![]() ![]() |
2010.05. 02. - 06:44:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv!!! Azt elhiszem, hogy elfáradtál Trixi. Nálam a mizu meg az, hogy délelőtt ballagáson voltam, de nem volt jó. Olyan rossz fekvése van ennek a sulinak, illetve két suli van egybe, hogy csak az lát, aki az első sorban van. Az akusztika se volt jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmit nem lehetett itt hallani. Sok az osztály, akkora tömeg volt, hogy csak na. Csomóan rosszul lettek, mi a parkolóban álltunk végig sok más emberrel... Se nem láttunk, se nem hallottunk. Borzasztó meleg volt, fülledt magas páratartalom, nyomta fel a meleget az aszfalt is. Mondta egy szegény nénike, hogy egész nap kapál a hegyen, de még az sem olyan nehéz, mint itt állni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegényke... Aztán ezzel el is ment a fél nap, utána kicsit pihiztünk Zotyámmal, most meg dolgozok, nem sok a beteg. Épp az előbb ugrott be Zolim ide egy pillanatra, olyan szexi bébi a rendőrruhájában. Agyon csókolgattam itt a nővérszobában gyorsan, hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval ennyi. Ja, és éljen május 1, és holnap boldog anyák napját. Vica, boldog anya napot, van még itt anya? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja azt még kihagytam, hogy ez a ballagás 2 órás volt, utána vonultak, gondolom azért, hogy mindenki lássa a gyereket, aztán megkerülték nemhogy az egész iskolát, de egy teljes utcaszakaszt, majdnem egy fél városrészt. Kész voltam már, elég rossz cipőben is mentem, na meg az volt az idegőrlő, hogy semmit nem láttunk és hallottunk... Jó reggelt. Niki de drága vagy köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ildi dm-nek vannak még gyerkőcei. Mode az anyukádnak boldog szülinapot. Én most megyek nem sokára anyukámhoz.Pá lányok du.leszek. |
|
|
|
2010.05. 02. - 06:46:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pálinkás jó reggelt! Hehehe Usi, bocs. Remélem megjött az étvágy a reggelihez, hehehe. E-mailbe küldték, ja hát elég beteg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 06:46:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Basszus olyan fejfájással ébretem. Ááááááááá (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgy utálom. Szetintem tegnap napszúrást kaptam. Olyan éjfél körül olyan hányingerem volt... Ma nem megyek napra. Vicus tegnap el is felejetettem írni, milyen édi volt a tegnapi sztori Petrával meg a cipőjével Dávi lábánál. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meghalok a kiscsajszitól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Közben most lejött a 2003-as Martin is. Majd szóljatok már, ha a mostanit megtaláljátok nem fizetősön. Köszike. Most elköszönök, szép napot mindenkinek, pusszancs. Ja, Niki a tegnapira, azt tudtam hogy Zotyád milyen szexi (már dicsérted itt párszor), azt nem tudtam hogy rendőr bácsi. Orvosnak gondoltam. Nem tudom miért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx jobbulást asszonypajti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Petra... |
|
|
|
2010.05. 02. - 07:06:54
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! Niki: JÉZUS! XD mekkora állat lehet a tulajdonos! XD Angie: "A videó WMG és Koch Entertainment tartalmát tartalmazza. Egyikőjük letiltotta azt szerzői jogi okok miatt. " Hát ez nagyon érdekes, mert nálam működnek! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) THX! |
|
|
|
2010.05. 02. - 07:32:45
Létrehozva:
|
|
|
nekem egyik se ment. de előbb-utóbb nálad se fog - miután az enyémet anno letiltották, egy darabig én is meg tudtam nézni az enyémet, míg mások már nem. gondolom a rendszernek frissítenie kell magát vagy nem tom.
|
|
|
|
2010.05. 02. - 12:00:55
Létrehozva:
|
|
|
Húúú, bekajáltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fincsi volt ez az oldalas meg a hagymás rizs, és a szederszósz... desszertnek meg habroló volt, a titkos favoritom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nekem egyik se ment. de előbb-utóbb nálad se fog - miután az enyémet anno letiltották, egy darabig én is meg tudtam nézni az enyémet, míg mások már nem. gondolom a rendszernek frissítenie kell magát vagy nem tom. Tegnap este óta nálam folyamatosan működnek! LOL! |
|
|
|
2010.05. 02. - 12:09:08
Létrehozva:
|
|
|
hát az oké, hogy neked működnek, de a célközönségnek nem XDDD
na én is most kajoltam. lassan tiramisu-time (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) csak most épp belevetettem magam az új banner és háttér készítésébe Sinre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 16:10:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie nálam sem működnek a videók (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Na de ezt mindenkinek látnia kell..immár felratozva XD http://www.youtube.com/watch?v=gX-Jjl_8dvA |
|
|
|
2010.05. 02. - 16:25:39
Létrehozva:
|
|
|
Hejj mit találtam. De édes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs157.snc3/18463_103702479659352_100000588003682_97644_7475144_n.jpg) |
|
|
|
2010.05. 02. - 20:48:42
Létrehozva:
|
|
|
Usikám, alakul a weblapod (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(IMG:http://img405.imageshack.us/img405/1475/seaofsin.jpg) |
|
|
|
2010.05. 02. - 20:54:42
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Mucikák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megjöttem... elnézést.. ki voltam, nem voltam magamnál, fáradt voltam, és rengeteg volt a dolgom is! Mindenkit puszizok, vissza nem olvasok, csak belefolyok újra a dolgokba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 20:57:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Mucikák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Megjöttem... elnézést.. ki voltam, nem voltam magamnál, fáradt voltam, és rengeteg volt a dolgom is! Mindenkit puszizok, vissza nem olvasok, csak belefolyok újra a dolgokba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edó! Jó régen nem jártál erre, már nagyon hiányoztál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éppen a vizsga munkámon dolgozom, de pusszantalak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 21:05:13
Létrehozva:
|
|
|
WOWWWWW ANGIE EZ K. JÓ LESZ!!!!!!!!!!!
most épp kiborulás szélén állok - most tudtam meg hogy holnap délelőtt vizsgázok egy tárgyból, de még 4 esszét meg kell írnom!!!!!!!!!! asszem szívinfarktust kapok! dupla kávét ide és asszem ma nem lesz alvás! |
|
|
|
2010.05. 02. - 21:06:16
Létrehozva:
|
|
|
Angie.. nagyon jó lesz az oldal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És szerinted majd beleolvasnak?
hehhehehhee Usi! Kitartás. megcsinálod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 21:14:04
Létrehozva:
|
|
|
WOWWWWW ANGIE EZ K. JÓ LESZ!!!!!!!!!!! most épp kiborulás szélén állok - most tudtam meg hogy holnap délelőtt vizsgázok egy tárgyból, de még 4 esszét meg kell írnom!!!!!!!!!! asszem szívinfarktust kapok! dupla kávét ide és asszem ma nem lesz alvás! Örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Igyekszem... 4 esszét holnapra???????????? ááááááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De ügyi vagy, meg fogod csinálni! Angie.. nagyon jó lesz az oldal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És szerinted majd beleolvasnak? hehhehehhee Usi! Kitartás. megcsinálod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát elvileg igen, de éppen ezért a fickekből majd csak 1-1 fejezetet teszek fel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Az első egy-kettőt, amik még nem annyira durvák (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De persze majd kiírom, hogy 18 éven felülieknek való tartalom és mindenki csak saját felelősségre olvasson bele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 21:15:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie: okés, az úgy jó lesz - az üdvözlőszöveget is átírhatod míg le nem osztályozzák, ha gondolod.
még mázli, hogy ezek nem hosszú esszék!!!! kávét megittam, cigi is megvolt. és most folytatom a DM-es esszét, aminek a fele már kész! |
|
|
|
2010.05. 02. - 21:23:36
Létrehozva:
|
|
|
Ooooohhhh.. . DM esszé.. menni fog, mint a karikacsapás!
|
|
|
|
2010.05. 02. - 21:29:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie: okés, az úgy jó lesz - az üdvözlőszöveget is átírhatod míg le nem osztályozzák, ha gondolod. még mázli, hogy ezek nem hosszú esszék!!!! kávét megittam, cigi is megvolt. és most folytatom a DM-es esszét, aminek a fele már kész! Nekem jó ez az üdvözlő szöveg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Heh, egy kalappal, de azért valamit csak kell aludnod, és a DM esszé nem hinném, hogy számodra olyan nehéz lenne, úgyhogy kitartás!!!!!!!!!!!! Jó8 csajok, én is csak holnap folytatom majd az oldalt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 21:42:57
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát Angie!
na hát majd meglássuk, hogy miként alakul az az esszé... :S közben 2006-os Martin DJ set megy. előbb ment végig a Selected remixelt cdje. nem rossz! van pár verzió ami jobban tetszik így, mint az eredeti, de csak fél füllel hallgattam most. (a Missing piece tuti befutó nálam meg az Allelujah is ebben a verzióban) |
|
|
|
2010.05. 02. - 22:22:51
Létrehozva:
|
|
|
basszus de jó, hogy vonaton lefelé is olvastam a Dave-es könyvet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most pont be tudok passzintani egy kis részt Martin szövegeiről a dogámba! XD
ja, amúgy nemsoká kiolvasom, majd jön az összefoglaló belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |