![]() ![]() |
2010.05. 04. - 18:00:19
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Nem lehet rá bulizni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hohóhóhóóóó dehogynem, inkább pont hogy a mai zenékre nem lehet bulizni mert egy ritmusra megy az egész. Tuc tuc tuc ennyiből áll (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg a dM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De örülök, ha a lányod megvilágosodott, azért tudja, mi a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én kb. 12 és fél éves lehettem amikor megszerettem, és nagyon jó hatással van rám. Remélem így lesz Veletek is! Szia Duci vagyok csak itthonról. Nála is a nyári koncert után erősödött fel a kíváncsiság jobban. Bár nála az eső félelmetes volt. Nem is tudott ott bulizni, de januárba nem volt semmi gond, laza volt, énekelt táncolt. Igen, Ő is hasonló időben kezdett nyitni mint Te, Ő viszont még nagyon vibrál. Mindenre kíváncsi, hangulatfüggő. Nem csak DM van nála, de van amikor speciálisan keresi az adott számot ami a hangulatához kell, és akkor csak az szól ha kell ezerszer. Nem hiszem, hogy rossz hatással lenne bárkire is a DM zenéje csak érezni és érteni kell. Én nem tudok angolul, de mióta itt a szövegeket olvastam rádöbbentem, hogy nagyon sok dal esetében jól éreztem a dal mondanivalóját. A pontos szöveg ismeretével pedig tökéletesedett minden. Lányom esetében pedig még ez a hiányosság sincs meg szerencsére. Más: Tudom, hogy nagy Alen rajongó vagy, mikor láttam a játékot szurkoltam, hogy összejöjjön a találka Neked. Nagyon örülök, hogy sikerült, csodálatos érzés és élmény lehetett. |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:06:00
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Na. Duci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmes lett a kiscsaj a koncerten?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem a koncin jött össze a dolog, de a fiú is kedveli egy-két számukat. De pont puffogott a kissrácnak, hogy nem akar menni mert minek egymás után kettő belőle. Ő viszont mondta, hogy nem maradna itthon semmi pénzért, és kér majd egy kis beszámolót. A beszámolóból meg ez lett. Úgyhogy lehet, hogy kettő gyerekkel leszek lent a dühöngőbe. (Ha tart még akkor a szerelem) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:07:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nem a koncin jött össze a dolog, de a fiú is kedveli egy-két számukat. De pont puffogott a kissrácnak, hogy nem akar menni mert minek egymás után kettő belőle. Ő viszont mondta, hogy nem maradna itthon semmi pénzért, és kér majd egy kis beszámolót. A beszámolóból meg ez lett. Úgyhogy lehet, hogy kettő gyerekkel leszek lent a dühöngőbe. (Ha tart még akkor a szerelem) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:17:53
Létrehozva:
|
|
|
Erre azóta rájöttem, féltékeny volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is ugyanezt éreztem, amikor egyik régi b.nőmet fertőztem meg ezzel. persze nála nem tartott sokáig, de amikor megszerettettem vele, utána meg tök féltékeny voltam, pedig én csináltam. Anyám ugyanezt érezhette (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neeem??????? Pedig én azt néztem XD Vagy mit linkeltem be na megnézem XD Vica nálam a Shout megy (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mode meg kell mondjam,hogy nagyon hülye vagyok.Összekevertem a Shout-ot a Shame-el....na az utóbbitól mászok a falra legalább is pikulázós részétől igen.Azt mondtam a múltkor is de te szerintem erre gondoltál akkor is amit most belinkeltél.Szóval bocsi alaposan belekeveredtem a két dalba....hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha jól gondolom akkor kb 7 év körül lesz. 2006-ban voltam olyan koncerten ahol kb olyan korú kissrác énekelt és tombolt mögöttem a széken. Akkor én szenvedtem mert nem mertem kivinni arra a koncertre még a lány, mert "kicsi". Ha szereti majd még akkor nem lesz gond, csak a Te bulid fog átalakulni miatta egy picit. Az is egy csodálatos érzés lesz, és az mégjobban a DM-hez fog kötni. Ha jól emlékszem pont Mode93-at kérdeztem meg egyszer régebben, hogy esetleg Ő volt-e az a bulizós mögöttem. Akkor még nem tudtam, hogy kit takar a név. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Duci lehet,hogy igazad van.Kíváncsi lennék mit szólna a lányom a koncerthez. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 18:16:04 |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:19:06
Létrehozva:
|
|
|
Mode meg kell mondjam,hogy nagyon hülye vagyok.Összekevertem a Shout-ot a Shame-el....na az utóbbitól mászok a falra legalább is pikulázós részétől igen.Azt mondtam a múltkor is de te szerintem erre gondoltál akkor is amit most belinkeltél.Szóval bocsi alaposan belekeveredtem a két dalba....hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer én is összekevertem 2 számot. A Puppets meg az I sometimes wish... az nekem fel volt cserélve az agyamban. Sokáig azt hittem hogy a Puppets az az I sometimes...és fordítva. Rosszul volt a zene megcímkézve valahol aztán emiatt azt hittem hónapokig.. most már szerencsére tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Shame-et én bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Soap won't wash away your shame (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 18:19:39 |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:19:53
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Közben majdnem megfulladok a röhögéstől, Mode-dal msn-en kitaláljuk, hogyan énekeljük a Policy-t a Megasztár válogatón, méghozzá bikicsunáj módra. Olyan jó szavak jöttek ki, jaj... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:20:36
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben majdnem megfulladok a röhögéstől, Mode-dal msn-en kitaláljuk, hogyan énekeljük a Policy-t a Megasztár válogatón, méghozzá bikicsunáj módra. Olyan jó szavak jöttek ki, jaj... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juhúúúú XD XD íz varjú szó XD |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:21:06
Létrehozva:
|
|
|
Semmi baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyszer én is összekevertem 2 számot. A Puppets meg az I sometimes wish... az nekem fel volt cserélve az agyamban. Sokáig azt hittem hogy a Puppets az az I sometimes...és fordítva. Rosszul volt a zene megcímkézve valahol aztán emiatt azt hittem hónapokig.. most már szerencsére tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Shame-et én bírom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Soap won't wash away your shame (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Addig én is amíg valaki bele nem pikulázik bődületesen. |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:21:11
Létrehozva:
|
|
|
Mode várj szedjük össze, és leírjuk ide...
|
|
|
|
2010.05. 04. - 18:21:46
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben majdnem megfulladok a röhögéstől, Mode-dal msn-en kitaláljuk, hogyan énekeljük a Policy-t a Megasztár válogatón, méghozzá bikicsunáj módra. Olyan jó szavak jöttek ki, jaj... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:27:52
Létrehozva:
|
|
|
Szia Duci vagyok csak itthonról. Nála is a nyári koncert után erősödött fel a kíváncsiság jobban. Bár nála az eső félelmetes volt. Nem is tudott ott bulizni, de januárba nem volt semmi gond, laza volt, énekelt táncolt. Igen, Ő is hasonló időben kezdett nyitni mint Te, Ő viszont még nagyon vibrál. Mindenre kíváncsi, hangulatfüggő. Nem csak DM van nála, de van amikor speciálisan keresi az adott számot ami a hangulatához kell, és akkor csak az szól ha kell ezerszer. Nem hiszem, hogy rossz hatással lenne bárkire is a DM zenéje csak érezni és érteni kell. Én nem tudok angolul, de mióta itt a szövegeket olvastam rádöbbentem, hogy nagyon sok dal esetében jól éreztem a dal mondanivalóját. A pontos szöveg ismeretével pedig tökéletesedett minden. Lányom esetében pedig még ez a hiányosság sincs meg szerencsére. Más: Tudom, hogy nagy Alen rajongó vagy, mikor láttam a játékot szurkoltam, hogy összejöjjön a találka Neked. Nagyon örülök, hogy sikerült, csodálatos érzés és élmény lehetett. Húú, én nem emlékszem, mennyire hallgattam mást a kezdeteknél. Szerintem nem nagyon semmit, mert bele voltam/vagyok bolondulva Alanbe, és akkor is mindig csak dM, meg Dave meg Alan ment mindenhol. A jó hatást úgy értem, hogy annyira jót tesz egy kislány lelkének a dolog, hogy nem kallódik el, mert fontosabb neki ez a dM dolog. Még egy picit messze van a lányodnak a középsuli, de sokan elkallódnak amikor oda bekerülnek. nekem ez szerencsére nem történt meg, mert mindig a dM érdekelt. persze ez a nevelésemtől is függött, de ha nincs a dM, ami lekössön akkor már nem itt lennék. jajj köszönöm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hatalmas élmény volt, ez így van. Az egyetlen baj az volt, hogy nem voltam tudatomnál, és hát így nem csináltam meg amit szerettem volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de így is csodás volt az egész. Addig én is amíg valaki bele nem pikulázik bődületesen. heheheheheh XD pikula XD |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:30:41
Létrehozva:
|
|
|
Íz lány tájm
ne szédiccs mán hisz náfting szellő széftikár no sájn irigy ám jú te policsi áftyú nevörágen íz varjú szó de lány hifííí Na jó, ez tiszta hülyeség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:32:24
Létrehozva:
|
|
|
Ha jól gondolom akkor kb 7 év körül lesz. 2006-ban voltam olyan koncerten ahol kb olyan korú kissrác énekelt és tombolt mögöttem a széken. Akkor én szenvedtem mert nem mertem kivinni arra a koncertre még a lány, mert "kicsi". Ha szereti majd még akkor nem lesz gond, csak a Te bulid fog átalakulni miatta egy picit. Az is egy csodálatos érzés lesz, és az mégjobban a DM-hez fog kötni. Ha jól emlékszem pont Mode93-at kérdeztem meg egyszer régebben, hogy esetleg Ő volt-e az a bulizós mögöttem. Akkor még nem tudtam, hogy kit takar a név. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg? tyűű, én nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A júniusi koncerten nagyon tomboltam, arra emlékszem, a januárin kénytelen voltam ülni. Fel tudtam állni, de nem sokáig... Íz lány tájm ne szédiccs mán hisz náfting szellő széftikár no sájn irigy ám jú te policsi áftyú nevörágen íz varjú szó de lány hifííí Na jó, ez tiszta hülyeség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veeeeeehehehehe királyok vagyunk Niki XD XD Mi leszünk az új bikicsunáj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:33:25
Létrehozva:
|
|
|
Elénekeljük és feltesszük a youtube-ra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 04. - 18:34:19
Létrehozva:
|
|
|
Simááán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.05. 04. - 18:37:30
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Húú, én nem emlékszem, mennyire hallgattam mást a kezdeteknél. Szerintem nem nagyon semmit, mert bele voltam/vagyok bolondulva Alanbe, és akkor is mindig csak dM, meg Dave meg Alan ment mindenhol. A jó hatást úgy értem, hogy annyira jót tesz egy kislány lelkének a dolog, hogy nem kallódik el, mert fontosabb neki ez a dM dolog. Még egy picit messze van a lányodnak a középsuli, de sokan elkallódnak amikor oda bekerülnek. nekem ez szerencsére nem történt meg, mert mindig a dM érdekelt. persze ez a nevelésemtől is függött, de ha nincs a dM, ami lekössön akkor már nem itt lennék. jajj köszönöm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hatalmas élmény volt, ez így van. Az egyetlen baj az volt, hogy nem voltam tudatomnál, és hát így nem csináltam meg amit szerettem volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de így is csodás volt az egész. heheheheheh XD pikula XD Azért még nem tartunk ott, hogy csak velük foglalkozzon, de remélem, hogy jó helyen tartja. Mit szerettél voltna? Ha lehet ilyet kérdezni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:40:42
Létrehozva:
|
|
|
Azért még nem tartunk ott, hogy csak velük foglalkozzon, de remélem, hogy jó helyen tartja. Mit szerettél voltna? Ha lehet ilyet kérdezni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Háát, még nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki tudja, hogy alakul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze, hogy szabad, kérdezz amit akarsz, Alanben nyitott vagyok, nem titok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerettem volna átölelni úgy igazából, puszit akartam neki adni, megfogni a kezét. Inkább ezeket. A seggfogdosás az amúgy is reménytelen lett volna, de ezeket jó lett volna. Csak hát amikor odaálltam mellé, elfelejtettem mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 18:41:15 |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:41:07
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
[quote name='Mode93' date='2010.05. 04. - 19:32:24' post='35150']
Tényleg? tyűű, én nem emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A júniusi koncerten nagyon tomboltam, arra emlékszem, a januárin kénytelen voltam ülni. Fel tudtam állni, de nem sokáig... Olvastam azt is, ha jól emlékszem szembe voltatok a színpaddal. Elég közel voltunk egymáshoz, mi végig álltunk és táncoltunk, a többiek meg tűrtek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:45:46
Létrehozva:
|
|
|
Aha, júniusban konkrétan úgy szembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mi is végig álltuk, és az eső milyen jó volt aztaaa. Még most is nagyon sokszor emlegetem. Szerencsére a mi szektorunkban senkinek nem kellett tűrnie mert mindenki állt és tombolt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te Niki!!! Az utolsó sor helyett legyen: "de lány hipóóó" xDD |
|
|
|
2010.05. 04. - 18:53:55
Létrehozva:
|
|
|
na hali
csináltam egy eseményt facebookon ennek a tatabányai eventnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tessenek visszajelölni, meghívni, meg ilyenek! terjedjen az a cucc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy megvolt az első munkanapom, túléltem, kavarog a fejem a sok infótól amit belenyomtak, ááá, bzzz, rettenet, de jó lesz amúgy, már látom, csak álljon össze egy rendszerré végre. annyira lefáradtam, hogy hazajöttem, elhasaltam, és kész, vége, aludtam vagy 2 órát. magamról nem tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Duci, klassz ez a kor a tiniknél, ha tudod menedzselni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) idegesítő kamaszkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . vagyis emlékszem még milyen volt, (pedig basszus, 10 éve...) amikor ugyanebben a korban én elkezdtem rajongani (igaz, az nem Mode volt, hanem Ákos, de a mechanizmus tök ugyanez) és ugyanígy voltam, hogy egy dalt végtelenítettre állítva nyomtam, anyum nem értette hogy nem unom még, pedig ilyenkor egyszerűen képtelenség abbahagyni ugyanannakj a dalnak a hallgatását, mert olyan tökéletes hogy az ember fiatal, fogékony, amúgy is mindennel azonnal szerelembe eső elméje nem tud betelni vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az azért jó hogy osztoztok ebben, ez mindig össze fog kötni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |