2400 Oldal V  « < 1613 1614 1615 1616 1617 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.05. 04. - 22:07:56
Létrehozva: #32281

devotee

Jó éjt babukáim!
Csók nektek és szeretlek titeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kár, hogy ritkán találkozunk, de ez van.
Így is jó, örülök, hogy itt vagytok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 04. - 22:12:35
Létrehozva: #32282

devotee

Lola: na én is népszerűsítettem kicsit a Tbánya bulit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (üzenőfal + meghívók szétküldése)

Niki: jah igen, itt is borzalmasan fülledt idő volt ma!!! legalább 8x leizzadtam - amit utálok!
mi is szeretünk!!! látom love-wave, azaz szeretethullám van ma XD helyes, helyes! jóccak!

A hozzászólást -Useless-girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 04. - 22:13:05
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.05. 04. - 22:15:19
Létrehozva: #32283

devotee

Én is én is... és már 8-an visszajelölték.. és barátaim is! juhééééééééj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 04. - 22:42:29
Létrehozva: #32284

devotee

Tényleg love nap van?
Miért?

Á nem, én mindig ezt érzem Usi, csak most úgy mondom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Figyu!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jgM4jFHUEu8 Írtam is oda, hehehe!
Jó kis zsákolás mi?

Edó hol vagy? Te szereted a sportot, holnap nézd és szurkolj nekem!

Trixi úgyis ellenszurkoló, ő az ellenfelünknek szurkol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 05. - 06:50:17
Létrehozva: #32285

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 04. - 23:42:29) *
Tényleg love nap van?
Miért?

Á nem, én mindig ezt érzem Usi, csak most úgy mondom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Figyu!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=jgM4jFHUEu8 Írtam is oda, hehehe!
Jó kis zsákolás mi?

Edó hol vagy? Te szereted a sportot, holnap nézd és szurkolj nekem!

Trixi úgyis ellenszurkoló, ő az ellenfelünknek szurkol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

He-he! Nikikém imádlak, de HARJÁ OLAJ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 18-30-kor gondolok Rád!!!

Jó Reggelt!

Lola, örülök, hogy minden iylen szépen összejött neked a nyárra. Jó érzés, mikor megvalósulnak a terveid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Részemről oké a fórum maraton, és a Nikike nap is lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ange, engem is imádnak a szúnyogok, én még nem találkoztam velük, de ami késik.....
Nincs szúnyogháló a hálószobádon?

Tengap szétnéztünk bicikli fronton. Most már tudom mit szertnék: city bike, hátsó vagy dupla sebváltós,
csak elég drágák, de még majd szétnézünk.

Idézet (Niki @ 2010.05. 04. - 21:26:26) *
Látod Lola, veled sem tudom pl. hogy mi újság...
Olvassak többet, mi?
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, olvass vissza és képben leszel. Én mindig azt teszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nekem meg válaszolni nem marad soha időm, mert mindig bejön valaki és ki kell lépnem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.05. 05. - 07:38:10
Létrehozva: #32286

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 04. - 21:22:08) *
Baszkikám! Hova tűnt a hsz-em? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ne már most megint írjam le eme nagyszerű ötletem? Már nem is tudom úgy... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na, szóval hogy kellene havi egy, vagy heti egy, vagy kétheti egy olyan alkalom, mikor mindenkit összecsődítünk egy fórumpartira, hogy mindenki képben legyen egymással, illetve hogy ökörködjünk itt úgy, mint ahogy szoktunk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
És akkor lenne egy felelős, aki mindig épp szól mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Meg lehetne fogadóóra, hehe Niki nap a fórumon szerdánként. Vagy valami ilyesmi.
Ha kedd, akkor Lola.
Valahogy így. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt.

Niki ez jó ötlet és ha megvalósul akkor azt hiszem elszabadul a pokol megint itt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe akkor kiszedem majd a perverz énem az ágy alól,persze csak mode-jával....úgy is már nagyon ki akar jönni onnan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 05. - 07:54:29
Létrehozva: #32287

devotee

sziasztok!

én nem tudom elképzelni hogy gondoltátok pontosan ezt a havi izé napot XD

Trixx: drukk, hogy sikerüljön jó cangát venni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nah, végre sikerült kicsit normálisan kialudnom magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 05. - 08:04:28
Létrehozva: #32288

devotee

Jó reggelt!

Nem volt szúnyogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkorát aludtam... huh, nem is akartam kimászni az ágyikómból!

Niki, ez jó ötlet, majd szerintem meg is lehetne valósítani, na de hogy legyen? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyáron lassan minden 7végém foglalt, körbe járom az országot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kellene egy kocsi...

Trixx, nekem A rh pos a vércsoportom és a szunyák nagyon buknak rám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hogy dögölnének meg...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 05. - 08:05:37
Létrehozva: #32289

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 05. - 08:54:29) *
sziasztok!

én nem tudom elképzelni hogy gondoltátok pontosan ezt a havi izé napot XD

Trixx: drukk, hogy sikerüljön jó cangát venni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nah, végre sikerült kicsit normálisan kialudnom magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem úgy gondolták, hogy megbeszélünk egy időpontot, és akkor mindenki legyen itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , de nagyn nehéz kiválasztani.
Pl most szembesültem vele, hogy amit eddig szerttem volna, nem jó, mert nem birom felemelni egy kerékre, viszont a liftbe csak úgy fér be. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.05. 05. - 08:10:42
Létrehozva: #32290

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.05. 05. - 09:05:37) *
Szerintem úgy gondolták, hogy megbeszélünk egy időpontot, és akkor mindenki legyen itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , de nagyn nehéz kiválasztani.
Pl most szembesültem vele, hogy amit eddig szerttem volna, nem jó, mert nem birom felemelni egy kerékre, viszont a liftbe csak úgy fér be. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Társasházak hátrányai (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 05. - 08:20:03
Létrehozva: #32291

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.05. 05. - 09:10:42) *
Társasházak hátrányai (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ja, igen többek között.
Így két választásom van: alu vázas biciklil --> ennyi pénzem nincs. Mountain bike - ezt meg nem akarok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 05. - 08:36:39
Létrehozva: #32292

devotee

Nagyon pörög a téma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj, már annyira kelle egy új lemez!!!!!!
Szerintetek a most télen, vagy jövőre már stúdióba vonulnak?
Martin drága írjad má azokat a dalokat!!!!!!!!!
Gyorsan gyorsan!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Te Usi, azóta sem találtál Martinról meztelen képeket?

A hozzászólást -Trixx- szerkesztette a következő időpontban: 2010.05. 05. - 08:36:08
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 05. - 08:59:49
Létrehozva: #32293

devotee

Trixx: nem, azóta sem kaptam visszajelzést naked Martinokról (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
addig is míg stúdióba vonulnak, én örülnék egy Dave szólónak is!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 05. - 09:14:35
Létrehozva: #32294

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.05. 05. - 09:59:49) *
Trixx: nem, azóta sem kaptam visszajelzést naked Martinokról (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
addig is míg stúdióba vonulnak, én örülnék egy Dave szólónak is!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Oké, köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én meg egy Martin szólónak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Emlékszem milyen klassz volt az az időszak.
Annyira vártam az első stúdió képked, videókat az első dallamokat. Áááááááááá akarom újra.
Telhetetlen vagyok he-he. Még csak 4 hónapja volt a koncert, de én már új lemezt akarok. He-he nem hagyom őket pihenni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.05. 05. - 09:25:01
Létrehozva: #32295

devotee

Sziasztok Babukák!

Tegnap nem kicsit kiakadtam a melóhelyen! Fizetésemelés osztás volt, és engem kifelejtettek másik 2 munkatársammal együtt. Én 4 éve dolgozok itt, és annyi az órabérem mint aki most jön be az utcáról. Egész délután mérgelődtem, mert annyi bőr nem volt a pofájukon hogy odajöjjenek és azt mondják, ne haragudj te barom, neked most nem jutott! DE NEM! Na szépen fürdés után bementem az osztályvezetőhöz, kértem tőle 1 percet, leültem vele szemben és megkérdeztem:
-Megkérdezhetem, hogy mi a baj velem? Mit csinálok rosszul?

Erre azt mondta, hogy nincs baj velem, nagyon meg van elégedve a munkámmal, és csak most vette észre hogy le lettem húzva a listáról. Ő beadott egy tervezetet az igazgató felé, aki tovább adta az új amerikai igazgatónak elfogadásra. Az átnézte, majd miután lehúzta azokat akiknek nem volt szimpatikus a neve visszaadta.

OLYAN EMBEREKET HÚZOTT LE AKIKNEK A NEVÉT SE TUDJA! AZT SE TUDJA KI KICSODA! 2 HÓNAPJA VETTE ÁT A GYÁRAT! NEM IS TUDJA KI HOGYAN DOLGOZIK! MOCSKOS BUZERÁNS!!!!!

Az osztályvezető megígérte, hogy holnap személyesen beszél vele, mert az én munkámra szükségük van, a második legnagyobb gépet én kezelem. És abból 2 is van. Nem szeretné ha beleszarnék a munkába és sok sikertelen festésem lenne. Mert ő is tudja, hogy ha nem kapok én is legalább 50 forint órabéremelést mint a többiek, akkor az lesz!

Na majd holnap kíváncsi leszek, mert azt mondta mindenképp értesít, hogy mit tudott intézni...

Bocsi a kisregényért!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 05. - 09:32:20
Létrehozva: #32296

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.05. 05. - 10:25:01) *
Sziasztok Babukák!

Tegnap nem kicsit kiakadtam a melóhelyen! Fizetésemelés osztás volt, és engem kifelejtettek másik 2 munkatársammal együtt. Én 4 éve dolgozok itt, és annyi az órabérem mint aki most jön be az utcáról. Egész délután mérgelődtem, mert annyi bőr nem volt a pofájukon hogy odajöjjenek és azt mondják, ne haragudj te barom, neked most nem jutott! DE NEM! Na szépen fürdés után bementem az osztályvezetőhöz, kértem tőle 1 percet, leültem vele szemben és megkérdeztem:
-Megkérdezhetem, hogy mi a baj velem? Mit csinálok rosszul?

Erre azt mondta, hogy nincs baj velem, nagyon meg van elégedve a munkámmal, és csak most vette észre hogy le lettem húzva a listáról. Ő beadott egy tervezetet az igazgató felé, aki tovább adta az új amerikai igazgatónak elfogadásra. Az átnézte, majd miután lehúzta azokat akiknek nem volt szimpatikus a neve visszaadta.

OLYAN EMBEREKET HÚZOTT LE AKIKNEK A NEVÉT SE TUDJA! AZT SE TUDJA KI KICSODA! 2 HÓNAPJA VETTE ÁT A GYÁRAT! NEM IS TUDJA KI HOGYAN DOLGOZIK! MOCSKOS BUZERÁNS!!!!!

Az osztályvezető megígérte, hogy holnap személyesen beszél vele, mert az én munkámra szükségük van, a második legnagyobb gépet én kezelem. És abból 2 is van. Nem szeretné ha beleszarnék a munkába és sok sikertelen festésem lenne. Mert ő is tudja, hogy ha nem kapok én is legalább 50 forint órabéremelést mint a többiek, akkor az lesz!

Na majd holnap kíváncsi leszek, mert azt mondta mindenképp értesít, hogy mit tudott intézni...

Bocsi a kisregényért!

Szia Neo!

Nagyon megértelek, hogy így felháborodtál!
Hogy lehet ilyen szemét valaki, hogy így játszik az emberek fizetésével, hogy szimpatikus a neve, vagy sem?
Tényleg egy köcsög. Találomra kihúzza a neved mikor azt sem tudja milyen fontos munkát végzel?

Nagyon jó hogy így kiálltál magadért, és az is tök j, hogy az osztályvezető közbenjár érted. Ez is a munkádat dicsérg.
Remélem sikerrel jár.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Duci
post 2010.05. 05. - 10:33:20
Létrehozva: #32297

Newborn
*

Idézet (lolacska @ 2010.05. 04. - 19:53:55) *
na hali

csináltam egy eseményt facebookon ennek a tatabányai eventnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tessenek visszajelölni, meghívni, meg ilyenek! terjedjen az a cucc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

amúgy megvolt az első munkanapom, túléltem, kavarog a fejem a sok infótól amit belenyomtak, ááá, bzzz, rettenet, de jó lesz amúgy, már látom, csak álljon össze egy rendszerré végre.
annyira lefáradtam, hogy hazajöttem, elhasaltam, és kész, vége, aludtam vagy 2 órát. magamról nem tudtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Duci, klassz ez a kor a tiniknél, ha tudod menedzselni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) idegesítő kamaszkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . vagyis emlékszem még milyen volt, (pedig basszus, 10 éve...) amikor ugyanebben a korban én elkezdtem rajongani (igaz, az nem Mode volt, hanem Ákos, de a mechanizmus tök ugyanez) és ugyanígy voltam, hogy egy dalt végtelenítettre állítva nyomtam, anyum nem értette hogy nem unom még, pedig ilyenkor egyszerűen képtelenség abbahagyni ugyanannakj a dalnak a hallgatását, mert olyan tökéletes hogy az ember fiatal, fogékony, amúgy is mindennel azonnal szerelembe eső elméje nem tud betelni vele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az azért jó hogy osztoztok ebben, ez mindig össze fog kötni titeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia lolacska!

Próbálkozok a menedzseléssel, nem mindig megy. Egyszer fent egyszer lent, de szerencsére mikor mindketten lehiggadunk megtudjuk dumálni mégegyszer.
Azt, hogy mit hányszor hallgat nem érdekel, mert mindig próbálom felidézni amit én műveltem az ő korában, úgyanezt. Ha meg nem voltak otthon a szüleim a hifin keresztűl ment minden, de üvöltve, remegett minden, a szomszédok meg gondolom istenítették a szüleimet. Ha én DM-et hallgatok otthon a mai napig nem kis hangerővel és nem érdekel senki véleménye, akkor milyen alapon szólhatnék neki, eszembe se jut, csak nevetek. Tudja kedves családom, ha jelzem, hogy portalanítani fogok akkor nem pont a takarításra gondoltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mára már eljutottunk odáig, hogy előfordul, hogy ropunk közösen egy "táncot" mikor nem bírunk magunkal.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.05. 05. - 10:42:30
Létrehozva: #32298

devotee

Neo: EZ NAGYON DURVA!!!!! egyet kell értenem veled és Trixx-szel is! ügyesen kiálltál magadért! így kell ezt!!! remélem sikerrel jár a vezető az érdekedben! mi drukkolunk!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.05. 05. - 10:47:21
Létrehozva: #32299

devotee

Szegény Neo!!!
Nyugika, építsd le a hülyéket. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Trixi, sajnos én mindig képtelen voltam a visszaolvasásokra, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max. 2-3 oldal még oké...
Pedig jólesik mikor más rám szól és azért teszi, mert visszaolvasott és képben volt, de sajnos-sajnos ez van nem sikerül nekem ez. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ja, úgy gondoltam, hogy kitalálunk egy napot, de inkább kettőt, a második a pótnap, hehe.
De mindegy, hogy hétköznap vagy hétvége nekem mindegy és órában is, aztán körbeküldöm a levelet, hogy fórumparti beszélgetés itt ekkor és ekkor, esőnap: egy másik napon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De most mé' má' hajrá olaj?
Mé' annak szurkolsz?

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.05. 05. - 10:49:29
Létrehozva: #32300

devotee

Idézet (Niki @ 2010.05. 05. - 11:47:21) *
De most mé' má' hajrá olaj?
Mé' annak szurkolsz?

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Há mer itt lakok, oszt azé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ha nem ellenünk játszotok akkor hajrá ZTE. Így oké? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1613 1614 1615 1616 1617 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
84 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (84 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: