlak titeket, hogy nyugi, jó kezekben vannak a betegek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:50:23
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Usikám de cukor vagy! Nem felejtetted el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zolim üzeni hogy kösz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Szegénykém nagyon fáradt, egész nap csempézett.) Hatalmas cupp! Nagyon-nagyon örülök neki! MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN nahm jól van, megtaláltad őket! XD szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam én hogy előbb-utóbb meglesz mindkettő XD (jah, a Dream on Budapestet Angie rakta fel, én a 2003-as pesti Dave koncit töltöttem fel, de no prob XD) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:55:20
Létrehozva:
|
|
|
Jaj Usikám de cukor vagy! Nem felejtetted el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zolim üzeni hogy kösz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Szegénykém nagyon fáradt, egész nap csempézett.) Hatalmas cupp! Nagyon-nagyon örülök neki! MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN Ti mit csináltok? Komplett lakásfelújítást? Lépek csajok! Pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 20:58:28
Létrehozva:
|
|
|
Ti mit csináltok? Komplett lakásfelújítást? Lépek csajok! Pusza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Komplett házfelújítást. Egy nagyon régi vályogházból, csodaszép mai csilli-villi házacskát varázsolunk, főleg a fiúk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.05. 01. - 21:06:33
Létrehozva:
|
|
|
nahm jól van, megtaláltad őket! XD szívesen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondtam én hogy előbb-utóbb meglesz mindkettő XD (jah, a Dream on Budapestet Angie rakta fel, én a 2003-as pesti Dave koncit töltöttem fel, de no prob XD) Igen, én is így láttam.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a rohadék megaupload meg rámszól hogy héj már töltöd a másikat, várjá.... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 21:13:51
Létrehozva:
|
|
|
Na jó éjt drágáim! Pussz.
|
|
|
|
2010.05. 01. - 21:30:16
Létrehozva:
|
|
|
éccakát csajok!
na hát akkor csak úgy belekiáltom az éterbe (most hogy egyedül maradtam), hogy kész van még egy beadandóm!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (lehet mondjuk nem így kellett volna írni, de mindegy, legfeljebb kijavít a tanár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mindjárt elkezdem a következőt is. |
|
|
|
2010.05. 01. - 21:35:47
Létrehozva:
|
|
|
éccakát csajok! na hát akkor csak úgy belekiáltom az éterbe (most hogy egyedül maradtam), hogy kész van még egy beadandóm!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (lehet mondjuk nem így kellett volna írni, de mindegy, legfeljebb kijavít a tanár (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mindjárt elkezdem a következőt is. egészségedre, sorstárs (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 01. - 21:44:05
Létrehozva:
|
|
|
köszönöm! neked is grat a befejezetthez! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na hajmos aztán nyomom tovább (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (hehe, legalább a téma ugyanolyan jó: Depeche Mode XD) (a mostaninál a forrásokról kellett írnom, amiket felhasználok a dogámban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - most jön a doga tárgyalási része) |
|
|
|
2010.05. 01. - 23:08:43
Létrehozva:
|
|
|
én az intelligencia mibenlétéről, méréséről, fejlesztéséről stbstb csinálom az előadásomat (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) már kicsikét lefáradtam, pláne a tegnapi bánat-berúgástól még mindig kómás vagyok...
|
|
|
|
2010.05. 01. - 23:10:05
Létrehozva:
|
|
|
hát akkor inkább aludj egyet és kelj fel korábban, mint ahogy én is fogom - már nekem se fog az agyam. kicsit még olvasgatok aztán szunya. hosszú lesz a holnapi napom is! :S
|
|
|
|
2010.05. 02. - 05:59:25
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Basszus olyan fejfájással ébretem. Ááááááááá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgy utálom. Szetintem tegnap napszúrást kaptam. Olyan éjfél körül olyan hányingerem volt... Ma nem megyek napra. Vicus tegnap el is felejetettem írni, milyen édi volt a tegnapi sztori Petrával meg a cipőjével Dávi lábánál. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meghalok a kiscsajszitól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben most lejött a 2003-as Martin is. Majd szóljatok már, ha a mostanit megtaláljátok nem fizetősön. Köszike. Most elköszönök, szép napot mindenkinek, pusszancs. Ja, Niki a tegnapira, azt tudtam hogy Zotyád milyen szexi (már dicsérted itt párszor), azt nem tudtam hogy rendőr bácsi. Orvosnak gondoltam. Nem tudom miért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 06:22:13
Létrehozva:
|
|
|
Good morning starsine, you sad hello (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na miből van ez? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Trixx, puszi a kobakodra! Napra soha ne menj sapi nélkül!!! Nekem egyszer volt egy olyan napszúrásom pont a görög nyaralásunkon, hogy 2 napig ki sem dugtam az orrom az apartmanból. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Hánytam, szédültem, rosszul voltam... na és az óta nem is bírom a tűző napot, max. 5 perc és készen leszek. Így nálam nyáron mindig kötelező kellék a baseball sapka, vagy valami akármi, de legyen a fejemen. Szerintem egyáltalán ne menj ma ki. Lola, Usi, kitartás a beadandókhoz, én elkezdem a weblapot csinálni, aztán 10-kor elszaladok virágért meg bevásárolni, mert olyan 4 körül indulunk vissza Pestre. Az anyukáknak boldog anyák napját! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 06:28:22
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, lécci nézzétek meg, hogy nálatok megnyílnak-e a videoim! THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Freestate: http://www.youtube.com/watch?v=9YJCFs-Lg04 My secret garden: http://www.youtube.com/watch?v=7mitasNyfWo Dangerous: http://www.youtube.com/watch?v=L9wW0Uv6h08 WIME: http://www.youtube.com/watch?v=uSxUvPn3t5Q |
|
|
|
2010.05. 02. - 06:39:13
Létrehozva:
|
|
|
Csajok, lécci nézzétek meg, hogy nálatok megnyílnak-e a videoim! THX (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Freestate: http://www.youtube.com/watch?v=9YJCFs-Lg04 My secret garden: http://www.youtube.com/watch?v=7mitasNyfWo Dangerous: http://www.youtube.com/watch?v=L9wW0Uv6h08 WIME: http://www.youtube.com/watch?v=uSxUvPn3t5Q Nem nyílnak meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Outlook.jpg ( 30.23K )
Letöltések száma: 12XDDDDDDDDDD Oops, bocsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 06:43:17
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
Niki: JÉZUS! XD mekkora állat lehet a tulajdonos! XD Angie: "A videó WMG és Koch Entertainment tartalmát tartalmazza. Egyikőjük letiltotta azt szerzői jogi okok miatt. " |
|
|
|
![]() ![]() |