2400 Oldal V  « < 1609 1610 1611 1612 1613 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.05. 04. - 08:06:16
Létrehozva: #32201

devotee

Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 08:11:44
Létrehozva: #32202

devotee

Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 08:12:51
Létrehozva: #32203

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 04. - 09:11:44) *

De korán kiscsillag.....hogy-hogy nem csicsikálsz még? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Felkeltett a férjed,hogy készíts neki reggelit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 08:16:08
Létrehozva: #32204

devotee

hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Wilikém még alszik, kipiheni magát 14-ig. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 14-én Mexico-ba megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én meg valahogy nem tudok aludni, itt a szünet... ha lehetne aludni, sose tudok.. XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 08:16:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 08:16:28
Létrehozva: #32205

devotee

Mode: kösssziii! helyette küldd át Dave-et! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 08:19:53
Létrehozva: #32206

devotee

Mode meg Wilike azért is alszik mert jól lefárasztottad az éjszaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én meg elhúztam a dolgomra. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 08:20:27
Létrehozva: #32207

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 04. - 08:16:28) *
Mode: kösssziii! helyette küldd át Dave-et! XD

oké XD

Idézet (vicuska @ 2010.05. 04. - 08:19:53) *
Mode meg Wilike azért is alszik mert jól lefárasztottad az éjszaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én meg elhúztam a dolgomra. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hát, azt tegnap nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 08:23:07
Létrehozva: #32208

Newborn
*

Idézet (Alisha @ 2010.05. 04. - 09:00:15) *
Hát szerintem ezzel nem nehéz megfertőzni bárkit is.... nézzétek meg VAlicsot... novemberben még aggódtam, mit fog csinálni a koncerten... most meg teljesen megbolondult, és imádja a DM-ot!
Egyébként mennyi idős a lányod? itt is van egy mini rajongó! Vicus kislánya!

A lányom 13 éves múlt februárban. A januári koncert volt életének 2. DM koncertje.
Ráadásul a januári koncerten látta Angelust is, és Ő még arra is büszke, hogy azt a lányt is látta akitől van DM koncertről felvétel.

Régebben még tiltakozott ellene, de mára ez már elmúlt, és vállalja, hogy szereti a DM-et, sőt büszkén vállalja őket, amikor a társai bambán néznek rá.

Én meg boldog vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 08:43:43
Létrehozva: #32209

Newborn
*

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 04. - 09:00:36) *
jajjj igen, Lénát én is fel akartam köszönteni, reggel láttam hogy szülinapos, csak elfelejtettem. szóval akkor most: BOLDOG SZÜLINAPOT LÉNA!!!! (remélem majd olvassa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Duci: te még nem írtál nekünk ide korábban, nem? (vagy csak kihagy az agyam?) üdv a Seregben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kaphatunk egy kis infót rólad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amolyan bemutatkozásfélét? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Szia!

Tökéletes a memóriád, legalábbis nem emlékszem rá, egy kicsit zavarba vagyok most, hogy ennyire közvetlenek vagytok velem, bár rendszeresen megfordulok itt is, de csak mint csendes olvasó. Csodálom közvetlenségeteket, kedvességeteket és rajongásotokat.

Rólam annyit 42 múltam februárban, kb 16 éves korom óta szeretem a DM-et. Azóta legalább 3 embert tettem DM rajongóvá, bár mindegyik tiltakozott először, hogy fúj, de egy kis idő kellett és mind belátta hiába a tiltakozás Ők elvisznek magukkal és egy életen át lebegsz velük.

Hirtelen ennyit, ha másra is kiváncsi vagy kérdezz bátran, mert én ilyenkor blokkolok. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 08:48:23
Létrehozva: #32210

devotee

jaj nem kell itt blokkolni, drága Duci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi igyekszünk közvetlenek maradni egymással és mindenféléről elbeszélgetni, ami itt felmerül, de ha olvasóként már követtél minket, ezt jól tudod te is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a kis bemutatkozást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
helyes, helyes, úgy kell azt, hogy megfertőzöd az embereket a DM-mel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és marha jó érzés tud lenni, mikor ez a művelet sikeres is, nem? XD

mindenkihez szól, aki a tatabányai Mode bulira akar jönni:
Judy írt mailt (nektek is?)

"Gyertek Ti is a tatabányai DM klub 20 éves jubileumi rendezvényére !

a Népligettől megyünk, ha van kedved csatlakozzatok ( írjatok – és lebeszéljük a részleteket )

info:

http://www.dm-party.hu/dm_tatab.html

Judy

www.dm-party.hu

www.artyphotos.hu "

na most kérdésem Edóékhoz szól (meg Angie-hez, aki már tuti jön) : miként jutunk ki Tbányára hozzátok? jelentkezzünk mi is erre a buszra, vagy megoldjuk másképp?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 09:04:19
Létrehozva: #32211

devotee

Én is üdvözöllek Duci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem, még nem tettem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És azt megkérdezhetem, ki a kedvenc dM tagod? Fogadjunk, hogy Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehe anyám meg feltöltötte a képemet amin Alannel vagyok és azt írta oda hogy "Lányom és "férje"" XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 09:11:37
Létrehozva: #32212

Newborn
*

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 04. - 09:48:23) *
jaj nem kell itt blokkolni, drága Duci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi igyekszünk közvetlenek maradni egymással és mindenféléről elbeszélgetni, ami itt felmerül, de ha olvasóként már követtél minket, ezt jól tudod te is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a kis bemutatkozást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
helyes, helyes, úgy kell azt, hogy megfertőzöd az embereket a DM-mel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és marha jó érzés tud lenni, mikor ez a művelet sikeres is, nem? XD

mindenkihez szól, aki a tatabányai Mode bulira akar jönni:
Judy írt mailt (nektek is?)

"Gyertek Ti is a tatabányai DM klub 20 éves jubileumi rendezvényére !

a Népligettől megyünk, ha van kedved csatlakozzatok ( írjatok – és lebeszéljük a részleteket )

info:

http://www.dm-party.hu/dm_tatab.html

Judy

www.dm-party.hu

www.artyphotos.hu "

na most kérdésem Edóékhoz szól (meg Angie-hez, aki már tuti jön) : miként jutunk ki Tbányára hozzátok? jelentkezzünk mi is erre a buszra, vagy megoldjuk másképp?

Tudom, hogy ilyen kedvesek vagytok és bármiről tudtok jókat dumálni.

Az biztos, hogy nagy öröm, mikor kiderül valakiről, hogy észrevétlenül megfertőztem valakit a DM-el. ( Ezt csők Ők nem észlelték, csak a végeredményt, és közben pedig jókat kuncogok, hogy besétáltak a málnásba, onnan pedig kiút nincs. (Nem is akarom megtalálni soha)) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 09:20:26
Létrehozva: #32213

devotee

Angie írtam neked e-mailt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Duci az én kislányom júniusban lesz 3 éves de már rajongót csináltam belőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 04. - 09:20:27) *

Nem fárasztottad le a férjedet Mode?Csak nem Kramcsi néni garázdálkodik nálad?Hajtsd el a vén szipirtyót... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Duci hehe "besétáltak a málnásba"...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 09:22:54
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 09:21:13
Létrehozva: #32214

devotee

Duci: hehe, jaja, az nagyon jó érzés tud lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is fertőztem már meg 2 embert, abból egy tartós is marad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 09:24:10
Létrehozva: #32215

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 04. - 10:04:19) *
Én is üdvözöllek Duci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem, még nem tettem meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
És azt megkérdezhetem, ki a kedvenc dM tagod? Fogadjunk, hogy Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehe anyám meg feltöltötte a képemet amin Alannel vagyok és azt írta oda hogy "Lányom és "férje"" XD XD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"lányom és"férje"...whehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 09:25:58
Létrehozva: #32216

Newborn
*

Idézet (Mode93 @ 2010.05. 04. - 10:04:19) *

Köszi, aranyos vagy, én is üdvözöllek.

Persze, hogy megkérdezheted. Nem kell aggódnod tiszteletben tartom érzéseid. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Nyertél, Dave (ha meghallom a hangját, rögtön beszédproblémám lesz mert azonnal törlődik agyamból minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), lányom ha rajta kap ezen azonnal szívja vérem. Mivel hallása "tökéletesedett" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elmúlt években ezért gyorsan indul a hancur kettőnk között, párom meg csak annyit mond "Látom már megint máshol vagytok, hagylak benneteket míg földre szálltok".
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 09:28:31
Létrehozva: #32217

devotee

Vica: Nem, szerencsére még nincsen kramcsák nyanya, csak tegnap fáradtak voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igaz, hogy tegnap előtt is, de hát ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Duci @ 2010.05. 04. - 09:25:58) *
Köszi, aranyos vagy, én is üdvözöllek.

Persze, hogy megkérdezheted. Nem kell aggódnod tiszteletben tartom érzéseid. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Nyertél, Dave (ha meghallom a hangját, rögtön beszédproblémám lesz mert azonnal törlődik agyamból minden (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), lányom ha rajta kap ezen azonnal szívja vérem. Mivel hallása "tökéletesedett" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az elmúlt években ezért gyorsan indul a hancur kettőnk között, párom meg csak annyit mond "Látom már megint máshol vagytok, hagylak benneteket míg földre szálltok".

Valahogy gondoltam, hogy Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legtöbben Dave-et szeretik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is így vagyunk itthon anyámmal, ő is Dm rajongó meg én is, csak ő már annyira nem kifejezetten rajong. Belefáradt, vagy fene sem tudja. De örül, ha hallja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 04. - 09:33:42
Létrehozva: #32218

Newborn
*

Idézet (vicuska @ 2010.05. 04. - 10:20:26) *
Angie írtam neked e-mailt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Duci az én kislányom júniusban lesz 3 éves de már rajongót csináltam belőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem fárasztottad le a férjedet Mode?Csak nem Kramcsi néni garázdálkodik nálad?Hajtsd el a vén szipirtyót... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Duci hehe "besétáltak a málnásba"...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen olvastam már róla, nagyon jó érzés. Remélem a legközelebbi koncertre már viszed magaddal. Lebeszélni ne hagyd magad. Csak egy életre fogod megbánni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 09:37:19
Létrehozva: #32219

devotee

Vica emlékszel erről volt szó múltkor?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hhmmm nyami XD

http://www.youtube.com/watch?v=9eJ-LK-oXW0...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 04. - 09:42:27
Létrehozva: #32220

devotee

Duci, mi mindig és mindenkivel ilyen közvetlenek vagyuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És szerintem ez tök jó, olyan ez a fórum, mint egy nagy család... és és mindenkit szeretek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyíltak vagyunk, megosztjuk a problémákat, és sokmindent megbeszélünk egymással, bulizunk, sírunk és nevetünk... egy mindenkiért, mindenki egyért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Írok neked Privátban multicam ügyben!

Jajj, hol látott engem a lányod? Csak nem a tv-ben? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Puszilom a lánykádat a második mini Módert, és legyen csak büszke erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, olvastam és válaszoltam a leveledre!

Usikám, én írtam már Judynak, hogy mennyünk vonattal a Déliből, gyorsabb meg kényelmesebb, mert ők menetrendszerinti buszra gondoltak, de 1. túl lassú, 2. kényelmetlen. A piros luxus vonat sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1609 1610 1611 1612 1613 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
85 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (85 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: