2400 Oldal V  « < 1608 1609 1610 1611 1612 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.05. 03. - 22:19:00
Létrehozva: #32181

devotee

óóó
ne már
hogy ti mentek a szegedi ákosra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) én is akarok, de nincs pénzem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) brühühühühühüüüüüüü. szomor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

jaajj, cicum, Edó, kár hogy nem tudsz jönni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de pótoljuk, eskü! azt a júniust még nem tudom, majd vizsgáim fényében kiderül. még nem írtak ki minden időpontot. de ha tudok, of course ott a helyem. akkor már fizum is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ééééés jún 19 ááááákos. Angie: első sor! nem viccelek. komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szétberhelem a kordont.

na, megvolt a csajos este, szoli, 70 perces kondi, peelinges zuhany, testápolás. és most kiteregetem a mosásom, és 1-2 sex and the city következik, majd alvás mert holnap jajatyaúristen, első munkanap.

annyi minden kavarog amúgy a fejemben. ti, a bulik, az egyetem, a munka, hogy pesten leszek nyáron, hogy minden úgy tűnik, jól alakul. hogy azt hiszem, eléggé le vagyok terhelve, de nem vagyok túlterhelve és ez így tökéletes azt hiszem. minden jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 03. - 22:48:35
Létrehozva: #32182

devotee

Jóccakát USi!

Lola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ajánlom, h gyere, mert én meg téged berhellek szíjjjeel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én meg kipakolom a mosogatógépet, aztán zuhi, és alvás... jaaa.. még kicsit neki esek Dave-nek is!
Ahhh... a szombathelyi sráccal álmodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és megint jól csókolt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaa.. és recoil koncerten voltam Valiccsal, és ott futottam vele össze!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 04. - 05:29:27
Létrehozva: #32183

devotee

Jó reggelt!

Este mindig lefagyott a notim, egyre többet csinálja és nem tudom miért... hajnali 2-re lefuttattam egy töredezettségmentesítést is, de nem írt ki hibát, szépen rendbe tette a köteteket. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgyhogy nem értem mi a géz a kis drágámmal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jáááá, éjjel megtalált az első idei szúnyog, szana-szét csípte a bal lábamon az ujjaimat és most viszketnek és nagy, vörös foltok vannak rajta, mint valami kelések (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fincsin fest!

Usikán, nagyon ügyi vagy, csak jusson még jegy! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Már nagyon várom, a Dóm téren még csak színházban voltam, koncerten soha. Köszönöm az ügyintézést, akkor majd csütörtökön várom az üzidet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, tudom, már én is írtam asszem facebookon, hogy kordont fogunk bontani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na kivi leszek milyen lesz a csabai, bár a csabai Ákos koncertek eddig 100%-ban jól sikerültek, úgyhogy ez szerintem most sem kérdés igazából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nagy, kör alakú sportcsarnok, jehhh!

Edó, hurrá, akkor adhatom a pozitív visszajelzést az eBayes eladónak! Jó olvasást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a tatabányai pizsama party engem is érdekel, ha lehet mennem... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 05:40:34
Létrehozva: #32184

Newborn
*

Szia Angelus!

Írtam múlt héten üzit Neked, de nem kaptam választ. Csak érdeklődöm, hogy megkaptad?

Brigi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 05:44:58
Létrehozva: #32185

devotee

reggelt!

Edó: én igyekszem hogy összejöjjön a tbányai buláj!

Lola: és mit fogsz dolgozni?

Angie: szegény ujjad!!!
ja hát a Dóm téren - ahogy a cikk is írja - még nem is volt ilyen "sima" koncert XD
nagyon kivi leszek, mert eddig csak lelátóval láttam a teret ilyesmi rendezvényen (mikor felépítették a Szegedi Szabadtéri Játékok lelátóját), de most nem lesz lelátó. én is remélem, hogy lesz jegy még! (amúgy is megéri nekem a TCS miatt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak kb. 6-7 éve láttam őket élőben utoljára - bár az utóbbi pár albumot már nem követtem)

Duci: szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 05:48:05
Létrehozva: #32186

Newborn
*

Szép Jó Reggelt Neked is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 04. - 06:40:25
Létrehozva: #32187

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 04. - 06:44:58) *
Lola: és mit fogsz dolgozni?

ja hát a Dóm téren - ahogy a cikk is írja - még nem is volt ilyen "sima" koncert XD
nagyon kivi leszek, mert eddig csak lelátóval láttam a teret ilyesmi rendezvényen (mikor felépítették a Szegedi Szabadtéri Játékok lelátóját), de most nem lesz lelátó. én is remélem, hogy lesz jegy még! (amúgy is megéri nekem a TCS miatt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak kb. 6-7 éve láttam őket élőben utoljára - bár az utóbbi pár albumot már nem követtem)

jajjj, de irigyellek titeket, baffapicsa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

telemarketinges lány leszek T-éknél.
indulok is, áááá, drukkoljatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, szia Duci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 06:51:37
Létrehozva: #32188

devotee

Lola: hajrá!

jah, MODE!!!!! igazán visszahívhatnád már Wilit a fejemből mert már két napja (mióta megint Recoilt hallgatok) benne volt az álmaimban.
Ma meg tök szar volt! Balázs (tudjátok, a talk shows csóka) tartott nekem vmi angolos órát egyetemen, de nekem házikat és beadandókat kellett írnom más órákra és Balázs többször basztatott hogy mit csinálok meg aszitte levelezek és el akarta venni a házimat, én meg fogtam magam és bejelentettem neki, hogy akkor én most kimegyek óráról. tök nyugis lett és kiosztotta nekem az előző heti kijavított házijaimat.
hogy honnan az istenből jött pont Balázs az álmomba az rejtély, mert nagyon rég nem is láttam a csókát. XD
kezd az agyamra menni az egyetem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 04. - 06:54:34
Létrehozva: #32189

devotee

Sziasztok!

Angie.. hát, hogyne jöhetnél, előtte lévő üzenetemben írtam, h van nálunk bőven hely, gyertek mindannyian.

Usi... TCS-re én is mennék szívesen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Duci, szia!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 06:56:48
Létrehozva: #32190

devotee

Edó: én mondom, 6-7 éve voltam még Balassagyarmaton, de az nem volt nagy szám. a Depresszió mint előzenekar szerintem jobb bulit nyomott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azóta meg eléggé kiestem a rockzenéből (főleg a hazaiból), mert ugye jött a DM (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 04. - 07:17:38
Létrehozva: #32191

devotee

Idézet (Duci @ 2010.05. 04. - 06:40:34) *
Szia Angelus!

Írtam múlt héten üzit Neked, de nem kaptam választ. Csak érdeklődöm, hogy megkaptad?

Brigi

Szia!

Nem kaptam tőled üzit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 04. - 07:33:34
Létrehozva: #32192

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 04. - 06:44:58) *

Duci: szia! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kösz, leápoltam fenistillel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Húú, akkor ez egy különleges koncert lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nagyon várom, ráadásul én még Tankacsapdán sem voltam soha, bár szerettem őket. Most már túl populárisak, nem nagyon hallgatom őket manapság, de a régi számaik még mindig jók!

Idézet (lolacska @ 2010.05. 04. - 07:40:25) *
jajjj, de irigyellek titeket, baffapicsa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

telemarketinges lány leszek T-éknél.
indulok is, áááá, drukkoljatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah, szia Duci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lolika, jössz velem Csabára! Ne lógasd az orrodat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hajrá, szurkolok neked meló ügyben! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.05. 04. - 07:54:34) *
Sziasztok!

Angie.. hát, hogyne jöhetnél, előtte lévő üzenetemben írtam, h van nálunk bőven hely, gyertek mindannyian.

Usi... TCS-re én is mennék szívesen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Duci, szia!!!

Edó, oké, akkor benne vagyok a buliban!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 07:44:48
Létrehozva: #32193

Newborn
*

Idézet (Angelus @ 2010.05. 04. - 08:17:38) *
Szia!

