![]() ![]() |
2009.12. 03. - 17:31:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ildi én nyugodt vagyok.Sőt röhögtem közben mikor irtam a hsz.-t.Mert ez a Zsocci már számomra röhejes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már átment a Gramy-topic-ba és ott is be kellett szólnia!!!!Én megfolytom!!!!!!! |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:33:18
Létrehozva:
|
|
|
Átnézek a másik topicba is mit hord össze ez a "kedves rajongó társ". (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 17:39:00
Létrehozva:
|
|
|
Na a Grammys topicba is reagáltam. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 17:42:56
Létrehozva:
|
|
|
Na a Grammys topicba is reagáltam. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Ja!Láttam!!!Jó Voltál!!!! Komolyan úgy kell magam erőszakkal visszafognom!!!! Egyfolytában ugrálok a topic-ok között és nyomogatom F5-öt,majd csak elkopik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:51:49
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='ildi.dm' date='2009.12. 03. - 17:42:56' post='5923']
Ja!Láttam!!!Jó Voltál!!!! Komolyan úgy kell magam erőszakkal visszafognom!!!! Egyfolytában ugrálok a topic-ok között és nyomogatom F5-öt,majd csak elkopik!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) [/quote Köszi.Igyekszem nem bunkó lenni az ilyenekkel de nekem is nehéz visszafogni magam. Biztos majd kapok a pofámra tőle de kit érdekel. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:52:03
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét, jó szurkolást mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
igy is köszönhetnénk a topic-okban.... lányok... jajj. én úgy beebédeltem, hogy még mindig nem kapok levegőt- Ma már tuti nem fogok enni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsek.. ez nagyon jó.. látod, minden rendeződött, tudtam énjajjj.. nagyon örülökneki, és főleg, hogy a kedved is sokkal jobb lett!!! Vica.. nagyon sziporkázol oda kint. de szerintem nem kell reagálni Zsoccira, aztán majd abba hagyja magától. Ő az a tag, aki mindig csak ezekre ugrik, és szitja a vitát, szinte élvezi.. hát ne hagyjuk, hogy rajtunk élvezkedjen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 17:53:38
Létrehozva:
|
|
|
Jajj miket tudtok XD Vica, eddig csak aGahan-t írtam rá a dogákra, most ráírom a Wilder-t is XDDD
|
|
|
|
2009.12. 03. - 17:58:20
Létrehozva:
|
|
|
Jóestét, jó szurkolást mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igy is köszönhetnénk a topic-okban.... lányok... jajj. én úgy beebédeltem, hogy még mindig nem kapok levegőt- Ma már tuti nem fogok enni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsek.. ez nagyon jó.. látod, minden rendeződött, tudtam énjajjj.. nagyon örülökneki, és főleg, hogy a kedved is sokkal jobb lett!!! Vica.. nagyon sziporkázol oda kint. de szerintem nem kell reagálni Zsoccira, aztán majd abba hagyja magától. Ő az a tag, aki mindig csak ezekre ugrik, és szitja a vitát, szinte élvezi.. hát ne hagyjuk, hogy rajtunk élvezkedjen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka! De nem hagyja abba!Látod!Én már fel tudnék robbbbbanni!Ezért,amit írtál,fogom vissza magam és nem reagálok!!! Mit kajáztál? |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:01:44
Létrehozva:
|
|
|
Már válaszolt Zsocci de nem barmolt le.De egy igazi tenyérbemászó fazon az biztos. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Mode:hehe...szóval Alan lesz Dave veje? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka igy sikerült de már nincs kedvem vitatkozni tovább azzal a....nem is mondok rá semmit. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:02:10
Létrehozva:
|
|
|
Az biztos Vica!Egyfolytában reagál!
Szerintem lesben áll,hogy mikor,kire tud "ráugrani"!!!! Eszméletlen,milyen emberek vannak!!!! |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:04:15
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:biztos ráér,elvégre most dicsekedte el,hogy saját maga főnöke.Bah... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 18:06:59
Létrehozva:
|
|
|
Ildi:biztos ráér,elvégre most dicsekedte el,hogy saját maga főnöke.Bah... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Ja!és Ő "tanult"azért teheti meg! Óóóóóóóóóóóóóóóóóóó Teeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak egyszer lennék Vele szemtől szembe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:08:16
Létrehozva:
|
|
|
Szétszednéd Ildi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na csak nem tudtam megállni ne tegyek fel neki megint egy kérdést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:14:24
Létrehozva:
|
|
|
Vica!
Olvastam! Munkanélküli!hahahahahahahahahahahahaha!Szétröhögtem az agyam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most az after-nál is írt egy "okoska"!!!! Meglátszik,hogy tele hold van!meg vannak őrülve!!!!! |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:17:19
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor szétnézek az afteres topicba is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 18:26:06
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki eltünt? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 18:28:25
Létrehozva:
|
|
|
Itten vagyok.. szóval csüt van, ilyenkor mindig túró gombócot ebédelek, mert itt a közeli kajáldában csütörtökön mindig van. Csak ma történt egy kis bibi.. Édesapa is hozott nekem ebédet, és az is nagyon finom volt, azt is megettem. Tehát kétszer ebédeltem.. dudára... és még mindig rosszul vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.12. 03. - 18:30:35
Létrehozva:
|
|
|
Edóka úgy voltál vele,hogy inkább haska fájjon mint a kaja maradjon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
És még tartozol nekem egy hamis túrógonbóc recepttel. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.12. 03. - 18:32:45
Létrehozva:
|
|
|
Óhh.. igen,,,, még meg sem kerestem, bevallom neked őszintén:) De majd hétvégén mindenképpen, rajta leszek az ügyön!!!
|
|
|
|
2009.12. 03. - 18:34:09
Létrehozva:
|
|
|
na mindjárt megnézem, mit okoskodnak...
Igen Vica, Alan lesz Dave veje XD Kész család XD |