![]() ![]() |
2010.05. 04. - 09:45:20
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Vica: Nem, szerencsére még nincsen kramcsák nyanya, csak tegnap fáradtak voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy tegnap előtt is, de hát ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Valahogy gondoltam, hogy Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legtöbben Dave-et szeretik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is így vagyunk itthon anyámmal, ő is Dm rajongó meg én is, csak ő már annyira nem kifejezetten rajong. Belefáradt, vagy fene sem tudja. De örül, ha hallja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kifejezetten rajong-ot lehetne boncolgatni. Hozzátok képest én kisnyúl vagyok. Bár elkell mondanom, hogy a nyári koncert volt lányom első koncertje, amit élvezett is de voltak blokkoló tényezők is nála. Még anyukáját nem látta úgy viselkedni soha, pedig semmi extrát nem műveltem. Nemhiszem, hogy belefáradt, csak már mást is lát, mint a kezdetek kezdetén és az is tud örömet okozni az embernek, és Ő összességében élvezi, csak csendesebben. De ahogy látom mindent megtesz, hogy a Te álmaid teljesüljenek. Biztos nagy öröm Neki, hogy lánya is megéli azokat az érzéseket amiket valaha Ő is érzett. |
|
|
|
2010.05. 04. - 09:50:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kifejezetten rajong-ot lehetne boncolgatni. Hozzátok képest én kisnyúl vagyok. Bár elkell mondanom, hogy a nyári koncert volt lányom első koncertje, amit élvezett is de voltak blokkoló tényezők is nála. Még anyukáját nem látta úgy viselkedni soha, pedig semmi extrát nem műveltem. Nemhiszem, hogy belefáradt, csak már mást is lát, mint a kezdetek kezdetén és az is tud örömet okozni az embernek, és Ő összességében élvezi, csak csendesebben. De ahogy látom mindent megtesz, hogy a Te álmaid teljesüljenek. Biztos nagy öröm Neki, hogy lánya is megéli azokat az érzéseket amiket valaha Ő is érzett. Az én első koncertem is a nyári volt. Ha 13 éves lányod van, akkor nem sokkal fiatalabb nálam, én 16 vagyok. Húú, hát nem tudom, anyám hogy vélekedik az én imádatomról. Én nagyobb fanatikus vagyok, mint ő valaha volt, ezt el is ismeri. Az elején még nem örült neki, arra emlékszem, mert hónapokig vitatkozott velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most már hozzászokott. Szinte már nevet mindenen, nem okoz neki meglepetést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 10:15:34
Létrehozva:
|
|
|
Na csajok!
gyertek nyugodtan vonattal, aztán valamelyikőnk kimegy értetek az állomásra. Piát hozzatok magatokkal, mert majd nálunk be fogunk indulni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy már délután simán jöhettek... vagy nekem mindegy.. estefelé is jó lesz. Elfoglaljátok a hadiszállást, és mehetünk is bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjátok Judy-nak, hogy nagyon sok embernek kürtölöm. Viszont hiányolom, hogy még mindig nem látom sehol. Kéne egy kör e-mail, fb-n iwiw-en.. mindenhol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi leszünk egy páran, az tuti!!! A hozzászólást -Alisha- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 10:16:08 |
|
|
|
2010.05. 04. - 10:16:15
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajok!
Mindent elolvastam visszamenőleg. A témák jók voltak és megint nyitottak. Nem a közlékeny heteimet élem. Rossz kedvem van és ilyenkor utálom magam. Ne haragudjatok, amint helyre rakom a célokat, itt leszek megint. A tatabányai buli természetesen játszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ittalvással stb. Láttam hogy majd írnom kell nektek lemezt , ígérem meglesz...... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mindenkinek jó tanulást, sikeres vizsgákat !!! Puszi nektek ! Love , peace and harmony ! |
|
|
|
2010.05. 04. - 10:17:01
Létrehozva:
|
|
|
Na most elmegyek Melicskémnhez, addig találjátok ki, megfelel-e nektek ez a verzió(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.05. 04. - 10:26:13
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Duci, mi mindig és mindenkivel ilyen közvetlenek vagyuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És szerintem ez tök jó, olyan ez a fórum, mint egy nagy család... és és mindenkit szeretek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyíltak vagyunk, megosztjuk a problémákat, és sokmindent megbeszélünk egymással, bulizunk, sírunk és nevetünk... egy mindenkiért, mindenki egyért (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Írok neked Privátban multicam ügyben! Jajj, hol látott engem a lányod? Csak nem a tv-ben? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Puszilom a lánykádat a második mini Módert, és legyen csak büszke erre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, olvastam és válaszoltam a leveledre! Usikám, én írtam már Judynak, hogy mennyünk vonattal a Déliből, gyorsabb meg kényelmesebb, mert ők menetrendszerinti buszra gondoltak, de 1. túl lassú, 2. kényelmetlen. A piros luxus vonat sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tapasztalom, és tapasztaltam Veled az első levélváltáskor is, meglepődtem, de nagyon jó érzés volt. Amit írsz az biztos, hogy így van, én mint külső szemlélő is érzem ezt, jó dolog lehet ilyen társaságba tartozni. Lányom lent a dühöngőbe látott, mert "nem bírt magával" és járkált, és kimondottan figyelt is, hátha meglát, nagy örömmel közölte, hogy ő bizony látott téged lent. Mi ültünk. ( Valószínűleg utoljára ültünk, mert a koncert végén közölte velem, hogy legközelebb a szimpad előtt állunk, és a jegyeket úgy rendezzem ha kell vásárolni, mert ő nem hajladó többet "messziről" bulizni. Bocsika, máris van bűnöm. A tv-ben is látott, közölte, hogy mondtam, hogy Őt láttam. Van még egy dolog amiért elég sűrűn jelen vagy. (Angelus-DM-Békés (igaz nem Békéscsaba)-Szerelem) Nálunk ez a 4 szó egy kört zár be. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 10:45:50
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Az én első koncertem is a nyári volt. Ha 13 éves lányod van, akkor nem sokkal fiatalabb nálam, én 16 vagyok. Húú, hát nem tudom, anyám hogy vélekedik az én imádatomról. Én nagyobb fanatikus vagyok, mint ő valaha volt, ezt el is ismeri. Az elején még nem örült neki, arra emlékszem, mert hónapokig vitatkozott velem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most már hozzászokott. Szinte már nevet mindenen, nem okoz neki meglepetést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg kellene kérdezned, lehet Te érzed súlyosabbnak a dolgot mint Ő gondolja. Ha Ő régen szerette akkor miért nem örült neki? |
|
|
|
2010.05. 04. - 10:57:19
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Drágák!
Csak gyorsan.... sunyiban... Visszaolvastam végre, reagálni nincs időm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi mindenkinek! Duci üdv részemről is! |
|
|
|
2010.05. 04. - 11:18:43
Létrehozva:
|
|
|
Vica emlékszel erről volt szó múltkor?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hhmmm nyami XD http://www.youtube.com/watch?v=9eJ-LK-oXW0...feature=related Mode hehe a felirat szerint Shout van kiírva a dal nem az a vidin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül emlékszem,hogy a Hamburgos Shout-ról beszéltünk amiben Alan riszálja a csípőjét. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Igen olvastam már róla, nagyon jó érzés. Remélem a legközelebbi koncertre már viszed magaddal. Lebeszélni ne hagyd magad. Csak egy életre fogod megbánni. Duci szerintem a lányom a legközelebbi DM koncert idején sem lesz még valami nagy.Nem tudom el merném -e vinni olyan tömegbe. Ja igen még valami én is ott voltam Angie mellett a dühöngőben a januári koncerten és Lola is. Angie én is válaszoltam neked. Mi is szeretünk téged.Te vagy a mi angyalunk. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx üdv és cupp. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 11:25:03 |
|
|
|
2010.05. 04. - 11:29:53
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Mode hehe a felirat szerint Shout van kiírva a dal nem az a vidin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül emlékszem,hogy a Hamburgos Shout-ról beszéltünk amiben Alan riszálja a csípőjét. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Duci szerintem a lányom a legközelebbi DM koncert idején sem lesz még valami nagy.Nem tudom el merném -e vinni olyan tömegbe. Ha jól gondolom akkor kb 7 év körül lesz. 2006-ban voltam olyan koncerten ahol kb olyan korú kissrác énekelt és tombolt mögöttem a széken. Akkor én szenvedtem mert nem mertem kivinni arra a koncertre még a lány, mert "kicsi". Ha szereti majd még akkor nem lesz gond, csak a Te bulid fog átalakulni miatta egy picit. Az is egy csodálatos érzés lesz, és az mégjobban a DM-hez fog kötni. Ha jól emlékszem pont Mode93-at kérdeztem meg egyszer régebben, hogy esetleg Ő volt-e az a bulizós mögöttem. Akkor még nem tudtam, hogy kit takar a név. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 11:58:27
Létrehozva:
|
|
|
Meg kellene kérdezned, lehet Te érzed súlyosabbnak a dolgot mint Ő gondolja. Ha Ő régen szerette akkor miért nem örült neki? Erre azóta rájöttem, féltékeny volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is ugyanezt éreztem, amikor egyik régi b.nőmet fertőztem meg ezzel. persze nála nem tartott sokáig, de amikor megszerettettem vele, utána meg tök féltékeny voltam, pedig én csináltam. Anyám ugyanezt érezhette (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode hehe a felirat szerint Shout van kiírva a dal nem az a vidin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül emlékszem,hogy a Hamburgos Shout-ról beszéltünk amiben Alan riszálja a csípőjét. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Duci szerintem a lányom a legközelebbi DM koncert idején sem lesz még valami nagy.Nem tudom el merném -e vinni olyan tömegbe. Ja igen még valami én is ott voltam Angie mellett a dühöngőben a januári koncerten és Lola is. Angie én is válaszoltam neked. Mi is szeretünk téged.Te vagy a mi angyalunk. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Trixx üdv és cupp. Neeem??????? Pedig én azt néztem XD Vagy mit linkeltem be na megnézem XD Vica nálam a Shout megy (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 12:08:53
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Erre azóta rájöttem, féltékeny volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is ugyanezt éreztem, amikor egyik régi b.nőmet fertőztem meg ezzel. persze nála nem tartott sokáig, de amikor megszerettettem vele, utána meg tök féltékeny voltam, pedig én csináltam. Anyám ugyanezt érezhette (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, hogy igazad van. Amit én érzek az "huncut boldogság". Mindig az van a fejem, hogy "fúj, fúj, soha, bezzeg most" és csak jókat kuncogok, csak azt a választ kapom, hogy anya! fejezd be, miattad van ez is! |
|
|
|
2010.05. 04. - 12:11:05
Létrehozva:
|
|
|
Lehet, hogy igazad van. Amit én érzek az "huncut boldogság". Mindig az van a fejem, hogy "fúj, fúj, soha, bezzeg most" és csak jókat kuncogok, csak azt a választ kapom, hogy anya! fejezd be, miattad van ez is! hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én sosem voltam ellene a Mode-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még tetszett is pár szám, aztán egy szép napon ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 13:34:08
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én sosem voltam ellene a Mode-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még tetszett is pár szám, aztán egy szép napon ...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nála igazán ellene nem volt, csak "öregek, nem olyan zene, nem lehet rá bulizni, hogy öltöznek, nem ismeri senki csak az olyan öregek mint te". De azért neki is tetszett egy-két szám, ...... A lényeg az, hogy most már Ti is érzitek azt amit mi is éreztünk, érzünk és megértjük egymást, és egy újabb kapocs két ember között (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 13:50:32
Létrehozva:
|
|
|
Léna boldog szülinapot!
Duci, üdv itt köreinkben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú, ez az időjárás, nem fehér embernek való. Olyan fülledt meleg van képzeljétek én gyagya az egész várost körbesétáltam. Dőlt rólam a víz, kipirultam kész vagyok... nem esett jól ez a gyaloglás most. Magas a páratartalom, és még süt a nap is. Most pihizek egy szál semmiben. Már bánom, az öltözékem is, egy sort meg egy atléta illett volna ehhez az időhöz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 13:58:34
Létrehozva:
|
|
|
Ó, de kicseszik velem ez az időjárás.
Figyi, elgaloppoltam fodrászhoz, beültem, beborult. Eljöttem tűző nap végig míg hazaértem, nagyon messze van, ha nincs kocsi, mindig gyalogolok a világ végére is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most itthon vagyok, szerintetek? Megint beborult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ej! |
|
|
|
2010.05. 04. - 14:50:26
Létrehozva:
|
|
|
Ó, de kicseszik velem ez az időjárás. Figyi, elgaloppoltam fodrászhoz, beültem, beborult. Eljöttem tűző nap végig míg hazaértem, nagyon messze van, ha nincs kocsi, mindig gyalogolok a világ végére is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most itthon vagyok, szerintetek? Megint beborult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ej! Niki, itt reggel köd volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyaglom azt mondta, hogy Biatorbágyon 50 métert lehetett látni, olyan volt, mint novemberben, de persze marha meleg is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Furi lehetett. Mikor én felkeltem, akkor a III. kerületben nyomokban volt még köd... És most is, nagyon párás és fülledt az idő, a fejem szét akar szállni úgy fáj, és melegem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma már megjártam a postát, hát leizzadtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tapasztalom, és tapasztaltam Veled az első levélváltáskor is, meglepődtem, de nagyon jó érzés volt. Amit írsz az biztos, hogy így van, én mint külső szemlélő is érzem ezt, jó dolog lehet ilyen társaságba tartozni. Lányom lent a dühöngőbe látott, mert "nem bírt magával" és járkált, és kimondottan figyelt is, hátha meglát, nagy örömmel közölte, hogy ő bizony látott téged lent. Mi ültünk. ( Valószínűleg utoljára ültünk, mert a koncert végén közölte velem, hogy legközelebb a szimpad előtt állunk, és a jegyeket úgy rendezzem ha kell vásárolni, mert ő nem hajladó többet "messziről" bulizni. Bocsika, máris van bűnöm. A tv-ben is látott, közölte, hogy mondtam, hogy Őt láttam. Van még egy dolog amiért elég sűrűn jelen vagy. (Angelus-DM-Békés (igaz nem Békéscsaba)-Szerelem) Nálunk ez a 4 szó egy kört zár be. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon megszerettem ezt a kis csapatot itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De édes, na erre nem gondoltam volna, hogy nekem van rajongóm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Édes manó!!! Na a dühöngő azért nem kisgyerekeknek való, szerintem. Bár marha jó ott lenni, de vigyázni is kell, mert könnyen lehet baj. Milyen kötődés van a drága megyémhez részedről? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 17:02:54
Létrehozva:
|
|
|
Nála igazán ellene nem volt, csak "öregek, nem olyan zene, nem lehet rá bulizni, hogy öltöznek, nem ismeri senki csak az olyan öregek mint te". De azért neki is tetszett egy-két szám, ...... A lényeg az, hogy most már Ti is érzitek azt amit mi is éreztünk, érzünk és megértjük egymást, és egy újabb kapocs két ember között (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem lehet rá bulizni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hohóhóhóóóó dehogynem, inkább pont hogy a mai zenékre nem lehet bulizni mert egy ritmusra megy az egész. Tuc tuc tuc ennyiből áll (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg a dM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De örülök, ha a lányod megvilágosodott, azért tudja, mi a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én kb. 12 és fél éves lehettem amikor megszerettem, és nagyon jó hatással van rám. Remélem így lesz Veletek is! |
|
|
|
2010.05. 04. - 17:42:37
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Niki, itt reggel köd volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyaglom azt mondta, hogy Biatorbágyon 50 métert lehetett látni, olyan volt, mint novemberben, de persze marha meleg is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Furi lehetett. Mikor én felkeltem, akkor a III. kerületben nyomokban volt még köd... És most is, nagyon párás és fülledt az idő, a fejem szét akar szállni úgy fáj, és melegem van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma már megjártam a postát, hát leizzadtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon megszerettem ezt a kis csapatot itt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De édes, na erre nem gondoltam volna, hogy nekem van rajongóm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Édes manó!!! Na a dühöngő azért nem kisgyerekeknek való, szerintem. Bár marha jó ott lenni, de vigyázni is kell, mert könnyen lehet baj. Milyen kötődés van a drága megyémhez részedről? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hali, Duci vagyok csak itthonról. Nem sokat dolgoztam ma délelőtt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mire legközelebb megyünk addigra már Ő is nagyobb lesz és nem lesz gond talán. Igazából nem nekem van kötődésem, hanem a lányomnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugyanis januárban beesett egy kis szerelem a részéről és fiú Békésen lakik. Ment a taktikázás, hogyha majd kérek konci dvd-t akkor Te a fiúhoz viszed, nekünk meg el kell menni érte. Úgyhogy folyamatosan emlegetnek Téged és szervezik a dvd átadását. Én meg rendes anyuciként bólogatok. Csak ennyi. Pusza |
|
|
|
2010.05. 04. - 17:52:41
Létrehozva:
|
|
|
Na. Duci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmes lett a kiscsaj a koncerten?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |