2400 Oldal V  « < 1612 1613 1614 1615 1616 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.05. 04. - 18:55:56
Létrehozva: #32261

devotee

Imádom a Wili Missing Piece-ét (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szia Lolaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(már várom a köv. Western Black Night-ot XD)

"amúgy is mindennel azonnal szerelembe eső elméje nem tud betelni vele "

ööhhhhmmmm XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 18:57:46
Létrehozva: #32262

devotee

szia Lola.

Örülök,hogy azért jól sikerült az első napod a melóhelyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki-Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 19:06:10
Létrehozva: #32263

devotee

Lánykák pá és nyugodalmas éccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.05. 04. - 19:08:48
Létrehozva: #32264

devotee

Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pápá, aludjatok jól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Petrának sok Dávis puszit küldök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csajok megyek én is. Vica neked holnap írok egy levelet.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 19:09:07
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 04. - 19:11:17
Létrehozva: #32265

devotee

mindenkinek jóéjt, aki csucsul
én még felkészülök egy holnap délutáni prezentációmra, aztán edzés és alvás. fárasztó lesz a holnapi meló. belevetjük magunkat a sűrűjébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 04. - 19:19:19
Létrehozva: #32266

devotee

Mode oké.Jó éjt.

Annyira jöttem vissza,hogy mondjam most volt a Fókuszban,hogy Ákosnak május elsején kislánya született.Gratula..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 04. - 19:55:19
Létrehozva: #32267

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.05. 04. - 20:19:19) *
Mode oké.Jó éjt.

Annyira jöttem vissza,hogy mondjam most volt a Fókuszban,hogy Ákosnak május elsején kislánya született.Gratula..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

húúúú
köszi a híradást. ez a gonosz ember még a honlapjára sem írta ki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) boldogságot, egészséget, hosszú életet a kiscsajnak
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 04. - 20:17:25
Létrehozva: #32268

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 04. - 19:30:41) *
Íz lány tájm
ne szédiccs mán
hisz náfting szellő széftikár
no sájn irigy ám jú
te policsi áftyú

nevörágen íz varjú szó
de lány hifííí

Na jó, ez tiszta hülyeség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hi-hihííííííííííííííí
Ti őrült nők!!!!!!!!!!!!!!!! Ez nagyon jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jóccakát!

Idézet (vicuska @ 2010.05. 04. - 20:19:19) *
Mode oké.Jó éjt.

Gratula én is!

JONG!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 04. - 20:22:08
Létrehozva: #32269

devotee

Baszkikám! Hova tűnt a hsz-em? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ne már most megint írjam le eme nagyszerű ötletem? Már nem is tudom úgy... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na, szóval hogy kellene havi egy, vagy heti egy, vagy kétheti egy olyan alkalom, mikor mindenkit összecsődítünk egy fórumpartira, hogy mindenki képben legyen egymással, illetve hogy ökörködjünk itt úgy, mint ahogy szoktunk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
És akkor lenne egy felelős, aki mindig épp szól mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg lehetne fogadóóra, hehe Niki nap a fórumon szerdánként. Vagy valami ilyesmi.
Ha kedd, akkor Lola.
Valahogy így. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 04. - 20:23:56
Létrehozva: #32270

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 04. - 21:22:08) *
Baszkikám! Hova tűnt a hsz-em? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ne már most megint írjam le eme nagyszerű ötletem? Már nem is tudom úgy... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na, szóval hogy kellene havi egy, vagy heti egy, vagy kétheti egy olyan alkalom, mikor mindenkit összecsődítünk egy fórumpartira, hogy mindenki képben legyen egymással, illetve hogy ökörködjünk itt úgy, mint ahogy szoktunk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
És akkor lenne egy felelős, aki mindig épp szól mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg lehetne fogadóóra, hehe Niki nap a fórumon szerdánként. Vagy valami ilyesmi.
Ha kedd, akkor Lola.
Valahogy így. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

fú, jó ötlet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) elég nehéz lenne gondolom találni egy estét amikor mindenkinek jó, de próbálkozhatunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 04. - 20:26:26
Létrehozva: #32271

devotee

Hehehe! Ja, először is mindenkinek kellene tudni, hogy akarunk egy ilyet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Aztán mint mikor koncert előtt mind itt tódultunk, nyomjuk az igét.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Látod Lola, veled sem tudom pl. hogy mi újság...
Olvassak többet, mi?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó munkát holnap.

Hát akkor lesz pótest. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha nem jó az egyik.

Lesz ügyeletes is. Fórumügyeletes. Hehehehe viccelek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 04. - 20:38:33
Létrehozva: #32272

devotee

Sziasztok!

Eddig tartott mire mindent lementettem a gépemről, holnap az egész újra települ és remélem jól fog működni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Húúú, csomó mindent kimentettem egy 16 gigás pendrive-ra meg vagy 5 dvd-re (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De még gondolkodom, hogy mit kellene kimenteni, nehogy valami elvesszen. Ezért utálom a rendszerújrákat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Duci, ez egy nagyon aranyos sztori a gyermekedről! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legyen így, mármint, hogy két gyerekkel indulj neki a következő Mode turnénak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tök édi ez a sztori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola, király, hogy bejött a munkahely! Hajrá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, nekem is kösz az infót! Nem tudtam, hogy Ákosnak meglett a babája... május 1-én, a Munka ünnepén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JAJJ!!! A Rita is lebabázott, akiről tettem be képet múltkor, nagy hassal, emlékeztek? Levente László 58 cm-el és 3650 grammal született meg közel 24 órás vajúdás után császárral. Gyönyörű baba, mms képet láttam róla (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ő is és a mamája is jól van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Május 2-án érkezett, 12:02-kor. Szép anyáknapi ajándék babóca lett.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 04. - 20:45:04
Létrehozva: #32273

devotee

Lebabázott.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 04. - 20:47:39
Létrehozva: #32274

devotee

nekem nagyon bejön ez az ötleted, Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csináljuk meg!

velem mizujs?
hááát, mindjárt vége az egyetemen a szorgalmi időszaknak, ami miatt a héten 3 és fél prezentációm volt, két beadandóm és egy komplett interjúzásos kutatás a múlt héten, ezen még egy beadandó. szóval pörögnek a teendőim, most is épp a holnapi prezentációmat készítem. jövő csütörtökön lesz egy vizsgám, bazi sok angol politológiai szakszövegből, amitől kicsit tartok. aztán vizsgaidőszak. nem lesz vészes abban bízom. közben most szombaton buli a living roomban. jövő hétvégén másfél hónap után ismét hazajutok az anyukámhoz, otthon leszek 4 napot. közben a mai nappal elkezdtem dolgozni a t-mobilnál, elég jónak tűnik, és végre emiatt tuti hogy lesz nyáron is munkám és fizetésem, ezért aztán pesten tudok maradni, meg eljárni olyan helyekre mint ákos koncert, Mode klub, fesztiválok. nyárra ráadásul már lakni is van hol, egy nagyon jó barátnőmnél, egy megállóra a melóhelyemtől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azaz láthatóan minden rendben az életemmel, naponta-kétnaponta edzek, fogyogatok, szépülgetek, itt lógok veletek, kezdek közelebb kerülni az egyetemi csoporttársaimhoz - ami nagy dolog, mert eddig ez nem így volt, csak 1-2 embert ismertem közelebbről, most azért ez már más. igazából asszem csak egyetlen egy dolog hiányzik: egy pár. de majd jön az is, tudom.
nu, nagy vonalakban ez van velem. veled?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 04. - 20:55:29
Létrehozva: #32275

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 04. - 21:45:04) *

Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 04. - 20:55:34
Létrehozva: #32276

devotee

Na, akkor ez szupi Lola.
Tök jó, hogy jött ez a munka, és majd a nyári programok huhú már be is bizsergett a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elég sok a teendőd látom, de lesznek programok, amik ellensúlyozzák kikapcsolódsz.
Tényleg okés minden. Ennek örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na akkor megcsináljuk ezt a napot.
Havi egy? Hehehe.

Velem? Hát nem akarom részletezni, nincs most kedvem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Holnapi meccset várom, elődöntő nagyon izgi lesz, megkezdődik a hajrá.
Mindenkit fehérben várnak a meccsre, tévében is lesz, biztos jól mutatunk majd holnap.
Hajrá fiúk, ZTE!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 04. - 20:57:24
Létrehozva: #32277

devotee

Jó 8 lányok, remélem ma szúnyogmentes éjszakám lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pppááááááááááááááááááááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.05. 04. - 21:13:00
Létrehozva: #32278

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 04. - 21:55:34) *
Na, akkor ez szupi Lola.
Tök jó, hogy jött ez a munka, és majd a nyári programok huhú már be is bizsergett a gyomrom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elég sok a teendőd látom, de lesznek programok, amik ellensúlyozzák kikapcsolódsz.
Tényleg okés minden. Ennek örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na akkor megcsináljuk ezt a napot.
Havi egy? Hehehe.

Velem? Hát nem akarom részletezni, nincs most kedvem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Holnapi meccset várom, elődöntő nagyon izgi lesz, megkezdődik a hajrá.
Mindenkit fehérben várnak a meccsre, tévében is lesz, biztos jól mutatunk majd holnap.
Hajrá fiúk, ZTE!

jaja, egyensúly a lényeg. teendők és kikapcsolódás, pörgés is, és pihi is.

ha már havi egy ilyen sikerülne hogy mindenki itt van és tolja az állatságot, az már jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hanem hallod-e, ha nincs kedved elmondani mi van veled, akkor nem ér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) így nem lehet kideríteni egymásról semmit sem, te kis hamis! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj, úgy szeretem mindig mikor a ZTE-ről írsz. nekem semmi közöm hozzá, csak van egy nagyon szeretett kedves régi jó barátom, aki ugyanígy mindig emlegeti ezt, meg kiírja facebookra meg minden, és mindig egyszerre juttok eszembe ilyenkor mindketten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem fogalmam sincs erről, de imádom ha valaki képes lelkesedni ennyire bármiért. manapság mindenki olyan hülye fásult, szürke pöts. és ezért örülök mindig ha valaki végre igenis lelkesedik valamiért. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hajrá ZTE! XD (jól mondtam?)

Angiem, jó pihit. dugjad el a lábujjaid. az a legborzasztóbb mikor ott csípked össze valami... komolyan. volt olyan tavaly tavasszal, kinn voltunk a margitszigeten, mezítláb csücsültem, hááát, nem volt jó ötlet... az összes lábujjamat összerágta valami hangya vagy énnemtudom, de úgy égett hogy alig bírtam menni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 04. - 21:32:53
Létrehozva: #32279

devotee

Lola legközelebb beszélek ígérem!
Beszélek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehe szegény Angie!
Lola! Hogy adod neki az instrukciókat. Haha.
Jól mondtad Lola!
Hát akit kicsit is érdekel a kosárlabda, annak érdemes néznie, mert izgi lesz, ez holtbiztos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 21:59:03
Létrehozva: #32280

devotee

sziasztok!

Duci: tényleg aranyos a bimbózó szerelem a lányod és a kissrác között!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Edó: nekem megfelel a vonatozás! összedumáljuk a csajokkal akikkel Pestről megyünk és akkor majd jól ott leszünk Tbányán! Hehe, meglátogatjuk a "Best of"-ot! XD És szerintem is már kimehetünk délután hogy legyen idő mindenre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) piát viszünk - és okultunk Szombathelynél is, nem igaz?! TÖBBET KELL VINNI! XDDDDD

Angie: majd ha leosztályozzák a honlapom, amit csinálsz vizsgára, utána a fejlécben esetleg át lehetne cserélni a magyar feliratokat angolra?

Lola: örülök, hogy jó volt a munka!

Niki: ma gondoltam rád, mert tesi helyett kézilabdát néztünk (Pécs-Gyöngyös) - az első félidőig láttuk, aztán menni kellett kövi órára. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Azon az órán írtam egy kisebb ZH-t a kedvenc tanárbácsimnak, aki aztán kivitt minket az udvarra és Woodstock feelingben nyomtuk a fűben meghallgatva két prezentációt (tök cukor volt Thomas - a tanárom - mikor megjegyezte, hogy most olyan szívesen fűzne virágokat a hajába XD CUKORBORSÓ!!!!!!!! csütörtökön szóbelizek nála (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) )

Aztán meg nem rég jöttem haza a vámpíros órámról, ahol az elméleti rész után megnéztünk egy naaagyon vicces 80-as évekbeli filmet (Fright Night), amin sokat röhögtünk az effekteken - hehe, akkoriban tuti menőnek hatottak XD ma leginkább zs-kategóriás filmnek mondanám XD
Jah és jövő héten Anne Rice Interjú a vámpírral-ját elemezzük!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(szombaton le is hozatom apuval a könyvemet hogy beleolvashassak itt-ott - amúgy már vagy 5x olvastam - addig meg megnézem a filmet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Huh amúgy nagyon durván zsúfolt lesz a hétvégém!!! esszék és tanulnivalók tömkelege! :S szóval a Living Room ugrott tutira. na nem baj, majd Tbányán szétrúgjuk azt a művházat! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1612 1613 1614 1615 1616 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
81 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (81 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: