![]() ![]() |
2010.05. 02. - 22:55:14
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekem meg még mindig nem érkezett meg
Pedig elvileg már bőven meg kellett volna jönnie... nincs szerencsém ezzel a könyvvel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tányleg USi! Majd ha ezen az éjszakán túl leszel.. mg az összes esszéden, és szemináriumodon... nézz már körül soho ügyben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és most megeszek egy egész barackbefőttet! aaaaaaah |
|
|
|
2010.05. 02. - 22:57:57
Létrehozva:
|
|
|
Edó bébi - otthon nem találtam a SoHo-st. Holnap megnézem, hátha itt lapul valahol a mocsok a szegedre lehozott cuccaim között! most már engem is nagyon idegesít, hogy hol az istenbe lehet! mert tudom, hogy megvan!!!
hát sajnálom, hogy nincs szerencséd vele, mert jó kis könyv - nekem most nagyon a szívemhez nőtt, főleg hogy dolgozok is belőle. szerintem jól van megírva, még ha ki is hagy dolgokat az összefoglaló stílusa miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 02. - 23:08:44
Létrehozva:
|
|
|
Egyre izgatottabb vagyok.... egy... a soho-s anyag.. jesszusisten.. kettő.. mikor tarthatom már a kezemben ezt az aprócska könyvet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 02. - 23:33:52
Létrehozva:
|
|
|
itsz dzsözst a kvescsön of tá-hááájm! XDDD
|
|
|
|
2010.05. 02. - 23:57:47
Létrehozva:
|
|
|
na heló evribodri
befejeztem az összes szopó egyetemi tennivalómat holnapra. végre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usim, hajrá! inkább tanulj, az esszéket biztos át lehet tenni máskorra, a vizsgát aligha. vagy nem? mindenesetre drukkolok neked. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóm, nem azt írta az Angie múltkor, hogy nem jön meg a könyved, meg vissza is utalták neki a pénzét emiatt, és újra megrendeli? nálam Ákos - Élő dalok van műsoronon, és egyéb koncertfelvételek is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már egy hete XD fúúúú, olyan hetem lesz... holnap 2 prezit tartok, a harmadikat csak felügyelem mint csapatvezető, ha minden igaz. aztán szerdán is lesz egy prezim, amiben az a szép, hogy aznap dolgozom fél3ig, és kettő ötventől van az órám. sprintben fogok beérni az órámra, az fix. jah, és ehhez kapcsolódóan: keddtől dolgozom. rettegek. betanulás, új hely, elvárások... pff... bzz és egyéb zizegések. na, most kiszámolom mikor akarok dolgozni e hónapban, aztán egy rész szex és new york, aztán alvás, mert a prezik miatt korábban kell indulni, hogy nyomtatni is tudjak még. pápá és utólagosan is boldog anyák napját az anyáknak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 03. - 00:03:44
Létrehozva:
|
|
|
hát az esszéket nem tudom átrakni, holnap mindenképp be kell adnom őket, ha nem akarom, hogy elússzon az a kurzus. de már a végén járok a hosszúnak, utána már csak két 1-1 oldalas cucc lesz és kész vagyok arra az órára. a másikra reggel fogom szerintem összedobni az esszét, vagy majd meglátom, mert arra vizsgára is bele kéne kukkantani az anyagba. no mindegy - csak nem buktat meg ha már csináltam neki prezentációt is pár hete.... majd meglátjuk!
kérdés: a Nyugat Magyarországi Depeche Mode Rajongók Körének van hivatalos angol neve? Mert ha igen, akkor belevenném azt is a dogám végébe ahol a clubokról írok. Valaki ha holnap reggelig meg tudná mondani, azt megköszönném! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 03. - 01:28:36
Létrehozva:
|
|
|
JÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kész a 3 esszé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak 1 kell, de azt majd csak egy kis alvás után, már kezd fájni a fejem. na hát nem tudom milyenek lesznek, én megtettem a tőlem telhetőt. majd még átolvasom őket picit frissebb fejjel mielőtt kinyomtatnám őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hjajjjjjjjjjjjjjjj ez az Allelujah (Noisy Church mix) ANNNNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓ, Angie!!!! nem bírok betelni vele!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na megyek ágy, aztán 6-kor kelek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 03. - 05:16:37
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Esik ez a tetű eső... tök lehangoló... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ma nem leszek lehangolt, ezt eldöntöttem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, hétfő... nem kedvenc nap, olyan Garfield-féle. Apám is itt mondja a másik szobába, hogy nem akar bemenni dolgozni, tiszta lusta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak kár, hogy ez nem kívánságműsor. Jajj és szól Sade, de szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edó, hát remélem a könyved megkapod a héten, Angliából jön, elvileg nagyon hamar meg kellene jönnie most már. Múlt héten adták fel, asszem hétfői a dátum az eBay rendszerében. ezt most másik eladótól vettem, hát remélem megkapod (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Majd sikolts lécci, amikor a kezedbe veszed. Csajok, jó sulit nektek mára! Usi neked különösen, remélem tényleg minden ok lesz a prezikkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola, te meg holnaptól dolgozol? Majd külön gondolok rád. Az első napok stresszesek, sok új név, új arc, környezet... de ügyi vagy, téged mindenki szeret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagy puszi és ölelés!!! JÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kész a 3 esszé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már csak 1 kell, de azt majd csak egy kis alvás után, már kezd fájni a fejem. na hát nem tudom milyenek lesznek, én megtettem a tőlem telhetőt. majd még átolvasom őket picit frissebb fejjel mielőtt kinyomtatnám őket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hjajjjjjjjjjjjjjjj ez az Allelujah (Noisy Church mix) ANNNNYIRA JÓÓÓÓÓÓÓÓ, Angie!!!! nem bírok betelni vele!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na megyek ágy, aztán 6-kor kelek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gratula! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Noisy Church mix állat!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.05. 03. - 05:24:08
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
huh, alig látok ki a fejemből! Garfield tud valamit a hétfő-utálatával!!! hehe, én a Noisy church mixszel kezdem ma - most is az megy. kávé + cigi megvolt, most térek magamhoz aztán go for a kövi esszé, aztán átnézni a vizsgás anyagot. |
|
|
|
2010.05. 03. - 05:52:53
Létrehozva:
|
|
|
reggelt! huh, alig látok ki a fejemből! Garfield tud valamit a hétfő-utálatával!!! hehe, én a Noisy church mixszel kezdem ma - most is az megy. kávé + cigi megvolt, most térek magamhoz aztán go for a kövi esszé, aztán átnézni a vizsgás anyagot. Na igen, Garfield egy valódi bölcs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom!!! Akkor már jól kezdődött a napod, én 5 óta fenn vagyok, kinyílt a csipám és hallgattam az esőt, ahogy kopog az ablakpárkányon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kávé, cigi... tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lassan indulok melóba! Bentről jelentkezem, jó esszé írást! |
|
|
|
2010.05. 03. - 05:57:17
Létrehozva:
|
|
|
itt már felszakadoztak a felhők, mindjárt süt a nap, de éjjel itt is volt vmi zuhi, mert száradóban lévő utak vannak.
huh én nagyon is tudtam volna még aludni XD köszi, haladok - már 2 bekezdés megvan - wikipédia a barátunk szintén XD |
|
|
|
2010.05. 03. - 07:06:56
Létrehozva:
|
|
|
huhhhh! mára kész minden esszém. már csak ismételnem kell! jó vagyok vagy jó vagyok?! XD
aztán ha hazaértem, házizhatok holnapi órámra, amin szintén vizsgázok.... oh yeah! (aztán csütörtök szóbeli, pénteken meg egy másik írásbeli) hétvégén meg tanulhatok hétfői vizsgára és beadandózhatok, úgyhogy nekem ugrik a Living Roomos party. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.05. 03. - 07:33:35
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt sereg.
Utólagosan is köszi csajok a boldog anyanap kívánásokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi és Lola szurk a vizsgák miatt és Lola neked plusszba még az új állás miatt is,hogy minden jól menjen ott is.Cupp lányok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unokatesóim fiú-lány ikerpár ők meg ma kezdték az érettségit....én még nekik is szurkolok. Mindenkinek szép napot. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 03. - 07:42:59 |
|
|
|
2010.05. 03. - 08:23:51
Létrehozva:
|
|
|
ahhhaaaaa! szóval ezért vannak kiöltözve a szomszéd középsuli diákjai!!!
na az ismétlésre már nem volt időm, de a többi órámra megcsináltam amit kell. és most rohanok! szurkoljatok!!! (vicának már most köszi!) |
|
|
|
2010.05. 03. - 08:29:25
Létrehozva:
|
|
|
Usi, szurkolok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Living room lehet nekem is kimarad... 10-én vizsgázom a suliban és hát tanulni kellene kis elméletet, meg anyum szülinapja 5-e, és hát hétvégén szülinapozunk is, illő hazamennem. |
|
|
|
2010.05. 03. - 12:06:09
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hajrá Usi szurkolok! Hogy te mindig DM-ből írsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lolának is, nagy meg Vicus uncsitesóinak és Ange-nak is tizedikére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, mennyit szurkoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ange klasssssssz a készülő webszájtod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan álmos vagyok. Alig megy a meló... Le akarok feküdni, olyan ebéd után sziesztára. Jaj, pénteken nem is mondtam, hogy nem kaptam emelést. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Viszont kaptam egy nagyobb összegű jutalmat, ami olyan mintha visszamenőleg januárig is megkaptam volna, sőt.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Monta hogy elégedett a munkámmal, meg köszöni hogy ilyen jól dolgozok, de akkor sem emel, ezt elhatározta. Elég furi a főnök.... Ééééééés elhatároztam, hogy ebből a pénzből veszek egy jó biciklit és azzal fogok járni dolgozni autó helyett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Egyrészt védem a környezetet, másrészt olcsóbb, harmadrészt sportolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont épül a kerékpár út a lakhelyemtő, a melóhely felé. He-he gondoltak rám a városatyák. Na le is hajtom a fejem az írósztalra. Szussz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 03. - 13:49:22
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx!
Köszi, igyekszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jutalom vagy prémium tök jó, bár én még soha egyik munkahelyemen sem kaptam! Úgyhogy valójában nem tudom milyen, de gratulálok hozzá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A bicaj meg kifejezetten jó 5let! Milyet szeretnél venni? |
|
|
|
2010.05. 03. - 14:01:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx! Köszi, igyekszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A jutalom vagy prémium tök jó, bár én még soha egyik munkahelyemen sem kaptam! Úgyhogy valójában nem tudom milyen, de gratulálok hozzá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A bicaj meg kifejezetten jó 5let! Milyet szeretnél venni? A jutalom jó érzés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindig jó. Hát nem vagyok, valami nagy bicajos, utoljára gyerekkoromban..... Zoli valami city bike-ot emleget, ha egyáltalán így kell írni. Ő nagyon vágja a témát, versenyszerűen űzte, így nagyban rá hagyatkozom, én csak a színébe szólok bele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 03. - 14:08:47
Létrehozva:
|
|
|
A jutalom jó érzés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindig jó. Hát nem vagyok, valami nagy bicajos, utoljára gyerekkoromban..... Zoli valami city bike-ot emleget, ha egyáltalán így kell írni. Ő nagyon vágja a témát, versenyszerűen űzte, így nagyban rá hagyatkozom, én csak a színébe szólok bele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én nagyon szerettem bicajozni míg Csabán laktam, itt Pesten nem vállalom be, mert így is 1 óra bkv-vel, amire a III. kerületből átvergődöm magam a X.-be. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Ha jó a bicaj, akkor hamar meg fogod szeretni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézzétek, milyen szép autót találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyet szeretnék majd, az árának az 1/3-a már megvan, talán jövőre meglesz az egész! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/yar...nea_sol-3771402 |
|
|
|
2010.05. 03. - 14:15:21
Létrehozva:
|
|
|
Én nagyon szerettem bicajozni míg Csabán laktam, itt Pesten nem vállalom be, mert így is 1 óra bkv-vel, amire a III. kerületből átvergődöm magam a X.-be. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Ha jó a bicaj, akkor hamar meg fogod szeretni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézzétek, milyen szép autót találtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyet szeretnék majd, az árának az 1/3-a már megvan, talán jövőre meglesz az egész! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/yar...nea_sol-3771402 Biztosan meg fogom szeretni a bicajt. Bár kicsit macerás lesz a harmadikra le- felcipelni, de majd megoldom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szép autó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jó is. Két ismerősömnek is ilyen van és nagyon szeretik. Remélem jövőre összejön. |
|
|
|
![]() ![]() |