Nem kaptam tőled üzit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Akkor jó volt a megérzésem, azért próbálkoztam ebből az irányból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szeretnék megint segítséget kérni Tőled. A lányomat egy picit megrontottam a két koncerttel és most már rágja nyakam mikor lesz a januári koncertről valami anyagunk, kép vagy hang formában.

Segítséged előre is köszi

Brigi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 07:45:55
Létrehozva: #32194

devotee

Angie: jaja, én is a régi számokra leszek kivi TCS-től, az újak nekem is már túl populárisak (mint ahogy a Depressziótól is csak az első két albumukat szerettem) - ja, a 3. fellépőt, a Magna Cum Laude-t nem ismerem amúgy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 07:48:49
Létrehozva: #32195

Newborn
*

Mindenkinek Szép Napot, nagyon kedvesek vagytok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 07:57:05
Létrehozva: #32196

devotee

Jó reggelt.

Szia Duci üdv itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie akkor jó ízűt lakmározhatott belőled az a köcsög szúnyog ha annyira összecsipkedett.Engem is szeretnek pedig ritka vércsoportom van A rh negatív.Biztos finom nekik a vérünk. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Lola drukk a meló miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Duci @ 2010.05. 04. - 08:44:48) *
Akkor jó volt a megérzésem, azért próbálkoztam ebből az irányból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szeretnék megint segítséget kérni Tőled. A lányomat egy picit megrontottam a két koncerttel és most már rágja nyakam mikor lesz a januári koncertről valami anyagunk, kép vagy hang formában.

Segítséged előre is köszi

Brigi

Hehe duci DM rajongót csináltál a lányodból? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bár már Léna ezer éve nem járt erre de azért boldog szülinapot neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 04. - 08:00:15
Létrehozva: #32197

devotee

Hát szerintem ezzel nem nehéz megfertőzni bárkit is.... nézzétek meg VAlicsot... novemberben még aggódtam, mit fog csinálni a koncerten... most meg teljesen megbolondult, és imádja a DM-ot!
Egyébként mennyi idős a lányod? itt is van egy mini rajongó! Vicus kislánya!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 08:00:36
Létrehozva: #32198

devotee

jajjj igen, Lénát én is fel akartam köszönteni, reggel láttam hogy szülinapos, csak elfelejtettem. szóval akkor most: BOLDOG SZÜLINAPOT LÉNA!!!! (remélem majd olvassa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Duci: te még nem írtál nekünk ide korábban, nem? (vagy csak kihagy az agyam?) üdv a Seregben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kaphatunk egy kis infót rólad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amolyan bemutatkozásfélét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 08:04:11
Létrehozva: #32199

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.05. 04. - 09:00:15) *
Hát szerintem ezzel nem nehéz megfertőzni bárkit is.... nézzétek meg VAlicsot... novemberben még aggódtam, mit fog csinálni a koncerten... most meg teljesen megbolondult, és imádja a DM-ot!
Egyébként mennyi idős a lányod? itt is van egy mini rajongó! Vicus kislánya!

Edóka ez így van.Tényleg nem nehéz megfertőzni bárkit is a DM-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 08:04:26
Létrehozva: #32200

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 04. - 06:51:37) *
Lola: hajrá!

jah, MODE!!!!! igazán visszahívhatnád már Wilit a fejemből mert már két napja (mióta megint Recoilt hallgatok) benne volt az álmaimban.
Ma meg tök szar volt! Balázs (tudjátok, a talk shows csóka) tartott nekem vmi angolos órát egyetemen, de nekem házikat és beadandókat kellett írnom más órákra és Balázs többször basztatott hogy mit csinálok meg aszitte levelezek és el akarta venni a házimat, én meg fogtam magam és bejelentettem neki, hogy akkor én most kimegyek óráról. tök nyugis lett és kiosztotta nekem az előző heti kijavított házijaimat.
hogy honnan az istenből jött pont Balázs az álmomba az rejtély, mert nagyon rég nem is láttam a csókát. XD
kezd az agyamra menni az egyetem.

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Majd szólok neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1608 1609 1610 1611 1612 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
103 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (103 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: