2400 Oldal V  « < 1606 1607 1608 1609 1610 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.05. 03. - 14:18:23
Létrehozva: #32141

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 03. - 15:15:21) *
Biztosan meg fogom szeretni a bicajt. Bár kicsit macerás lesz a harmadikra le- felcipelni, de majd megoldom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagyon szép autó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És jó is. Két ismerősömnek is ilyen van és nagyon szeretik.
Remélem jövőre összejön.

Nincs tároló?

A Yarisok nagyon szépek, főleg a feketék... nagyon szeretnék feketét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt a cégnél is az egész flotta Toyota, mindenki nagyon szereti, de van még 3 Suzuki meg két Fiat, de a maradék 30 kocsi mind Toyota (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát remélem össze fog jönni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 03. - 14:35:00
Létrehozva: #32142

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 03. - 15:18:23) *
Nincs tároló?

A Yarisok nagyon szépek, főleg a feketék... nagyon szeretnék feketét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt a cégnél is az egész flotta Toyota, mindenki nagyon szereti, de van még 3 Suzuki meg két Fiat, de a maradék 30 kocsi mind Toyota (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát remélem össze fog jönni!

Van valami közös tároló, de az nem biztonságos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Zárható folyosónk van, így ott fogom tárolni. Télen meg anyáéknál.

Á, már értem hogy miért fetőződtél meg Toyota-val. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hú 30 kocsi. Jó nagy cég. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 03. - 14:38:35
Létrehozva: #32143

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 03. - 15:31:07) *
Van valami közös tároló, de az nem biztonságos. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Zárható folyosónk van, így ott fogom tárolni. Télen meg anyáéknál.

Á, már értem hogy miért fetőződtél meg Toyota-val. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én régen is szerettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg a Mazdát is, főleg a 6-ost, de azt nem engedhetem meg magamnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.05. 03. - 15:35:00) *
Hú 30 kocsi. Jó nagy cég. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ebben benne vannak a platós teherautók is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a szervizes autók és a transporterek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 85 fős a cég, és hát sokfelé dolgozunk, csomó embernek kell autó, hogy tudjon mozogni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 03. - 14:45:48
Létrehozva: #32144

devotee

A mi cégünk 35 fős. Nálunk nincs szolgálati autó. Sajnos.

Szia Mode! Hazaértél isiből? Vagy már szünet van?

Én meg elköszönök, még gyorsan meg kell csinálnom valamit, aztán indulok tornázni.
Pusza.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 03. - 14:52:42
Létrehozva: #32145

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 03. - 15:45:48) *
A mi cégünk 35 fős. Nálunk nincs szolgálati autó. Sajnos.

Szia Mode! Hazaértél isiből? Vagy már szünet van?

Én meg elköszönök, még gyorsan meg kell csinálnom valamit, aztán indulok tornázni.
Pusza.

Oh, akkor az meg egy pici cég (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó tornát és nemsokára megyek a suliba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 03. - 16:10:06
Létrehozva: #32146

devotee

sziasztok!

köszi a drukkot csajszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem Lolának is jól mentek a mai prezentációk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nah a reggeli ZH-m se lett olyan rossz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azon az órán, amire a 4 esszét írtam, meg kellemes meglepetés ért: azt mondta a tanár hogy visszakerültem a pixisbe most hogy mindent leadtam és osztályozásnál 3-as legjobb helyett mehetek az 5-ösért is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csütörtökön kiderül hanyas lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 03. - 16:30:26
Létrehozva: #32147

devotee

sziasztok drágáim

na megvolt az összes prezim, el is fáradtam úgy hogy lóg a belem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de jól ment, szeretem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hajró, Usm, látom, ügyes voltál, örülök neki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
az azonban nem tetszik, hogy nem jöttök a Livingbe. engem ez éltet hetek óta. mondjuk Vicámmal tuti megyünk, meg elvileg még egy barátnőm, meg Tatabánya group (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó lenne ha mindenki ott lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sajnálni fogom ha nem jöttök, sziveim

"Lola, téged mindenki szeret" - háhá, ikszdé, muhahah, lol és miegyéb. erről sok embernek merőben eltérő lenne a véleménye. numindegy, a melóhelyen majdcsak boldogulok, az előzőnél csak jobb lehet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na, figyelnem kellene órán XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 03. - 16:52:56
Létrehozva: #32148

devotee

Na, én is suli! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövő héten vizsga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, Lola gratulálok nektek életeim!!!! Szuper ügyesek vagytok, Girl power (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, sajnálom a Livinget, de muszáj haza mennem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Anyum szülinapja lesz 5-én, azt ünnepeljük, aztán meg hétfőn nemzetközi záróvizsga! Kemény lesz... 3 órás... elmélet + gyakorlat... szóval erre kell tanulni.

Lola, én szeretlek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 03. - 17:00:40
Létrehozva: #32149

devotee

tudtommal Edó se megy LR-ba, de erről majd ő nyilatkozik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Loli: grat a prezikhez!!!

jaj Angie, majd elfeledtem mondani!!!! Már tényleg meg se lepődöm, hogy Toyota!!!! mi is a közeljövőben akarjuk a Ladánkat lecserélni egy használt Toyotára, csak a családi autós verzióra (most nem ugrik be a neve XD).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 03. - 17:03:36
Létrehozva: #32150

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 03. - 18:00:40) *
tudtommal Edó se megy LR-ba, de erről majd ő nyilatkozik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Loli: grat a prezikhez!!!

jaj Angie, majd elfeledtem mondani!!!! Már tényleg meg se lepődöm, hogy Toyota!!!! mi is a közeljövőben akarjuk a Ladánkat lecserélni egy használt Toyotára, csak a családi autós verzióra (most nem ugrik be a neve XD).

Muhaha, nem mondod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Corolla-t akartok, az eléggé családi Toyota, de én szeretem még az Auris-t is meg a Verso-t és persze a terepjárót, a RAV4-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 03. - 17:13:13
Létrehozva: #32151

devotee

Voltatok már úgy, hogy valamit (valakit azért mégsem írok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) szétütnétek????

Én most így vagyok, forrok és nem sikerül lemennie.

Az okot nem írom.

Ááááááááááááááááááááááááá
Mit csináljak?????!!!!!!!!!!!!!!

Na, már patakokban folyik is a könnyem...........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 03. - 17:15:57
Létrehozva: #32152

devotee

Angie: jaja, a Corolla lesz az!!!

Niki: jaj cica, ne sírj!!!! szomorúságodban sírsz vagy tehetetlenségedben? pusz-pusz és ölelés!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 03. - 17:26:09
Létrehozva: #32153

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 03. - 13:06:09) *
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hajrá Usi szurkolok! Hogy te mindig DM-ből írsz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lolának is, nagy meg Vicus uncsitesóinak és Ange-nak is tizedikére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Huh, mennyit szurkoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ange klasssssssz a készülő webszájtod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Olyan álmos vagyok. Alig megy a meló... Le akarok feküdni, olyan ebéd után sziesztára.

Jaj, pénteken nem is mondtam, hogy nem kaptam emelést. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Viszont kaptam egy nagyobb összegű jutalmat, ami olyan mintha visszamenőleg januárig is megkaptam volna, sőt.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Monta hogy elégedett a munkámmal, meg köszöni hogy ilyen jól dolgozok, de akkor sem emel, ezt elhatározta. Elég furi a főnök....

Ééééééés elhatároztam, hogy ebből a pénzből veszek egy jó biciklit és azzal fogok járni dolgozni autó helyett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Egyrészt védem a környezetet, másrészt olcsóbb, harmadrészt sportolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont épül a kerékpár út a lakhelyemtő, a melóhely felé. He-he gondoltak rám a városatyák.

Na le is hajtom a fejem az írósztalra. Szussz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sziasztok.

Trixx köszi a szurkot az uncsitesóim nevében.

Ez a bicikli vásárlás ötleted nagyon jó.
Hehe az én csotrim már húsz éves.

Usi ,Lola gratula.

Niki neked pedig ölelés és puszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 03. - 17:31:07
Létrehozva: #32154

devotee

vica: köszi!!!

Nikinek találtam, hogy felviduljon kicsit! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs42/f/2009/074/8/1/Dave_Gahan_wallpaper_by_SiostraNocy.jpg)

(IMG:http://fc00.deviantart.net/fs49/f/2009/154/0/0/Dave_Gahan_wallpaper_1_by_SiostraNocy.jpg)

(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/305/e/7/Your_own__personal_Jesus_by_SiostraNocy.jpg)

és most következik egy nyugis ULTRA album ezután a fárasztó nap után (és mielőtt elkezdenék házizni)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 03. - 17:31:41
Létrehozva: #32155

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 03. - 18:13:13) *
Voltatok már úgy, hogy valamit (valakit azért mégsem írok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) szétütnétek????

Én most így vagyok, forrok és nem sikerül lemennie.

Az okot nem írom.

Ááááááááááááááááááááááááá
Mit csináljak?????!!!!!!!!!!!!!!

Na, már patakokban folyik is a könnyem...........

Nekem szinte naponta van ilyen, de ne húzd fel magad édes, mert egy idő után saját magadat csinálod ki (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Puszillak, ölelés!!!

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 03. - 18:31:07) *

Nikinek találtam, hogy felviduljon kicsit! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://fc09.deviantart.net/fs42/f/2009/074/8/1/Dave_Gahan_wallpaper_by_SiostraNocy.jpg)

(IMG:http://fc00.deviantart.net/fs49/f/2009/154/0/0/Dave_Gahan_wallpaper_1_by_SiostraNocy.jpg)

(IMG:http://fc04.deviantart.net/fs51/f/2009/305/e/7/Your_own__personal_Jesus_by_SiostraNocy.jpg)

és most következik egy nyugis ULTRA album ezután a fárasztó nap után (és mielőtt elkezdenék házizni)

áááááááááááááááááááááááá ez állat!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 03. - 17:42:10
Létrehozva: #32156

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 03. - 18:31:07) *

vuhúúú (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 03. - 17:45:16
Létrehozva: #32157

devotee

örülök hogy tetszenek amiket DeviantArtról gubiztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 03. - 17:54:11
Létrehozva: #32158

devotee

Usi naná. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 03. - 17:54:19
Létrehozva: #32159

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 03. - 18:45:16) *
örülök hogy tetszenek amiket DeviantArtról gubiztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hogy tetszenek az nem kifejezés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 03. - 18:48:15
Létrehozva: #32160

devotee

sziasztok kincseim

jajjjj de fáradt vagyok. csinálunk egy klubot, Usi? Egyetem Által Tetszhalottak Klubja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki, sajna ilyen van, vagy bőgd ki magad, vagy fuss egy kört, vagy odíts egyet valami nagy szabad helyen, vagy csak kurvanyázz egy pár percig. nincs jobb :S mi baj?

klasszak a wp-k (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave Gahan kezeiért meghalni se lenne kár. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

azt tudom hogy lehet hogy Edóka nem jön, de úgy tudom, Marcsi meg Valics igen. na de utána is járok.

Angie, milyen az a nemzetközi vizsga?

nu, én most végre megindulok, elmegyek és adok a csajszisságomnak. 4 napja nem edzettem, úgyhogy most előbb szoli, aztán edzés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1606 1607 1608 1609 1610 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
83 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (83 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: